211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • ReszegKoldus
    Akkor nevess nyugodtan, de előbb nézek meg bármilyen NFL meccset, mint egy Real Madrid - Valenciat, igen a tegnapit se láttam :D
  • demonsss
    Lécci a Zsákolást ne nevezzük már villanásnak minden profi meccsen láttunk ilyet :(
  • demonsss
    először is én egy szóval nem szidtalak , másodszor olyan foss indokokat írtál mint az állat , azzal jössz , hogy voltál te már élőben meccsen XD ez milyen szar , mi fogott meg benne a hangulat , mert másba nem nagy különbség van a tv meg az élő közt azon kívül TEHÁT EDDIG EZ EGY SZAR INDOK ! Kézilabdáról amit írtál az megint egy teljesen hülye indoklás csak mert megfogja az embereket istenem ilyen hülyeséget XD
    Kosárlabdáról ne is beszéljünk

Tehát most olyan indoklásokat írtál amik egyértelműen szarok te Balfasz
  • Narusco
    na ezt már tényleg hagyjuk. hogy lehet leszarozni sportokat amit többmillióan játszanak? nem ér annyit az ember hogy bizonygassunk neki akármit is
  • Effe88
    amerikai foci:D:D:D
    év vicce:D:D
  • ReszegKoldus
    Annyi biztos, hogy mióta amerikai focit nézek, az európaiból a kedvenc csapataim meccsein kívül a többi max háttérzajnak megy, ha megy. Igen még a naaagy el classico is rinyáldóval meg lesszivel. :)
  • Neoncsoves
    kiváncsi vagyok te olyan sebességgel tudnál-e korongot vezetni, pontosan passzolni, rálőni és úgy korcsolyázni, hogy olyan természetes legyen neked mintha sétálnál vagy futnál.

pl. shootoutoknál kell skill

meg itt van ez...

• Narusco
    nehéz elképzelnem hogy ember lehet olyan mint te, nem bizonyitok neked semmit, mert nem érdemled meg. bár lehet nagyon fiatal vagy.
  • demonsss
    bizonyítsd , hogy a jégkorongban van villanás azon kivül hogy megemelik a korongot és a passzolgatáson kivül
  • Narusco
    na jó. nem akartam megint veszekedni, de rólad ordít hogy hihetetlenül nagy kretén és tudatlan pöcs vagy.

jégkorong: voltál te már élőben meccsen? én egy éve mentem el egyre. és tudod annyira megfogott, hogy az egész volán szezont végignéztem, az első meccs után már nem voltak kételyeim, tudtam hogy ez a legfaszább, nekem.

kézilabda: ezt én sem szeretem, de mivel sok közöm van veszprémhez, elég jól látom hogy mennyire meg tudja fogni az embereket. a franciák elleni meccset láttad amugy? na. meg ha megnézed hányan érdeklődnek felé, elég nehéz csak ugy leszarozni.

kosárlabda: nem szerettem, minden sportot szerettem eddig játszani, ezt az egyet nem. de azt kell hogy mondjam, mióta nba van jobban megismertem mivel fogadok rá, és azóta minden éjjel megnézek legalább egy fél meccset, ha tehetem.

baseball: nézni szar szerintem ha nincs kedvenc csapatod, de még úgy is ha van. viszont a kultusz ami körülveszi... ezt szeretem sportfogadásban is a legjobban.

nfl: legnézhetőbb sport tv-n keresztül. nem véletlenül a leghiresebb az amcsiknál.

foci: 6 éves korom óta focizok. (illetve már nem, mert középsuli óta talán 2-3x rugtam labdába) jártam más országban is ezáltal. elég jól ismertem a csapatokat, embereket, és meg is néztem minden szar meccset régen tv-ben, de ma már egy bl döntőt is képtelen vagyok megnézni. az egészet megvették az ázsiaiak (igen, a premier league-ban is ott vannak, de te csak fogadj 1.2-ért a mencseszterre), magyarországon a béka segge alatt van, nem találsz olyan meccset amire érdemes lenne kimenni (a vidi loki sem az szerintem...) az egészet "páwa gecik" -vagy hogy szokták őket manapság hívni- és celebek játsszák, sokszor annyi pénzt kapnak amennyit megérdemelnek, stbstbstb...
  • Neoncsoves
    azért ne beszélj már hülyeséget. Jégkoronghoz is kell sokszor elég nagy skill... amiket felsoroltál azok közül a legkevésbé látványos talán a kézilabda és az amerikai foci.

