211992
-
Popcornt valaki ? -
hát peeeeersze hogy megcsinálná, sőőőőőt. Egyébként is húzódj össze ha vele beszélsz baszod. -
arról volt szó h csináljam meg , nem arról h meccsközbe -
Én sose raktam kézire.Nem is fogok.Nem ezért utálom.Hanem mert gagyi. -
Ne várj az itteni emberektől összetett gondolkodást és azt hogy az orruknál tovább lássanak. Ilyen makacs menthetetlen bandát én még életemben nem basztam. -
Tétmeccsen, profi ellenfelek ellen? -
tudom én ezt nagyon jól -
semmiféle dizel nem kéne
ja inkább akkor már ha merci cls mondjuk benzines s350
de ez nekem elvi kérdés
dizellel járjanak a kamionok,buszok,tankok,mozdonyok,teherhajók -
miluu92 #209378 Részemről tényleg utolsó. Itt a legnagyobb "poén", ahogy itt már kb. 6-8 ember szidta, és szólta le a kézilabdát (és egyéb sportokat is). Róluk kiderült, hogy utálják az adott sportágat. Ergo nem nézik. Akkor hogy lehet olyan véleményt alkotni, hogy az amatőrök is bedobják, csak ebből, meg abból áll, és a többi amit itt írtatok. Egyetlen ész érv sem hangzott el senkitől. Csak ennyi, hogy unalmas. Én meg jöjjek videókkal bazze:D A hozzászólások többségéből kitűnt, hogy az itt említett pár név is elég ismeretlen számotokra. Meg, hogy Lunde mutatója fel állt fal esetén valósult meg. És??? Amikor vmelyik csapat 10 emberrel védekezik a fociban mennyivel jobb? Teljesen egyértelmű, hogy egyes emberek hogyan alkotnak véleményt. Bár már az elején is feltűnt, hogy itt jó néhányan azért utálják a kézit, mert párszor elment rajta a mix. gratulálok. -
2hét gyakorlás és a felét megcsinálom 1 hónap gyakorlás és az összeset -
milyen cselt?
nem lehet cselezni csak elfutni a másik mellett max
van olyan szabéáy, tudod, hogy kétszer indulás
cseleket ne várjál itt:D -
jah ok, inkább egy Kamazt választasz mint egy 10 millás Mercedest... aahhhaaa jóóvagy XD -
De a gólok levannak szarva , cseleket rakjál be , Milu és te is azt mondtad h rengeteg van , akkor tegyetek be egy videót ahol jobbnál jobb cselek vannak -
soha:)
ha majd dizelt akarok veszek egy kamazt:)XD
na menjél márD:D: -
szeretnél te valaha az életedben ilyen négy hengert apci XD -
:D
jól teszed
zörögjön csattogjon a 4 henger:DD: -
Nem a cselek miatt raktam be, hanem hogy itt van 1-2 szép gól :D Ez van én nem akartalak meg gyözni titeket. Van akinek tetszik a kézi van akinek nem. Ezvan..:D Én leszarom, szerintem fasza kis sport, az meg h a többi ember mit gondol nem érdekel különösebben csak kíváncsi voltam a véleményetekre :DD -
nem, nem tudnám utánuk csinálni, nem is szólom le őket. De hát ez a topic tele van mindenhez értő mindent tudó húúú de értékes emberekkel így nyugodtan alázhatnak olyan dolgokat amikhez agyilag nem érnek fel. Na jó én megyek, nem baszom fel rajtatok tovább az agyam, inkább meghajtom az új verdám, az okosabb dolgokat ír ki a műszerfalra mint itt sokan... -
mert te utánuk tudnád a pici tirexes karjaiddal meg a bojler testeddelD:D:
itt nem ez a lényeg
nézzétek akkorXD
és izguljatok , hogy hú mit játszik a veszprémXD -
hát úgy kb egyiket sem tudnád utánuk csinálni ;) -
Elképesztően nagy cselek vannak benne Le a kalappal XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
NLN köszönöm az elismerő szavakat :D -
dehogynem! HAJRÁ MERCEDES NYERNI KELLL!! :D -
Hogy Mercedesek nem lesznek a dobogón. :DDD -
-
olyan , mint a sakk Lékó az egyik legjobb , de unalmas és nem követem , kb ez van a kézinél unalmas különlegesség Nuku , ezért nem is követem -
cb sniperXD
hát beszarok:D:D:D
üdvXD
hun vótál, sitt csak poén mi?:D:D
ja és igen
a kézi egy ratyi
egyetértünk:) -
nem fogják bevallani
mert ők ezt élvezik, hogy dobálgatnak egy kapura
ráadásul egy majom is képes dobálni de nekik ez izgi -
NLN #209359 :DDDDDDDDDDDD
Nem bírtam ki ennyi faszság láttán, hogy ne röffenjek hozzá, főleg mivel a szívem csücskéről van szó :D
demonsss csak egy elfogult madridista de teljesen igazat adok neki 1. mivel igaza van O.o 2. Tökéletesen megfogalmazta néhány mondatban amit kell :D
"...ellen van 1v1be biztos vagyok hogy 10/9-szer bedobják neki..."
