image-BD73_519E93E2.jpg
  • FERNANDINHO1997
    chh.. Én mikor megraktam volna 1.57- ről lement 1.44- re. Most meg megint 1.57 ?? Mivan itt gyerekek.. Mostmár kicsit kezdek tartani tőle, hogy nagy bukta lesz ebből. De közbe meg ottvan az h mindenképp ki kell h kapjon hiszen 2 nap mulva pályára lép Londoba Ráadásul Fűvön. Itt meg Salakon jatszik így még szoknia is kell a talajt.

Elemzés egy másik oldalrol: Philipp Kohlschreiber - Lukas Rosol

tipp: -1.5ös szetthendikeppel Rosol
    odds: 2.3
    iroda: Pinnacle
    tét: 10

Itt a formák nem kérdések, meg az sem melyikük a jobb teniszező. Ezt a meccset a motiváció és az olimpia dönti el. Kohli egyesben és párosban is indul a holnapután kezdődő londoni olimpián. Amit ráadásul Wimbledonban rendeznek, füvön, ahol a német idén nagyon jól szerepelt. Ami köszönhető annak, hogy a legjobb 10 játékos között van füvön. Jól szervál, jól röptézik és érti a játékot ezen a borításon. Tegnap a mi Balázs Atillánk is jó eséllyel indult ellene, 3-0ra vezetett mikor eső miatt el kellett halasztani a meccset mára. Ha akkor végigmegy a meccs, Kohli már Londonban lenne. De így, hogy 1 napot tolódott a program, beindította a rakétákat és lemosta a magyar fiút. Nem azért mert akarna valamit ettől a versenytől, egyszerűen az esti páros meccs miatt úgysem mehet még el, akkor miért essen folt a becsületén, hogy kiesik a világranglista 250 feletti ellenfelétől. Majd a Nadal verő Rosol állítja meg. Ez nem lehet kérdés, Kohli megy az olimpiára, Rosol meg tovább egy körrel. Rohamosan esik az odds, ki tudja hol áll meg, a sima győzelmet lassan már meg sem éri tenni, olyan keveset adnak rá.
    Ha Kohli ki akar esni, akkor minek küzdjön, az első szettben egy kicsit odakoncentrál, lesz egy szorosabb játszma, aztán a 2. már sima lesz. Ez biza 2-0-ás cseh sikernek néz ki.

FIGYELEM!! Ezt nem én írtam, hanem egy másik oldalról másoltam ki!!