211992
-
Dean Winchester #177290 elnézést rosszul írtam most igazad van!
vagy két góllal nyer valaki - ezt kellett volna írnom! szóval a tisztánlátás kedvéért
Hertha-Köln X (biztosabb tipp a páros gólszám) -
hát persze a 3:0 az , de páros nálam is ! a 3:0 páros gól számot takar hát ez teljesen világos -
Dean Winchester #177288 tudtam ,hogy lesz egy idióta aki ezt nem fogja érteni :))
X (!!!) azt jelenit ,hogy ezt várom azaz szerintem döntetlen lesz a mérkőzés végeredménye
vagy hendivel nyer egyik csapat = ennek feltétele a páros gólszám
ergo X-et várok de a páros gólszám a biztosabb tipp...
gondoltam erre nem is gondolsz azért is írtam oda a végére "vagy hendivel nyer az egyik csapat"...
Mint kértelek nem egyszer ne szólj be nekem, többször nem kérlek (pláne, hogy a privátra meg baszol válaszolni de itt beszólogatni meg tudsz)
-
Megint egy Fergeteges Tipp Dean mestertől , tehát vagy x vagy nyer a köln vagy a hertha , basszus erre a 3 lehetőségre pont nem is gondoltam lehetetlen , Dean te egy isten vagy -
Dean Winchester #177286 X(!!!) vagy hendikeppel nyer valaki :) -
Köln-Hertha mi a véleményetek erről kimenetelt tekintve? -
nagyon gyenge megérzésem 2:0 -
eléggé 2/3 gólos meccsnek tűnik :\ -
istenem micsoda szerencsés napom van,megteszem jordán meccsre a 2,5 undert,3 perc hosszabbítás és 93:30nál tizenegyes :DDD -
Napoli-Cagliari 2.5 gól alatt! -
Bocs , de nem kötekedni akartam , csak megdicsértelek , hogy micsoda tippet adtál , elvégre majd nem jött , csak mégse -
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Dean Winchester #177278 Tegnapi eredmény!
-
Dean Winchester #177277 ha kötekedni akarsz akkor rossz helyen kopogtatsz. inkább ne szólj hozzám légyszíves! A mura én 3-1 ill. 3-2es hazai győzelmet vártam de végeredményt én az over tippem miatt írtam :) szóval ez is azon tipikus esetek egyike mikor valakinek a rossz tipp marad meg az emlékezetében.. ám a 3-1 és 3-2 es tippet is igen csúnyán benéztem mert valóban nem gondoltam volna, hogy a bilbao idegenben akár egy ikszre is képes lesz...
Angelina: Szép hozzászólás, gratula !! ehhez hasonlót kéne pár embernek is írnia a szokásos hülyesége helyettt érte
-
Mindenhol lehet aprózni. Nem kell sehol egyben. -
-
Dean mekkora tipp volt ez a Man.Utd győzelem , ja hendivel :D Grat ügyes tipp -
miluu92 #177273 1 kivételével jött ez is. Elég kiszámítható ez az EL:). -
miluu92 #177272 Benfica - Zenit Szentpétervár H 1,72 2-0 OK
HSG Wetzlar - Flensburg-Handewitt SG V 1,35 24-26 OK
Melsungen MT - Rhein-Neckar Löwen v 1,40 28-35 OK
TuS N-Lübbecke - Füchse Berlin V 1,35 24-31 OK
AZ Alkmaar - Udinese 1X 1,28 2-0 OK
FC Twente - Schalke 04 1,33 1X 1-0 OK
Standard de Liège - Hannover 96 Hazai csapat gólt szerez IGEN 1,33 2-2 OK
Metalist Kharkiv - Olympiakos Piraeus Hazai csapat gólt szerez IGEN 1,25 0-1 nem OK
Eredő: 12,42 -
szerintetek melyik oldal adja most a legjobb kezdő bónuszos feltételeket?nézegettem,bwin-en 1+3x kell rakni az egész tétet 1,7-es minimumra,unibeten 12x 1,6 fölött,bet365-ön 1+3x 1,5 fölött,sportingbeten 1+10x 1,5-es minimummal...bwin és bet365 esetén egyösszegben,a többinél úgy vettem ki lehet darabolni is a tétet...
szóval,ti hol nyitnátok számlát? :-) -
Angelina87 #177270 Akkor nagyon hiányosak az ismereteim:) ez igaz is.. egyébként- hiányosak!
