211992
-
Dean Winchester #188758 az időben előrehaladván
226 Sporting CP - Basel H 1,68
228 Partizan Belgrád - Neftcsi Baku H 1,58
235 Twente - Hannover D 3,20
215 Hapoel TA - Atl. Madrid V 1,51
Eredő odds: 12,82606
El meccsek közül a madrid győzelmében vagyok a legbiztosabb, de ha 1.5 alá megy a szorzó akkor már tuti nem fogok fogadni rá -
Dean Winchester #188757 MU-Galatasaray
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Old Traffordon nem hibázna az MU
A labdarúgó Bajnokok Ligája H csoportjának nyitó fordulójában a tavalyi angol ezüstérmes Manchester United a török Galatasaray együttesét fogadja szerda este. Sir Alex Ferguson tanítványai egy esztendővel ezelőtt éppen a hazai pályán elhullajtott pontok következtében nem jutott tovább csoportjából, amely élményből tanulva ezúttal nem akarnak rontani az Old Traffordon.
A Manchester United labdarúgócsapata egy szezonnal ezelőtt szégyenszemre már a BL-csoportkör után befejezte az elitligában való szerepvállalását, köszönhetően elsősorban annak, hogy saját közönsége előtt rengeteg pontot hullajtott el. A Sir Alex Ferguson vezette manchesteriek az új BL-szezonnak így aztán dupla bizonyítási vággyal, no és persze ami ennél is fontosabb, jó formában vágnak neki. A „Vörös Ördögök” ugyanis legutóbbi három bajnoki összecsapásukat megnyerték, a mögöttünk hagyott hétvégén a Wigan együttesét elsöpörve, 4-0-s különbséggel. Így aztán a Rooney, Young, Jones, Fletcher négyesfogat sérülése is kevésbé beszédtéma a United-szurkolók körében, köszönhetően az őket remekül helyettesítő játékosoknak, no és a két, újonnan igazolt ásznak, Kagawának, illetőleg Van Persie-nek. Szerdán utóbbi kettőre megint főszerep hárulhat, ahogy a kisebb sérüléssel bajlódó – ám kedd óta már újra edző – Patrice Evrára is. És ha a főszereplők jól teljesítenek, az MU saját közönsége előtt két vállra fektetheti soros riválisát.
Még akkor is igaz az iménti kijelentés, ha azért illendő leszögezni, hogy a Galatasaray jó erőkből áll, és hasonlóan vendéglátójához, egy 4-0-s sikerrel a háta mögött érkezett meg Manchesterbe. A Fatih Terim vezette török bajnoki címvédő sikerében persze főszerepet játszott az a tény is, hogy majd egy órán át emberelőnyben futballoztak a sárga-vörösek, ám ettől még kijelenthető, hogy a mérkőzéseit zsinórban megnyerő Galata bárkire, bárhol veszélyes lehet, egy jobb napján. Különösen azért, mert Felipe Melo, Hamit Altintop, illetőleg Johann Elmander is a török sztárcsapat alkalmazásában áll, márpedig ők hárman elismert labdarúgók szerte Európában, olyan játékosok, akik bármikor képesek villanni egyet-egyet. Mindettől függetlenül, ha az United okosan és türelmesen focizik, jó százalékban birtokolja a labdát szerda este, ezekből a villanásokból várhatóan nem nagyon látunk majd sokat. És akkor az Old Traffordon nem rontja el idei BL-premierjét az MU.
Sahtar Doneck - Nordsjaelland
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ukrajnában megfázhatnak a dánok!
A labdarúgó Bajnokok Ligája szerda esti mérkőzései között kerül sor az E csoport egyik összecsapására, az ukrán bajnok Sahtar Doneck, illetőleg a dán aranyérmes Nordsjaelland párharcára. Elnézve az ukrán bajnokságot 9 győzelemmel, 32-4-es gólkülönbséggel nyitó BL-veteránnak tekinthető donyeckiek formáját, az elitsorozatban újonc dánok megfázhatnak Ukrajnában.
