211992
-
Zséé #188678 nah arsenal 1-1 :P -
Malaga 2-0 az mi??????? -
Zséé #188676 Vezet montpellier :D -
Montpellier...az igen -
Tomi 74 #188674 Ott a gól.Azt a kurva... -
Tomi 74 #188673 Nagyon kellene 1 Mariehamn gól.Remélem jön,mert odab@szok. -
Dean Winchester #188672 flora meccsen a félidő 0.5 over-t raktam meg 1.9ért. már 2.3ért árulják.10 perc maradt hátra, a hazai győzelemre alapból 1.09et fizetnek :D remélem jön az a fránya gól
lövés/kaput elkerülő 6/14 a hazai csapatnak, vendégeknek ez az arány 0/0 -
zágráb meccsen 2.5 over?? hmmm... -
Én a PSG : Dinamót nem mondanám biztosra, szerintem ott meglepetés lesz...:) -
Hosszú idő után gondoltam megpróbálkozok én is a fogadással...végkimenetelre nem fogadok, elvből...úgyhogy összeraktam mára egy kis szösszenetet:
hajrá, hajrá -
Dean Winchester #188668 bwin adott egy ajánlatot. ha betolok hozzájuk 3800at akkor megduplázzák a befizetést!
no ezt megtettem és egyből kiszemeltem egy élő fogadást :D Egyébként a bónuszt most már náluk is min. 1.7es szorzón kell megforgatni :)
Érdekesség a meccsel kapcsolatosan, hogy a büntetők aránya: 1-3 , tehát 4 büntetőt fűjt be a spori
-
hát azt én is nagyon remélem
-
én egyben bízom az arsenal meccs terén. Abban h Weed nem rakta meg :D:D -
Hatalmas bukta. :D -
Arsenalt már egy hete megraktam,úgy látom mindenki tolja :DD
mi lesz ennek a vége? -
három szelvény, ha már mindenki:)
Dinamo Zagreb v FC Porto V 1.83
Montpellier v Arsenal V 2.10
Shakhtar Donetsk v FC Nordsjaelland (0-1) H 1.61
második, poénabb:
Celtic v Benfica V 2.05
Real Madrid v Man City V 5.50
Chelsea v Juventus H 2.10
harmadik, biztosabb:
Man Utd v Galatasaray H 1.28
PSG v Dinamo Kijev H 1.61
Barcelona v Spartak Moszkva over 2,5 1.33 -
Neoncsoves #188662 egy picit lemaradtam, miért is nem hajlandó magyar nemzeti színekben játszani? -
Dean Winchester #188661 /off
mit várjunk a bíróktól ha a szövtség is idióta?? Huszti eltiltása marad.. -
átnéztem én is a BL meccseket,nekem ezek nagyon tetszenek:
*(0-1) Paris SG - Dinamo Kijev V 2.13
Montpellier - Arsenal V 2.05
Olympiakosz - Schalke H 2.53
*(0-1) Real Madrid - Manchester City D 3.25
-
ggbuffon #188659 én szigorúan csak 200Ft-al mixelek:D -
Dean Winchester #188658 a rizikós 200 ft-ot megér :D ha jön akkor bőven szépen hoz, ha elmegy akkor 1 sörrel kevesebb :D -
ggbuffon #188657 na megraktem egy necces illetve egy fixebb szelót (mondjuk tökmindegy mert mind2 elfog szállni:D
biztosabb:
PSG-DinKij H 1,60
Milan-Anderlecht 2v3gól 1,93
0-1 Dortmund-Ajax H 2,08
Bayern-Valencia H 1,42
Lille-Bate H 1,40
eredő: 12,769
rizikós:
PSG-DinKij 2.5nél több gól V 1,79
Montpellier-Arsenal V 2,05
0-1 Milan-Anderlecht D 3.35
Malaga-Zenit D 3,20
Chelsea-Juve V 3,10
Bayern-Valencia H 1,42
eredő: 173,16165
Vélemény? Bár holnap úgyis menni kell rakni újat:D -
Dean Winchester #188656 gyerekek itt ma össznépi sírás vagy nevetés lesz :D ahogy nézem kivétel nélkül mindenki azt mondja,hogy az arsenal ma nyerni fog :D -
Mára én ezeket raknám:
Dinamo Zagreb - FC Porto V 1.90 (a továbbjutás szempontjából szerintem nagyon jól jönne a Portonak a 3 pont)
