Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen,bár a védelem szerintem gyenge.de akkor is hatalmas teljesítmány lenne a 4.hely és elég furcsa is õket látni a BL selejtezõben :D
annyira azért nem meglepõ a keret alapján. dugig vannak jobbnál jobb fiatalokkal, bár tény h malaga,valencia,sevilla azért jobb csapat lenne papíron.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
már nem is tudnék olyan embert mondani,aki ne szurkolna valamelyik európai topcsatnak :D
ez még nem is lenne baj,de amikor félpercenként kiírják,hogy "mindörökké Barca" vagy "HALA MADRID" és órákot vitáznak azon melyik csapat jobb vagy hogyan csalta el ezt vagy azt a meccset,ezektõl falra tudok mászni.
a legjobb,hogy amikor felfut egy csapat,hirtelen az emberek 90%-a annak drukkol,aztán ha már nem megy a szekér,szépen elsunnyognak :D:D:D
ez még nem is lenne baj,de amikor félpercenként kiírják,hogy "mindörökké Barca" vagy "HALA MADRID" és órákot vitáznak azon melyik csapat jobb vagy hogyan csalta el ezt vagy azt a meccset,ezektõl falra tudok mászni.
a legjobb,hogy amikor felfut egy csapat,hirtelen az emberek 90%-a annak drukkol,aztán ha már nem megy a szekér,szépen elsunnyognak :D:D:D
Na most kell tenni overt és marad 1-1 :D
1-1 LOL :D
Na Atlétások bekezdtek :D 4. perc gól :D:D:D:D
Jaja én is :D, többek között ezért írkálom :D:D:D Mert egyébként fosom le a realt :D::D Akkor szurkolok nekik, ha pénzt tettem rájuk, de spec tegnap ellenük tettem, és olyankor bizony törjön le mindnek a lába :D:D:D
A Realnak hajtania kell rendesen ahhoz, hogy olyan szinten játsszon mint amikor a Bayern szar XXD
Hát ez igaz, csodálkozok is, hogy most fener simán nyert :D
törökökbõl én már bármit kinézek :D:D
ha kell megveszik a világot egy BL gyõzelemért :D:D:D
ha kell megveszik a világot egy BL gyõzelemért :D:D:D
Jaja, ha olyan fosul játszunk, mint a Bayern az Arsenal ellen, akkor Galata kitömi a Realt. :D
Lesem kínomban a DVSC meccset, nagyon pengék :D:D De a legnagyobb, hogy Újpestnél beállt egy fószer :D 1 percre rá elesett szándékosan, õ kapott sárgát, de az esésnél úgy esett, hogy a válla megsérült, szóval 1 perc után le is vitték hordágyon :D:D:D:D:D:D:D
Hát ja aztán a a Juve, Psg, Dortmund trióból bármelyik okozhat meglepit...
Áhá :D Majd idén :D
Vagy az õszi szezonkezdést, idén nyáron úgysem lesz semmi....
zaragoza szarabb mint egy hamburg:D:D
kár itt magyaráznod a nagy reálod egy játékos temetõ:D:D
2002-óta kb. vagy 1 milliérd eurót is rá költöttek játékosokra (owen,beckham,cannavaro.ronaldo,özil,khedira,nistelrooy, stb....de lószart se értetek el:D:D jó egy két spanyol bajnoki cím, ennyi
bár most már rájöttek , hogy inkább bírókat kell venni és így lehet bl-t nyerniXD
kár itt magyaráznod a nagy reálod egy játékos temetõ:D:D
2002-óta kb. vagy 1 milliérd eurót is rá költöttek játékosokra (owen,beckham,cannavaro.ronaldo,özil,khedira,nistelrooy, stb....de lószart se értetek el:D:D jó egy két spanyol bajnoki cím, ennyi
bár most már rájöttek , hogy inkább bírókat kell venni és így lehet bl-t nyerniXD
Jaja :D Lehet megvárják vele a 14-es vb-t AS:D:ASD:As
:D:D
büdös életbe nem lesz már abból semmi:D:D
eb-re igérték, aztán az olimpiára aztán karácsonyra aztán februárraXDXD
büdös életbe nem lesz már abból semmi:D:D
eb-re igérték, aztán az olimpiára aztán karácsonyra aztán februárraXDXD
Ott nem õk voltak jók, hanem az ellenfél szar. :D
Szrt mikor tervezi már egyébként elindítani sz új oldalt? Lassan eltelik már 2013 fele is....
