-
NLN #209424 jaja ferrari :D sövényvágóval megoldottam :D
miluu rengeteg kézimeccset láttam és szerintem vannak itt vele mások is jó páran, lehet ők is úgy vannak vele mint én, ha egy jó nevetésre vágynak és semmilyen vígjáték nem megy éppen a film pluszon HBO-n stb akkor átkapcsolnak egy kézimeccsre :D:D de attól még a tehetségtelenek sportja a hülye szabályokkal együtt :D plusz ami még hiányzik az a feeling...oké elhiszem nagyon fanatikus elképesztö közönség van aki pokoli hangulatot csinál egyes meccseken de sajnos köztük fele csibészbajszos fél-vonóval megáldott had ne soroljam a jelzöket még féle emberek plusz pár fiatal akiknek nincs jobb dolguk...
De hogy ne csak a focit emeljük ki ilyet például soha nemláttam kéziben :D de még hasonlót se... weed...a jó kézis sunákat meg felejtsük el :DDDDD ezt te se gondolhattad komolyan :D:D Inkább nézd meg az ATP madrid masters döntöjét ahol modell labdaszedö csajok vannak :D
plusz még apróság..2 perccel a vége elött ha van 3 gólós különbség a meccs 99%ban eldölt nemlesz semmi váratlan fordulat..nem ugy mint pl tegnap Porto-Benfica 92. percben ahol valoszinü a porto megnyerte a bajnokságát vagy kosárban 1 mp-vel a vége elött egy félpályás buzzbeater...szoval trágya maradjunk ennyiben izgalomtol eléggé mentes :D
Miluu közbe irtad ezeket a kézis tippeket :D hát megeshet bár én ilyenre rohadtul nem emlékszem de ha te mondod :D
pst-kössz de nem szar volt a koszt a sitten :D