211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Effe88
    "de attól még a tehetségtelenek sportja a hülye szabályokkal együtt"
    et rohadtul így van, semmi xtra nem kell hozzá, max annyi, hogy lehetőleg legyél magas
    aki nem tud focizni, kosárhoz is béna és korizni se tud az megy kézizni
    egyszerűen nevetséges felugrani meg eldobni azt a szar labdát mindneki képes
  • miluu92
    A privát üzenek visszanézhetőek. Ha megengeded idéznék tőled:

Feladó: NLN
    Elküldve: 2011. 09. 27. 20:14
    Tárgy: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: Nincs tárgy
    két perc..a bokám lefosom izgalmamban XD

KÖSZÖNTEM KÖSZÖNTEM!!!
    Elég rossz példát hoztál. Görög drukkerek bazze! Fociban sincs ilyen máshol:D Amúgy érdekes lenne hasonló csarnokban nem gondolod:)?
  • NLN
    jaja ferrari :D sövényvágóval megoldottam :D
    miluu rengeteg kézimeccset láttam és szerintem vannak itt vele mások is jó páran, lehet ők is úgy vannak vele mint én, ha egy jó nevetésre vágynak és semmilyen vígjáték nem megy éppen a film pluszon HBO-n stb akkor átkapcsolnak egy kézimeccsre :D:D de attól még a tehetségtelenek sportja a hülye szabályokkal együtt :D plusz ami még hiányzik az a feeling...oké elhiszem nagyon fanatikus elképesztö közönség van aki pokoli hangulatot csinál egyes meccseken de sajnos köztük fele csibészbajszos fél-vonóval megáldott had ne soroljam a jelzöket még féle emberek plusz pár fiatal akiknek nincs jobb dolguk...
    De hogy ne csak a focit emeljük ki ilyet például soha nemláttam kéziben :D de még hasonlót se... weed...a jó kézis sunákat meg felejtsük el :DDDDD ezt te se gondolhattad komolyan :D:D Inkább nézd meg az ATP madrid masters döntöjét ahol modell labdaszedö csajok vannak :D
    plusz még apróság..2 perccel a vége elött ha van 3 gólós különbség a meccs 99%ban eldölt nemlesz semmi váratlan fordulat..nem ugy mint pl tegnap Porto-Benfica 92. percben ahol valoszinü a porto megnyerte a bajnokságát vagy kosárban 1 mp-vel a vége elött egy félpályás buzzbeater...szoval trágya maradjunk ennyiben izgalomtol eléggé mentes :D
    Miluu közbe irtad ezeket a kézis tippeket :D hát megeshet bár én ilyenre rohadtul nem emlékszem de ha te mondod :D
    pst-kössz de nem szar volt a koszt a sitten :D
  • Effe88
    D:D:
    szépen begyakoroltátok:D:D
  • miluu92
    Sorry. Ekkora faszságot ebbe a rendszerbe bazze:D Főleg mikor 20 percig gépel az ember:D
  • miluu92
    Top labdajátékok: foci, kosár, kézi, vízi, röpi, hoki, tenisz így hirtelen. Nézzük valóban az utolsó izgalomban a kézi? Egy röpin, hokin, vízilabdában és teniszben is nagyobb izgalom lenne?:D Amúgy ma 100* írtátok ezt az egy szót, hogy unalom. Most már tényleg unalmas, sem érv:)
  • w77d
    ez a csapatunk taktikájához tartozik szóval kuss XXD
  • Effe88
    milu te mindenkit kiütsz?XDXD
  • miluu92
    NLN öröm hogy jöttél csak most olvastam végig a faszságaidat!:) Egy mondatodat azért kiemelném!:)
    " szóval amiröl aligha van fogalmad inkább ne szólalj meg :)"
    Örülök, hogy még mikor itt aktív voltál, addig bőszen priviztél velem a kézi tippekért:). Köszöntem!:) Húzzál vissza a faszba ahol voltál.
  • demonsss
    Biztos h nem fog tetszeni , akár meddig nézném , sikeresek vagyunk és tudunk sajátcsapatért szorítani , különösebben ez hidegen hagy ( mert engem egy sportba a játékszépségei érdekelnek nem az h kijátsza ) van izgalom , kb minden sportba még a Pókerbe is , sakkba is pedig nem is nevzném sportnak , ráadásul a kézi izgalom szempontjából kb az utolsók között van

