211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    elnézést rosszul írtam most igazad van!
    vagy két góllal nyer valaki - ezt kellett volna írnom! szóval a tisztánlátás kedvéért

Hertha-Köln X (biztosabb tipp a páros gólszám)
  • demonsss
    hát persze a 3:0 az , de páros nálam is ! a 3:0 páros gól számot takar hát ez teljesen világos
  • Dean Winchester
    tudtam ,hogy lesz egy idióta aki ezt nem fogja érteni :))
    X (!!!) azt jelenit ,hogy ezt várom azaz szerintem döntetlen lesz a mérkőzés végeredménye
    vagy hendivel nyer egyik csapat = ennek feltétele a páros gólszám
    ergo X-et várok de a páros gólszám a biztosabb tipp...
    gondoltam erre nem is gondolsz azért is írtam oda a végére "vagy hendivel nyer az egyik csapat"...
    Mint kértelek nem egyszer ne szólj be nekem, többször nem kérlek (pláne, hogy a privátra meg baszol válaszolni de itt beszólogatni meg tudsz)
  • demonsss
    Megint egy Fergeteges Tipp Dean mestertől , tehát vagy x vagy nyer a köln vagy a hertha , basszus erre a 3 lehetőségre pont nem is gondoltam lehetetlen , Dean te egy isten vagy
  • Dean Winchester
    X(!!!) vagy hendikeppel nyer valaki :)
  • tippmix945
    Köln-Hertha mi a véleményetek erről kimenetelt tekintve?
  • tippmix945
    nagyon gyenge megérzésem 2:0
  • HTS s3rg1nh00
    eléggé 2/3 gólos meccsnek tűnik :\
  • HTS s3rg1nh00
    istenem micsoda szerencsés napom van,megteszem jordán meccsre a 2,5 undert,3 perc hosszabbítás és 93:30nál tizenegyes :DDD
  • tippmix945
    Napoli-Cagliari 2.5 gól alatt!
  • demonsss
    Bocs , de nem kötekedni akartam , csak megdicsértelek , hogy micsoda tippet adtál , elvégre majd nem jött , csak mégse
  • G1nic
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Dean Winchester
    Tegnapi eredmény!
  • Dean Winchester
    ha kötekedni akarsz akkor rossz helyen kopogtatsz. inkább ne szólj hozzám légyszíves! A mura én 3-1 ill. 3-2es hazai győzelmet vártam de végeredményt én az over tippem miatt írtam :) szóval ez is azon tipikus esetek egyike mikor valakinek a rossz tipp marad meg az emlékezetében.. ám a 3-1 és 3-2 es tippet is igen csúnyán benéztem mert valóban nem gondoltam volna, hogy a bilbao idegenben akár egy ikszre is képes lesz...

Angelina: Szép hozzászólás, gratula !! ehhez hasonlót kéne pár embernek is írnia a szokásos hülyesége helyettt érte
  • Shep
    Mindenhol lehet aprózni. Nem kell sehol egyben.
  • FERNANDINHO1997
  • demonsss
    Dean mekkora tipp volt ez a Man.Utd győzelem , ja hendivel :D Grat ügyes tipp
  • miluu92
    1 kivételével jött ez is. Elég kiszámítható ez az EL:).
  • miluu92
    Benfica - Zenit Szentpétervár H 1,72 2-0 OK
    HSG Wetzlar - Flensburg-Handewitt SG V 1,35 24-26 OK
    Melsungen MT - Rhein-Neckar Löwen v 1,40 28-35 OK
    TuS N-Lübbecke - Füchse Berlin V 1,35 24-31 OK
    AZ Alkmaar - Udinese 1X 1,28 2-0 OK
    FC Twente - Schalke 04 1,33 1X 1-0 OK
    Standard de Liège - Hannover 96 Hazai csapat gólt szerez IGEN 1,33 2-2 OK
    Metalist Kharkiv - Olympiakos Piraeus Hazai csapat gólt szerez IGEN 1,25 0-1 nem OK

