211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Tigristank
    3-2-es vezetésnél, 40-0-ról nem tuda behúzni a break-et, akkor ment volna 4-2-re, aztán 5-2-re, és most lenne 5-3, ehelyett 5-4 az ellenfélnek, aki szerválhat a meccsért. :DDDDD
  • FERNANDINHO1997
    Még 1 kettős hiba.. Élettelen geci
  • FERNANDINHO1997
    2 brék pont. ennyi volt..
  • Tigristank
    4-4 az állás. Simán benne van sajnos. :(
  • FERNANDINHO1997
    Hogy dögölne meg ha kikap..
  • Tigristank
    Ez a Rosol mekkora láma. 40-0-ról simán brékelhetett volna, erre most 40-40. :D
  • Dean Winchester
    egymás elleni meccseket nézve a lazio 9 mérkőzés óta veretlen volt a torinoval szemben :D
    am azt hittem, hogy kb. 1.6os szorzó lesz a laziora...
  • demonsss
    Látom a Lazio is ugyanolyan szar , mint volt
  • Dean Winchester
    de legalább megpróbáltál segíteni és tippet adtál amiről a topic szól, szóval hogy szar a tipp az egy dolog, adtál már jó tippet és szerintem még fogsz is
  • FERNANDINHO1997
    Bérki mondhat bármit, hogy milyen szar tippet adtam, én ALL INT Nyomtam rá..
  • Tigristank
    Piros a spanyoloknak. :D
  • Dean Winchester
    háháháááá vezet japán!!!!!! hajrá Japán!!!! vesszenek a spanyolok :D
  • Tigristank
    Szerintem jönni fog. Csak most nem tudom, mit csináljak: inkább menjek rá a nyereményre (feltéve, ha nyer Rosol), vagy surebettel forgassam tovább a bónuszomat (gyk.: megrakjam-e 2-es feletti oddson Kohlschreibert).
  • FERNANDINHO1997
    Ne is mond.. Én is megláttam egy másik forumon, mondom utána nézek. Láttam h tényleg így van, akk most akasztunk. Mivel jófej vagyok, beraktam ide is. erre tesék.. de még sok van hátra. SIman meglehet.. Remélem mert sokat buknék rajta.. GOGO Rosol !!
  • Rash87
    Jól belevittél mindenkit a hülyeségbe... :D
  • FERNANDINHO1997
    Egyből bréék. xDD
  • FERNANDINHO1997
    Nemtom, de van ahol mar 1.80. Nem lesz ez így jó.....
  • csuxxxeee
    LOL, most nézem hogy már 1,66 az odds, mi folyik itt? :D
  • csuxxxeee
    Bocs, hogy félreérthetően fogalmaztam, egyből miután beírtam, hogy eltűnt vissza is jött fél perc múlva, és csak utána esett le az odds 1,57-ről 1,40-re, tehát én még el tudtam kapni.
  • Effe88
    olimpia férfi foci érdekes
    európából spanyol,brit,svájc!,fehérorosz o.!
    ugye ezek u23as csapatok de svéác és fehéroroszo. kint vannak:D:D
    németek ,portugálok,franciák,hollandok stb. meg sehol???!!!:D:D
  • FERNANDINHO1997
    chh.. Én mikor megraktam volna 1.57- ről lement 1.44- re. Most meg megint 1.57 ?? Mivan itt gyerekek.. Mostmár kicsit kezdek tartani tőle, hogy nagy bukta lesz ebből. De közbe meg ottvan az h mindenképp ki kell h kapjon hiszen 2 nap mulva pályára lép Londoba Ráadásul Fűvön. Itt meg Salakon jatszik így még szoknia is kell a talajt.

Elemzés egy másik oldalrol: Philipp Kohlschreiber - Lukas Rosol

tipp: -1.5ös szetthendikeppel Rosol
    odds: 2.3
    iroda: Pinnacle
    tét: 10

Itt a formák nem kérdések, meg az sem melyikük a jobb teniszező. Ezt a meccset a motiváció és az olimpia dönti el. Kohli egyesben és párosban is indul a holnapután kezdődő londoni olimpián. Amit ráadásul Wimbledonban rendeznek, füvön, ahol a német idén nagyon jól szerepelt. Ami köszönhető annak, hogy a legjobb 10 játékos között van füvön. Jól szervál, jól röptézik és érti a játékot ezen a borításon. Tegnap a mi Balázs Atillánk is jó eséllyel indult ellene, 3-0ra vezetett mikor eső miatt el kellett halasztani a meccset mára. Ha akkor végigmegy a meccs, Kohli már Londonban lenne. De így, hogy 1 napot tolódott a program, beindította a rakétákat és lemosta a magyar fiút. Nem azért mert akarna valamit ettől a versenytől, egyszerűen az esti páros meccs miatt úgysem mehet még el, akkor miért essen folt a becsületén, hogy kiesik a világranglista 250 feletti ellenfelétől. Majd a Nadal verő Rosol állítja meg. Ez nem lehet kérdés, Kohli megy az olimpiára, Rosol meg tovább egy körrel. Rohamosan esik az odds, ki tudja hol áll meg, a sima győzelmet lassan már meg sem éri tenni, olyan keveset adnak rá.
    Ha Kohli ki akar esni, akkor minek küzdjön, az első szettben egy kicsit odakoncentrál, lesz egy szorosabb játszma, aztán a 2. már sima lesz. Ez biza 2-0-ás cseh sikernek néz ki.