A Sahtar Doneck labdarúgócsapata olyan lendülettel kezdte az ukrán bajnokságot, amilyenre talán még a legvérmesebb szimpatizánsai sem számítottak. Mircea Lucescu tanítványai 9 mérkőzésből 9 alkalommal is győzni tudtak – köztük a Dinamo Kijev elleni 3-1-es sikerrel –, nem mellékesen 32 lőtt, és csupán 4 kapott gól mellett. Kijelenthető tehát, hogy a „Bányászok” szenzációs formában várják a Bajnokok Ligája csoportkörének kezdetét, ahol ráadásul elsőként a dán bajnok Nordsjaelland együttesét fogadják a Donbass Arénában. Egy olyan mérkőzésen, ahol várhatóan minden a Sahtarról fog szólni, az ukránok szinte biztosan uralják majd a labdabirtoklást, több helyzetük lesz mint riválisuknak, és ha ezek közül a Mkhitarian, Luiz Adriano, Alex Teixeira – avagy bármelyik hazai játékos – már korán képes lesz gólt szerezni, szinte biztosnak vehető a hazai diadal.
A Nordsjaelland együttese nincs ugyanis kirobbanó formában, utolsó két bajnokiján nyeretlen maradt, az FC Köbenhaven elleni hétvégi bajnokit el is veszítve. Ilyen előzmények után az amúgy is védekezésére építeni szándékozó vendégek játékosai várhatóan nem duzzadnak az önbizalomtól, ami mentális kihagyásokhoz, egyéni hibákhoz, és sok-sok Sahtar helyzethez vezethetnek. És ha ez valóban így is lesz, a dán bajnokcsapat csúnya fiaskóval kezdheti BL-történelmét – hiszen a farumi klub fennállása első mérkőzését játssza az elitsorozatban. Ha viszont nem lesznek kihagyások, és a bunkerfocit sokáig képes lesz tartani a dán csapat – erre van sokkalta kisebb esély – akkor viszont egy-egy veszélyes kontrával akár még meglepetést is okozhatnak.
Barcelona - Szpartak Moszkva
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Könnyed siker a láthatáron?!
A labdarúgó Bajnokok Ligája első csoportkörének szerda esti mérkőzései között kerül megrendezésre a végső győzelemre is esélyesnek tartott Barcelona, valamint az orosz Szpartak Moszkva összecsapására. A házigazda katalánok soraiból egyedül Iniesta bajlódik kisebb sérüléssel az alapemberek közül, ám a Camp Nouban még nélküle is toronymagas favorit a gránátvörös-kék alakulat.
A Barcelona a spanyol Szuperkupa elbukása ellenére is pazar rajtot vett új vezetőedzője, Tito Villanova irányításával, lévén az első négy bajnoki fordulót követően 100 százalékos mutatóval vezetik a Liga BBVA tabelláját. Öröm az örömben, tehát öröm a négyzeten a Barca-szimpatizánsoknak, hogy az ősi rivális Real Madrid egyelőre csak szenved – 8 pont a hátránya a fővárosiaknak az éllovassal szemben –, ami nyilvánvalóan a csapat önbizalmára és hangulatára is jó hatással van. Ennek a pozitív hangulatnak ihatja meg a levét szerda este a BL-nyitány alkalmával a vizitáló Szpartak Moszkva, amely együttest szinte a legerősebb összeállításában fogadja majd a négyszeres BL-győztes spanyol együttes. Az egy szem, kisebb sérüléssel bajlódó Andres Iniestát leszámítva ugyanis minden Barca-kulcsember egészséges, ami általában nem sok jót jelent a Camp Nouba látogató riválisoknak. Különösen akkor nem, ha Lionel Messi 4 mérkőzésen már 6 bajnoki találatnál jár, miközben a körötte szorgoskodó társak is szállítják a gólokat, gólpasszokat. Márpedig a sokat kihagyni kényszerülő David Villa góllal tért vissza a hétvégén, Fabregas kiosztott két gólpasszt, Pedro szintén kezdi megtalálni régi formáját, Xavi pedig ugye Xavi, aki bármikor képes kihagyhatatlan helyzetekbe hozni a társakat. Így aztán ha minden a papírforma szerint alakul, könnyed sikert ünnepelhet szurkolóival a Barcelona szerda este is.
