Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
györ meg...pfejj.. :o
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Motpellier sima hazai lesz, nem értem mire ez a nagy odds. A Barca meg úgy van ahogy gondolod. Azaz, a Kiel akkor megy tovább, ha legalább 3 góllal nyer. Az 1,81 az azért van, mert a Kiel a tavalyi BL gyõztes, illetve mert a világ TOp 3 csapatában benne van. (Igaz a Barca is.) Azaz ez a 2 gólós elõny szinte semmi, simán esélyles a Kiel továbbjutás annak tükrében, hogy idegenben csak 2 góllal kaptak ki. Egyébként ha a mostani erõviszonyokat nézzük, sima Montpellier és Kiel tj-nek kinek lennie.
A gyõrrõl meg annyit, hogy simán verniük kellett volna a Navarrot, azért volt olyan odds.😊
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Gondoltam mivel ket meccses ez a szar ezert nem akar senki se hatranybol indulni a masik meccsen..de murinnyo ugy küldte ki öket a palyara h rugjatok szet öket ha mar a jatek nem megy-.-
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Marseille - Nice -1x
Real Madrid - FC Barcelona Red Card Awarded - Home Team -NO
41.000---1.46---
Oh yeh xDD
Ez tegnap ugy indult h mondom barca x2 egyertelmü...ok aztan megse...inkabb barca gol 1.30ert ..ok aztan megse mondom over 1.5 ..ok aztan megse..inkabb a tuti ,,nem lesz piros lap" hat GRAT! XDDD
Az meg külön fajo h all int akartam nyomni barca tj-re es benfica 1x-re..1.80as odds kb.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
real gólt is kurvára vártam és látod mi lett 😞
600 Ft
Eredõ odds: 2.25000
Tét: 600 Ft
Várható nyeremény: 1350 Ft
mennyit jelent neked az 1000ft ?
annyit mondok ha neten az egyenlegem most 2000ft lenne akkor felét simán - gondolkozás nélkül - ráraknám 😊
1 szelvényt tettem csak...
72 F. Gil - F. Verdasco 1. játszma eredménye V 1.74
69 M. Raonic - J. Sousa 1. játszma eredménye H 1.18
300 Ft
Eredõ odds: 3.01820
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 905 Ft POÉN szelo 😄DD
Szívesen a nórmális választ!
Fernandinho: na de legalább elolvastad és mostmár ezt is tudod 😄D
igy nézhetnek ki a hendikeppes események jelölései.:
(0-1)
(1-0)
(0-4) ...stb
például Szlovákia-Lichestein (0-4) ez a féle hendikep azt jelenti,hogy a vendégcsapat kap 4 gólt tehát 0:4-rõl indul a meccs.
ha úgy gondolod, hogy Szlovákia nyer körülbelül 5-0ra minimum akkor hazait teszel mert öszeadva a gólokat 5:4 jön ki.
ha netán azt gondolod h a szlovákok teszem fel 4 góllal nyernek akkor 4:4 azaz D-t teszel.
ha azt gondolod,hogy a szlovák válogatott csak 1-2 góllal nyer akkor megteszed a V-t hiszen így akkor 1-4 a végeredmény.
Röviden.
ha 0-1 et látsz akkor úgy veszed,hogy a vendégcsapat már 1 gólt lõtt,azaz az állás már 0:1
1-0 ás hendinél meg úgy veszed,hogy a hazai csapat 1 gólt lõtt a meccs kezdete elõtt szóval az állás már 1-0
ott van a kurva FAQ-ban leírva a hendikeppes fogadás lényege , miért nem lehet elolvasni és értelmezni???????????????????????????????,,
a lényeg-
például Szlovákia-Lichestein (0-4) ez a féle hendikep azt jelenti,hogy a vendégcsapat kap 4 gólt tehát 0:4-rõl indul a meccs.- <#gonosz3>#gonosz3>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
170 R. Söderling - J. Chardy H 1.22 2-1
179 A. Kleybanova - Ma. Johansson H 1.33 2-1
160 T. Gabashvili - F. Mayer V 1.30
1000 Ft
Eredõ odds: 2.32032
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 2320 Ft

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
max braga gólt lõ de tényleg semmi mást!
benfica a kupában idegenben 2-0ra verte a portot! visszavágón ugye elbaszta az elõnyét és kikaptak 1-3ra ezzel kiestek szóval eléggé gáz formába vannak a döntetlenjük óta így félek tõlük és inkább kihagyom!
H 2.25
fõleg ,hogy visszavágós rendszerû ez a kupa így sztem ajándék kategóriát képviseli a hazaiak szorzója!
én max 1.8at adtam volna 😄
Haka - KuPS Kuopio X (gyenge tipp)
Gloria Bistrita Dinamo Bukarest 0:2
8 napja kupában idegenben nyert a dinamo akkor hazai pályán nehogy már ne nyerjen + ha hozzá a két elmaradott meccsét akkor bajnoki esélyei is megmaradnak!
Pandurii - Steaua Bukarest
egymás ellen 10 mérkõzés óta mindkét csapat nem lõtt gólt 😄
csak érdekesség akinek ez számít bármit is
ezt rakom meg ->
48 Porto - Villarreal: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.76
25 Nordsjaelland - Randers Freja H 2.25
24 Mariehamn - Jippo H 1.28
18 Otelul Galati - Gaz Metan Medias H 1.48
Eredõ odds: 7.50182
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 3750 Ft
egy pár hete még lehetett:S:S
talán ezek közül valamelyiket bepróbáltam volna de így...nem fog menni
dinamo b.-alanyina h gól( h 3m.n.l.gólt)
oranburg-baltika v gól(v 5m.n.l.gólt)
FC Zürich - Xamax H
*(0-1) Sion - Biel Bienne H
Benfica - Braga Benfica szerzi az 1. gólt
Porto - Villarreal Az 1. félidõben 0,5-nél több gol
ez van mára
Hot Shots
végülis nem zöldel írtad ki😄😄
35 Benfica - Braga: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.83
48 Porto - Villarreal: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.76
Eredõ odds: 3.22080
bár a benfica 2.5over picit bátor de lehet kikéne hagyni 😄
porto meccsen sztem siman alap a 2.5over , sõt még a 4 gól is meglesz...
villareal gólt lõ opció is eléggé esélyes...