211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Ferrari23
    Arsenal rúg két gól
    Villareal meccs over 2,5
    1,8x
    15K-->27K

• szomferi
    basszátok meg, ez nagyon kellett :D

Verminátor ismét megmutatta, miért is ez a neve :D
  • csuxxxeee
    Gyerekek én nem tudom, Fortuna engem nagyon szeret 10-11 napja, 2 fogadásom ment el, többi jött +9k. Csak tudnám már kiutalni.
  • rooney8
    90+4'
    nem vagy mákos áááá :D
  • csuxxxeee
    2.5 felett Arsenal v Newcastle
    (További mérkőzés gólok) 03/12/2012 1.33 Függőben
    Tét: 340,94 Nyer.: 113,65
  • Ferrari23
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL ::D:D:D:D:D:D:D:D:D:
  • szomferi
    VERMINÁTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ferrari23
    Na mostmár jön a szokásos időhúzás szal ez ennyi vóót :D
  • szomferi
    ó miért is fújnád be a büntetőt te faszkalap
  • szomferi
    ááááááááá honnan szedte ki a kapus, ááá faszom kivan már :D
  • Ferrari23
    :D:D:D Ez marad :D:D:D
  • szomferi
    áááááá kapufa mellől fejelik ki genyó
  • Ferrari23
    Most is kapufánál mentettek :ASD:AS:D:AS
  • szomferi
    láttam őket sajnos... :D
    Gervinho szépen elkúrta, na most talán a szögletből...
  • Ferrari23
    Tuti
  • Ferrari23
    Tito marad az Arsenal már legalább 3 olyan helyzet hagyott ki, hogy ezek után szinte tuti, hogy marad az 1-1....
  • csuxxxeee
    Ahogy hallgatom a közvetítést, elég nagy helyzetek maradnak ki.
  • szomferi
    kezdek stresszelni... :D
    utolsó meccs, 1 gól hiányzik az overemhez, kezdem azt érezni hogy ez marad 1-1...
  • csuxxxeee
    2.5 felett Arsenal v Newcastle
    (További mérkőzés gólok) 03/12/2012 1.33 Függőben
    Tét: 340,94 Nyer.: 113,65
  • szomferi
    illene, így az overem is biztos jönne :D
    de tuti agyfaszt kapok ha marad ez az 1-1
  • csuxxxeee
    Ez egy szép statisztika, de a meccs első félidőben támadó foci ment? :D
  • Borg18754
    "Arsenal have won every Monday fixture at home since 1997 (P13 W13 D0 L0 F36 A5)"

ezek szerint kéne lennie...
  • csuxxxeee
    Arsenal meccsen lesz-e gól még?
  • Dean Winchester
    RVP gólt lő tippemre se sokat kellett várni persze a getafe gólra sem :DDDD
  • szomferi
    Persie!

micsoda egyenlítés, nem sokáig élvezhette a Newcastle a vezetést, úgy kb 30mp volt :D
    még egy gólt kérek oda, és kész is lennék mára
  • Dean Winchester
    "Denizlispor - Kartalspor
    talán hazai siker születik, de inkább csak hazai gólt mondanék mert az x is benne van..."

82.percben 1-0 után a statra ránézve azt mondtam volna itt simán meg lesz a hazai siker. 86.percben vendégek pirosat kaptak akkor meg pláne! 93.percben viszont jött az egyenlítés :D
    bubu most hogy mondod a napol tj. elég jó lehet...
    azért az is szép lenne ha az arsenal és a chelsea is pont egy olasz csapattal szemben esne ki.
    így, hogy felhoztad az inter elleni esetet azt mondom van benne valami és tényleg lehet az x2 is.. akkor lehet inkább egy napoli gólra kéne tenni. viszont a mu-ban én látok annyi potenciált ,hogy nyerjenek idegenben, főleg a hétvégi bilbao meccset nézve. illetve ha a mu feladja ergo a b csapatot küldené pályára akkor meg pláne lehet félni mert bennük meg ott a bizonyítási vágy és az meg lehet győzelmet eredményezhetne..
  • bubu13
    Szerintem mindkét Manchester-i csapat leadja az Európa ligát a bajnokság miatt. Ferguson nyilatkozta, hogy nem gondolta volna, hogy ennyire megterhelő lesz ez a plusz heti egy meccs nekik és ez döntő lehet a bajnokság szempontjából és így, hogy most már ők állnak az élen szerintem tuti leadják a Bilbaonak. Ugyanez lesz a City-vel is szerintem.
    Az Inter szerintem nyerni fog a Marseille ellen. Nagy lökés adhat a Chievo elleni győzelem ez látszott a játékosokon is.
    A Chelsea-Napoli nálam x2. A Napoli nagyon jó formában van és emlékezzünk vissza, hogy 2 éve Chelsea-Inter-en is kötelező lett volna győznie a Chelsea-nek akár csak egyel is de végül az Inter nyert. Napoli továbbjutás szerintem a hét tutija ennyiért.
  • Dean Winchester
    igazándiból az sem fog bántani ha nyerünk, végülis 4k-ra jött volna 2k haszon ami ha a kockázat mértékét nézve nem túl kecsegtető és így meg pláne nem merem bevállalni... pont 15 év után nem nyernénk hétfőn?! meg eshet... ha most nem akkor jövőre erre odafigyelek és inkább kihagyom ha egy picit is veszélybe kerülhet a győzelem :D
    félidőben nyerjünk ha kérhetem , aztán végeredménynek 4-1 jó lenne, de félek attól, hogy kevés gólt fogunk látni
  • Dean Winchester
    poolt utálom és remélem nem lesz igazam de a liverpool viszonylag régen nyert (3-4 meccse) míg az everton meg régen kapott ki...
    odavágót is 2-0ra nyert a pool ráadásul hazai pályán eddig 1szer kapott a ki liverpool...
    szóval ez nálam nagyon hazai győzelem lesz.