"a kézi labda tipikusan az a sport amit a tehetségteleneknek találtak ki , egy olyan sportot nem ismerek , ezen kívül amibe tehetség nélkül is egész jól lehet játszani..."
Miluu-ra reagálva még néhány gondolat...Igen hallottunk Görbicz nevéről aki nem is olyan régen egy 232121321 egymás utáni belőtt hetes "rekord"-ot ért el de, egyik elképesztően okos kézi kapus se jött rá hogy a büntetői 85-90%át a jobb alsóba pattintva lövi (így hát ez komoly teljesítmény volt! :D).
De hát mit is várhatna az ember az esőtáncot járó kézi kapusoktól:D-nc. demonsss szépen megfogalmazta!
Miluu...kézi taktikai...aha....nagyobb mint a foci /laugh :D
azért mert van benne kb 3 olyan figura köztük a kinai amit meccsenként 1x az egyik csapat elsüt...hát..tetudod :D
Nem mellesleg a szabályok...legalább kosárban van támadóidő és nem azon múlik mikor veszik el a labdát, hogy a bíró milyen lábbal kelt fel reggel!(elég szánalom) :D
végsösorban fennakadtam a te csurgó-szeged példádon mert elég vicces...pont egy olyan klubot emeltél ki ami tele van lovéval szószerint csak éppen öket is jobban érdekli ez mint a "sikerek" attól függetlenül most hol állnak de igen egy csurgó MKB-veszprém is izgi lehet enyhe 30 gólos különbséggel :) szóval amiröl aligha van fogalmad inkább ne szólalj meg :)
Összegzés:demonss néhány kommentje-tökéletes :D
pst: sitten voltam ott nincs net -
2010 VB
Brazil - Észak Korea
Németország - Ghána
Portugál - Elefántcosntpart
Brazil - Holland
Spanyol - Holland
2012 EB
Nyitó meccs görög lengyel
Portugál - Dánia
Portugál - Hollandia
Németország - Olaszország
Orosz - cseh
Ha kell még szívesen összeszedek többet is , ez mind jó meccs volt -
miluu92 #209357 De én befejeztem, nem fogok meggyőzni senkit, de azért hülyeségeket ne írjunk, meg ne írjuk le azt amit vélhetően nem követtek, hamár ennyire utáljátok és unalmasnak tartjátok. -
miluu92 #209356 Ahha, találd el a kaput onnan, meg csináld meg még 2* a BL-ben:) -
Ferrari23 #209355 Na akkor f1-re ki mit tesz? :D -
miluu92 #209354 Nézzél német Bundásligát, nézzél BL-t visszanézhetőek a meccsek összefoglalók, írd be youtube-ra top handball goals. De nem fog változni a véleményed ettől. -
Ferrari23 #209353 És tényleg :D:D:D:D -
te is kiütöttél valakit szóval üdv a klubban XXD -
miluu92 #209351 engem is:D -
de
hosszú lesz ez a nap is :D amúgy örülsz hogy visszatértem? XXD -
Ferrari23 #209349 Hogy rohadjál le, kiütöttél!
-
nincs mit bevallani , mert a kézi egyáltalán nem különleges sport -
te tényleg azt kérdezed hogy ebbe mi a szép? Ez legalább olyan szép volt, mint egy Messi bombagól a sarokba.