211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Rudee
    Ismerem a lehetőségeket, csak elgondolkodtam. Végül a SportingBet lett a nyerő, mert ott mint kiderült még volt egy kis összegem is.

Mai CSKA-Videoton meccset fontolgatom.
  • passatgt
    * 0-4
  • passatgt

4-0 lett

• szomferi

válassz! FortunaWin jó iroda, SportingBet is, BetFair is, de az kicsit más rendszerű
  • Rudee
    Voltam lent a bankba befizetni Abaqoosra, már csak az a kérdés hova rakjam fel. Expekten adnak 50%os befizetési bónuszt és pár hete is megkaptam, szóval nem csak új regisztráloknak van.
  • Neoncsoves
    keddi Graz - Jesenice-n egy bátrabb kolléga bepróbálhat egy Jesenice győzelmet, túl kicsi az odds a Grazon :D
  • szomferi
    Szudán meccs jó lehet 2,5 overre, 2,40(!!!) az odds rá
  • passatgt

• Angelina87
    Kayserispor - Besiktas
    vendégcsapat gólt lõ Igen 1.25
    H 30-01-2012 18:00 Afrikai Nemzetek Kupája
    Elefántcsontpart (Cote D'Ivoire) - Angola
    hazai csapat gólt lõ Igen 1.19
    H 30-01-2012 19:30 Franciaország, Ligue 2.
    Monaco - Lens
    hazai csapat gólt lõ Igen 1.25
    H 30-01-2012 20:00 Spanyolország, Primera Div.
    Osasuna - Atlético Madrid
    hazai csapat gólt lõ Igen 1.35
    2.51

Mára... :))
  • Angelina87
    De nem érzem az overt... na, mindegy, majd ebéd után kitalálom, mi legyen a mai tétlapon
  • szomferi
    fú, mááár megijedtem... :D
    a francia 2-re én inkább overt tennék, úgyis szokásuk overezni hétfőn a csapatoknak :D
  • Rudee
    016 Dinamo Moszkva - Dinamo Riga H 1.60
  • Angelina87
    Nem, nem -nem erről van szó Feri, tudod, baráti társaságom van nálatok és hozzájuk.. :)

jaj, de agyalok ezen a Monaco győzelmen...
  • szomferi
    sniper? ő eltűnt :D
    bár lehet itt trollkodik egy új reggel, ki tudja

te ide jössz? ennyire nem alacsonyodhatsz le :D
    én vagy 4-5 éve nem is voltam itthon bulizni, semmi értelme, meg a sok kis tróger hülyegyerek nem hiányzik, inkább Debrecen meg Pest :D
  • Angelina87
    Feri, jól döntöttél, én tegnap Milan-vendéggólra raktam :S, gondoltam egyet, csak rúgnak, hát nem:)
    NLN hol van, ennyire lefoglalja a suli?
    Seppi expekten ha lesz, én is rakok rá, bízoma tenisztippjeidben! :) De csak azokban:-D Isner óta :)
    Mikor megyünk Bacardizni?
    Lehet, hogy jövő hét végén a ti városotokban fogok szórakozni :-D
  • szomferi
    ezeket néztem ma én is, plusz mellé még gólnapot tartok :D

1 S. Robert - N. Davydenko V 1,33
    5 D. Brands - A. Seppi V 1,30
    8 I. Ljubicic - K. Beck H 1,13
    23 Kayserispor - Besiktas: Besiktas szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,20
    30 Elefántcsontpart - Angola: Elefántcsontpart szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,20
    54 Osasuna - Atl. Madrid: Atl. Madrid szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,27
    61 Marítimo - Braga: Braga szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,23

Eredő odds: 4,39486
    Tét: 500 Ft
    Várható nyeremény: 2195 Ft

papíron ezt tettem, majd lehet élőzök mellé kicsit ha lesz olyan meccs ami megtetszik

toltam egy gépi puttót is, nézem a szelvényem: 2 3 4 5 8 11 14 19 | 4
    á mondom ez akkora bukó mint a kurvaisten, erre a számok: 1 2 3 4 5 8 10 12 | 1

hát közel voltam a milliókhoz, de csak 400ft lett belőle, de sebaj, jobb mint bukni :D

a tegnapi szelóm hozott 2500-at a Milan hendivel, plusz éjszaka még felkeltem az ágyból hogy fogadhassak a ProBowl 80,5 overre, félidőnél 28-28 volt, elég simán jött :D
  • Angelina87
    MB nem ok?
  • Angelina87
    Számomra nem a grafika az elsődleges szempont! :)
    Ha sorrendet kellene fölállítani_:
    1.bet365
    2.bwin
    3. sportingbet