A Szpartka Moszkva persze nem áll rossz erőkből, vezetőedzőjük Unai Emery még a Valencia mestereként igyekezett számos alkalommal megtréfálni a katalánokat, ám mindezen tényektől függetlenül az orosz klub esélyei – még a pontszerzésre is – minimálisak. Mert akárhogyan is nézzük, ha valaki négy tétmérkőzés óta nyeretlen, mint a Moszkva, csak a legritkább esetben – vagy még akkor sem – fordul elő, hogy a Barcelona otthonában egy ilyen formában lévő gárda jó eredményt tudjon elérni. És ez a legritkább eset nem valószínű, hogy szerdán, Katalóniában esedékes. -
Dean Winchester #188756 nemtudom jól emlékszem-e de pár éve találkozott a mu azt hiszem a fenerrel és akkor is 6-1re nyert kb. :D bár nem tudom, hogy ez közrejátszik-e a szorzó megállapításánál... -
1,3 van a Mu-ra ez valami vicc akar lennie ???? :D:D:D -
Dean Winchester #188754 165 Chelsea - Juventus: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,98
176 Bayern München - Valencia: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,53
Eredő odds: 3,02940
Tét: 2400 Ft
Várható nyeremény: 7270 Ft
poénszeló:
179 Lille - BATE Boriszov 1. félidő eredménye V 5,45
185 Celtic - Benfica 1. félidő eredménye H 3,65
202 Braga - CFR Cluj 1. félidő eredménye H 1,80
Eredő odds: 35,80650 -
Érzem h a celtic ma nem kap ki. De aztán ki tudja :D
Bayern meccsre az over sztem is jó, viszont a chelsea meccsbe simán benne van h 1 max 2 gól lesz csak. -
Dean Winchester #188752 dobj már vmi tippet te is :D olyan szépen nyomják a többiek, kérlek csatlakozz!!!!! :D
főként a juve-chelseara lennék kíváncsi ,szted lő-e mindkét csapat gólt ill. a bayernen mert ha igen akkor mégbátrabb leszek a 2.5 over terén...
bár tudom bl-re nem szeretsz fogadni de a véleményedre kíváncsi lennék
-
Dean Winchester #188751 che-juv 2.5 over
bay-val 2.5 over
ezt a kettőt rakom meg szerintem.
celtic sztem simán kikap :D bár tegnap a psg ikszben is elég biztos voltam aztán sima győzelem lett belőle
sahtart adom ! kb. 3-0 is lehet...
bate gólt továbbra is adom, meglephetik a lille-t de ettől függetlenül jöhet a hazai győzelem...
a szelvényed 10.7-es szorzót ad ki!
200 ft-ra hozhat 2k-t !
szerintem megrakom :D
max a celtic-benfica (1-0) D -lesz... -
thx! -
Nézzük mit lehetne kihozni a mai napból.
Chelsea - Juventus
H 2.09 (Juve szurkolóként is reálisan kell néznem a mérkőzést. Chelsea "egyenlőre" jobb csapat és ha nem is nagy fölénnyel de sztem 1 góllal legyőz minket. Esetleg 2.5 over is jöhet, vagy a mindkét csapat szerez gólt.)
Sahtar Doneck - Nordsjaelland
(0-1) H 1.58 (hazai csapat keretileg és rutinba is felülmúlja a vendégeket akiknek első bl szereplésük lesz. Sztem 2-3 góllal megverik a dánokat.)
Bayern München - Valencia
H 1.42 (Bayern jó formában várja a mérkőzést. Robben és Ribery valószínüleg nem fog pályára lépni, de így is sokkal jobb csapat a münchen. Itt biztos hazai győzelmet várok.)
Lille - Bate Boriszov
H 1.40 ( A lille csapatát nem nagyon kell bemutatni. Meggyengültek ugyan de így is ők a meccs nagy esélyesei.A Bate hasonló cipőben jár azonban, mint itthon a Debrecen, évek óta nemzetközi kupaszereplők, de a mérkőzéseket Boriszovtól távol, a Dinamo Minszk stadionjában kell lejátszaniuk, mert a pályájuk nem alkalmas a Bajnokok Ligája-selejtező és csoportmérkőzések megrendezésére.)
