211992
-
hát igen :D:D
de ha meg valami véletlen folytán bejönne :D:D -
esélyesek:D -
faterom egy állat :D:D
összeállított 2 olyan szelvényt h baszarás :D:D
0.50 euró 480 euró
0.50 euró 994 euró
5-5 meccs van rajtuk :D:D:D -
lol
-
na végre 
azt hittem már soha nem jön el ez a pillanat -
na karthikejant megteszem 600 ezer ft-al:) -
Forma1
Szorzók, esélyek
-
miluu92 #183430 OK:D -
na jó én is, tekintsük lezártnak és inkább valamikor beszéljük meg 12 korsó sör és 8 feles társaságában :D -
"mert CR, Kaka és Ramos hibái miatt jutott tovább"
és ezek a csávók melyik csapatban is tolják?
A Bayern nem hibázott ott, ahol a Real igen, jobbak voltak -
miluu92 #183427 ÉN BEFEJEZTEM!:) -
miluu92 #183426 Milyen eredmények alapján?
1. Te mondtad a párharc lezárulása után, hogy jobb a Bayern.
Erre mondtam én hogy nem jobb.
2. 2-1 és 1-2 lett a két meccs.
Ez alapján sem jobb a München. Amiben jobb volt, abban meg valóban nem ő volt jobb, mert CR, Kaka és Ramos hibái miatt jutott tovább a tiziknél a Bayern.
3. Írtam, hogy szerintem csapatként sem jobb a München, ill. egyénileg sem, bár itt a napokban valakik, köztük szerintem te is ezt állítottad.
Ha a két párharcot nézzük akkor is leírtam a véleményem már többször. Pl:
90+90+15+15+tizi alatt csak a tizi alatt volt "jobb" a nagy Bayerned. Münchenben az első 75 percben egy kicsit jobb volt a Madrid, majd teljesen tudatosan átadta a területet a Münchennek, sajnos egy egyéni hiba becsúszott. De nem a Bayern nyerte meg! Madridban, az első félidő első fele madridi, a második fele müncheni volt. Majd jött egy fos második félidő, majd a hosszabbításra eltűnt a München. Labda nem volt náluk. Aztán a végén sorsdöntő pillanatban jobb volt a Bayern. Jah, nem. Ismét a Real hibázott!
Ha korszakosan nézzük, akkor meg kétség sem férhet hozzá, hogy a Real Madrid jobb. Hiába, valóban a németek mérlege jobb a két csapat egymás elleni meccsei alapján, címek tekintetében eddig semmire sem ment vele a München.
Ha az idei évüket nézzük, a Real rekordot rekord hátára halmoz. Bajnokságot nagyon simán nyerik a világ legjobbjának tartott Barcelona előtt, és csak tizenegyeseknél elkövetett hibái miatt nincs ott a BL döntőben. (Amit amúgy még meg kell nyernie a Münchennek, bár te ezt készpénznek vetted/veszed). Míg a Bayernnek, hát idén kb. lófasz esélye volt a német bajnoki címre. És még lehetne folytatni. -
na azért a hsz-ért kár volt
most megint folytatódni fogD::D:D:D
mennyetek át már az off topikba
uncsi lett a vita meg értelmetlen is már:D:D -
jobb... amúgy még te sem támasztottad alá, a Real mitől lenne jobb.. és asszem az eredmények alapján, neked kibaszottul erős érveket kéne felhoznod :D -
elmegy
:D:D -
igen a dortmund jobb ebben az évben mint a bayern a hazai kupában+bajnokságban ezt kár lenne tagadni:) -
miluu92 #183421 Most, Klopp büszke rám? -
miluu92 #183420 Nem mondod??? Mondjuk címek tekintetében sokra ment a mérleggel a München... Akkor ki nézzen utána? Hiába nyert többet a München, attól még sehol sincs a BL címeivel a Reallal szemben. -
miluu92 #183419 Ahha, mondjuk tényleg ehhez nagy köze van ám Mourinhonak... Valóban:D. Amúgy írogat itt weed is, de igazán még nem írta le ő sem, hogy konkrétan, mikor volt jobb a München, csak poénkodik a dátummal. Igaz arra nem jött rá, hogy 2-1 1-2nél nem jobb a München. Jah, hogy a Real hibázott többet a büntetőnél??? Bár igaza van egyébként király csapat a München, sőt a világ legjobbjai játszanak ott. Tegnap megint megmutatkozott. Gomez jobb, mint Lewa, Neuer is jobb, mint Weidenfeller... Akkor most, mi van a Bayernel? A Dortmund jobb? -
na már megint
korszakosan
egymás elleni eredmények alapján is jobb a Bayern mérlege a nagy csapatod ellen
legalább nézz utána ha már írsz valamit -
miluu92 #183417 Szerintem ha a fogadásaidat nézzük, akkor ezért tartasz itt... Attól, mert egy párharcot megnyer valaki, attól az a csapat (korszakosan)jobb?? Itt arról beszélsz, hogy ezáltal jobb csapatnak tekinthetjük a bayernt. De ez kurvára nincs így. Ennyi erővel, a CFC jobb, mint a Barcelona?? Ne röhögtesd ki magadat még jobban. Nem elvakultság ez. De ha az is akkor te mi vagy? -
"De te se, hogy faszságokat beszélsz. 90+90+15+15+tizi alatt csak a tizi alatt volt "jobb" a nagy Bayerned."
atya ég te tényleg elvakult margitista vagy
murinnyó büszke lenne rád:D:D
-
mert mi jelentené azt? ha gyereket szülnek nekik és fel is nevelik őket 2x45 perc alatt? a faszom eldobom most már, hogy lehet ennyire elvakultnak lenni... ember MEGVERTE a Madridot a Bayer, mégis szarabb?? -
miluu92 #183414 A lényeg csak ennyi: A Bayern München jutott tovább. De ez nem azt jelenti, hogy jobb, mint a Real Madrid. -
:D:DD:
-
"Mondd már el hol volt jobb a München?"