a fociban is csak fel-alá rohangásznak a pályán mint a hülyék :)
  • tippmix945
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=GGEolWllG_g&feature=plcp&context=C483388aVDvjVQa1PpcFOZXie9N3u2j-HSIiMQJcl_pms6MzCIn8s%3D]mert a kosárlabdában nincsenek "villanások"[/URL]
  • demonsss
    Nyerni fog a Real hendivel
  • demonsss
    De komolyan gondoltam , nézzük csak kezdem a Jégkoronggal , nem tudom mi akkora szám ebbe a sportba semmi különleges nincs benne nincsenek benne apró varázslatok egyszerűen szar !
    Kézilabda : ennél szarabb sport nem sokk van , ebbe sincs semmi különleges futkároznak fel alá mindig ugyan az van minden meccsen , ez is egy szar.
    Kosárlabda:az alap kosárlabda egy szar semmi különleges nincs benne , egyáltalán nem élvezetes , viszont azt meg kell hagyni a freestyle kosárlabda mikor 3v3 ba tolják és csak trüközve nyomják az fasza
    Amcsi fociról és a Baseballról nem alkotok véleményt mert nem tudom a szabályokat és nem értek hozzá

Az európai focinál: nincs a világon jobb sport bármelyik meccsen lehetnek olyan apró varázslatok amelyekért igazán érdemes végig nézni 90 percet vagy 120 -at akár milyen szar is egy meccs bármikor lehet egy villanás amiért már megérte nézni
  • Dean Winchester
    kb. 12 éve nem nyert az atletico a real ellen!!! ennél jobb alkalmat keresve sem találhatnának...
    hazai pályán a madrid elég jó, 2 vereséget számolnak csak! Szerintem az 1X eléggé borítékolható..
    egymás ellen meg kurva régen ikszeltek :D
  • rooney8
    fociban szépen is nézne ki egy-egy sorcsere
    akkora pályán, mire mindenki lejön, felmegy, elfoglalja a helyét az csomó idő lenne :D
  • tippmix945
    kicsit túlbonyolítod de mindegy.ugyanúgy elfáradnak a játékosok minden labdajátékban és kész.ENNYI.
  • Narusco
    de magad ellen beszélsz amugy. hagyjuk szerintem...
  • Narusco
    na ezt te sem gondoltad komolyan.
  • Tigristank
    De tök ugyanezt magyarázom:

NHL, NBA -> lehet cserélni meccs közben -> lehet hetente 4 meccset játszani
    Foci -> nem lehet lecserélni egész sorokat meccs közben -> nem bírnák a heti 4 meccset

MEGFORDÍTVA:

NHL, NBA -> ha nem lehetne cserélni, a meccs rohadtul lelassulna, de képzeld, bírnák tovább a játékot, csak a színvonal lenne szar a lassú játék miatt -> így nem bírnának heti 4 meccset játszani
    Foci -> ha lehetne cserélni meccs közben sokat -> bírnák a heti 4 meccset
  • Shep
    Hát akkor a képet csatold de nem fűznék hozzá nagy reményeket lévén a bwinről van szó.
  • tippmix945
    láttam már olyan focimeccset,amitől falra másztam annyira gyenge volt,de mondjuk egy Real-Barca meg annyira élvezetes,hogy fel se tudok állni a TV elől :DDD
    kosárban se nézek meg egy európai meccset sem,az NBA-t meg nagyon szeretem.
    jó amerikai focit is csak az NFL-ben játszanak :DDD
    szóval minden sport lehet szar és jó is,attól függ kik játsszák :DD
  • Terminátor14
    Vissza lehet nézni bármikor az eddig megtett fogadásokat, és ott látszik, hogy labda ikon van a meccs mellett, nem labda+kéz, ergó az focimeccsként jelenítette meg az oldal. Erről van képem is, igen. Arról nincs, amikor kiválasztottam a meccset és ott volt a többi Bundesliga focimeccs között.
  • Shep
    Screenshot van? Ha nincs akkor jóccakát, bwinnél meg alapból esélytelen.
  • Shep
    Na ma ill. nálunk már holnap szerintem a Yankees megszerzi szezonbéli első győzelmét. Két suhanc a kezdő dobó mindkét oldalon akik még csak most kezdenek igazán ismerkedni a nagy ligával úgyhogy vélhetően elég sok hibát fognak ejteni így aztán az over 9,5 is vállalható.
    Tehát: NYY-BAL 1 és over 9,5
  • demonsss
    Hozzá teném olyan szar sportokat mint a kosár , kézi , jégkorong ne hasonlítsuk már a focihoz
  • tippmix945
    de fociban pl.egy védőnek nem kell haladnia a támadással,tehát ha mondjuk a csapatuk támad akkor ők hátul maradnak és nem futkároznak,ha meg a csapat védekezik akkor a csatárok sem jönnek vissza(van kivétel persze,de azért általánosságban így van)
    tehát amennyit pihennek az egyes poszton játszó játékosok,annyit pihennek az nba,nfl,nhl játékosok a padon csak az jobban feltűnik,mert látod hogy cserélnek,azt meg nem figyeled hogy pl.a védők támadásnál hátul lazsálnak xD