Eredő: 12,42
  • HTS s3rg1nh00
    szerintetek melyik oldal adja most a legjobb kezdő bónuszos feltételeket?nézegettem,bwin-en 1+3x kell rakni az egész tétet 1,7-es minimumra,unibeten 12x 1,6 fölött,bet365-ön 1+3x 1,5 fölött,sportingbeten 1+10x 1,5-es minimummal...bwin és bet365 esetén egyösszegben,a többinél úgy vettem ki lehet darabolni is a tétet...
    szóval,ti hol nyitnátok számlát? :-)
  • Angelina87
    Akkor nagyon hiányosak az ismereteim:) ez igaz is.. egyébként- hiányosak!
    Akkor ez H- V :DDD
  • ReszegKoldus
    Győr első meccs?
    Vasárnap döntetlent játszottak, ami után kirúgták az edzőt
    Úgyhogy ma régiúj edzővel nyomják.
  • Angelina87
    1., Zwolle: itt a statisztika hajaz az X-re, mostanában a Zwolle nincs valami nagy formában vagy leikszel vagy kikap, meg sem közelíti októberi nyerő szériáját. Számomra a mai mérkőzés is X, ezért vagy kihagyom, vagy ha összejön 4-5 X, akkor azon a szelvényen fog helyet kapni ez is.

2. Győr H, itt a hozzászólások és az olvasott cikk alapján Hazaira jósolom a mérkőzést, de mivel első meccs, kihagyás után, ezért én őket ma kihagyom! ( Ki tudja, milyen hatással volt rájuk a szünet)

3. Roda- Venloo: A két csapat egymással mást sem csinál, csak ikszel- így ez X.

4., A Hifk jégkorong nálam hazai, ezt az odds is mutatja, de a Hifk teljesítménye is.

5., St Patricks - érdemes utána nézni, ők elég jó meccseket szoktak játszani, itt ajánlom a V kimenetelt.

6., Ankaragücü: A törököknél erre az eseményre különösen érdemes odafigyelni: a vendég fenerbachéra 1.05-ös odds van, de a statisztika egyáltalán nem azt bizonyítja, hogy ez ilyen könnyű mérkőzés lesz, nagyon rossz a mutatója a Fenerbachénak vendégségben. Viszont az otthoniaknak pedig már kijárna a győzelem sok vereség után , a tippem 1X, külön szelvényen megjátszva!

7. BUndesliga 2.

A fürth otthona oddsa igen alacsony, ennek ellenére én X-re veszem a mérkőzést, ugyanazon okok miatt: egymás ellen mindig X-et játszik a két csapat, ez lenne az 5. X.
    A Paderbornnak jó lenne, ha ma győzne, ezzel begyűjtené a 3 pontot és haladhatna tovább.
    Az Union Berlin mérkőzésen pedig vendég győzelmet jósolok, mert a vendégek igencsak a kiesés felé tántorognak, már nincs sok hátra számukra, ezért ideje elkezdeni szépíteni.
    81 Union Berlin - Duisburg V 3,60
    82 Paderborn - Bochum H 1,93
    83 Fürth - Aachen D 3,80
    Eredő odds: 26,40240

Ez így egy 26-os odds, ami nem is rossz!

83 Fürth - Aachen D 3,80
    99 Roda - Venlo D 3,30
    91 Ankaragücü - Fenerbahce D 7,40
    95 Zwolle - Den Bosch D 3,25
    Eredő odds: 301,58700

Mit ne mondjak? ez sem néz ki rosszabbul, 3/4-ben is nagy durranás lehet(ne):)
  • ReszegKoldus
    "szokásos makker találat 1méterről"

Fene se gondolná, hogy van rá "szabály" honnan szabad gólt rúgni
  • rooney8
    ja igen, akartam mondani, hogy ma nem tudtam írni nekik, mert egész nap rohantam, de hnap írok nekik, hogy akkor most wtf? :D
  • Dean Winchester
    a bónuszodat illetően te meg mit beszéltél az ügyfélszolgálattal?
  • Dean Winchester
    egyébként ennyit jelent ha egy csapat nem áll gőzerővel védekezni... a bilbao megtehette volna a 88.perctől sőt már hamarabb is a védekezést , időhúzást... ha ezt teszik akkor nincs meg a 3.góljuk, én örülök, hogy ilyen játékot játszik egy csapat!

psvnek meg ez már a 3. mérkőzése amikor félidőben jön az over 1.5 gól.