FIGYELEM!! Ezt nem én írtam, hanem egy másik oldalról másoltam ki!!
  • csuxxxeee
    Közben visszajött és még 1.57-ért meg tudtam tenni, kösz a tippet.
  • FERNANDINHO1997
    Jaja, látom.Nekem sikerült elkapnom. 1.44 ért a sima gyözelmet. Gondolkodtam 2-0 is, de azért azt nem mertem. De jönni fog.Élőbe probald meg, hátha adja a Bet is. De nem hülyék ezek se.
  • csuxxxeee
    Bakker és eltűnt a meccs...
  • csuxxxeee
    Szerinted 2-0-ra is tehető? 2.5-ért
  • csuxxxeee
    Bet365-ön is van még az a meccs.
  • FERNANDINHO1997
    Csak az Interwettenen lehet megtenni. Akinek van ott pénze bátran ajánlom, hogy akár nagyobb téttel is siman lehet megrakni.
  • FERNANDINHO1997
    Azért mert 2 nap mulva Wimbledonba fog játszani az Olimpián. Ezért ugy volt hogy leadja meccset. Igen ám de, tegnap 3-0 nál félbeszakadt és ma folytatták. Így +1 napot maradnia kell igyis - ugyis így uinkabb majd du. Rosol ellen fog kikapni, és az nem is lesz égő neki mint a 260. Balázs Attilátol. Aki tudja teheti Rosolt, tuti h megveri Kohlit. Ha csak fel nem adja meccs kezdete elött a Német.
  • Tigristank
    Ezen a meccsen tudja valaki, hogy miért ment fel ennyire Kohlschreiber oddsa? Sajna csak élőben láttam meg. :(
  • Tigristank
    Na meg ez is jónak tűnik:

Németország megelőzi Ausztráliát H 1.40 V 2.70

2000-ben és 2004-ben az ausztrálok voltak a jobbak, de Pekingben már a németek, és most közelebb lesz az olimpia.
  • Tigristank
    Én inkább ezt látom esélyesnek:

Magyarország - összes érem 14.5 alatt: 1.95
  • demonsss
    hát ha neki állnak ásni akkor talán
  • Dean Winchester
    szerzünk 4 aranyat ? 1.55os szorzó van rá :D
  • Tigristank
    Legalább 3 végkimenetelű fogadási események számítanak csak. Ha te ezt megoldod surebettel, akkor gratula.
  • Rash87
    surebetel kivitelezhető :))
  • FERNANDINHO1997
    A Zágráb meccs akkor bunda volt mi az állat. 2/1. Piros aztan rögtön 2 golt.. a 2. a 98' percben. Hihető..
  • Dean Winchester
    ha már promoció...
    bár nem írják de gondolom a 6 átlagfogadás értékét adák meg bónuszként :D

SPORTINGBET
    INGYENES FOGADÁS
    Tegyen meg hat élő fogadást ma és kap egyet ingyen a következő napra!

Egyszerűen csak tegyen meg hat élő fogadást egy nap alatt bármilyen sporteseményre és egy ingyenes fogadást adunk Önnek a következő nap! Naponta egy ingyenes fogadást szerezhet, akár 6000 forint értékben.

A fogadásokat bármilyen sporteseményre meg lehet tenni az oldalunkon, ha azok élő fogadások!

Hogyan működik az ajánlat
     Tegyen meg hat fogadást bármelyik sporteseményre
     A fogadások lehetnek olimpiai és nem olimpiai események is
     A fogadások minimális értéke 1500 forint
     Az élő fogadások szorzója legalább 1,5 vagy magasabb
     Egy ingyenes fogadást kap a következő nap
     Naponta egy ingyenes fogadás, akár 6000 forint értékben.
  • Tigristank
    Jaja, akkor szerezték... amúgy a bolgárok jobban megérdemelték volna a továbbjutást.
  • Dean Winchester
    a dinamo zagreb tényleg a 98.percben lőtte be a 3. továbbjutást érő találatát???? :D

Slask Wroclaw (Pol)
    0 - 1
    Buducnost (Mon)

14.percben lőtték az egyetlen gólt. odavágót a slask nyerte idegenben 2-0ra, szóval 1 gól kellett volna még a vendégeknek a ho.-hoz ! itt simán nyomtam volna az overt a mérkőzés végén...
    örülök,hogy most nem fogadok mert megint buktam volna.

viszont a zagreb meccsen meg jött volna :D emberelőnyben a hazaiak és 1 gól kellett a tj.hoz... :D
  • Shep
    Az már csak a ráadás :) Unibeté viszont tényleg kecsegtető, mert pár bronz azért csak becsúszik ha arany meg ezüst nem is.