211988
-
#211504 szerintem pont talán a legrosszabb 3st vetted ki :D
első: tét nélküli, bármelyk nyerhet ha komolyan veszi
második: nyertes megy a playoffba, tehát bármi benne van
harmadik: hazainak csak a győzelemmel van esélye a playoffra, de csak úgy ha mellette más eredmények is úgy alakulnak, vendégnek megvan a playoff, de csoportgyőzelem csak győzelemmel jöhet össze (hazai múlthéten idegenbe a legjobb mérlegűt verte idegenbe ahol 2 éve senki nem nyert) -
mrdavid #211503 esetleg egy ilyet ?
194 NY Giants - Washington 1.55 H
195 Chicago - Green Bay 2.38 H
198 Arizona - San Francisco 1.85 V
odds: 6.82465
-
HUmanHunter #211502 más a bejelentett lakcíme, ezért gondoltam hogy meg lehet próbálni -
#211501 Regelhetsz, de bónuszra hajtani veszélyes lesz. :)
Max, ha más a bejelentett lakcíme, különben egy dokumentum ellenőrzésnél észrevehetik, hogy valaki más is regisztrált már arról a címről... Még ez se biztos megoldás, és ha a bónuszokra játszol, akkor megszívhatod. -
HUmanHunter #211500 dinamikus az ip, de akkor pl barátnőm nevével regelhetek akivel együtt lakom? -
#211499 Nem nézik rossz szemmel, hiszen azért adják, hogy hozzájuk regisztrálj. Persze a pénzfelvételhez szükséges dokumentumokat be fogják kérni a legtöbb oldalon. Egyedül akkor van gáz, hogy ugyanarról az IP-ről, lakcímről regisztrálsz újra pl. a tesód nevével, mert azt ki szokták kötni, hogy háztartásonként, IP címenként 1 bónusz vehető igénybe. -
HUmanHunter #211498 #211492? -
#211497 NFL -
mrdavid #211496 zöld újság heti ajánlat (2013.12.27) -
HUmanHunter #211495 1-1 -
#211494 na hl istennek nem sikerült megtenni
nyakamat rá, hogy lesz leeds gól:D
délelőtt a watford és a charlton gólt még meg tudtam rakni
d most meghülyült ez a szar oldal -
#211493 istenem ezt a hoki oldalt
megszeretném tenni a leeds glt erre
nem lehet
error meg be se lép:D:D
még van 3 percem
hátha sikerül:D -
HUmanHunter #211492 hai, a fogadóirodák mennyire elnézőek ha csak a bónusz miatt regelek? értem ezalatt pl bet365,bet at home, stb ahol pénzt adnak, amit aztán gyorsan megpróbálok megforgatni és kivenni? mennyire áll fenn a banán veszélye? -
Ferrari23 #211491 Értem én :D:D
-
Ferrari23 #211490 Istenem de szar ez a pro, állandóan fagy, beírom tét kiírja ERROR stb szarságok. -
SNICKER #211489 én tudok olyanról akit a bet365 lekorlátozott tétekben, mert százezrekkel fogadott mindig és nagy részük jött a fogadásoknak. és csak párezer forint tétet engedett neki maximum -
miluu92 #211488 Nem tetszettek a tétek nekik :O??? Ez pontosan mit jelent? Ne vicceljetek már, nem tudsz olyan téttel játszani, ami nekik ne apró pénz lenne, és ha csak kicsit belegondolsz, minél nagyobb téttel játszol hosszabb távon az csak nekik jó. Azért nem basznak csak úgy ki... Persze mindenki tudja, hogy bármikor bármivel bármelyik oldalról kibaszhatnak, és természetesen kb. 0 jogod van bármiért reklamálni, de ez a történet akkor is sántít ebben a formában. -
#211487 irtam fbn, engem is kibasztak bet365ről mert nemtetszettek a tétek nekik.. -
#211486 értem , hát próbáld ki az unibetet , ha Tpron nem akarod nyomatni , ott nekem a 300 ezret is másnapra kifizették -
#211485 Bwin és Betclic esetében nem volt ilyen probléma. Ott az volt a probléma, hogy nem lehetett a kaszinóban nyerni... Hát én nem töltöttem le sajnos, mert eszembe sem jutott hogy ezt így lehet ennyi évnyi fogadás után. -