Celtic - Benfica
(1-0) H 1.63 (Ahogy utánanéztem meg olvasgattam mindenki Benfica győzelmet vár de én azt mondom úgy járhatnak mint tegnap a Zenit. Hol máshol lenne esélye a pontok szerzésére a Celticnek ha nem otthon?? Így azt mondom ha nem is sima hazaiba de 1x be simán jók lehetnek.) -
Dean Winchester #188748 1.28ért nekem ez a barca hendi nagyon nem szimpatikus, sőt a 2.5 overre annyira nevetségesen alacsony szorzót adnak...
holnap bl-es poénszeló:
165 Chelsea - Juventus: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,98
182 Celtic - Benfica V 2,05
195 *(0-1) Manchester Utd. - Galatasaray H 1,72
200 Braga - CFR Cluj H 1,42
Eredő odds: 9,91370
MU szerintem kettős hendivel is nyer,ám hendikeppre soha semmikor, ez nálam alapszabály :D
bate szerintem lő gólt
chelsea-juve 2.5 overben meg valamiért nagyon biztos vagyok! 1.98as szorzó van rá, de én kb. 1.6ért árulnom :D -
Dean Winchester #188747 hatalmas gratula 

effe bátyánknak is grat :D tényleg hihetetlen,hogy így jönnek a gólt lő tippjeid illetve a mindkét cs. g. l. ... :D -
Jah, oké. Szép szeló.
-
?????????
mindig ilyenekre rakok kb.
szombatonként angol 1 2 stb. 16:00 tól
szeretem ezt a ligát
szépen hoznak
bl re meg uefa kupákra nem nagyon tudok rakni valahogy azokat nem érzem soha -
Mikre raktál te jó ég. :D -
grat
zöldítek én is már egyet:D:D
ma ez vót!
-
A Blackburnön már nagyon izgultam, de köszönöm :D -
Szemét Milan.. úszott 25 rugó 500 -ból... -
megint jött mind + egy másik szelvény is :D:D -
Ferrari23 #188739 real meccs over 2,5
PSG gól
1,94x
Real 1. gól 80. perc előtt
1,35x
Real meccs over 0,5
Dortmund gól
1,55x -
Hoppá és nyertem 52-ezret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Tét 2000 Ft.
PSG - Kijev H 1,60
Montpellier - Arsenal 2-3 gól 1,93
Malaga - Zenit 2-3 gól 1,93
Dortmund - Ajax H 1,35
Real Madrid - Man City (0-1) D 3,25
eredő odds: 26,14880 -
Ferrari23 #188737 Nagyon meg sem lepődök melyik meccs maradt végül 0-0 :D -
nem kapott -
Ferrari23 #188735 Ez a meccs kész gyerekek :D:D -
3-2 -
Zséé #188733 csak a nehogy a végén kapjon egyet az Arsenal :) -
mákosok -
Zséé #188731 éss egyszerre megjött a Blackburn meg a Dortmund gól!! :D -
Ferrari23 #188730 És végre dortmund is betalált, összes szelóm jött :D:D -
Dortmund és Balckburn góóóóóóóóóóóóól -
Ferrari23 #188728 Benzema :D:D -
REAL :DDDD -
Ferrari23 #188726 LÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL MIT SZOPOTT REAL :D:D:D:D:D:D:D:D -
arsenal addig szórakozik míg elb*sszák. -
montpellier játékos 2 méterről,tök üresen belelövi a kapusba -
Ferrari23 #188723 A nap lúzer csapat meg a dortmund, ilyen stattal kihagyott 11-essel leixelnek :D -
hát nem pedig kéne -
Ferrari23 #188721 Na marcelo beköszönt :O:O:O:O -
Zséé #188720 Nem nagyon akar jönni az a Blackburn meg Dortmund gól...
-
szerintetek lesz tűzijáték a végén?