image-BD73_519E93E2.jpg
  • FERNANDINHO1997
    Írtam két tenisz elemzést, még jövök focival és kézivel hamarosan. Sok sikert mindenkinek!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azarenka - Görges
    Tipp: 18,5 over
    Odds: 2.15

Egyértelmű, hogy ki az esélyes ezen a mai összecsapáson. Szerintem iszonyatosan nagy ajándék ez a 18,5- ös határ. A Német szépség, akárkit, akármikor képes megszorítani, az agresszív, támadó teniszével. Ez ma sem lesz másként. Megverni szerintem egyértelmű, hogy nemfogja a Fehérorosz lányt, de biztos vagyok benne, hogy egy nagyon szoros csatát fognak vívni egymással a csajok. Utóbbi 3 évben, mindig sima Azarenka győzelem született. De ez most más, ez egy döntő. Minden megvan ebbe a Német lányba, hogy itt ma egy szoros csata legyen. Nagyon régóta döntőzött utoljára Julia, tehát lelkesedésben nem lesz hiány. Ez kicsit ellene is szólhat, ha túl izgulja magát, de szerintem van már olyan tapasztalt, hogy ilyen ne következzen be. Egy szó mint száz, itt ma egy szoros összecsapást láthatunk majd, ahol szoros 2 szettes Azarenka siker fog születni. Tippem: 7-5, 6-4

Fischer - Brown
    Tipp: 1
    Odds:2.10

Ez egy nagyon érdekes összecsapás lesz. Nem értek, annyira a teniszhez, de azért már figyelgetem egy ideje, már nagyon sok meccset láttam Brownról, és az feltűnt, hogy brownál abszolút, fejben dől el minden. Egyik meccsén, a lehetetlent is visszaüti nyerővel. Másik meccsen meg mikor nem megy neki annyira elszáll az agya és kap egy sima 6-1, 6-2 őt. Biztos vagyok benne, hogy Fischerel ma nagyon nagyot fog csatázni. Ugye az Osztrák otthon játszhat, ami azért előny neki. Szinte biztos vagyok benne, hogy ez egy három szettes összecsapás lesz, amiből Fischer fog kikerülni győztesként. Az Osztrák ahogy elnéztem a meccseit végre kezd formába lendülni, és kezd úgy teniszezni, ahogy azt tette régebben is. Áprilisban, 2-0 ás verést kapott, de akkor is látszódott már, hogy két szoros szettben kapott ki, és ha agyilag jobban ott lett volna, vagy csak simán szerencsésebb lett volna, akkor megverhette volna az akkor otthon teniszező Németet. Minden adott, hogy most visszavágjon, és vissza is fog. Tippem 2-1- es Fischer siker!