#211484 Nem akarok vitát gerjeszteni , de egy kicsit érdekes , hogy csak nálad merültek fel bwinnél is betclicnél is meg bet365-nél is problémák én nem tudom te mit csinálsz , de nem véletlenül szoktak a szelvényről még bizonylatot is adni mikor megrakod töltsd le és arra tudsz hivatkozni , főleg ilyen nagy téteknél illetve nyereményeknél -
#211483 nem is akarom hogy kerek legyen, csak óva intek mindenkit. Mit tudok csinálni hogy ne haggyam annyiban? A számlám fogadás történet részéből konkrétan törlődtek az arra a fogadásra vonatkozó részek. Nincs képem sem mentve így meg sem történt.. szopacs ez van. Most meg már visszamenni sem tudok és nem is akarok. -
#211482 Azét ezt erősen kétlem, hogy egy akkora oldal, mint a bet365, nem fizetne ki neked JOGOS pár százezer forintot, azt meg még erősebben kétlem, hogy csak úgy rájuk-hagynád :D
3. éve vagyok ott fent, volt már kisebb - nagyobb kifizetési kérelmem (értsd: 15 ezertől 420 ezerig), de sosem volt még gond, a nagynál várni kellett majd két hetet az utalásra, de megjött! A bwin-él is vártam már ennyit.
Azért jó lenne leírnád az egész storyt, mert így nem kerek a történet ám.. -
#211481 Na de pontosan mi történt? -
#211480 Tegnap unibeten Élőbe raktam jó pénzt a wigan meccsre , és félbeszakadt a meccs és még mindig függőben a fogadás , nem tudja valaki ilyenkor mi a fasz van ? :D -
#211479 jó nagy szar
én már csak a tippmixpron nyomom
ott tuti nem basznak át -
argo001 #211478 Úgy néz ki, a franciák viszik a mixem... nem mertem a magyarokat megtenni babonából, lehetséges hogy így rosszabbul jártam. -
#211477 hat számjegyű összeget, de szarok rá, legyenek boldogok vele... -
mennyi pénzt kértél volna ki?
mennyinél buziznak? -
#211475 Gyerekek a Bet365 oldalt kerülje mindenki, csalókról van szó. A nyereményt nem fizetik ki, reklamációra pedig törölték az accomat.... -
#211474 inkább rakj 139 V vagy H-t bármi lehet azon a meccsen kb :(
reménykedek magyar winbe csak ugye braziloknak olyan az átlövő játéka mint a németeké :/ -
Dean Winchester #211473 brazil vs magyar kézi
szívem szerint megtenném a brazilokat aztán ha a magyarok mennek tovább akkor örülök a sikernek, ha kiesnek meg jönne valami apró... -
Dean Winchester #211472 vélemény ?
a stoke-ról nem tudom elképzelni ,hogy "ennek" a mu-nak ne lőjjön gólt...
kéne valami tippmixet tölteni :D
170 1 Nice - Sochaux H 1.78 Töröl
180 1 Paris SG - St-Etienne H 1.41 Töröl
186 3 Steaua Bukarest - Astra Giurgiu H 1.95 Töröl
188 1 Raja Casablanca - Atlético MG V 1.50 Töröl
198 1 Heracles (H) vagy Feyenoord (V) jut tovább H 2.42 Töröl
227 1 Stoke szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.48 Töröl -
#211471 kombiba kéne rakni ezeket
szarrá keresné magát
-
#211470 sztem rakd meg külön - külön is a tippjeidet , mert iszonyat érzéked van kiválasztani a meccseket -
#211469 vesszőt lehagytam maybad
-
#211468 óh bazeg mekkora fail xD
jah igaz az xD
gigafail
-
#211467 na pontosan erre gondoltam:D:D
14,8 db szent istván azXD -
SNICKER #211466 te nagyon hülye :D 148db 10ezres az másfél milla majdnem..
te max 14db 10ezrest fogsz nyerni, egy 5ezrest, egy 2ezrest és egy ezrest -
#211465 az hogy jött ki?:D