2012.04.17-én Münchenben, majd 25-én Madridban :D
ha csak a 11-eseknél volt jobb, akkor is jobb volt, kár ezen filózni. Amúgy azt mondod, hogy nem a Bayern volt jobb, hanem a Real hibázott... akkor a Real volt szar, a Bayern meg csak játszott.. így is jó, a lényeg az, hogy a Bayern hazaküldte a Realt, tehát jobb volt. -
miluu92 #183411 De te se, hogy faszságokat beszélsz. 90+90+15+15+tizi alatt csak a tizi alatt volt "jobb" a nagy Bayerned. Münchenben az első 75 percben egy kicsit jobb volt a Madrid, majd teljesen tudatosan átadta a területet a Münchennek, sajnos egy egyéni hiba becsúszott. De nem a Bayern nyerte meg! Madridban, az első félidő első fele madridi, a második fele müncheni volt. Majd jött egy fos második félidő, majd a hosszabbításra eltűnt a München. Labda nem volt náluk. Aztán a végén sorsdöntő pillanatban jobb volt a Bayern. Jah, nem. Ismét a Real hibázott! Mondd már el hol volt jobb a München? Bár múltkor valaki azt írta, hogy egyénileg is jobb, posztonként a Bayern. Írta vki, hogy Gomez veri Higut és Benzit is. Miben? Láttad mit művelt a Real ellen? Gomez egymaga rúghatott volt 10 gólt, ha tud legalább mozogni. Hányszor botlott a saját lábába?? Gomez mondd már el miben jó? Abban, hogy ott áll, és belebotlik a labdába az 5-ösnél. Akkor nézd meg kicsit Benzemát vagy Higuain. (Vagy az aki azt mondta, hogy Gomez jobb.) Az a kis "névtelen" Lewandowsi többet ér, mint Gomez. Kár, hogy a müncheni tábor is így gondolja. Robben egojáról ne is beszéljünk.... -
:DD::D
hagyd szerintem tipikus madrisdista csőlátása van
a nagy real margit szent és sérthetetlen sajnos muringyó ilyennek alkotta őket és a szurkolóikat
ha egy csapat jobb nálad akkor rögtön csaltak bírók stb........ -
tizenegyeseken kívül tök egyenlő volt a két meccs végeredmény szempontjából.. csak aztán a nagy Bayern ki ne kapjon véletlen :D -
mindig ez a ha.... inkább a tényekre támaszkodjunk, a Bayern gyönyörűen hazaküldte a Realt -
baszod nem idegelem fel magamat , lehet hogy tj-ot a bayern , de csak egy szabálytalan góllal ha normális bíró lett volna , akkor a büdos életbe nem jutottak volna tovább -
szóval 13 meccsre pl.: végig 1x-et tudok tenni, de az utolsóra 1,x,2 tippet adhatok csak? és mi ez hogy de legalább két mérkőzésre két, vagy egy mérkőzésre 3 tippet kell adni?
am mennyibe kerül egy kombi totó?
-
mi meg már megmondtuk, hogy ez a te víziód, mert nem tudod feldolgozni a tényeket, névlegesen, hogy a Real gyengécske a Bayern-hez :D -
azza #183404 Stoke - Bolton V
Videoton - Győr D
Catania - Udinese V
Villareal - Atl. Madrid V
3/4be
kis elemzés:Bolton ha nem nyer elbúcsúzhat a PLtől
Videoton nem Xelt még hazai pályán és szerintem Győr ellen most be is fog következni
Udinese kötelező a győzelem és indulni akar a BLbe és ha nem nyer elbúcsúzhat a BLtől
Atl. Madrid jelenleg az EL résztvevője lehet de egy győzelemmel akár még a BLben is indulhat.az X nem jó egyik csapatnak sem Villareal a kiesés ellen küzd így győzzön a jobbik.Atl Madrid -
Hogyan kell kitölteni egy fogadószelvényt?
Totót és Góltotót ugyanazzal a szelvénnyel lehet játszani, a szelvény bal oldalán lehet a Totóra tippelni, jobb oldalán pedig a Góltotóra.
NORMÁL fogadás esetén legalább két tipposzlopot kell kitölteni úgy, hogy mindegyik tipposzlopban minden mérkőzés három lehetséges kimenetelének (1, X, 2) valamelyikét kell megjelölni. Egy NORMÁL szelvényen maximum öt Totó alapfogadást lehet feladni.
KOMBINÁCIÓS fogadás esetén az első 13 mérkőzés három lehetséges kimeneteléből (1, X, 2) többet is meg lehet jelölni, de legalább két mérkőzésre két, vagy egy mérkőzésre 3 tippet kell adni. A 13+1. mérkőzésre csak 1 tipp adható. -
Tollal :D -
Már megmondtam , hogy a Real jobb a Bayern egy szabálytalan góllal jutott tovább ennyi -
valaki megt tudja mondani hogy kell kitölteni kombinált totót? :D -
tuti , hogy a city ezt nem bessza el 100 % -
ezt meg kell raknod weed nincs mese:D:D:D
5 millát pakolj rá