Montpellier - Arsenal V 2.37 (formák és tapasztalat alapján simán jönnie kéne, bár fura, hogy tegnap este óta visszaugrott az odds 2.10-ről)
Amik jók lehetnek, de nem raknék rá nagyobb összeget:
Olympiakos - Schalke X2/DNB2 1.44/1.83 (Schalkét jobb csapatnak tartom)
Real Madrid - Manchester City X2 2.25 (a Real győzelem a csapat jelenlegi morálját tekintve abszolút nem tuti, bár az is igaz, hogy a BL más, mint a bajnokság, ennek alapján ez az odds teljesen jó) -
Dean Winchester #188654 biztosabb szelvény:
106 *(0-1) Paris SG - Dinamo Kijev V 2,13
111 Montpellier - Arsenal V 2,05
119 *(1-0) Olympiakosz - Schalke H 1,43
124 *(0-1) Milan - Anderlecht V 2,33
Eredő odds: 14,54874
Poén szelvény:
105 Paris SG - Dinamo Kijev D 3,40
114 Montpellier - Arsenal 1. félidő eredménye V 2,55
117 Olympiakosz - Schalke H 2,53
123 Milan - Anderlecht D 3,70
Eredő odds: 81,15987
Esetleg ez 4/3-ba így nézne ki ->
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Tomi 74 #188653 A táblázatot elnézve érdekes,de kérdés,hogy BL-ben mit tud hazai pályán a Zágreb? -
Dean Winchester #188652 zrt oldalán a real-city ről írnak egy cikket
egyébként a döntetlen mellett szól a tegnapi érvem is,hogy 1.5os szorzóért a csapatok elég gyakran botalni szoktak. A realra 1.5os szorzót kínálnak... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Gödörben a Real?!
A labdarúgó Bajnokok Ligája első csoportkörét rendezik a héten, köztük rögtön egy csúcsrangadóval, amelyet a D csoport keretein belül a Real Madrid, valamint a Manchester City gárdái vívnak. A házigazda spanyol bajnok pocsékul kezdte az új szezont, így ha az angolok ki tudják használni a Real soraiban felfedezhető zavart, pontot, vagy akár pontokat rabolhatnak a Bernabeu Stadionból.
A Real Madrid rég nem látott rossz sorozattal nyitotta a spanyol bajnokság 2012-13-as szezonját, hiszen José Mourinho tanítványai 4 lejátszott találkozón mindössze 4 pontot szereztek, kétszer is vereséget szenvedve ezen párharcok során. A „Királyi Gárda” teljesítményének összképén az sem sokat javít, hogy mindeközben a spanyol Szuperkupában két vállra fektették a Barcelonát, sőt mi több, a különböző híradások szerint Mourinho mester is elismerte, messze nincs olyan mentális állapotban játékosainak nagy része, mint ami elvárható egy „madridistától”. Kesergésre azonban nincs sok idő, mert bár közeli élmény még a szombat esti, Sevillában elszenvedett 1-0-s vereség, kedden már a Bajnokok Ligájában vív rangadót a spanyol címvédő. A hétvégi kezdőcsapaton biztosan változtatni fog a portugál szakember, a legtöbben úgy vélik, hogy Di Maria helyén Modric, Higuain helyén pedig Benzema kap lehetőséget az első perctől kezdődően. Mégsem az ő teljesítményük, hanem a fővárosi boldogtalanságáról több ízben is nyilatkozó Cristiano Ronaldo játéka lehet a Madrid feltámadásának, gödörből való kilábalásának a kulcsa. Ha ugyanis a luzitán támadó villogni tud majd kedden, a Real győzelmi, de még csak pontszerzési esélyei is jócskán megnőnek.
