-
miluu92 #183426 Milyen eredmények alapján?
1. Te mondtad a párharc lezárulása után, hogy jobb a Bayern.
Erre mondtam én hogy nem jobb.
2. 2-1 és 1-2 lett a két meccs.
Ez alapján sem jobb a München. Amiben jobb volt, abban meg valóban nem ő volt jobb, mert CR, Kaka és Ramos hibái miatt jutott tovább a tiziknél a Bayern.
3. Írtam, hogy szerintem csapatként sem jobb a München, ill. egyénileg sem, bár itt a napokban valakik, köztük szerintem te is ezt állítottad.
Ha a két párharcot nézzük akkor is leírtam a véleményem már többször. Pl:
90+90+15+15+tizi alatt csak a tizi alatt volt "jobb" a nagy Bayerned. Münchenben az első 75 percben egy kicsit jobb volt a Madrid, majd teljesen tudatosan átadta a területet a Münchennek, sajnos egy egyéni hiba becsúszott. De nem a Bayern nyerte meg! Madridban, az első félidő első fele madridi, a második fele müncheni volt. Majd jött egy fos második félidő, majd a hosszabbításra eltűnt a München. Labda nem volt náluk. Aztán a végén sorsdöntő pillanatban jobb volt a Bayern. Jah, nem. Ismét a Real hibázott!
Ha korszakosan nézzük, akkor meg kétség sem férhet hozzá, hogy a Real Madrid jobb. Hiába, valóban a németek mérlege jobb a két csapat egymás elleni meccsei alapján, címek tekintetében eddig semmire sem ment vele a München.
Ha az idei évüket nézzük, a Real rekordot rekord hátára halmoz. Bajnokságot nagyon simán nyerik a világ legjobbjának tartott Barcelona előtt, és csak tizenegyeseknél elkövetett hibái miatt nincs ott a BL döntőben. (Amit amúgy még meg kell nyernie a Münchennek, bár te ezt készpénznek vetted/veszed). Míg a Bayernnek, hát idén kb. lófasz esélye volt a német bajnoki címre. És még lehetne folytatni.