211992
-
De Bakker - Alund
Ugyan az a helyzet itt is mint az elöbb általam elemzett ITF meccsnek. Egy nevesebb tapasztaltabb játékos játszik, egy főleg ITF tornákon induló teniszező ellen. Alund élvezheti a hazai pálya előnyét is, de ez itt ma semmit se fog érni. De Bakker magasabb szinten játszik egy fokkal mint ellenfele és ez ki is fog ma jönni szerintem. Sokkal technikásabb, tapasztaltabb, és jobb is. Ha csak le nem adja a meccset a Holland, akkor itt sima két szettes sikernek kell születnie. Ez egy döntő itt nemfognak már szórakozni. Azért is szeretem ezt a hendikep formá, mert ha nyer egy sima 6-1 szettet Bakker, és utánna kikap egy szoros 6-4 es szettbe, akkor még mindig megvan rá az esély, hogy bejöjjön a tippünk. Szóval vissza a meccsre. Én eltudok képzelni akár egy 3 szettes meccset is, de szerintem ha szettet nyer Bakker, azt fölényesen fogja, és egy 6-1, 4-6, 6-3 al megnyeri a San Juani tornát. -
és 6-1 re elbukja az utsó szettet.. pff. De azt nagyon jól éreztem, hogy 3 szett lesz. Nemtudom mértnem azt tettem meg. :// -
Dean Winchester #191272 erre nem mernék sok pénzt tenni..
1-0 is lehet a vége sztem!
spanyol-francia meccsen a hazai győzelem 1.4et ér! mondjuk kb. reális a jelenlegi formát nézve de bízom benne,hogy borul a papír és kiverjük a spanyolokat .D -
Fichman - Dubois
Tipp:2
Odds:1.57
Akik nem néznek sokat teniszt, vagy nem szoktak fogadni rá, azoknak ez a két név nem mond túl sokat. Nekem se annyira, mint egy igazi nagy tenisz gurunak, hiszen azért én inkább a focit favorizálom, de emelet a meccs mellet nem tudtam elmenni. Fichmannról nem sokat hallhattunk, főleg ITF tornákon indult, több, kevesebb sikerrel. Duboisnak azért már van WTA tapasztalata is, és egy meccsét láttam, ahol engem nagyon meggyőzött a játéka. Korábbi eredményeiket nézve, nem is lehet kérdés, hogy ki fogja nyerni ezt a mai csatát. Mind a ketten Canadaiak, így otthon mérkőzhetnek meg, ez tehát egyikőjüknek se előny, se hátrány. Nem is lehet kérdés, hogy ki fog ma nyerni, és az erre kínált 1.57 szorzó kitünő. Szerintem még a 2-0 is nagyon jó szorzót kínál, és abszolúte bejöhet, de most inkább biztosabbra megyek és a tippem egy sima Dubois győzelem -
Egy pénteki meccs:http://www.eredmenyek.com/merkozes/YsMQA19n/#egymas-elleni;all
4 meccse 0-0 játszanak egymással szerintem most meg lesz a 2,5 over -
Fischer a 2. szettbe 5-2 re vezet. Még 1 játszma, és jöhet a döntő szett.:) -
Nagyon necces volt : DD Köszi a tippet :) -
Huhh, épp hogy csak, de jött. :)) -
A Fradi eddig jó befektetésnek tűnik. :) -
Köszi, 500-500 al tettem mind a 3- mat.:)) -
Az Azarenka tippedet megjátszottam, bízzunk benne... :) Fisher nálam tiltólistán van, de azért szorítok miatta is :D -
Atl. Madrid - Veszprém
Körübelül egy szinten van a két csapat. Nagyon jól erősített a Veszprém a nyáron, hiszen megszerezték Chemat, és Nagy Lacit is. Nagyon szoros összecsapásra számítok, ahol teljesen egyenlők az esélyek. 2- nél több góllal biztos vagyok benne, hogy nemfog kikapni a Veszprém. Madridnak eddig van egy győzelme a Celje ellen és egy veresége a Kiel ellen. Veszprém két kötelező győzelemmel kezdett, és a mutatott játék alapján is, meggyőzőbbnek tűnt a Veszprémiek játéka. Szerintem megint csak nagyon nagy ajándék ez a hendikep. Egyszerűen nemtudom elképzelni, hogy most ez a Madrid megverje kettőnél többel a mi Veszprémünket. Szóval összegezve parázs összecsapáson, szerintem 1 gólos differencia lesz valamelyik csapat javára. Tehát a tippem: +2 hendikep, vagyis Veszprém nyer, döntetlent játszik, vagy maximum 2 gólos vereséget fog szenvedni. Hajrá Veszprém! -
Írtam két tenisz elemzést, még jövök focival és kézivel hamarosan. Sok sikert mindenkinek!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azarenka - Görges
Tipp: 18,5 over
Odds: 2.15