• Terminátor14
    Hát ezt már magyarázhatom, de a probléma az volt, hogy itthonról tettem meg a fogadást, majd elmentem melózni, ahonnan nem lehet megnyitni a fogadásos oldalakat, és csak később jöttem rá a hibára, mikor haverral beszéltem. Mire hazaértem, addigra meg már vége lett annak a meccsnek. De biztos vagyok benne 100%-ig, hogy ők is látják, hogy esetleg ez a meccs rossz helyen és rossz kategóriában lett feltüntetve. Írtam nekik emailt, meglátjuk mi lesz.
  • Narusco
    ha írsz nekik, a legrosszabb ami történhet hogy nem adják vissza. gondolom bwinen van live chat, szóval még időt sem pazarolsz rá sokat, és várnod sem kell a válaszra. irj nekik aztán 5 perc mulva mondd el mi lett
  • Narusco
    értsd már meg hogy nem azért cserélnek mert kurvára lehetőség van rá, hanem mert egyszerűen nem bírják tovább a játékot, legalábbis hokiban azért. fociban bírják, ezért nem lehet cserélni, de vége ugyanaz, ha a csapat nyerni akar és ugy játszik, mindkettőben elfáradnak az emberek, elég rendesen.
  • bandero00
    csak ez nehezen bizonyítható képpel.
    Okosabb dolog lett vna videót készítened a hibáról.
  • Terminátor14
    Konkrétan ilyesmi még senkivel sem történt?

Én is ügyfélszolgálaton dolgozom hasonlóan nagy külföldi cégnél. Nálunk ha bármilyen hiba lép fel a weboldalunkon, ami a felhasználót befolyásolja, szó nélkül adjuk vissza a pénzét.
  • Tigristank
    Egy próbát megér, de valószínűleg buktad.
  • rooney8
    hát... nem látok rá sok esélyt, hogy visszakapod, de egy próbát megér
  • Tigristank
    Ember, pont erről beszélek én is. Ha fociban is ki lehetne cserélni a játékosokat 10 perc játék után, akkor ott is lehetne hetente 4-szer, 5-ször játszani, mert bírnák, de mivel nem lehet, és 90 percet végig játszanak (most tekintsünk el a sétálgató majmoktól :D), ezért nem bírnák azt az iramot. :D
  • Effe88
    buktad
  • Narusco
    szerintem mindenképpen próbáld meg
  • Terminátor14
    Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek.

Fogadtam a bwin-en 3 meccsre. A probléma az, hogy az egyik meccs egy kézilabda mérkőzés volt, viszont a weboldal hibásan, a többi Bundesliga focimeccs között jelezte ki. Hamburg-Bayern-ről van szó. Mivel nem tudtam, hogy a Bayern München nem velük játszik, ezért megtettem a fogadást.
    Most jön a gázabb rész, ugyanis a kézilabda meccs is bejött és a Reál-Valencián ment el a tét, mivel a Fradi is verte a ZTE-t.
    Namost ha tudom, hogy ez egy kézi meccs, akkor nyilván nem rakom meg, mert lövésem sincs hozzá, és akkor már a Reált se raktam volna meg, mert az 1,2-es odds lófaszt nyomna csak a Fradi-ZTE oddsán. Szóval kérdés, hogy mivel a weboldal egyértelműen hibásan jelezte ki ezt a meccset, és én ezért kötöttem a fogadást úgy ahogy, visszakaphatom-e a tétemet? Csináltam egy képet a fogadásról, látszik rajta, hogy mindhárom meccs mellett focilabda ikon van.

Mit gondoltok?
  • Narusco
    az nfl-t ne keverd már ide, az tök más :D

szerinted amugy a hokiban azért cserélnek annyit mert sok az ember, és mindenki játszani akar ?:D azért cserélnek annyit, mert 2 percnyi játék után már kiköpik a tüdejüket. nhl-nba-ban is teljesen ki vannak használva a játékosok.
  • Tigristank
    6-7000 km nincs, olyan 4500 km a legnagyobb távolság, de ugye nem hülyék ott sem, hogy 3 nap alatt a 2 ország 3 különböző csücskébe utaztassák a csapatokat. Viszont ennek a szoros programnak meg is lett a következménye a sérüléshullámok személyében. :)
    Én csak azt akartam érzékeltetni, hogy pusztán sportágbeli különbségekről beszélünk, nem véletlenül játszanak csak 34 meccset az MLS-ben is. De ha már itt tartunk, akkor a nagy NFL-ben miért csak kemény 16 meccset játszanak az alapszakaszban?

Közben jött a Notts County gól 1.60-ért, azt hittem 20 feletti kapuralövésből nem lesznek képesek 2 gólt lőni. :D