211992
-
Odacsap77 #184195 EB-re nagyobb tétel ezeken gondolkodom , vélemények(?) :
Van Persie (vagy Gomez nemt udom eldönteni) több gólt lő mint Balotelli (1,5-1,6)
Németország első 4-be lesz,
Spanyolország csoport első lesz,
Továbbjut Anglia a csoportjából,
Továbbjut Oroszország a csoportjából,
50k-ra jönne 450k.. elég jól hozna, kérdés hol lehet benne a hiba (ha van)
-
És utána rögtön mit fog az ír kapus :O -
Bepróbáltam a magyar gólt 525 Ft-al, hátha. -
:D:D:Dmegaszontad a tutit:DD: -
Ma nyernek a Magyarok! -
Jah, nagyon... :D
-
Hogy megmondtam. 
-
oksa, köszi. És ha Ma reggel 11 fele inditottam tranzakciót, nem lehetséges, hogy estére megérkezik ?:DD -
Dean Winchester #184187 következő nap már rajta van :D de sportingbet kurva gyors :D ha kiutalom a pénz mondjuk ma reggel akkor holnap délutánra a kártyán a zseton...
mb-en mint írtam, 1 nap.. most kikérek akkor holnap délutánra a számlán a pénz -
Dean Winchester #184186 hát 10k-ra ha felmegyek akkor 5k kiutalok és 3-4k megy mb-re mert várom hogy legyen vmi akció az eb-re :D mondjuk betolok x összeget és annyit adnak majd :D betclicken elég régen kaptam 2650 ft befizetek és kapok rá ennyi pénzt akciót , szóval csipkedhetnék magukat :D -
Mennyi idő szokott lenni a kifizetés Skrill (MB) re ? -
Én betoltam 3,2k-t Abaqoos ról. 700At bennhagytam 2,5 felküldtem MB-re (amin volt még haccá) és akk a 3,1k felteszem Bet365 ha megjön. -
Dean Winchester #184183 Francia-Angol párharcról nekem a jó pár évvel ezelőtti (talán szintén eb?) meccs jut eszembe mikor Anglia vezetett majd a franciák egyenlítettek Henry góljával talán a 89.percben! Gyors középkezdés és egy francia labdaszerzést követően az angol 16oson belüli szabálytalanságot követően büntetőhöz jutott Franciao. Góóóóól és 2:1
közben toltam be 3k-t sportingbetre és mivel csak ez az egy meccs ment élőbe így erre raktam! Bejött az első fogadás viszont ezt követően nem mertem az egész nyereményt feltenni, amit nem is bánok :D Kezdésnek ez bőven jó...
3.000 HUF Nyertes Egyszeri 4.200 HUF Labdarúgás
Kazakhstan Youth v Uzbekistan Youth
Over/Under 2.5 Goals
Over
1.40 +2.5 Nyertes
700 HUF Nyertes Egyszeri 1.470 HUF Labdarúgás
Kazakhstan Youth v Uzbekistan Youth
Over/Under 3.5 Goals
Over
2.10 +3.5 Nyertes -
nyer Anglia 0:1 -
én egy 0:0 - t várok -
Dean Winchester #184180 2:1es hazai sikert várok, szóval ez elég jó szorzónak bizonyul :D
Franciaország - Anglia
Háromesély több/kevesebb gól 2.5
Tipp: Az 1. csapat nyer és a mérkőzésen több mint 2,5 gól születik
4.60
-
szánalmas... s azért megtehetik,mert nem lesz semmi következménye. -
Dean Winchester #184178 szerintem ezek a legjobbak
"Az 52 éves Mick Dunning két fontot tett egy tizenöt meccses kombinációra és a szombati játéknapon tizennégy tippje bejött – már csak a Port Vale–Blackpool találkozónak kellett volna döntetlenre végződnie. A Blackpool 1–0-ra vezetett, mikor a Port Vale a 75. percben tizenegyeshez jutott, Tony Dinning pedig csúnyán mellérúgta a büntetőt. Mr. Dunning egymillió font helyett így „csupán" 22 315-öt kasszírozott – azért van egy kis különbség."
A SZUPERMAMASPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Az egyik legelképesztőbb nyerési sorozat Angela Kennedy nevéhez köthető. A wilmslowi családanyának elege lett abból, hogy férje és fia állandóan meccsekre jár, és be akarta bizonyítani, hogy ő otthon ülve is ért annyit a focihoz, mint ők.
Kennedy tanulmányozta kicsit a statisztikákat és a tabellákat, majd a következő fogadásokat tette 2006 márciusában: a Manchester United második lesz a Premier League-ben, a Sheffield United második lesz a Championshipben, a Southend megnyeri a harmadosztályt, a Carlisle a negyedosztályt, a St. Mirren a skót másodosztályt, a Cowdenbeath a skót negyedosztályt, a Liverpool az FA-kupát, a Hearts a Skót Kupát, illetve a Grays Athletic az FA Trophyt. Mind bejött, a családanya pedig 2000 fontra 242 391-et nyert!"
azért lehet ott bőven pénz a tarsolyban (nem csóringer) baszki ha ilyen baromságra 2000 fontot volt képes felrakni :D
Íme egy fogadási ajánlat: egy fontra 909 000-et lehet nyerni vele. Mindössze annyinak kell összejönnie, hogy az angol labdarúgó-válogatott világbajnoki címet nyerjen, a szövetségi kapitányt David Beckhamnek hívják, a győztes gólt legidősebb fia, Brooklyn Beckham szerezze, és Romeo Beckham álljon be csereként. Egyébként ugyanilyen oddsszal kínálja az iroda, hogy 2014. március 21-én egy aszteroida telibe kapja bolygónkat, és megsemmisíti a földi életet. Ha bejön, akkor úgysem kell kifizetni...