Akkor ez H- V :DDD -
Győr első meccs? 
Vasárnap döntetlent játszottak, ami után kirúgták az edzőt
Úgyhogy ma régiúj edzővel nyomják. -
Angelina87 #177268 1., Zwolle: itt a statisztika hajaz az X-re, mostanában a Zwolle nincs valami nagy formában vagy leikszel vagy kikap, meg sem közelíti októberi nyerő szériáját. Számomra a mai mérkőzés is X, ezért vagy kihagyom, vagy ha összejön 4-5 X, akkor azon a szelvényen fog helyet kapni ez is.
2. Győr H, itt a hozzászólások és az olvasott cikk alapján Hazaira jósolom a mérkőzést, de mivel első meccs, kihagyás után, ezért én őket ma kihagyom! ( Ki tudja, milyen hatással volt rájuk a szünet)
3. Roda- Venloo: A két csapat egymással mást sem csinál, csak ikszel- így ez X.
4., A Hifk jégkorong nálam hazai, ezt az odds is mutatja, de a Hifk teljesítménye is.
5., St Patricks - érdemes utána nézni, ők elég jó meccseket szoktak játszani, itt ajánlom a V kimenetelt.
6., Ankaragücü: A törököknél erre az eseményre különösen érdemes odafigyelni: a vendég fenerbachéra 1.05-ös odds van, de a statisztika egyáltalán nem azt bizonyítja, hogy ez ilyen könnyű mérkőzés lesz, nagyon rossz a mutatója a Fenerbachénak vendégségben. Viszont az otthoniaknak pedig már kijárna a győzelem sok vereség után , a tippem 1X, külön szelvényen megjátszva!
7. BUndesliga 2.
A fürth otthona oddsa igen alacsony, ennek ellenére én X-re veszem a mérkőzést, ugyanazon okok miatt: egymás ellen mindig X-et játszik a két csapat, ez lenne az 5. X.
A Paderbornnak jó lenne, ha ma győzne, ezzel begyűjtené a 3 pontot és haladhatna tovább.
Az Union Berlin mérkőzésen pedig vendég győzelmet jósolok, mert a vendégek igencsak a kiesés felé tántorognak, már nincs sok hátra számukra, ezért ideje elkezdeni szépíteni.
81 Union Berlin - Duisburg V 3,60
82 Paderborn - Bochum H 1,93
83 Fürth - Aachen D 3,80
Eredő odds: 26,40240
Ez így egy 26-os odds, ami nem is rossz!
83 Fürth - Aachen D 3,80
99 Roda - Venlo D 3,30
91 Ankaragücü - Fenerbahce D 7,40
95 Zwolle - Den Bosch D 3,25
Eredő odds: 301,58700
Mit ne mondjak? ez sem néz ki rosszabbul, 3/4-ben is nagy durranás lehet(ne):) -
"szokásos makker találat 1méterről"
Fene se gondolná, hogy van rá "szabály" honnan szabad gólt rúgni
-
ja igen, akartam mondani, hogy ma nem tudtam írni nekik, mert egész nap rohantam, de hnap írok nekik, hogy akkor most wtf? :D -
Dean Winchester #177265 a bónuszodat illetően te meg mit beszéltél az ügyfélszolgálattal? -
Dean Winchester #177264 egyébként ennyit jelent ha egy csapat nem áll gőzerővel védekezni... a bilbao megtehette volna a 88.perctől sőt már hamarabb is a védekezést , időhúzást... ha ezt teszik akkor nincs meg a 3.góljuk, én örülök, hogy ilyen játékot játszik egy csapat!
psvnek meg ez már a 3. mérkőzése amikor félidőben jön az over 1.5 gól.
