211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Ferrari23
    Pars Krisztián nyer ma 1,72 all in
  • FERNANDINHO1997
    igen utánna már észrevettem. :)

Csak kell a pont az eggyik játékba ezért kellet H raknom, mert jobban ''fizet'' egyébként szerintem a tuti: Turku x2, Fredrik 1x, és KTE meccs 1,5 over. :) Ezt is rakom a szelomba.
  • Ferrari23
    Mekkora balfax ez a Sturridge :D:D:D:D
  • Dean Winchester
    és nem rakja be mert tudja,hogy következőleg szólok a modiknak, hogy reklámoz vmit és kapja a bannt :D :D :D
  • Dean Winchester

Haka - Inter Turku-t olvasok ergo a haka lesz otthon ami nem mind1.
    mindkét csapat régen ikszelt, a haka a bajnokságban még egyszer sem vs turku idegenben nem ikszelt csupán
    ergo ez a meccs számomra brutál nagy X

Fredrikstad - Tromsö
    egymás ellen 17 mérkőzés óta nem ikszeltek :D
    a tromsö idegenben még nyeretlen viszont a fredrikstad 4 meccs óta képtelen nyerni.

azt mondom aki mixen játszik az tegye meg 1-1k-val mindkét meccsre a döntetlent és ha az egyik jön már +1k nyereséggel zárhatja a bulit :D
    én valószínű ezt teszem a betclices bónusszal.
  • FERNANDINHO1997
    Írtam pár elemzést, hátha hasznotokra lesz. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Inter Turku - Haka
    Tipp: Inter Turku
    Odds: 2.00
    Office: Bet365
    Tét: 10

Talán a Twente elleni 5-0 pofon miatt is, de a legutóbbi fordulóban 0-3 ra kikaptak a Marienhamtól. Erre senki se számított. Azóta eltelt majdnem egy hét, rendeződtek a fejekben a dolgok. Jelenleg vezeti a tabellát a Turku 35 ponttal, 1 ponttal megelőzve a tavalyi bajnok HJK- t. Haka hátulról a 3. a tabellán, és hát nincs is valami jó formában. Remek alkalom, hogy visszanyerjék az önbizalmukat a Turku játékosai. Nem is kérdéses, hogy tudásban ki a jobb csapat. Plussz motiváció lehet még az is nekik, hogy mivel tegnap csak X- elt a HJK, így 4 ponttal ellóghatnak a HJK- tól. Itt az egyetlen érv ami a Turku ellen szólhat az a Hazai pálya, és maguk a játékosok. Itt a legnagyobb kérdés az lesz, hogy túl tudták- e már tenni magukat a Twente elleni vereségen, és a hazai pályán elszenvedett 3-0 zakón. Ha igen, akkor itt 1-2 gólos vendég siker fog születni, viszont ha nem akkor akár még egy vereségbe is belefuthatnak. Nézegettem hivatalos Facebook oldalukat, és a hivatalos honlapjukat is. Amit ki tudtam szűrni az az volt, hogy nagyon hangsúlyozták, hogy ezt a meccset be fogják húzni. Ha bajnokok akarnak lenni, akkor ezt a gyenge Hakát félgőzzel is verniük kell, és verni is fogják. Ha fejben ott lesz a Turku akkor nem is lesz kérdéses, hogy melyik csapat fog nyerni. Tippem: sima 0-2 Turku győzelem

Fredrikstad - Tromsö

Tipp: Fredrikstad
    Odds: 2.80
    Office: bet365
    Tét: 8

A legnagyobb ok, hogy miért is fog ma nyerni a Fredrikstad az, hogy a Tromsö jövő héten nagyon fontos meccset fog játszani a Metallurg Donetsk ellen. Én úgy gondolom, hogy a Tromsö ezt a mai meccset telibe fogja sz@rni. Középen tanyáznak a tabellán, én nem hiszem, szerintem ők se, hogy oda fognak érni ebbe az idénybe az első háromba. Kiesni se fognak, annál azért jobb csapat. Fredikstad viszont erősen a kieső helyen van. 15.- ik 12 ponttal. Fredikstad csapata is érzi, hogy itt az esély. Mikor nyerjenek már végre, ha nem egy tartalék lángon égő tromsö ellen. Úgy gondolom, hogy nem csak magukért, de a szurkolókért is fognak játszani, hiszen már 4 bajnoki óta mindig csak vesztenek, utolsó elöttiek. Nem állnak valami fényesen.. Itt az alkalom a javításra !! Kijárna már a drukkereknek is egy kis foci fieszta. Szerintem még a Hendikep győzelem se lehet lehetetlen. A hazai csapat játékosai ma szívüket, lelküket oda fogják adni a csapatért, és ennek meg is lesz a jutalma. A Tromsö pedig készül a csütörtöki Európa Liga visszavágó meccsre, az Ukrán csapat ellen. (Ahol egyébként szerintem simán kifognak kapni.) Egy nagyon jó hangulatú, nem túl durva meccsen a tippem egy gól gazdag 3-1 hazai győzelem. (1x szerintem tuti) :)