és kb ennyi... az expekt nem előzésre való, fortunawinen, nem sűrűn járok,
    Betclicen illik kivenni az első nagy bónuszt! :) aztán menni tovább, stb.stb.
  • Rudee
    Ha Bwin-en lehetne befizetni Abaqoos-szal, akkor valószínű én se az Unibetet raknám első helyre. Expektet régen sokat használtam, szerintem jó, csak olyan szürke az egész. FortunaWin is tetszett, csak ott meg a kifizetési feltételek voltak elég gagyik.
  • Sasa80
    akk lenne a legjobb,ha abaqoos-szal is lehetne fizetni;)
  • Sasa80
    így van! bwin: profi grafika,hatalmas kínálat!
  • Angelina87
    A sportingot először én sem kedveltem, de millióval jobb mint az expekt élője pl. :) Na de az expekten meg jó a meccs előtti lehetőségek tárháza- nekem legalábbis elég :)
    A bwint szeretem én is!
  • Sasa80
    sportingbettel nem voltam elégedett.szar az élő kínálat,unibeten van cash-in lehetőség élő fogadásnál.sztem a bwin is jó de macerás kicsit.
    az oddsokat nézegetve sztem a tippmix messze ver mindent!
  • Dean Winchester
    na mert olyan nagy gond ha személyit kell feltölteni :D :D :D
    Sportingnál 2500nál ki lehet utalni. ma kikérem a pénzt holnap estére vagy következő nap reggel a számlámon a pénz.
  • Dean Winchester
    nincs mit :) Ha nem jön , akkor kéretik nem szidni :D
  • Sasa80
    sztem unibet a legjobb!nem szaroznak a kifizetéssel,semmit nem kell feltölteni(pl,személyi),és már 4000-nél ki lehet utaltatni!bár én már mindenhonnan kizárattam magam:D egyébként a bet365nél ha banki utalást akarsz,akk a min összeg 200 euró!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Angelina87
    Nohát, köszönöm a tippet Deano:), nekem is a bet365 az első helyezett, de most mégsem tudok ott élőzni sajnos!Ezért marad a sportingbet!
    Már ismerem a hátrányait is többé-kevésbé, hiszen december óta itt fogadok!
  • Sasa80
    S. Robert - N. Davydenko v-1.33
    D. Brands - A. Seppi v- 1.30

5k-val
    ez a mai megérzés:D
  • Dean Winchester
    ha élő akkor bet365 :D
    sportingbetnél néha túl sok ideig van lezárva a fogadás.
    érted gól van, raknád az overt aztán van ,hogy 5 percig is felfüggesztve hagyják és mire megtennéd már jön is a gól.
    no meg a kínálat illetve lehetőség is jobb a bet365ön. Természetesen ha gondolod menj a sportingbethez de én a 365öt javaslom , bár én pont ezen két helyen szoktam fogadni...
  • Angelina87
    Üdv!
    Az Osasuna tippet én is támogatom, a Monaconal H-t mondanék, megkezdődik a pontvadászat, az odds is elég jó, én nem érzem az overt ma.. Ettől még természetesen esélyes! A török iksz is tetszős tipp!
    16:00 órától kezdődik a Tromso- Anzi, ajánlom élő overezésre, előtte pedig még RomniaU21- 12:30-tól, egymás elleni mérkőzést nem találtam, de elég underesnek tűnnek, egymás ellen persze kirobbanhat az over! :)
    A góltippekre azért csak ez a kettő, mert leragadtam expektnél, vagyis a pénzem és még át kellene költöznim sportingbetre, sokkal jobb élőzni!
    Sikeres napot mkinek!
  • Dean Winchester
    Akinek van pénze az még 5/3ba is megteheti. PL. weednek tudnám ajánlani, ha nem vágja földhöz egy ezres akkor ezt tegye meg és talán lesz egy nyertes szelvénye :D
    Esetleg monaco győzelem is jó lehet... talán...
    42 Monaco - Lens: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,95
    38 Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam H 2,56
    56 Marítimo - Braga H 2,70
    49 Osasuna - Atl. Madrid H 2,85
    18 Kayserispor - Besiktas H 3,05
    Eredő odds: 117,16099
    Ha a 3 legnagyobb szorzó bukik meg akkor is 1k-ra 1.3k nyeremény jöhet.

