Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
1. Nem zöldítettem.
2. Mert érdekelt, hogy mikor fogsz beszólni. Hát elég sokáig bírtad 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AlieN911
Így is lehet nyerni xDD

Honda - The Power of Dreams

csak egy kérdés minden nemû kötekedés és rossz indulat nélkül!
Nem azt mondtad ,hogy többet nem jössz illetve nem zöldítesz? Akkor mégis miért jöttél vissza? Látom a szavadat megtartod 😄DD
mondom tényleg ne vedd kötekedésnek csak fura ez ,hogy egyszer megsértõdök mint egy kis lány aztán meg csak nem bírom ki és visszajövök a "darázsfészekbe" 😄DD

tegnap jóhogy nem fogadtam!
real 1X
real gólt lõ
2.5overt raktam volna ! Minden elment volna ha fogadok xD
szóval örülök,hogy kihagytam a tegnapi napot <#hawaii>
+7k xD
meggyöztél XDD😄😄:

Tigristank
Benfica gyõzelmet, azt kész. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

hát nagyon remélem nem 😄 mert nincs kedvem kigondolni mit tegyek helyette xd

WuFraZselic
a portugál házimeccsen tuti lesz egy piros 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szomferi
6 P. Kohlschreiber - D. Gremelmayr H 1.15
30 Benfica - Braga H 1.51
48 Porto - Villarreal: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.76

Eredõ odds: 3.05624
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 3055 Ft

4 F. Gil - F. Verdasco V 1.65
27 *(0-1) FC Zürich - Xamax H 2.03
31 *(0-1) Benfica - Braga H 2.27
47 Porto - Villarreal: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 2.85

Eredõ odds: 21.66959
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 4335 Ft

gogogo

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Benfica - Braga A mérkõzésen lesz kiállítás (H), nem lesz kiállítás (V) 2.95 / --- / 1.23 V
Porto - Villarreal A mérkõzésen lesz kiállítás (H), nem lesz kiállítás (V) 2.70 / --- / 1.28 V
ilyet még sose tettem mára csak ez akkor...

europa liga+kézi ha végre valaki felvilágosit xd

AlieN911
Ma ki min akar bukni? 😄
Nagyon rossz érzésem van a 12-re áttett Mayer meccsemmel kapcsolatban..:/

omg jolvan elbeszélünk egymás mellett nem a wembleys esetet értettem a nyilatkozatában de nem akartam belemenni jobban hiszen mondott elég sokmindent meccs után hanem a meccs elötti és utáni nyilatkozata a "meccshez és birohoz valo hozzáállásukrol" mindegy... ^^

Tigristank
Talán mert a nyilatkozatáról beszéltél, abban meg említi Mourinho azt az esetet... omg

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

és ez most hogyjön ide? azt nemvitatmo de ahhoz mi köze van hogy a biro balfasz volt anno a barcánk 😄 ezvan övrebö láma...De murinnyo nyilatkozta meccs elött és meccs után te jo éég...
nembaj...valaki a kézis dologgal kapcsolatban? ugy van ahogy irtam nem? :o

szomferi
mára: Kohlschreiber 2-0 -ra nyer

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Tigristank
Azért annó a Chelsea elleni meccsükön nem kicsit nekik fújt a bíró. 😄

AlieN911
1x reál xDDDDDDDDDDDDD

vazz megettem 2 sóstánglit reggelire aztán elolvastam murinnyo nyilatkozatát és elkapott a hányinger...xd

1 Montpellier - R-N. Löwen Kronau 1.67 / 8.70 / 2.29 Szo 16:45 apr.30
BL, negyeddöntõ, visszavágó (1.m: 29-27)

Montpellier - R-N. Löwen Kronau Montpellier (H) vagy R-N. Löwen Kronau (V) jut tovább 1.18 / --- / 3.35 H

Kiel - Barcelona 1.40 / 9.65 / 3.00 V 18:15 maj.01
BL, negyeddöntõ, visszavágó (1.m: 25-27)

Kiel - Barcelona Kiel (H) vagy Barcelona (V) jut tovább 1.67 / --- / 1.81 V

ebben az izé miez "sportban" a kéziben hogyvan a továbbjutás pl kettes példa barca 2-vel verte a kielt szoval ha kiel nemtudja legalább 2 gollal megverni akkor barca továbbjut? o.O 1.81-es odds két golos elönnyel mire fel? csak mert kiel otthon? ezvolt a györnél is 1.5 volt a továbbjutásra a másik spanyol csapatnak 5! golos elönye volt és 2.00-es oddsja volt a továbbjutásra...csak mert otthon játszott györ? vagy ennyire bénák a zrt-sek?

Benfica - Braga Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 2.45 / --- / 1.35 V
Benfica - Braga Benfica szerzi az 1. gólt (H), nem lesz gól (D), Braga szerzi az 1. gólt (V) 1.37 / 8.50 / 3.05 H
*(0-1) Porto - Villarreal 2.55 / 3.20 / 2.11 V
Porto - Villarreal Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz 2.55 / --- / 1.32 V
ezekböl kéne kombinálni xd

Tigristank
Dragon-védelemmel van ellátva. 😄

dragon11
mi a fene van ezzel a topikkal h ilyen lassan tölt be?

minden más topik normális gyorsasággal betölt.. ehhez meg kell 1perc..