A BECSÜLETES BÍRÓSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Zárjuk a körképet egy magyar sztorival: az ötvenes-hatvanas évek magyar FIFA-játékvezetője, Pósa János szeretett totózni, de telitalálata (akkor még ez 12 meccset jelentett) sosem volt. Egy ízben – csapatneveket ő maga sem említett – már 11 találata volt, és az esti, utolsó totómeccset éppen ő vezette.
„Életemben először tizenegy találatom volt, és ha a hazaiak győznek, akkor telitalálatot érek el! A mérkőzés nyolcvankilencedik percében, a hazai csapat kettő egyes vezetésénél a vendégek támadtak. Középcsatáruk ügyesen kibújt a védők közül és ellenállhatatlanul tört kapura. A kapus vakmerő vetődéssel dobta magát a csatár lábai elé, de az ügyesen elhúzta a labdát, mire a kapuvédő megfogta az egyik lábát, és a csatár felbukott. Tizenegyes! Egy pillanatra átvillant az agyamon, hogy ha ezt belövik, akkor fuccs a tizenkét találatnak. De mire a gondolat végére értem, már harsant a sípszó, megítéltem a büntetőt. Határozottan mutattam a tizenegyespontra, és a következő pillanatban már a hálóban is táncolt a labda. Kettő kettő! Pár másodperccel az újrakezdés után a játékidő letelt. A biztonság kedvéért még egyszer az órámra pillantottam: huszonegy óra negyvenhárom perckor engedtem ki a kezemből a telitalálatos totószelvényt" – mesélte Somos Istvánnak, a Síppal a világ körül című könyv szerkesztőjének.
-
Dean Winchester #184177
szerintem nem bunda, minek erőlködjön bármelyik csapat ha egyszer a 0-0 jó eredmény? :D
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/bundameccsen-jutott-vissza-az-elvonalba-a-celta-vigo-2136765 -
na takarodj:D:D:D:D
ilyen nincs:D:D
"EGYMILLIÓ FONTOS KASZA
Fred Craggs volt az első fogadó, aki egymillió font fölött kaszált angol irodánál. Ő 2008 februárjában mindössze 50 pennyt (!) tett fel egy elég valószínűtlen lóverseny-kombinációra. Kétmillió az egyhez volt az esély arra, hogy mind a nyolc ló futamot nyer, mégis bejött – épp akkor, mikor Craggs a 60. születésnapját ünnepelte.
A William Hill fogadóiroda szóvivője szerint az úriember minden idők legelképesztőbb fogadását nyerte meg. Craggs egyébként egyszerűen a lovak nevei alapján választott: az első futamot például Isn't That Lucky (Hát nem szerencsés?), az utolsót pedig A Dream Come True (Valóra vált álom) nyerte meg.
„Sose költöttem többet egy fogadásra, mint egy doboz cigi ára, így aztán eléggé meglepődtem, hogy ekkorát kaszáltam" – kommentált a szerencsés nyertes." -
Dean Winchester #184175 braziliától én is vártam volna egy gólt így meg is lepődtem mikor meghallottam a 0-2es eredményt...
hosszú távú apróval megrakható szelvény
206 Oroszország - Csehország H 2,10
224 Németország - Portugália H 1,85
152 Sampdoria - Varese H 1,85
45 Magyarország - Írország: Írország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,35
101 Törökország - Ukrajna: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,79
Eredő odds: 17,36799 -
Érdemes elolvasgatni a sztorikat :D -
:D:D a Spanyoloknak Kínát verni kéne vagy 5-el ha akkora nagy csapat , am a brazil gólon buktam el a 35 -öt úgy hogy megint építkezek , Am a spanyol gólon én nyertem 4k-t -
miluu92 #184172 Hülye. XD Nem erre gondoltam, hanem hogy felhigult fos lesz 24 csapattal. Mindenki ki jut csak mi nem. Kb. ilyen színvonal lesz. -
Jah, aztán jön 2012.December.21 :DDDDD -
miluu92 #184170 Szerintem pont hogy jó EB lesz, és sajnos ez lesz az utolsó. -
Te komolyan olyan hülye vagy.. 20k ról felviszed 35 re és 1 db. fogadással elbaszod az egészet.. :// -
Mert nem nyert :D
ám Demons miért tetted fel mindet,eddig 3-4-5el fogadtál :L -
miluu92 #184167 Most éppen miért is?:D -
Ferrari23 #184166 EB is ilyen lesz, fos meccsekkel mákker gólokkal meglepik, éppen továbbjutás szarakodások.... Kiszámíthatatlan szar lesz az fix... 2k sajnálok Eb re :D:D -
Ferrari23 #184165 Bazd :(:( -
de , - 35k -
mocsok szar egy csapat ez a spanyol is -
Ferrari23 #184162 Összes pízem elköltöm jövőhétig, még csak véletlenül se tegyek Eb re, mert az akkora egy szarrakás lesz, hogy nem igaz :D:D -
Ferrari23 #184161 85. be gól rohadjanak le :D:D:D:D -
Ferrari23 #184160 Spanyol meccsen a 80. percig kellett volna 1 gól (1,2-ért rakva), csak ez hiányzott már a 2,5-ös szelóhoz :D:D Szóval ha kína lő is jó lett volna :D:D
GRAT NEKIK!!!! -
Ferrari23 #184159 :D:D Csak nem a góljuk kellett volna? Spanyolok is elkezdhetnek megbaxódni :D -
Bassza meg a mocskos kurva anyát ez a Brazil válogatott ott ahol van Neymarral együtt -
mrdavid #184157 talán holnaptól lesz már valami normális mérkőzés ...
tippmix 06.04 től -
Félidő 1,5 over +300Ft :DDD