Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hát akkor miért utálod a Barcát ? ha tetszik a játékuk ? és nem tartod unalmasnak és szarnak
Hülyeségeket beszélsz. Mikor mondtam én olyat, hogy a Barca játéka fos és unalmas? Olyan szavakat próbálsz a számba adni, ami nem hangzott el.
Mekora önzõ állat ez a Suarez... Már vagy 2 gólt lõhettek volna, ha passzol... :D:D:D
De most akkor szerintetek a Barca játéka egy foss és unalmas , de ha a Bayern játsza akkor isteni és a világ legjobb játéka ?
Igazság szerint kimondottan érdekelne mit tudnánk ebbõl a játéktípusból kihozni. Mondjuk az is bõven benne van a pakliban, hogy ami a Barca esetében mûködött, az itt nem fog. 1-2 meccs alatt ez úgy is eldõl.
Weed , Effe ti Bayern szurkolók vagytok , mit szóltok majd ha Guardiola ráerõlteti a Bayern játékára a saját Barca féle rövid és sokpasszos játékát ? csak érdekelne a véleményetek
min2 csapat lõ gólt
1,55x
Ugyan nem szimplán ezzel magyaráznám, a Barca és a Real tegnapi "bukását" (+ további 6-8 csapat bukását), de a FIFA UEFA minden foson változtat, vagy akar, de hogy a válogatott meccsek szisztémáján miért nem, azt nem értem... Ugyebár 2 év van az EB és VB között, ami alatt 10 tétmeccset játszanak a válogatottak. Nem akarom elhinni, hogy nem lehetne ezt jobban megszervezni, hogy a hétvégi forduló után, utaznak kontinenseket több ezer km-t a játékosok, tolnak egy válogatott meccset, majd 3-4 nap múlva megint utaznak és játszanak, majd vissza a másik kontinensre és bajnoki meccs. És akkor pörögjenek fel...
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
olyéééé kikapott a feyenoord :( remélem holnap szopik az ajax+psv 2s
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
sajnos ma már az egész profi sportélet ilyen. AKár foci, akár kosár, akár jégkorong vagy box, mindenhol a kényelmes székekben ülõk döntenek, nem pedig a sportolók.... gusztustalan
Állítólag Erdei totálisan az ellenfél fölé nõtt az utolsó menetben volt 1-2 találata az orosznak és a bírók megosztottan hozták ki gyõztesnek!! Gusztustalan...a gyõztes elfogulatlanul is Erdei...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Közeledvén a meccs kezdetéhez fordultak az oddsok, meccs elõtt már Erdeire volt 1,9 ellenfelére 1,6x végefelé.
Nagyon tolták az oroszt, látszik is miért, undorító, mocskos csalás volt.
Nagyon tolták az oroszt, látszik is miért, undorító, mocskos csalás volt.
erdeire 1,70
gracsovra 1,90 volt
ez van ilyen a profiboksz
nem kellett volna ilyen noname szar monacoi gálára elmenni
gracsovra 1,90 volt
ez van ilyen a profiboksz
nem kellett volna ilyen noname szar monacoi gálára elmenni
mennyi volt az odds Erdei Vereségére? meg ha nyer?
Na de így már érthetõ a viszonylag nagy szorzó mindkét nagy spanyolra...
Real 11x lett leállítva les miatt :D:D:D:D Profik a fiúk :D
franciáknál k*rva valószínû eredmények vannak most is:
Evian TG 1 - 2 Reims
Rennes 0 - 2 Nancy
Valenciennes 2 - 4 Bastia
mind 4x feletti :D:D:D
legérdekesebb a Reims:15.percben piros lap és 2 kapuralövés egész meccsen
Evian TG 1 - 2 Reims
Rennes 0 - 2 Nancy
Valenciennes 2 - 4 Bastia
mind 4x feletti :D:D:D
legérdekesebb a Reims:15.percben piros lap és 2 kapuralövés egész meccsen
Na holnap realka megint be lesz elõzve tablicán :D:D
na mert az arsenal annyira szar csapat?:D:D
azért nem egy videoton vagy siófok:D
ez a bl-nem magyar ligakupa:D
azért nem egy videoton vagy siófok:D
ez a bl-nem magyar ligakupa:D
az ilyen eredmények után szokott jönni a fejreállás :D
Akit egy arsenal majdnem kiejtett, annak sztem most van izgulnivalója :D
Akit egy arsenal majdnem kiejtett, annak sztem most van izgulnivalója :D
mi a furcsa benne?:D
ezek minden napi eredmények-.-<#gonosz1>#gonosz1>
...
a vizilabdábanXD
ezek minden napi eredmények-.-<#gonosz1>#gonosz1>
...
a vizilabdábanXD
nem tudom mirõl beszél
állandóan ezt szajkózza:D:D
most kaptak egy jó bírót
+ még az uefa összecsalta nekik a legkönnyebb ellenfelet
a bohóc galatát
aztán már nagy szájuk van mert már az elõdöntõben vannak
állandóan ezt szajkózza:D:D
most kaptak egy jó bírót
+ még az uefa összecsalta nekik a legkönnyebb ellenfelet
a bohóc galatát
aztán már nagy szájuk van mert már az elõdöntõben vannak
kár vitát nyitni megint ezen, mert szó sem volt ott csalásról.. Gyenge volt a Real, kiesett és ennyi...
Ezt a Csalást hagyjuk sztem , mert kb mindeki tudja hogy tavaly csalással ejtették ki a Real-t csak a Barcelonások és a Bayernesek nem bírják beismerni
nem kell ilyen messze menni.. ma pl 20 perc alatt nem találták el a kaput csak benyeltek egyet egy nulla csapattól
mondja ezt a nagy csaló madridista:D:D
http://int.soccerway.com/matches/2013/02/02/spain/primera-division/granada-club-de-futbol/real-madrid-club-de-futbol/1323162/
http://int.soccerway.com/matches/2013/02/02/spain/primera-division/granada-club-de-futbol/real-madrid-club-de-futbol/1323162/
fél éve még egy picit szét voltak csúszva, a BL döntõ mumusa ott lebegett még a csapat felett... de szépen fogalmaztam meg azanyámúristenit XXD
De még milyen megbízhatóak: http://www.eredmenyek.com/merkozes/OdQNuOI0/#osszefoglalas