Különösen annak fényében van szüksége a hazaiaknak Ronaldo kiemelkedő produktumára, hogy az angol bajnoki címvédő Manchester City látogat a Bernabeu Stadionba. Az elmúlt évben még a csoportkör végén elvérző szigetországiak a tavalyi tapasztalataikból építkezve idén már biztosan nem vétenek amatőrnek tűnő hibákat, és ebben a szezonban már mindenki úgy beszél Roberto Mancini tanítványairól, mint legitim BL-győzelmi esélyekkel bíró alakulatról. A főpróba mindenesetre felemásra sikeredett Manchester kék felében, lévén a hétvégén a Stoke vendégeként 1-1-es döntetlent játszott a „Citeh”, ám az akkori mérkőzéshez képest egy nagy visszatérője biztosan lesz a vendégeknek. Ő pedig nem más, mint Kun Agüero, aki az Atletico Madrid játékosaként rendre jól szerepelt a Real ellen, és ha a Silva, Tevez, Nasri, Barry négyesfogat használható labdákkal látja el, kedden is komoly veszélyt jelenthet a hazai kapura. Nagy kérdés, hogy 1 lőtt góllal lehet-e mérkőzést nyerni Madridban, ahogy az is, hogy miként reagál majd a City arra a tényre, hogy várhatóan nem náluk lesz majd többet a labda. Ehhez mostanság nincsenek hozzászokva az angolok, ám ha helyzeteikkel jól sáfárkodnak, hátul pedig nem az idény elején látott sok kapott gól jellemzi őket, egy pontra feltétlenül jók lehetnek, keretük erőssége alapján.
-
Dean Winchester #188651 az angol csapatok jobban a spanyoloknál :D egyik csapat sincs a legjobb formájában , ha valamit nagyon muszáj rá mondani akkor DÖNTETLEN lesz a mérkőzés kimenetele. -
Dean Winchester #188650 Giroud gól 2.7es szorzót ér...
am most nézem (kiment a fejemből), hogy előszezon előtt volt a south' ellen egy 2-1es vereség a memorial cupán :D hétvégén sikerült visszavágni érte xD
Borussia Dortmund - Ajax
96'-ban találkoztak utoljára BL meccsen akkor az ajax idegenben 1-0ra míg hazai pályán 2-0ra tudott nyerni !
AC Milan - Anderlecht
nekem ez a meccs nagyon döntetlen gyanús...
Olympiakos - Schalke 04
viszonylag régen kapott ki a Schalke, mikor ha nem most? :D
PSG - Dinamo Kijev
a kijev nagyon régen ikszelt. a 0-0-t is kinézem ebből a meccsből!
Dinamo Zagreb - FC Porto
vendég győzelmet mondanék ha Hulk a portóban játszana de így félek tőle, viszont érdekes,hogy a Zagreb nagyon nagyon régen szenvedett vereséget!
-
Tomi 74 #188649 Én is így vagyok vele,egyik sem tartozik a kedvenceim közé,de csak a totó miatt kérdeztem.Amúgy inkább azt mondanám hogy Real,bár ahogy mostanában játszanak,nem biztos a sikerük. -
úgy utálom mindkettőt h hagyom is őket :D:D:D el kell halasztani a meccset azt nincs vele baj xdxd -
Tomi 74 #188647 Itt a nagy kérdés:Real vs Manchester? -
Dean Winchester #188646 de még össze kell szokniuk! 2 psg meccset is láttam és bár egyénileg jó játékosokból de az összeszokottság még nagyon hiányzik belőlük. velük majd jövőre lehet számolni, úgy mint a cityvel..
1.6-ért én nem tennék a hazaiakra mert a döntetlen nagyon benne van a levegőben! Vendég gól jobban megéri.
Arsenalra én 1.6os szorzót adtam volna a 2.1 helyett :D
singleba megrakom szerintem... -
lehet h a dinamo mint csapat rutinosabb bl-es de azért a PSG-nél vannak olyanok akik már nem egy meccset nyomtak le a bl-be.
gondolok itt pl. az edzőre Ancelottira vagy a játékosoknál, Ibra, Silva, Alex, Maxwell, Motta vagy Lavezzi. -
a PSG-t azért nem raktam, mert a dinamo rutinos bl-ben mostanában. de csak emiatt.
portugálok jók lehetnek. akár az arsenal is.
arsenal-porto-braga-lille-doneck van egy szelomon kb 10-es oddsért. doneck nélkül 8.08 bet365-ön -
Nos akkor nézzük h mit is várok mára.