Shep
Milliók használják amellett meg pár 100 eset nem sok, persze ez nem vigasztalja azt aki pont a 100-ba esik bele. Én annak idején számlámról fizettem be nekik és minden gond nélkül tudok pénzt kikérni. Havernak volt velük apróbb gondja mert õ kérte a számlaszámos ellenõrzést, meg a cjmre érkezõ levelet és úgy volt neki az egész 2 hét, de ebbõl 1 hét a levél megérkezése volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gameplusz
2,5 under pipa 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Hát nem igazán 😄😄

Tigristank
Legalább adnak kamatot? 😄

A gyökér bíró miatt nem lett meg, legalább 3 lapot elfelejtett kiosztani a barcásoknak, de kaphatott volna még reálos is....

Hát inkább fogalmazz úgy neked nem volt vele gondod, de az internet tele van olyanokkal akiknek a töke kivan a MB-vel 😄😄 Nem 1 nem 2 hasonló eset olvastam, hogy 1hónap!!!! múlva írtak srácnak, akkor elküldte amit kértek, megint rá 3 hétre válaszoltak, hogy még van kérdésük, amire megint 2-3 hét múlva reagáltak.....

Hát ez szerintem a 21. századba elég gáz 😄😄 És addig ülnek az ember pénzén, de persze beutalni engednek ez a legszebb az egészben 😄😄 Beutalod poénzed, azt nem tudsz hozzá nyúlni 😄😄 Jobb, mint a bank, így tuti nem költöd el 😄😄

Hát ilyen nincs. Persze, hogy nem jött a sárga lap over.
Shep
Akkor nem tudom mi lehet, mert nem nagyon szokott gond lenni velük.

Igen ezt én is megtaláltam, de nincs ilyen menüpont sehol 😄 Régen (évekkel ezelõtt) volt, azt olvastam...

Egyetlen 1 helyen van lehetõség feltölteni, de ott meg TICKET ID kér....

Attila8805
Remélem ki lehet bogarászni😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Shep
How can I verify my Moneybookers account?
Just go to "manage card" and upload a colour scan of your personal identification document - such as ID card, passport or driving license. In addition we may also require you to provide proof of address: a scanned copy of a paper based document issued in the past 3 months showing your name and address, such as a utility bill, bank statement or similar.

Épp az, hogy nincs 😄 1 rész van ahol lehet nekik feltölteni okményok, de kér TICKET ID, anélkül nem lehet. Azt meg õk adnak, amikor írnak, de ugye baxnak írni 3 hete 😄😄😄

Attila8805
Köfi😊

Shep
Le van írva az oldalon. Pontosan nem tudom.

Arra gondoltam, de hova küldjem nekik? Lakcímem igazolva van, múlt héten kértem küldjék ki levél, azt már megkaptam, szóval lakcímemet is hitelesítettem.

Nem megvan egyenlegen, nem engedik kiutalni, meg küldeni, ez az üzi fogad 3 hete 😄

Moneybookers, as an FSA (Financial Services Authority of the United Kingdom) regulated non-banking financial institution, is obligated to collect personally identifiable information.

A member of the Moneybookers team will be in contact with you shortly and will provide you with further information on the status of Moneybookers your account.

Szal gondolom, én azt veszem ki, hogy mint a legtöbb iroda is személyi adatokat akarnak majd ellenõrizni :d Csak nem tudom mennyi évig tart neki megírni, hogy mit küldjek 😄

Shep
Vagy ott van a verify gomb, küld el nekik a személyedet igazoló okmányok másolatait.

3 hét lolz...

Effe88
szerintem rajtad kívül senki a legtöbben bl lázban égtek
de jó tipp volt<#eljen>

Attila8805
Mondtam😉
Ki rakta meg?

Effe88
hogy mi?????????3 hete?????:S
azta a kurva....mit csinálnak azok a pénzeddel???D:😄
lehet elbulizták?!😄:S

demonsss
hagyad már azt a szerencsétlen Messit

Shep
Utaljál már be nekik a számládról 4e-t vagy mennyit kell minimum és egybõl fogsz tudni kivenni pénzt.

OTTHON XdddddD

Majd ha MB végre nem ül tovább a pénzemen 😄 3 hete dekkolnak rajta, azóta is ugyanaz a szöveg rövidesen jelentkeznek LOL 😄😄

Email Supporton írtam már nekik vagy 5x, de le se szarják.... Jó ez a Moneybookers 😄😄😄

Na mivan dragonkám ? 😊)))))
Csak kettõt kaptatok , MESSITÕL! 😊)))

demonsss
Akkora egy féreg egy csapat ez a Barcelona mint a szemét egy oly semmire való egy csapat hohy az hihetetlen végig szimuláltak mint a szemét ennyit tudnak csak. Am se tudom mi a szép a játékukba én csak azt tudom mondani aki szereti ezt a szemét szar sok passzos játékot mert semmi másból nem állnak ki az elég láma lehet.