-
Dean Winchester #173201 törvényszerű, és bevett szokás, hogy pont attól kap akitől nem várjuk.
rash: effe azt mondta, hogy kihagyja a porto győzelmet és az egy dolog, hogy max ő is várhatta az 1Xet de minek rakja meg? Azt gondolta amit én is ,hogy már nagyon érik a portonak a vereség és erre idegenben azért bárhol esélyes. másrészt a benfica hazai pályán is megszenvedett a gil vicentével. ráadásul eddig csupán 1 vereséget számlált agil hazai környezetben és a legfőbb ok! 1.4 alatt kimenetelre sose rakunk , ha a csapat idegenben játszik akkor ez még tetőzi az egészet :D
benfica is ebben az évben veretlen! őket is én tuti elkerülöm mert sose lehet tudni mikor fognak kikapni és ez igaz a juventusra is!
pl. idegenben mennek a parmához, én ott eltudom képzelni a vereséget aztán a siena következik hazai pályán 1.3ért , no ott nem tudom elképzelni, hogy a juve kikapjon de 1.3ért tuti nem fogom kockáztatni.
még 1 indok.: ugye a real hendit rakott vki 1.25ért , ott mondtam ,hogy inkább megéri tenni a vendég gólt mintsem hendis hazai sikert. ez ugyanez igaz lett volna a gil vicentére, inkább teszek hazai gólt jóval magasabb szorzóért mint sem vendég győzelmet.
bár elmúlt és utólag okosabb az ember de ez mind tény.
Benfica - Nacional
benfica veretlen és persze itt is ki az aki eltudja képzelni,hogy hazai pályán pont a nacional veri el őket? Majdcsak senki :D De itt is 1.15ért ki az a marha aki mer kimenetelre fogadni? Vannak meccseket amiket inkább érdemes kihagyni mint sem kockáztatni.