image-BD73_519E93E2.jpg
  • NLN
    :DDDDDDDDDDDD
    Nem bírtam ki ennyi faszság láttán, hogy ne röffenjek hozzá, főleg mivel a szívem csücskéről van szó :D
    demonsss csak egy elfogult madridista de teljesen igazat adok neki 1. mivel igaza van O.o 2. Tökéletesen megfogalmazta néhány mondatban amit kell :D
    "...ellen van 1v1be biztos vagyok hogy 10/9-szer bedobják neki..."
    "a kézi labda tipikusan az a sport amit a tehetségteleneknek találtak ki , egy olyan sportot nem ismerek , ezen kívül amibe tehetség nélkül is egész jól lehet játszani..."
    Miluu-ra reagálva még néhány gondolat...Igen hallottunk Görbicz nevéről aki nem is olyan régen egy 232121321 egymás utáni belőtt hetes "rekord"-ot ért el de, egyik elképesztően okos kézi kapus se jött rá hogy a büntetői 85-90%át a jobb alsóba pattintva lövi (így hát ez komoly teljesítmény volt! :D).
    De hát mit is várhatna az ember az esőtáncot járó kézi kapusoktól:D-nc. demonsss szépen megfogalmazta!
    Miluu...kézi taktikai...aha....nagyobb mint a foci /laugh :D
    azért mert van benne kb 3 olyan figura köztük a kinai amit meccsenként 1x az egyik csapat elsüt...hát..tetudod :D
    Nem mellesleg a szabályok...legalább kosárban van támadóidő és nem azon múlik mikor veszik el a labdát, hogy a bíró milyen lábbal kelt fel reggel!(elég szánalom) :D
    végsösorban fennakadtam a te csurgó-szeged példádon mert elég vicces...pont egy olyan klubot emeltél ki ami tele van lovéval szószerint csak éppen öket is jobban érdekli ez mint a "sikerek" attól függetlenül most hol állnak de igen egy csurgó MKB-veszprém is izgi lehet enyhe 30 gólos különbséggel :) szóval amiröl aligha van fogalmad inkább ne szólalj meg :)
    Összegzés:demonss néhány kommentje-tökéletes :D
    pst: sitten voltam ott nincs net