211992
-
a játékidőt kell nézni :D ez alap dolog szerintem -
Így is lehet nézni, meg úgy is, hogy a videón 1:25-nél esik a hármas és 4:22-nél a győztes kosár. -
HUmanHunter #209464 Benoit Paire
Julien Benneteau
Andreas Seppi
tét 400 ft
-
miluu92 #209463 a csávó dobott 33 sec alatt 13 pontot, nem 33 sec alatt fordítottak 13 pontról. azt se tudjátok mit írtok, linkeltek bazze -
35 s volt hátra,amikor bedobta az első trey-t,és 2s-el a vége előtt a győztes kosarat.
a Spurs büntetődobásai alatt nem pörög az óra,azt ne számold -
miluu92 #209461 te ezt hogy számoltad ki? -
XD -
Szép, de kicsivel több az szerintem. -
lehet azt hitte kézilabda ?
-
hagyd csak trollkodik
most aki nem képes a videót értelmezni azzal nincs mit kezdeni -
33 s alatt fordított 12 pontos hátrányból -
Itt mit kell nézni? :) -
93. percben, de jött. :D -
és valaki mondja azt , h nem szép a futball https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xmXws9r3c60 -
udinese is egy gány csapat,nyernek sorozatban 100 meccset,hogy elérjék a szar EL helyet,ahonnan a csoportkörben kiesnek minden évben mert le szarják az egészet,le merem fogadni jövőre ugyanez lesz -
Nagy meccs lehetett :D -
gyűlölöm utálom ezt a Napolit -
Te sem panaszkodhatsz -
NLN #209448 Megmondó kapitány rinyabinya felbukkanására 1.01 volt valahogy éreztem, ha te mondod
-
Nem tudom, hogy jó-e a kiírás, de ha a Renate tényleg 8 ember ellen játszik, akkor még 2-t szerintem lőni fognak (2.10-es odds). -
vicc ez a foci is
múlt héten Napoli lazán lő 3at Bologna-ban,most meg a biztos kieső Siena ellen ég otthon
QPR is vezet Newcastle ellen,akiknek élet-halál kérdés ez a meccs
-
Én mondtam. :D -
-
Narusco #209443 te ugyanolyan hülye vagy mint 2 éve, de lehet hogy még annál is hülyébb -
Eleve értelmetlen a sportágakról vitázni, aki szereti valamelyiket az úgyis látja benne a szépséget, akit meg nem vonz valami az akkor se fogja látni, hiába magyarázzák neki :D -
NLN #209441 jó oké ezen nemfogok vitázni egész euroliga szezont végigkövetve plusz a tegnapi porto benfica példa után...igazad van! o.o -
Te hoztad azt példának, én azért mondtam, hogy ez nem az...
A 3 mp inkább 10, a 18 meg majdnem 3 perc ugye az óramegállítások miatt :)
Szóval ez kb. olyasmi, mint kéziben 2 gólt dobni 10 mp alatt. -
NLN #209439 Tényleg? azthittem ez a buzz beater ;) igen de 8 pont volt 18 mp alatt 6 pedig kb 3 alatt csak, hogy felhoztad a példát de mindegy ez nem lényeg :)
ha valaki nézte idei euroliga szezont ott is voltak hasonlok, csak azért mondom mertez nagyon szélsöséges példa volt... és igen kéziben is elöfordulhat de az még mindig csak 1 gól HA bedobja :)
nah de f1! -
Szép, de ez nem buzzer beater, ráadásul a kezébe adta a labdát az ellenfél (ilyen kéziben is előfordulhat mondjuk) :D -
NLN #209437 6 pont bolt a dif és felhozta xre ha jol emlékszem kb 3 másodperc alatt :D de ehhez se kell tehetség és semmi :) csak egy példa really no offense!
miluu az f1 az a sport ahol valami W12es kocsik száguldoznak? oké! -
miluu92 #209436 olvassad*, utána*. -
miluu92 #209435 Akkor azt a részt még olvastad, mert te kiragadtál két csapatot. olvass után miről is volt szó te gyökér na menj nézd inkább az f1-et ahhoz talán értesz csá -
Nyilván nem, de ha arányaiban nézzük, akkor akármilyen látványos is, kosárban se ér semmit az utolsó másodpercben szerzett pont, ha 6-8 ponttal vezet az ellenfél.
Egyébként kéziben 2 perc alatt 3 gól szerintem még "simán" ledolgozható :) -
NLN #209433 Csak görögök? :D rákeresnék én az orosz ukrán és egyéb akár portugál csak hogy ne keleti példákat emlitsek de biztos igazad van :D
közben utolsó kommentedre reagálva szerinted a kézimeccsen izgultam, hogy mekkora taktikai meccs zaljik éppen a parkettán vagy hogy bukok/nyerek persze rengeteg olyan volt amikor éppenséggel az élö szelvényem utolso eseménye egy fantaszupcse kézilabda meccs volt :D és igen izgultam de elhiheted nem a sport miatt lol :D
amit irtam hogy fogalmad sincs rola az a pénzes téma volt plusz a csurgó szeged téma :D nah de sebaj biztos igazad van hisz volt csurgo kézimeccsen közel is laksz hozzá és teljesen képben vagy velük is :D
nah on -
NLN #209432 Most ez komoly? :D szerinted az a 3 gól ugyanugy értendö egy átlag 45-55 gólós kézilabdameccsen mint mondjuk egy 2-3 gólós focimeccsre? :DD necsináld :D -
"2 perccel a vége elött ha van 3 gólós különbség a meccs 99%ban eldölt nemlesz semmi váratlan fordulat"
Ez fociban is így van általában :D -
miluu92 #209430 Az XD sok minden elmond?:D Igen azt, hogy a Löwenre tettél és 1-el nyertek a végén, az utolsó percben dobott góllal, és volt olyan oldal ahol döntetlennel zárult. Még fosott is a szád, hogy buktál.:) Keresgéljek még vagy elég? Nem szégyen h segítséget kértél semmi gond nincs vele, csak akkor ne írj ilyet nekem légyszi amit írtál:D Hogy amihez nem értek ne szóljak hozzá... -
Ferrari23 #209429 Na Rózi se sokáig lesz első helyen :D:D -
Tenisz sztem kurvára izgalamasabb mint egy kézi meccs meg ott legaább vannak érdekességek a , vizilabdával a kézi egyértelműen az utolsó helyen állnak , mint izgalmas sportok -
NLN #209427 ez a 2 éves privi hogy a bokám lefosom izgalmamban utána egy "XD"-vel ez aztán sokat mondd :D keresgélj még légszíves :D szarkazmus fogalma nagyon messze áll töled :D és mi abban a szégyen ha 2 éve amikor láttam eltalálod a kézimeccseket kértem töled tippet? nem ezért volt anno a forum? :D mi a gond nem értem ? az érzelmeket nem kéne keverni a "profittal" ha van! :D raktam én anno a Köbenhavn nevezetü kézilabdacsapatra is Mikkel Hansennel az élen mert 1.73 volt rá jött is de attól még trágya a sport :D:D
de menj ki egy Csurgó kézilabda meccsre nyugodtan :)