Kecskeméti TE - MTK Budapest

Tipp: Mind 2 csapat szerez gólt
    Odds: 1.57
    Office: Bet365
    Tét: 3

Két körübelül egytudású csapat méri össze ma erejét. Kecskemét az első fordulóban az Üllői úton játszott a Fradival, ahol 1-1- es döntetlen lett a végeredmény. Egy nagyon masszív csapatról beszélünk, akik a bajnokságba képesek lesznek megszorítani bármelyik csapatot. Láttam az első meccset, nagyon szervezett csapat és ez már most biztos, hogy aki a Kecskemét ellen fog játszani a hátra lévő szezonba annak nem lesz egy könnyű dolga. Az MTK nagyon látványos focit játszik, és általában minimum egy góljuk garantált. Kaposvár ellen is láthattuk, hogy Garami jól összerakta ezt a csapatot. Kecskemét nagyon jól igazolt a nyáron. Megszerezték Vaskót, és Farkas Balázst ezen kívül pedig, igazoltak 3 minőségi Brazil játékost akik nagy szerepet tölthetnek be a csapatban. Nem régibe azt nyilatkozta Garami, hogy mindenféleképen az első 3- ba szeretnének lenni a bajnokság végén. Ehhez viszont idegenben is egy döntetlen az alap követelmény. Két hajtós csapatról beszélünk, és én nem tudom elképzelni, hogy ne lőne legalább egy gólt mind a két csapat. Mint ahogy említettem már, az MTK- ban mindig benne van legalább egy gól, és a kecskemét is tele van olyan csatárokkal, akiknek elég egy jó labda és már ott is a gól. Én azt gondolom, hogy a mai napon ez a meccs egy közönség szórakoztató, 2-2 döntetlen lesz
  • Pipör
    Vasárnapi Mixem :
    1.
    222h Duisburg - Aalen
    226h FC Zürich - Lausanne
    249h Rosenburg - Aalesund
    2.
    249h Rosenborg - Aalesund
    239v Haka - Inter Turku
    218h Dundee Utd. - Hibernian
  • Pipör
    ajj de bénán játszik a Barca...
  • Dean Winchester
    bocs , rakd be újra!
  • demonsss
    Na a Loki a 2.fordulóba ki is kapott ebből már nem lesz veretlen bajnok :D
  • Hl1234
    most miért kelet kitörölni a hsz-em? hogy minden figyelem rád irányuljon?
  • Dean Winchester
    7es szorzó volt :D
  • Dean Winchester
    20.perc körül raktam 2.00ért a bayern meccsre félidő over 1.5
    gondoltam 45 percig bőven jó szorzót kínálnak, szerencsére jött is a gól ám most nézem,hogy csak 30 perces egy félidő :D :D

4 másodpercet nem bírtak volna várni????
  • Dean Winchester
    honduras emberhátrányban is vezet :DDDDD
  • Dean Winchester
    17.mérkőzés xD
    83' 1:0 :D :D
    azért most raktam az over 1.5-re
    495 ft -> 1361 ft

az előbb meg a brazilon kb. ekkora összeget szintén a fi. over 1.5re raktam !
    legyen 2-0 v 1-1
  • demonsss
    hát én az életemet is felmerném rakni arra , h bajnokok lesznek
  • Dean Winchester
    szerintem nem...
    azért furcsa lesz majd mert szerintem elfelejtem h nincs rangers és hiába várom az old firmet :(
  • demonsss
    Kíváncsi vagyok , h a Celtic el dönti e az első 10 fordulóba a bajnoki cím sorsát :D
  • FERNANDINHO1997
    Szerdán lesz ez a Mobil bónusz, és 1,5k- ig :D
  • Dean Winchester
    kb. 3-4 havonta adják, eddig küldték rendszeresen az emailt és csak akkor fizettem be, szóval ezért is megéri regélni betclicre :D
    most meg felnéztem és látom van ilyen lehetőség...
    unibetre betoltam tegnap 3500at majd ma felmentem 7500ra. kivettem 6k-t :D megérkezik akkor fizetem is be a 3k-t ide :D
    illetve sportingbetre tolom be a másik felét, hiszen valamelyik nap ugye visszatéritík a vesztes fogadásodat 2500ft értékig ?! (kb.)