Bayernnek se kell a pont(mert már rég bajnok) még is lazán 9-et lõttek a hamburgnak, úgy hogy kedden már jön a juve és nem tartalékoltak
a real meg egy siófok szintû zaragozát nem tud megverniXDXD
a real meg egy siófok szintû zaragozát nem tud megverniXDXD
ja hogy õk nem az elsõségre hajtanak? lúzer egy csapat ami nem a tabella élén akar tetszelegni :D mondjuk így jobban átgondolva igazad van, nem hajtanak mert tudják hogy nem menne XD
Kell a lófaszt :D harmadiktól lejjebb úgyse kerülnek, az meg ugyanúgy BL hely mint az elsõ + második. :D
ja
és legalább nekünk nem kellett Cakír bíró:D:D
sõt még kaptunk egy kamu szögletbõl gólt is londonban:S:S:S
és legalább nekünk nem kellett Cakír bíró:D:D
sõt még kaptunk egy kamu szögletbõl gólt is londonban:S:S:S
megtehettük, így is továbbmentünk :D A Realnak viszont kéne a pont, de így sem tud teljesíteni..
Na van 7k-m mixen mondjatok mára még valami tutit :D
Te csak hallgassál ezek után :ASD:AS:Dsa
http://int.soccerway.com/matches/2013/03/13/europe/uefa-champions-league/fc-bayern-munchen/arsenal-fc/1424023/
http://int.soccerway.com/matches/2013/03/13/europe/uefa-champions-league/fc-bayern-munchen/arsenal-fc/1424023/
kurva jó a real
http://int.soccerway.com/matches/2013/03/30/spain/primera-division/real-zaragoza/real-madrid-club-de-futbol/1323231/?ICID=PL_MS_03
ha nincs Cakír akkor x-re vagy még arra se jókXD
http://int.soccerway.com/matches/2013/03/30/spain/primera-division/real-zaragoza/real-madrid-club-de-futbol/1323231/?ICID=PL_MS_03
ha nincs Cakír akkor x-re vagy még arra se jókXD
:D:D:D:D
Ezen aggódni egy percig sem fogok, mert arra több az esély, hogy megnyerem a lottót + aranyat fosok egy egész estén át...
Hét még akkor hogy fogod ha nyerik a BL-t és repcsizik a bayern + barca :D:D:D:D
Az lehet hogy anyáztam rájuk amikor elvitték a mixem, de nem utálom õket, ilyenre nem tudtok bizonyítékot találni akárhogy is "csak mondom", mert soha sem állítottam ilyet. Nem tudom ez most honnan jött, értetlenül állok a hallucinációtok elõtt. A Realt, na azt utálom mint a szart, ezt sosem rejtettem el.
Hát lett volna az +2 is ha Suarez nem önzõ fax :D
"Hiába került hátrányba az Aston Villa otthonában, a második félidõben gálázott a Liverpool."
nagy gála lehetett :D:D:D
épphogy nyertek egy 11es góllal :D:D:D
nagy gála lehetett :D:D:D
épphogy nyertek egy 11es góllal :D:D:D
elcsalták de várható volt
erdeinek is többet kellett volna kockáztatni
ha legalább egyszer a padlóra küldte volna az oroszt akkor már nem merték volna elcsalni
így ki lehetett hozni az oroszt gyõztesnek
csak hát erdeinek nulla ütõereje van sajnos
erdeinek is többet kellett volna kockáztatni
ha legalább egyszer a padlóra küldte volna az oroszt akkor már nem merték volna elcsalni
így ki lehetett hozni az oroszt gyõztesnek
csak hát erdeinek nulla ütõereje van sajnos
Én emlékeim szerint is **** anyázta már párszor õket :D:D Pl a jó kis Barca - Milanon anno A:?SDA:SD:ASda
te keversz valakivel! Haver, én vagyok az, Weed! Hahó! :D Nem utálom a Barcát ember, sosem utáltam :D A második kedvenc csapatom :D