• ReszegKoldus
    Ilyen kérdések bennem is felvetődnek jó néhány sporttal kapcsolatban
  • FERNANDINHO1997
    Először is imádom csinálni:DD Lassan 2 éve kézizek, nagyon megszerettem ezt a sportot, de elötte is szerettem nézni.:D És mint kb. minden labda sportot ezt is imádom, de ezt valamiért még jobban mint a többit.. különösebb indokom nincs mivel én szeretek majdnem minden sportot.. Szeretek focizni, régen u15 ig jártam is meccsekre csapattal, Kosarazni is szoktam és nézni is szeretem, Röpit unalmas nézni de játszani jó, teniszt is imádom nézni is, meg néha szoktam is nyáron. Szóval nekem nincsenek túl nagy érveim mellete egyszerűen imádom csak ugy mint a focit és a teniszt :P:DDDDDD
  • Tigristank
    Valenciát ki rakta? Én nem, pedig tegnap sima vendégre mondtam volna a BL-t érő 4. hely miatt. :D
  • miluu92
    Azt nem tudom miért várod, hogy meg tudunk győzni? Nem is kell meggyőzni. Csak mint írtam, úgy alkottok véleményt, ahogy elég nehéz, vagyis nem is túl korrekt. Mi a szép a kézibe? Ahogy a vita elején, még előtted írtam, ha más nem tetszik ebben a sportban akkor az, hogy ebben végre sikeres vagyunk. Ez már éppen elég ahhoz, hogy szeressem. Hogy találsz egy sportot, ahol nem egy más nemzet csapatáért "kell" szorítanod. De maga a játék is szép, van izgalom, de lehetne még sorolni, de mint írtam bármit írnék nem tudnálak meggyőzni. De ha más nem. Ismétlen 52* ma! Nézzél BL-t, Bundásligát, EB-t VB-t stb. KÖVESSED, és megtetszik.
  • demonsss
    Hát ez elég szar , ezek nem teszik különlegessé a sportot
  • w77d
    Van benne küzdés, csapatjáték, pörgős, jók a kézis sunák... te gyüssz főnök XXD
  • Effe88
    na tessék:D:D
    1-1 lesz ez:D:D
    úgy se tudok senkit se meggyőzni és ez fordítva is igaz
    szóval xD::D
  • demonsss
    nekem van igazam , ti nem bírjátok fel fogni a dolgokat , légyzíves akkor mondjátok el nekem mi a szép a kézibe , mondjátok el miért szeretitek , erre ha válaszoltok befejeztem a vitát és nektek adok , igazat , de értelmes választ kérek , amibe nem lehet belekötni
  • w77d
    engem bárki meggyőzhet arról, ami az én véleményemmel egyezik XD
  • tippmix945
    na ilyenkor jön rám a cifrafosás is :D
  • miluu92
    Meg azt is, hogy kinek van valami ész érve is. Mert lehet nekem nincs igazam, de részetekről egyenlőre egy értelmes mondatot nehéz találni.
  • Effe88
    őt nem
    ő csak egy troll, mindig csinálja a feszkót:)
    csak sunyin
  • ReszegKoldus
    Én a kézit nem utálókhoz tartozom :)
  • Effe88
    ez fordítva rád is igaz
    téged se lehet meggyőzni semmiről
    szóval te se vagy különb, ne játszd meg magad:D
  • miluu92
    A magyar foci, már előtted téma volt:)
  • w77d
    koldust is írd csak hozzánk bazdkikám XD
  • w77d
    de neeeee akard meggyőzni, neki van igaza, de ha véletlenül nem, akkor is
  • demonsss
    hát kb én is , amúgy meg a magyar focit ne keverjük bele
  • Effe88
    Tehát akkor 2 tábor van
    szedjük össze

kézit utálok: demonsss,effe,tippmix,nln,ferrari

kézit szeretők: weed,milu,fernandinho
  • ReszegKoldus
    Értem.
    Én is tudok biciklicseleket nyomni a szoba közepén, szóval nincs benne semmi extra, ha valaki meccsen csinálja (mondjuk egyébként sincs benne). :)
  • tippmix945
    ennyi új hozzászólást utóbbi 1 év alatt nem láttam itt :D
    grat demonsss xDDD
  • w77d
    nem vagy elég gyors apci, vedd fel a vita ritmusát és nem lesz gond XD
  • Effe88
    Én már ezt ugatom itt vagy 3 éveXD.
  • miluu92
    Ott is, bent van a serdülő keretben ami egyenlő az amatőr szinttel, de ő már azt hiszi tud játszani. De nem!
  • Ferrari23
    Na szóval!

Cső NLN! Lekerült már kezedről a gipsz? :ASD:ASD:ASdas
  • w77d
  • demonsss
    Én meg az utóbbi időbe raktam csak kézire , de én már jó ideje hangoztatom h a kézi egy szar sport
  • Ferrari23
    A faxomat már belétek! Megint kibasztatok A:SD:ASD:ASdas
  • miluu92
    Tudod a magyar foci is azért tart ám itt. Mindenki szakértő, mindenki mindent tud, a játékosok meg fenomenálisak.
  • w77d
    jöhet XXD