előreszaladva a következő napokra ami jó lehet:
    mu győzelem 2.43ért (2.5 overt is várok de lehet 0-2 lesz és tj. a mu 3as szorzóért :D )
    sporting tj. 2.25ért (sztem a city kiesik a picsába- 2:1re fog nyerni a city és idegenben lőtt góllal a sporting jut tovább vagy 1-0ra nyer a city és jön a ho.
    psv-valencia 2.5 undert gondoltam elsőre de sztem jöhet megint az over.. psv utóbbi 2-3 meccsén már félidőben mindig megvolt a 1.5 over
    hannover-liege sztem megint X lesz.. 1-1 v 2-2
    chelsea győzelem 1.75ért jó lehet pláne, hogy 2 gólos hátrányba kerültek Nápolyban.
    basel idegenben gólt lő 1.78ért is elég kecsegetető ajánlat
    marseille hazai pályán kikapott , most meg vicc lenne ha idegenben tudna nyerni :D (1.45) de inter meccsre soha semmikor nem rakunk:D
    real győzelem 1.1ért nem üzlet, 2.5 over 1.3ért szintén nem éri meg a kockázatot

• Angelina87
    Remélem Dean, hogy nem egy 5-0-ás tuti mérkőzésről beszéltelek le a hozzászólásommal!:) Nemsokára kiderül...
  • Dean Winchester
    over 1.5 vagy félidő 0.5 over meccs előtt...
    aztán ha nézed a meccset akkor látni fogod ,hogy mennyi gól van benne (legalábbis én így tennék, mivel overes vagyok).. vagy meccs előtt over 0.5 és kész 1.1 es szorzó és 3k-ra csak 300ft haszon de arra bőven jó, hogy élőbe mondhatni kockázat nélkül rizikózhatsz
  • Narusco
    :DDDDDD ezen tényleg röhögtem

a szegedi cora még hányszor bukkan fel itt ?:D
  • szomferi
    nálam nem sok
  • JohnnyNapalm
    Evertonnak mennyi esélye lenne holnap a Liverpoolnál?
  • szomferi
    haha :D
    na az APOEL végre vezet, hát megizzadtam bassza meg... :D
  • csuxxxeee
    Szegedi Corát légyszi, nem akarok holnap melózni :D
  • Narusco
    megpakolom szerintem úgy hogy 2k legyen a nyereség de felgyujtok valamit ha pont ma szakad meg ez a sorozat :)
  • csuxxxeee
    Beet365 bónusz: A Chelsea március 14-én, szerdán a Napolit fogadja a 3:1-re elvesztett idegenbeli találkozó után, a kékek tehát hazai környezetben harcolhatják ki a továbbjutást - mi pedig egy fantasztikus ingyenes Élő fogadást kínálunk Önnek!

Tegyen meg egy mérkőzés előtti fogadást a Chelsea v Napoli rangadóra és megajándékozzuk egy azonos értékű ingyenes Élő fogadással erre a mérkőzésre.

Ahhoz, hogy jogosult legyen az ingyenes Élő fogadásra, egyszerűen tegyen egy fogadást a kezdőrúgás előtt, majd fogadjon a mérkőzés közben is az Élő fogadás piacok bármelyikén. Amennyiben ELSŐ Élő fogadása veszít, a tét értékét visszafizetjük a legnagyobb mérkőzés előtti fogadásának értékéig (maximum 3.000 HUF).

Várnék erre a meccsre tippeket :D
  • Dean Winchester
    Arsenal topicban olvastam... szerintem bőven elfér itt is...
    mai napra így csak a trabzonspor, arsenal gólt lő, st. pauli 1.5 overt tudom javasolni :D

"Arsenal have won every Monday fixture at home since 1997 (P13 W13 D0 L0 F36 A5)"
  • Dean Winchester
    ezért kihagyom :D pedig én oda hazait akartam tenni de lehet ezek is játszanak egy stuttgart-gladbach játszmát xD
    trabzonspor-arsenal win , st.pauli 2.5 over = 4.es szorzó