image-BD73_519E93E2.jpg
  • FERNANDINHO1997
    Írtam pár elemzést, hátha hasznotokra lesz. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Inter Turku - Haka
    Tipp: Inter Turku
    Odds: 2.00
    Office: Bet365
    Tét: 10

Talán a Twente elleni 5-0 pofon miatt is, de a legutóbbi fordulóban 0-3 ra kikaptak a Marienhamtól. Erre senki se számított. Azóta eltelt majdnem egy hét, rendeződtek a fejekben a dolgok. Jelenleg vezeti a tabellát a Turku 35 ponttal, 1 ponttal megelőzve a tavalyi bajnok HJK- t. Haka hátulról a 3. a tabellán, és hát nincs is valami jó formában. Remek alkalom, hogy visszanyerjék az önbizalmukat a Turku játékosai. Nem is kérdéses, hogy tudásban ki a jobb csapat. Plussz motiváció lehet még az is nekik, hogy mivel tegnap csak X- elt a HJK, így 4 ponttal ellóghatnak a HJK- tól. Itt az egyetlen érv ami a Turku ellen szólhat az a Hazai pálya, és maguk a játékosok. Itt a legnagyobb kérdés az lesz, hogy túl tudták- e már tenni magukat a Twente elleni vereségen, és a hazai pályán elszenvedett 3-0 zakón. Ha igen, akkor itt 1-2 gólos vendég siker fog születni, viszont ha nem akkor akár még egy vereségbe is belefuthatnak. Nézegettem hivatalos Facebook oldalukat, és a hivatalos honlapjukat is. Amit ki tudtam szűrni az az volt, hogy nagyon hangsúlyozták, hogy ezt a meccset be fogják húzni. Ha bajnokok akarnak lenni, akkor ezt a gyenge Hakát félgőzzel is verniük kell, és verni is fogják. Ha fejben ott lesz a Turku akkor nem is lesz kérdéses, hogy melyik csapat fog nyerni. Tippem: sima 0-2 Turku győzelem

Fredrikstad - Tromsö

Tipp: Fredrikstad
    Odds: 2.80
    Office: bet365
    Tét: 8

A legnagyobb ok, hogy miért is fog ma nyerni a Fredrikstad az, hogy a Tromsö jövő héten nagyon fontos meccset fog játszani a Metallurg Donetsk ellen. Én úgy gondolom, hogy a Tromsö ezt a mai meccset telibe fogja sz@rni. Középen tanyáznak a tabellán, én nem hiszem, szerintem ők se, hogy oda fognak érni ebbe az idénybe az első háromba. Kiesni se fognak, annál azért jobb csapat. Fredikstad viszont erősen a kieső helyen van. 15.- ik 12 ponttal. Fredikstad csapata is érzi, hogy itt az esély. Mikor nyerjenek már végre, ha nem egy tartalék lángon égő tromsö ellen. Úgy gondolom, hogy nem csak magukért, de a szurkolókért is fognak játszani, hiszen már 4 bajnoki óta mindig csak vesztenek, utolsó elöttiek. Nem állnak valami fényesen.. Itt az alkalom a javításra !! Kijárna már a drukkereknek is egy kis foci fieszta. Szerintem még a Hendikep győzelem se lehet lehetetlen. A hazai csapat játékosai ma szívüket, lelküket oda fogják adni a csapatért, és ennek meg is lesz a jutalma. A Tromsö pedig készül a csütörtöki Európa Liga visszavágó meccsre, az Ukrán csapat ellen. (Ahol egyébként szerintem simán kifognak kapni.) Egy nagyon jó hangulatú, nem túl durva meccsen a tippem egy gól gazdag 3-1 hazai győzelem. (1x szerintem tuti) :)

Kecskeméti TE - MTK Budapest

Tipp: Mind 2 csapat szerez gólt
    Odds: 1.57
    Office: Bet365
    Tét: 3

Két körübelül egytudású csapat méri össze ma erejét. Kecskemét az első fordulóban az Üllői úton játszott a Fradival, ahol 1-1- es döntetlen lett a végeredmény. Egy nagyon masszív csapatról beszélünk, akik a bajnokságba képesek lesznek megszorítani bármelyik csapatot. Láttam az első meccset, nagyon szervezett csapat és ez már most biztos, hogy aki a Kecskemét ellen fog játszani a hátra lévő szezonba annak nem lesz egy könnyű dolga. Az MTK nagyon látványos focit játszik, és általában minimum egy góljuk garantált. Kaposvár ellen is láthattuk, hogy Garami jól összerakta ezt a csapatot. Kecskemét nagyon jól igazolt a nyáron. Megszerezték Vaskót, és Farkas Balázst ezen kívül pedig, igazoltak 3 minőségi Brazil játékost akik nagy szerepet tölthetnek be a csapatban. Nem régibe azt nyilatkozta Garami, hogy mindenféleképen az első 3- ba szeretnének lenni a bajnokság végén. Ehhez viszont idegenben is egy döntetlen az alap követelmény. Két hajtós csapatról beszélünk, és én nem tudom elképzelni, hogy ne lőne legalább egy gólt mind a két csapat. Mint ahogy említettem már, az MTK- ban mindig benne van legalább egy gól, és a kecskemét is tele van olyan csatárokkal, akiknek elég egy jó labda és már ott is a gól. Én azt gondolom, hogy a mai napon ez a meccs egy közönség szórakoztató, 2-2 döntetlen lesz