japán meccsen akartam tenni még 2.5 overt de végül nem mertem :S ...
  • FERNANDINHO1997
    nemhát, rohadjanak meg.. :D Pont 1 hete raktam fel oda manit, akkor se adtak XD
  • Dean Winchester
    ezek szerint neked most nem adnak ha nem látod XD

• FERNANDINHO1997
    Hol látsz te ilyet ?:D Én sehol se találom. :P
  • Dean Winchester
    várom várom betclictől az emailt , hogy ha betolok 2650et akkor kapok ennyi bónuszt....
    beléptek és van olyan fül, hgy bónusz és ott írja,hogy köv. befizetés alkalmával 2900ft-ig adják a bónuszt :D
    miért nem tudják azt az emailt kiküldeni??? :D már rég befizettem volna
  • Effe88
    na még is tudom tenni
    vmi kavar van abwin élővel:D:D
  • Effe88
    japán-egyiptom 1:0 félidőbe

vendég gól lesz szerintem (sajna én nem tudom rakni mert a bwinen nem kinálja élőbe:S:SS::)
  • Forza Italia
    akkor nézzük este a tényeket :D hátha bent leszel :D
  • Dean Winchester
    sion-basel x2-re kéne tenni 1 millát :D
  • Effe88
    istenem
    de uncsi már
  • w77d
    nna ma bankot robbantok XD
  • Dean Winchester
    over 2.5 , félidőben
    852 ft -> 1533 ft
  • Dean Winchester
    /off
    ha ez offnak minősíthető :D
    bunkónak tűnt mivel mobilról írtam és ott nem szeretek írogatni, fórumozni, de néha használom ezt a lehetőséget, pl. ha nincs net vagy egyéb helyen vagyok, mind1.
    szóval ott egy köszi járna a gyors reakcióért :/
  • Narusco
    nem, mivel az első üzeneted elég bunkónak tűnt. na de akkor gondold át, veled meglennénk 6-an ha esetleg beszállsz
  • Dean Winchester
    írni akartam és írni is fogok, legyél már türelemmel , arra nem gondolsz,hogy átgondolom az egészet és azért nem írtam vissza? :D
    de ne csinálj már úgy mintha több mint 1 napja nem válaszolnék, még 12 óra sem telt el az üzeneted óta....
    írok....

cszka over 0.5 félidőben raktam, a nyereményt felakartam tolni az over 1.5re erre a unibet egészen a 2.gólig felfüggesztette a fogadási lehetőséget.
    bet365 ezért jó mert ők a gólt követő másodpercben engedik a fogadást :D
    over 2.5 , félidőben
    852 ft -> 1533 ft
  • Narusco
    írtam neked egy levelet, legalább egy "olvastam, nem érdekelt" bökjél már vissza ha megtiszteltelek annyival hogy a "kuld az irasokat..." üzenetedre is válaszoltam
  • Dean Winchester
    én ezt olvastam :D
    mind1, most nem utalok be , a héten maradok unibetnél

Tegyen meg bármennyi mobil fogadást és, ha minimum 5 fogadása nyer, akkor hozzáadunk nyereményéhez 10%-ot 3000 Ft-ig. Pédául: 12000 Ft-os fogadás 1,5 szorzóval=6000 Ft. Az extra nyeremény ennek 10%-a = 600 Ft bónusz.
  • demonsss
    Tegyél meg a Sportingbeten minimum 6 élő fogadást bármely sportágra, és megajándékoznak egy ingyenes fogadással, melynek értéke 6000 Ft is lehet.
  • Dean Winchester
    ez elment...
    1k -> 1.7k over 4.5 a Jonoon-Hongyun meccsre
    ha jön akkor sztem már abba is hagyom, vagyis estig tuti mert nem szabad telhetetlennek lenni :D
  • Dean Winchester
    unibetnél az egyik bosszantó dolog,hogy most meg kiveszik az over 4.5 fogadási lehetőséget...

mind1.
    vmi hockey
    ausztrália-dél afrika
    over 1.5
    400 ft -> 1440 ft
    nagyon megtetszett a szorzó :D
  • Dean Winchester
    ahogy megraktam az over 3.5et egyből jött is a gól :D
    1310 ft -> 1899 ft