Egyértelmű, hogy ki az esélyes ezen a mai összecsapáson. Szerintem iszonyatosan nagy ajándék ez a 18,5- ös határ. A Német szépség, akárkit, akármikor képes megszorítani, az agresszív, támadó teniszével. Ez ma sem lesz másként. Megverni szerintem egyértelmű, hogy nemfogja a Fehérorosz lányt, de biztos vagyok benne, hogy egy nagyon szoros csatát fognak vívni egymással a csajok. Utóbbi 3 évben, mindig sima Azarenka győzelem született. De ez most más, ez egy döntő. Minden megvan ebbe a Német lányba, hogy itt ma egy szoros csata legyen. Nagyon régóta döntőzött utoljára Julia, tehát lelkesedésben nem lesz hiány. Ez kicsit ellene is szólhat, ha túl izgulja magát, de szerintem van már olyan tapasztalt, hogy ilyen ne következzen be. Egy szó mint száz, itt ma egy szoros összecsapást láthatunk majd, ahol szoros 2 szettes Azarenka siker fog születni. Tippem: 7-5, 6-4
Fischer - Brown
Tipp: 1
Odds:2.10
Ez egy nagyon érdekes összecsapás lesz. Nem értek, annyira a teniszhez, de azért már figyelgetem egy ideje, már nagyon sok meccset láttam Brownról, és az feltűnt, hogy brownál abszolút, fejben dől el minden. Egyik meccsén, a lehetetlent is visszaüti nyerővel. Másik meccsen meg mikor nem megy neki annyira elszáll az agya és kap egy sima 6-1, 6-2 őt. Biztos vagyok benne, hogy Fischerel ma nagyon nagyot fog csatázni. Ugye az Osztrák otthon játszhat, ami azért előny neki. Szinte biztos vagyok benne, hogy ez egy három szettes összecsapás lesz, amiből Fischer fog kikerülni győztesként. Az Osztrák ahogy elnéztem a meccseit végre kezd formába lendülni, és kezd úgy teniszezni, ahogy azt tette régebben is. Áprilisban, 2-0 ás verést kapott, de akkor is látszódott már, hogy két szoros szettben kapott ki, és ha agyilag jobban ott lett volna, vagy csak simán szerencsésebb lett volna, akkor megverhette volna az akkor otthon teniszező Németet. Minden adott, hogy most visszavágjon, és vissza is fog. Tippem 2-1- es Fischer siker! -
olyan vagy mint a sportemberes csávó:D:D
segítesz csak hát:D:D:D -
Dean Winchester #191260 1.0,,, az atomtuti jött is :)
viszont bosszantó,hogy az 1.55os shamrockn tuti elmegy a szelvény hiszen már 0-2 az állás :DDD -
Dean Winchester #191259 sligo nélkül sikerült feladni mivel 16:55kor jutott eszembe, hogy fel kell adni a mixet :D a szelvények így is havernál maradtak xDDD -
Ademar összekaphatná magát... -
2,7 körül van jelenleg -
törökökre durván jó lesz az odds ellenünk,ők kikaptak,mi nyertünk,ráadásul itthon lesz a meccs,X2 nagyon adja magát,főleg ha úgy játszik a csapat mint az észtek ellen akkor 3 alatt nem ússzuk meg -
Dean Winchester #191255 de ugyanez igaz arra a hírre is miszerint beszüntetik a fogadó oldalak működését! Shep is mondta,hogy febr. körül tuti lesz... mondom ez vicc, nem lesz belőle semmi, tessék és nem is lett :DDD
ezért mondom majdnem mindenre manapság, " hiszem ha látom " , ígérgetni mindenki tud... -
Dean Winchester #191254 dundalk kurva régen nyert! 1 hónapja idegenben elverte a mostani ellenfelét így a hazai győzelmet ekkora szorzóért vétek kihagyni! ergo hazai gól atomtuti tipp :)
182 Dundalk - Bohemians H 3,25
181 Sligo - St. Patrick's H 1,78
183 Shamrock Rovers - Derry City H 1,55
Eredő odds: 8,96675
500 ft -> 4485 ft -
az fasza,még tavaly télen voltak infók,hogy 2012 tavaszán jön,azóta lett még pár időpont kitűzve akkor :DDD balfaszok -
:D:D:DD: -
nem
az eb előttre igérték aztán az olimpiára:D:D:D
most megkb, jövő nyárra lesz vmi belőle:D:D -
a szjzrt már beindította a saját netes fogadóoldalát? -
EZt csak azért mondta José mert nem látta még Torghelle Sanyit. Én neki adnám :D:D:D -
hát ezt azért nem mondanám -
Ferrari23 #191247 Falcao mindkettőtől jobb..... Azt ennyi... -
A NAP MONDÁSA
„Bűncselekmény lenne nem Ronaldónak adni az Aranylabdát. Ha Messi a világ legjobbja, az csak azért lehet, mert Ronaldo egy másik bolygóról jött.”
José Mourinho, az Egyetlen
de uncsi már
mindig ezt a két kretént kell tolni:D:D -
JAJA :D:D:D -
Ferrari23 #191244 Miért? Meg tudsz belőle reggelizni... :D 1 reggel már nem halsz éhen :D:D -
Az :D -
szivesen -
Ferrari23 #191241 Kösz a tippet!
chile gól
kolumbia meccs over 1,5
1,87x
messi gól
1,55x -
Ferrari23 #191240 Bár helyettük cserék játszók lehet jobbak.... Portugál C is jobb, mint az A :D:D -
Ferrari23 #191239 Na most olvasom Balyázska nem játszhat a törökök ellen meg juhász se... :D:D
Na all in törökök :D:D -
mi pénzXDXD -
Éreztem h a gól egy fejes gól lesz , de kár h nem raktam többel
Na meek alszok -
Ott is van:D:D
Igy viszont bőven jólett a napom:D
Moldova atbaszott de wales és csìle hozta
Zsìr!!!:) -
basszák meg, ez nem fog sikerülni