Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nap egyik, ha nem a legnagyobb tutija ez a meccs. A 14. éppen, hogy csak nem kiesõ Olhanense csapata fogadja a 4. Braga csapatát.
Hazaiaknál van gond bõven. Nincs pénz + a fél csapat hiányzik. Ennek ellenére mégis hajtottak végre több bravúr kategóriába tartozó pontszerzéseket is. Portóval remiztek, Benficától is csak egyel kaptak ki a kupában és volt még néhány döntetlenjük otthon. Most viszont amióta még két alap ember kidõlt a csapatból, végképp nem megy a szekér. 8 meccs óta nem nyertek, és ma sem fognak, ha csak valami iszonyatosan nagy csoda nem fog történni.(Vagy bunda....) A csapat hiányzói: Yontcha, Abdi, Fernando Alexandre, Luís Filipe, Nuno Pilot, Evando Brandao, D' Onifrio, és Djalmir. Ebbõl a legfájóbb hiányzó Abdi lesz a házi gólkirály. Hát nem várhatják túl bizakodóan a hazaiak a mai meccset..
Bragának ma mindenképp kell a gyõzelem. 4 ponttal vannak lemaradva a 3. Ferreira csapatától, azonban egy meccsel már elõrébb járnak. Ha ma nyernek, újra 1 pontra csökkenthetik hátrányát a vendég csapat, és nem is lehet kérdés, hogy a két nagyágyú mögött (Porto, Benfica) a Bragának kell megszerezni a 3. helyet. Elsõ két helyre már biztosan nem fog oda érni a Braga, hiszen 15 pontra vannak már tõlük, és úgy néz ki, hogy még a 3. helyért is nagy csatát fognak vívni. Csapatban lesz több hiányzó is, de egyet kiemelnék Édert aki a csapat házi gólkirálya, azonban ma nem fog pályára lépni. Nem lesz még a csapatban Nuno Coleho, Haas, Ruben Michel, Douglao, és a már említett Éder.
Nincs mese, a Bragának ma nyernie kell akármi is van. Minõségileg is sokkal jobb játékosok alkotják a vendégeket, + ez a sok sérült a hazai csapatnál.. Egyszerûen muszáj ma nyerniük. Szerintem ha még az elsõ félidõben tartani is fogják tudni magukat a hazaiak, a második félidõben bedarálja a Braga õket és egy sima második félidõvel lehozzák a meccset. Nem számítok sok gólra. Tippem: 0-2!
Panathinaikos - Drama (0-26,5) V 1.75
10000---->17500
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Goztepe gólt lõ
duisburg over 2.5
havant gólt lõ
bradford dnb h
lens mindkét csapat gólt lõ
guimaraes gólt lõ
olhanense gólt lõ
tippmixre 4/6-s kombinációra ez talán jó lehet ->
bradford nyer
kasimpasa X
duisburg over 2.5
lens X
verona gyõzelem
guimaraes gyõzelem
rakni akartam még 4k-t az overre v 1k-t a hazai gyõzelemre de úgy voltam vele,hogy ha nem jön akkor rosszul esne 9 elbukása így inkább drukkoltam,hogy ez a szeló jöjjön 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
+5k
de egy ilyen hoffenheim ellenire nem is lehet felpörögni
meg szükségtelen is
már így is torony,magasan vezetjük a bajnokságot
nem kell lesérülni😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
a sevilla nálam 3 esélyes...
"Pécs-MTK hazai, a végre nyerek egy szép pénzt érzés beindul,
Eger-Diósgyõr vendég. NB1leggyengébb csapata lefocizza a Diósgyõrt, mégis jön a vendég siker, az érzés fokozódik, az összegre rápillantok mennyit is nyerek.
Kecskemét-Loki döntetlen, a pulzus szám nõ, már a pénzt költöm a fejembe.
Southampton-QPR Vendég, legtutibb meccs volt, úgymond töltelék 3.7-es oddsért, nem is foglalkoztam vele.
Végül ránézek a szelvényemre, és akárhogy forgatom, az Újpest-Paks hazaira van húzva, az érzés felbecsülhetetlen!"
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
ho.ban 4 piros...
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
azelõtt mindig kb. másnapra kaptam meg a nyereményt...