200 ft ->
    38 Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam D 3,05
    56 Marítimo - Braga D 3,10
    50 Osasuna - Atl. Madrid 1. félidő eredménye H 3,40
    Eredő odds: 32,14700
  • Dean Winchester
    törvényszerű, és bevett szokás, hogy pont attól kap akitől nem várjuk.

rash: effe azt mondta, hogy kihagyja a porto győzelmet és az egy dolog, hogy max ő is várhatta az 1Xet de minek rakja meg? Azt gondolta amit én is ,hogy már nagyon érik a portonak a vereség és erre idegenben azért bárhol esélyes. másrészt a benfica hazai pályán is megszenvedett a gil vicentével. ráadásul eddig csupán 1 vereséget számlált agil hazai környezetben és a legfőbb ok! 1.4 alatt kimenetelre sose rakunk , ha a csapat idegenben játszik akkor ez még tetőzi az egészet :D
    benfica is ebben az évben veretlen! őket is én tuti elkerülöm mert sose lehet tudni mikor fognak kikapni és ez igaz a juventusra is!
    pl. idegenben mennek a parmához, én ott eltudom képzelni a vereséget aztán a siena következik hazai pályán 1.3ért , no ott nem tudom elképzelni, hogy a juve kikapjon de 1.3ért tuti nem fogom kockáztatni.

még 1 indok.: ugye a real hendit rakott vki 1.25ért , ott mondtam ,hogy inkább megéri tenni a vendég gólt mintsem hendis hazai sikert. ez ugyanez igaz lett volna a gil vicentére, inkább teszek hazai gólt jóval magasabb szorzóért mint sem vendég győzelmet.
    bár elmúlt és utólag okosabb az ember de ez mind tény.

Benfica - Nacional
    benfica veretlen és persze itt is ki az aki eltudja képzelni,hogy hazai pályán pont a nacional veri el őket? Majdcsak senki :D De itt is 1.15ért ki az a marha aki mer kimenetelre fogadni? Vannak meccseket amiket inkább érdemes kihagyni mint sem kockáztatni.
  • Rash87
    *1X
  • Rash87
    Ezt bírom,mikor utólag mindenki kurva okos.
    Ha ennyire jó indok volt,már csak azért is pár 100 ft-al megteszem az X2-t :) De nem látom a zöldítéseket...
  • Odacsap77
    45 meccse nem kapott ki, miért pont egy ilyen gyengébb ellenfél ellen bukott volna meg?

Na mindegy, már felesleges róla beszélni..

Holnapi kínálatot nézem, de nincs semmi
  • Effe88
    nem de baszod 45 meccse nem kapott ki a bajnokságban nekem ez épp elég indok lett volna hogy nagy ívbe elkerüljem a portót ráadásul idegenbe tolták...
  • Tigristank
    Ha 4 hónapja nem hibáztál, akkor gondolom pluszban vagy, szóval remélem nem olyan nagy érvágás az a 100k. :)
  • szomferi
    3-0, óje
  • Tigristank
    Hát figyu, nekem 1 héttel ezelőtt kellett a Benfica győzelem ugyanezen csapat ellen, és ugyan 3-1 lett a vége, de nagyon megszenvedett velük a Benfica, csak volt 2 szerencsés góljuk, úgyhogy én tuti nem ajánlottam volna neki, főleg idegenben 1.30-ért...
  • Odacsap77
    Nem nagyon írogatok ide, már vagy 1 éve, nem is hibáztam 4 hónapja, de most valami hiba csúszott a gépezetbe