schalke-twente szintén 1-0 lesz és jön megint a ho. :D
jó8, akinek sikerült valami hasznot húznia, nyert annak gratulálok
odacsap: akkor a vv-n izgulhatsz,hogy a bilbao ne kapjon ki 2 góllal XD bár a mai győzelmükkel már bőven plusszos leszel így is ha esetleg kiesnének a kupából bár szerintem meg lesz a tj.
ez az év nem az angol csapatokról szól.. -
50? 30? ezer?? :D -
Odacsap77 #177262 Végül mind a kettőt sikerült még időben megrakni, továbbjutást még a meccs előtt éreztem, azt viszont nem, hogy itt az old trafordon is nyernek.. viszont 25 perc után lejött hogy itt 6-ot fognak rúgni.. attól függetlenül hogy talált egy gólt a mu.. (szokásos makker találat 1méterről) 5x szorzóért sikerült elcsípnem a győzelmet, továbbjutást meg meccs előtt 3x szorzóért adták.. azt 50-el, győzelmet 30-al, majd teszek képeket is
csak múltkor pl. lebasztak h betettem a képet úgy h nem mondtam előre :D azóta nem is írtam ide..
-
Dean Winchester #177261 na most akkor végül a győzelemre raktál? vagy a továbbjutásra? gondolom a győzelemre ...
grat!
-
Dean Winchester #177260 "Nagyon ma a MU 2.5 overt érzem sőt én ott 3:1es hazai győzelmet várok.. AZ is szerintem nyer 2-1re kb. "
később
"3:2re nyer a mu egy rohadt jó fordulatokban gazdag mérkőzésen :D"
először is vicc,hogy a bíró meg a játékidő lejárta után 2 szögletet is mikor azt nem kéne...
gondolhatjátok ,hogy mennyire bosszant ,hogy nem a 2.5 overt (esetleg 4 v több gól 2.75) raktam meg 2k-val és helyette raktam 2 külön szelvényt :S
egyik szelvényen jött a mu 2.5 over elment a sporting 2.5 over
másik szelvényen jött a valencia 2.5 over elment a harkiv győzelem
:D
visszavágón szerintem nem lesz ennyi gól, ott a 2.5 overt nem hiszem ,hogy bemerem válallni... aztán fene tudja mi lesz.
valencia meccsen és az madrid meccsen viszont féltem a 2.5overtől , gondoltam 2 gól is nagy nehezen fog lenni erre tessék 4 ill. 6 gól :D
holnapra a stuttgart szerintem veri a lautenrt 1.67ért!
ami még jöhet: roda-venlo X
chievo-inter h
napoli h (valószínű ezt rakom a stuttgart győzelem mellé
cszka-dinamo v
celta h
ankaragucu-fener hazai 16es szorzóval bír :D a hazai gól mennyit fizethet?? 3es szorzót adnak érte? :D de tuti 2.0n felül van.
marseille régen lőtt gólt szóval ők most betalálnak de szerintem az ajaccio is lő gólt
végeredmény ->
-
az szép -
Odacsap77 #177258 Akinek volt esze, és nézte a meccset, az nem tétovázott ezen. 30-al ment 1-1nél 5-ös oddsra a bilbao győzelem. olyan biztos voltam benne, mint még eddig semmiben.. -
Neoncsoves #177257 én meg a fantastic megérzéseim! basszameg mind a kemény 500 forintomat allinelni akartam bilbaora, de mondom ááá MU otthon van, tuti nem lesz semmi... 1-1nél 3as odds vagy mennyi volt bilbao győzelemre :(((((((((((((((( -
sajnos nem jó irányba lett 3:2
-
na ez már nem volt les
-
Ferrari23 #177254 1-3 :ASD:AS:DAS: -
jó az más kérdés, hogy már vagy 3 ziccert védett De Gea, de akkor is, minek 5 bíró? elég egy is, videóbíró :D -
sport365 közvetítés a meccsről:
"Rooney 18 méterről kirúgta a stadionból a labdát"
-
Ferrari23 #177251 Előfordul :D