Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
baltika gól pedig jött volna:S
dinamo b meccsét kéõbb játszák...
Európa Liga, elõdöntõ, 1. mérkõzés, április 28., csütörtök, 21.05, Estadio da Luz
Portugál házi elõdöntõ az Európa Ligában! A Primeira Ligában második Benfica fogadja a harmadik helyen álló Bragát – elég szép eredmény ez már önmagában is, ahhoz képest, hogy néhány hónappal ezelõtt még a BL kiesés miatt szomorkodtak mindkét csapat szurkolói. Innen már csak egy lépés a dublini döntõ, de az egymás elleni bajnoki eredményekbõl kiindulva nagyon szoros párharc várható: õsszel a Benfica nyert 1-0-ra hazai pályán, majd március elején egy 2-1-es sikerrel vágott vissza a Braga. Mégis, a jelek szerint a szorzók inkább a lisszaboniak 14 pontos elõnyébõl indulnak ki a tabellán, és egyértelmû favoritnak kiáltják ki csütörtök estére a házigazdát. Mintha csak az lenne a kérdés, hogy Javier Saviola és társai mekkora elõnyre tudnak szert tenni a visszavágóra…
Igaz is, a hazaiak legutóbb a Bragánál talán még erõsebbnek is vélt PSV-t páholták el 4-1-re, de a kiélezett bajnokik, valamint az a tény, hogy a két klub nehezen fogja tudjni meglepni egymást, ezúttal inkább azt sejtetik, hogy a továbbjutás kérdése nyitott marad a visszavágóra. Márpedig, hazai pályán a Braga is nagyon veszélyes: idén többek között a Sevillát, az Arsenalt és a Liverpoolt is vereséggel küldték haza Domingos Paciancia fiai. Lenne tehát indítéka a Benficának, hogy nagy offenzívát nyisson, de ezt továbbra is Nuno Gomes, Toto Salvio és Ruben Amorim nélkül kell tenniük. A vendégeknél Rodriguez, Elderson és a védõ Kaká is visszatért, de Quim és Vinicius sérülés, Paolo Cesar pedig eltiltás miatt nem szerepelhet.
Vélemény: erõlködni fog a Benfica, és ha talál egy korai gólt, akár el is döntheti a továbbjutást. De a Braga egyre jobban összeáll idegenben az európai vitézkedései során – az utóbbi két körben Liverpoolban (0-0), majd Kijevben is (1-1) ikszelni tudtak, ezért most is hasonló eredményt várunk, 3.60x kifizetéssel a döntetlen mellett.
#727....csak nekem tünik ici pici ellentmondásnak az hogy mondtad dragonnak nemsegitesz többet De megbeszéltétek és segitettél utána de ha aztmondod hogy többet nevárjon segitséget akkor nem segitesz neki...wtf? O.o csak kérdem mert nemértem 😮
170 R. Söderling - J. Chardy H 1.22 2-1
179 A. Kleybanova - Ma. Johansson H 1.33 2-1
160 T. Gabashvili - F. Mayer V 1.30 0-2
1000 Ft
Eredõ odds: 2.32032
Tét: 1000 Ft Nyeremény:2320 Ft
így jó?
effe.: ja igazad van!
mert érted még ha 1szer visszajön mert meggondolja magát ok de mikor elmondja valaki századjára is és mégse tartja magát azzal van a gond...
én is azt mondtam,hogy dragonnak nem segítek többet az anno pár hónapja történt kirohanása utan de mégis segítettem mert megbeszéltük!
aztán viszont ha azt mondom ,hogy többet ne várjon segítséget akkor tartom is magam hozzá...
nem is írt azóta se!
egyfolytában azt csinálod 😊
de semmi gond! mondom témát én befejeztem...
ráadásul 40évesen vagy mennyi😄😄 nincs jobb dolga mint ide írkálni és osztani az észt+zöldíteni😄😄
érdekes,hogy 1 veszekedés sem volt eddig...
tegnap is mit látunk? 😄 messi több gólt lõ mint roni szelvény jönni látszik shepnek 😄
érted már??? ha már visszajön akkor érdemben is hozzászólhatna a témához ,tehát siman bebökhette volna,hogy õ is azt várja amit egy páran a topicban - messi több gólt lõ mint cronaldo - és nem jön útólag a szelvényével
szóval ennyi 😄 témát befejezhetjük szerintem
Inkabb porto am...de inkabb villa gol
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az egyik k1ezni megy ki a palyara,a masik meg az oscar miatt..nem is tudom melyik a jobb.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
tök jól megvoltunk nélküled itt
banán csomószor beírta már mire fog tenni mint ahogy általában a többiek is neked viszont csak az utólagos zöldítés megy általában az okoskodás
léccives ne írj ide többet
de nincs összeveszés, csak gondoltam szólók,hogy ne szóljon be mindenkinek majd azért mert zöldít hiszen õk legalább normális kombit írnak téttel együtt 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
nem 1 meccset zöldít , hanem többet és nem mellesleg tétet is ír!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
01:30kor tettem a szelot bebaszva betepve 😄D😄
Kohlschreiber, P - Gremelmayr, D -1
San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies -1
Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning -12
São Paulo-SP - Goiás-GO -1x
25.000---2.09---52200
Johh
Garcia-Lopez kikapott<#circling>#circling> hát elmegy a jó kurva.....
Nordsjaelland - Randers H
*(0-1)Benfica - Braga H
Porto - Villareal A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V
tét:200ft
ÁMEEEEN!😊