Blackburn - Barnsley
H 1.41 (hazai csapat kerete talán a másodosztály legjobb kerete. Jelenleg vezetik a Championship-et. Vendégek jelenleg a 13. helyet foglalják el. Idén 2 ből 2 vereség idegenbe. Meglesz a 3. is sztem.)
Blackpool - Middlesbrough
H 1.77 (hazai csapat jelenleg az előkelő 2. helyen tanyázik a bajnokságba, köszönhetően hazai teljesítményének. 2 ből 2 győzelem 8 rúgott és 1 kapott gól. Vendégek sem szerepelnek rosszul de idegenbe 2 meccsből 2 vereség.)
Tranmere - Bury
H 1.66 (Hazaiak remek formában 6 meccsből 4győzelem 2 döntetlen. 13-2 gólkülönbség. Otthon 3 ból 3 győzelem. Vendégek még nyeretlenek idén 3 döntetlen 3 vereség. Így is marad sztem mert itt hazai győzelem várható.)
Montpellier - Arsenal
V 2.05 (Elég jó az odds az Ágyúsokra, ráadásul megnézve, hogy milyen pocsék szezonkezdetet produkált a Ligue 1 címvédőjeként a Montpellier eléggé elgondolkodtató a vendég győzelem. Kerete is sokkal erősebb az Arsenalnak ami nem utolsó szempont. Rutin is az Arsenal mellett szól még a Montpellier első bl fellépésére készül.)
Paris SG - Dinamo Kijev
H 1.60 (Nem feltétlenül nagy különbségű, de magabiztos hazai győzelemre számítok. A gól szerintem egyébként simán benne van a vendégekben, de a játékosállomány közti különbség miatt azért szerintem csak meglesz a hazai győzelem. Ibra-Pastore-Lavezzi-Menez négyes komoly gondokat okozhat a Kijevieknek.)
-
Dean Winchester #188642 bazdmeg és nem rakom meg mert focizni megyek így lekéstem a lottozót :DDDDDD beszarás :DDDDDDDD
pedig elterveztem,hogy mivel volt egy 2400ft-os nyereményű mix szelvényem amit már kb. 1 hónapja nem váltottam be abból megrakom amit beírtam 5/3ba vagy 5/4be megrakom az 1k v 500 ft aztán a maradék 1400at meg rádobom a valladolid 2.5 overre :DDD
bakker most kb. 20k nyereményem lenne , szóval ezt szépen elbasztam XD -
Dean Winchester #188641 Kalmart nem értem, hiszem írom is,hogy 1.5os szorzónál szokott jönni a bukó erre H-t írok mint tipp :DDDD
Umea,Ajaccio tippemre büszke vagyok.
"Brage - Falkenbergs
H (2.1ért a nagyon megéri kategória, én kb. 1.6-ot adtam volna rá)"
igaz csak 1:0 lett de örülök,hogy ezt is jól láttam.
Legnagyobb baklövés a valladolid 2.5 over tippem, ezt kurvára benéztem :(
Viszont ez meg brutál szép volt :DDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/szin]
poénszelvény: [szin=green]
Umea, 3,3
Ajaccio 4,3
Besiktas hendi kb. 2,1 (sima győzelemre adtak 1.5-t)
Tepecik (4/3) (nemtudom mekkora szorzó volt rá, mert eredmenyek.com-n nincs
esetleg a Nantes D-t (3,2) hozzácsapni és 5/4 vagy 5/3ba rakni.
Tepecik nélkül 95-s szorzó
reális, biztosabb szelvény:
Drogheda nyer
valladolid 2.5 over
besiktas nyer
everton nyer
legbiztosabb:
valladolid - betis 2.5 over
[/szin] -
nekem is van egy érzésem h Giroud ma betalál. Mikor ha nem most :D:D
én egy 0-1 vagy 1-2 várok a meccsre. De a tapasztalat meg a rutin mellett a keret is az ágyúsok mellett szól így remélem nem lesz necces a meccs. -
Dean Winchester #188639 arsenaltól félnék de szerintem 1 góllal nyerünk, most egész jók vagyunk :D
valamiért érzem,hogy Giroud pont a volt csapata ellen szerzi meg első ágyús gólját :D:DDDDDD
a többi nem rossz, ezt a szelvényt megrakom, esetleg keresek hozzá még 1 meccset és 4//3ba rakom