Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkora szar ez a meccs hogy még az ingyenes fogadásomat se tudom h mire rakjam
amugy egy préri macska vagyok :)
Mindkét csapat szerez gólt: 2,75 odds
<#vigyor5>#vigyor5>
<#vigyor5>#vigyor5>
Nem lesz itt 1 se 😄, nehogy mindkettõ 😄😄
A MU-nak nem kötelessége támadni 😊.Ez a szervezett védekezés.
itt nem lesz mindkét csapat gól...
Real megy a levese, kb a SEMMI amit most mutatnak igaz ez azért is van, mert a nagy MU 11 emberrel védekezik. Szánalom eddig a meccs....
az a baj, hogy 2800at felraktam elõre a meccsre, de csak 1500 maradt most a számlámon, így nem tudok 2800at rakni 😄D
Nem.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
A bónuszt nem kéne írniuk az egyenlegemben?
Blackpool gól jó lehet 1.50-ért, 4 meccse nem lõttek. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Fogadások megtételéhez kérjük hívja a jelenleg is mûködõ telebet központunkat a 0800 12 365 365 (Magyarországról) vagy +44 1782 684 663 ( a világ bármely más pontjáról). rakjunk telefonon hehe 😊
amugy egy préri macska vagyok :)
Fasszal hárított. 😄 <#nevetes1>#nevetes1>
nekem most lezárt mindent 2 perce, aztán frissítésre szokásos karbantartás üzenet...
Asszem ez fail megint bet365 részérõl, így valszeg meccs elõttit is visszafizetik mint egyszer
Asszem ez fail megint bet365 részérõl, így valszeg meccs elõttit is visszafizetik mint egyszer
bet365 nem enged be, most változtattam jelszót, de azt mondja hibás jelszó...
na nincs +2-es ázsiai, ugyh over 2-t tettem gólszámra. szal két gólnál is visszajön a meccs elõtti ár.
Real Madrid gólok 1.5 felett 1,83 odds.
ez se rossz, ugyanis ha 2 gólt vágunk idegenben, azzal elég jó helyzetbe kerülünk, a motiváció és a játékosok adottak ennyi gólhoz, szerintem.
ez se rossz, ugyanis ha 2 gólt vágunk idegenben, azzal elég jó helyzetbe kerülünk, a motiváció és a játékosok adottak ennyi gólhoz, szerintem.
2-2 t várok 😄
de lehet az erõs drukk miatt elfogult lettem xD
ahogy eddig ajándéknak gondoltam az arsenal két gólt lõ a bayernnek 4.5ért. mostanra ott tartok,hogy örüljünk ha egyet lövünk.
holnap a celtic gól 1.78ért ami nekem nagyon szimpatikus. bõven megéri ezt megjátszani
de lehet az erõs drukk miatt elfogult lettem xD
ahogy eddig ajándéknak gondoltam az arsenal két gólt lõ a bayernnek 4.5ért. mostanra ott tartok,hogy örüljünk ha egyet lövünk.
holnap a celtic gól 1.78ért ami nekem nagyon szimpatikus. bõven megéri ezt megjátszani
Meccs elõtt sztem ugyanaz mint multkor: MU +2-vel (ázsiai)
Meccs közben, meg látni kell hozzá a meccset. multhéten 1-0-nál huztam be az under 2,5-et 😊
Meccs közben, meg látni kell hozzá a meccset. multhéten 1-0-nál huztam be az under 2,5-et 😊
nem haragszom ifjú padavan 😊
Betclic-nél próbált valaki mostanában kifizetést kérni banki átutalással? Hibát ír az oldal..
everything's better with music
rossz a memóriád.
poénból egy egész délután bent volt, csak aztán kérték h vegyem ki...
poénból egy egész délután bent volt, csak aztán kérték h vegyem ki...
nálam meccs elõtt BTS, közben meg majd elválik, szögletekben gondolkozok. az elsõ meccsen volt 20, most a 14 overre 3-as odds van.ha az elején kicsit puhatolóznak és nincs az elsõ 15 percben szöglet akkor simán lehet a 12 over is 3 körül, annak meg jönnie kell.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
mára?
Dortmund továbbjutás 1.23
MU-Real mindkét csapat pattint egy gólt 1.39
1.7-es odds,5k-val tolnám
Dortmund továbbjutás 1.23
MU-Real mindkét csapat pattint egy gólt 1.39
1.7-es odds,5k-val tolnám
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
valami szaftosat ki kéne találni a real-mu-ra... lehet real over 3,5-öt teszek 9.00-ért. meccs elõtt természetesen 0,5 over-t.
vagy félidõ 0-0 3.50-ért is tetszik.
ezek ugye nem tul esélyesek, de igy számomra megérné.
vagy félidõ 0-0 3.50-ért is tetszik.
ezek ugye nem tul esélyesek, de igy számomra megérné.
bet365ön Man United - Real Madrid mindkét csapat szerez gólt 1,5 szorzó... ráadásul 3ezer forintig ingyen élõ fogadást kapsz (azonos összeg).
szerintem ajándék...
szerintem ajándék...
Ja persze 2 kapufa + 1 meg nem adott 11-es + City 2 100 ziccer elõnzõzés... Szép így bukni over 1,5 miatt 😄
Megérte over 1,5-öt tenni City meccsre.... 😄
Duisburg - Eintracht Braunschweig
két szelvény ment el miattuk.......
Õk voltak a legkisebb szorzó
két szelvény ment el miattuk.......
Õk voltak a legkisebb szorzó
Duisburg - Eintracht Braunschweig lõni kellene még 2 gólt
Lens - Nantes maradhatna döntetlen
Lens - Nantes maradhatna döntetlen
Hát ez a City meccs egy unalmas, fos.
én már egyszer csináltam egy bannert
rajta volt a fejed
dean meg is igérte, hogy berakja de leszarta a picsába<#violent>#violent><#violent>#violent>
egyébként meg nézzetek be a testépítés topikba😄 link
olyan banner is jó lenne csak pl. focisták arcával pl...😄😄
rajta volt a fejed
dean meg is igérte, hogy berakja de leszarta a picsába<#violent>#violent><#violent>#violent>
egyébként meg nézzetek be a testépítés topikba😄 link
olyan banner is jó lenne csak pl. focisták arcával pl...😄😄