schalke-twente szintén 1-0 lesz és jön megint a ho. :D
    jó8, akinek sikerült valami hasznot húznia, nyert annak gratulálok

odacsap: akkor a vv-n izgulhatsz,hogy a bilbao ne kapjon ki 2 góllal XD bár a mai győzelmükkel már bőven plusszos leszel így is ha esetleg kiesnének a kupából bár szerintem meg lesz a tj.
    ez az év nem az angol csapatokról szól..
  • rooney8
    50? 30? ezer?? :D
  • Odacsap77
    Végül mind a kettőt sikerült még időben megrakni, továbbjutást még a meccs előtt éreztem, azt viszont nem, hogy itt az old trafordon is nyernek.. viszont 25 perc után lejött hogy itt 6-ot fognak rúgni.. attól függetlenül hogy talált egy gólt a mu.. (szokásos makker találat 1méterről) 5x szorzóért sikerült elcsípnem a győzelmet, továbbjutást meg meccs előtt 3x szorzóért adták.. azt 50-el, győzelmet 30-al, majd teszek képeket is csak múltkor pl. lebasztak h betettem a képet úgy h nem mondtam előre :D azóta nem is írtam ide..
  • Dean Winchester
    na most akkor végül a győzelemre raktál? vagy a továbbjutásra? gondolom a győzelemre ...
    grat!

• Dean Winchester
    "Nagyon ma a MU 2.5 overt érzem sőt én ott 3:1es hazai győzelmet várok.. AZ is szerintem nyer 2-1re kb. "
    később
    "3:2re nyer a mu egy rohadt jó fordulatokban gazdag mérkőzésen :D"
    először is vicc,hogy a bíró meg a játékidő lejárta után 2 szögletet is mikor azt nem kéne...

gondolhatjátok ,hogy mennyire bosszant ,hogy nem a 2.5 overt (esetleg 4 v több gól 2.75) raktam meg 2k-val és helyette raktam 2 külön szelvényt :S
    egyik szelvényen jött a mu 2.5 over elment a sporting 2.5 over
    másik szelvényen jött a valencia 2.5 over elment a harkiv győzelem
    :D

visszavágón szerintem nem lesz ennyi gól, ott a 2.5 overt nem hiszem ,hogy bemerem válallni... aztán fene tudja mi lesz.
    valencia meccsen és az madrid meccsen viszont féltem a 2.5overtől , gondoltam 2 gól is nagy nehezen fog lenni erre tessék 4 ill. 6 gól :D

holnapra a stuttgart szerintem veri a lautenrt 1.67ért!
    ami még jöhet: roda-venlo X
    chievo-inter h
    napoli h (valószínű ezt rakom a stuttgart győzelem mellé
    cszka-dinamo v
    celta h

ankaragucu-fener hazai 16es szorzóval bír :D a hazai gól mennyit fizethet?? 3es szorzót adnak érte? :D de tuti 2.0n felül van.

marseille régen lőtt gólt szóval ők most betalálnak de szerintem az ajaccio is lő gólt
    végeredmény ->
  • Effe88
    az szép
  • Odacsap77
    Akinek volt esze, és nézte a meccset, az nem tétovázott ezen. 30-al ment 1-1nél 5-ös oddsra a bilbao győzelem. olyan biztos voltam benne, mint még eddig semmiben..
  • Neoncsoves
    én meg a fantastic megérzéseim! basszameg mind a kemény 500 forintomat allinelni akartam bilbaora, de mondom ááá MU otthon van, tuti nem lesz semmi... 1-1nél 3as odds vagy mennyi volt bilbao győzelemre :((((((((((((((((
  • ReszegKoldus
    sajnos nem jó irányba lett 3:2
  • ReszegKoldus
    na ez már nem volt les
  • Ferrari23
    1-3 :ASD:AS:DAS:
  • ReszegKoldus
    jó az más kérdés, hogy már vagy 3 ziccert védett De Gea, de akkor is, minek 5 bíró? elég egy is, videóbíró :D
  • HTS s3rg1nh00
    sport365 közvetítés a meccsről:
    "Rooney 18 méterről kirúgta a stadionból a labdát"
  • Ferrari23
    Előfordul :D