211992
-
Dean Winchester #2832 hátha így látszódik
-
Dean Winchester #2831 a mai nyertes szeló :D
vagy
-
Liszi #2830 félidei x-re gondoltam. meg lehet hogy megteszem a haugesundot, a spanyolokat és a kosármeccset. az már ~ 16os szorzó. -
Dean Winchester #2829 nem értem miértnem? egyszer ikszeltek és egyszer nyert csak az efes pilsen :) szóval ezek után én még bátrabban merem megtenni! Köszi
irak-lengyelre mit tennél? az nálam 3 esélyes bármi lehet. -
Liszi #2828 hát ha csak az idei évet nézed akkor azért kijön a dominancia, szvsz. -
Dean Winchester #2827 + Ham-Kam - Haugesund vendég potom 5,05 ért de ezt nem teszem rá,kivi vok bejönne-e -
Liszi #2826 én pedig a mai portugál-katar után nem teszek több félidőre :D
bár az irak-lengyelországnál lehet hogy bevállalom.. -
Laceee #2825 Itt van egymás elleni statisztika, én nem mertem megrakni.
Most vagyok egálba pénzügyileg, most egy kicsit óvatosabban tippelek. -
Dean Winchester #2824 azerbajdzsán-spanyol vendég siman 1.12 ért
san marino-csehország v 1.01 ért
a kosár 1.5 ért
feröer-orosz 1.08ért
ukrán-málta 1.04 ért
1.9 es odds jön ki :D
szóval majdnem a befizetett duplája jön vissza ,hát bízzunk benne :)
nézhettek hülyének meg idiotának de hát én hendivel nem merek játszani + félidőre se merek tenni ,főleg a finn meccs után nem :D -
Liszi #2823 ezt már én is néztem holnapra, szerintem is elég valószínű hogy behúzzák. -
Dean Winchester #2822 ha 3 nyert meccs akkor
071 1 Fenerbahce Ülker - Efes Pilsen 1.50 / 13.00 / 2.46 K 18:45 jun.09
Török bajnokság, döntő, 3. mérkőzés (állás: 2-0) kosárlabda, ffi FOGADÁS
itt megteszem a hazait,hiszen hazai közönség előtt besöpörni a kupát szép lenne + a szorzó sem csúnya
-
Dean Winchester #2821 kosárlabdában mikor nyeri meg valaki a döntőt? 3 nyert mecs után?
portugál kataron meg ikszet gondoltam,vagy max 1 gólós portugál győzelmet ,de h félidőben és végeredmény ennyi legyen hát meglepő :) -
Liszi #2820 nekem a portugálokon ment el egy 200ból 5400as szelóm, mert félidő X-re tettem, hátha.. :D:D de a francia-chilét félidő x-re vettem, én is éreztem hogy ki fognak kapni, de arra nem volt merszem :D -
Dean Winchester #2819
-
Liszi #2818 jaa, mert én 3,1-el számoltam nem 3,6-tal, így már érthető! köszi, hogy átnézted! :) -
Dean Winchester #2817 mondjuk én sima szelóre nem tennék egy ilyet :D max ha biztos lennék benne akkor is egy kombit tennék meg ,nemhogy 4et és 500al :D
2814: lehet hülyeség de hendivel meg a hazait lehet megkockáztatom egy idiota szelóre :D (csak azért mert várom a vereséget ,amit meg érzek h nem jön be és megnyerik a kupát.
max a brazílok állíthatják meg őket.
-
Dean Winchester #2816 pontosan íme,most átnéztem !
4,05
3,6
8,35
5,7
össz ods.: 693,9351
* 500 Ft
=
346967,55 Ft
kerekítve 347 ezer kijön :)
-
Liszi #2815 én átnéztem és nekem durván 597,5 -ös szorzó jön ki amivel még a 300 ezer forint sincs meg, nem azért, hogy az nem lenne nekem elég, hanem mert nem értem, hogy hogy jött ki. -
Így már érthető :D azt hittem azon gondolkozol ,hogy hazait vagy vendéget tegyél xd am szerintem 4 gol nincs benne... :\ -
Dean Winchester #2813 hát a hendikeppel merjek-e fogadni rájuk 1.2 es oddsért vagypedig
1.89 ért a 4 v több gólt érdemes megtenni.
szóval ezért számít h mennyire verik meg őket az olaszok.
mert ha csak 2-0 lesz akkor a spanyolok ellen ha játszanak nem fogadok a meccsre.
ha netán 5-1 lesz vagy 5-0 akkor simán megteszem a 4 v több gólt :)
-
új zéland spanyolon számodra mi a kérdés? -
Dean Winchester #2811 Kecskeméti fogadó, mindössze négy esemény megfogadásával, 500 forintos
téttel és elképesztő szerencsével vagy tudással (ízlés szerint megválasztható)
347 ezer forintot nyert, s mint a 2009. év 22. hetének legjobb
hazai tippmixelője vonult be a sportfogadások halhatatlanjai közé.
Alba Berlin – Telekom Bonn 1. m. V
Roda – Cambuur D
Salzburg – Altach V
Bröndby – Midtjylland V
-
Dean Winchester #2810 bejöhet.
én kivi vok h az olaszok mire lesznek képesek uj zéland ellen.
és körülbelül azon meccs utan elválik mit teszek az uj zéland spanyolra -
Erre gondoltam, de most nem fogom megrakni, kiváncsi vagyok így bejönne-e...
Irak - Lengyelország X (3.25)
Azerbajdzsán - Spanyolország félidő vendég csapat 1,5 gól fölött (2.45)
Finnország - Oroszoroszág 2 (1.70)
Svédország - Málta félidő hazai csapat 1,5 gól fölött (2.0)
200 Ft-al ---> 5415 Ft
-
Dean Winchester #2808 francia-chile vendég győzelem -
nem nagyon értem én ezt a kombis dolgot fasszom , maradok a sima módszernél
-
Dean Winchester #2806 mert annál 171 ft-ot kapsz vissza max :D és nyerhetsz 600 at a 400ból :D
viszont 4 döncinél 3 találáattal is kaszálás van :) -
az se baj ha egy 200as az is vmi legalább tehetem fel újra. -
geo91 #2804 ja, csak kevesebbet -
mié nem éri meg így? akkor is kapsz vissza valami pénzt nem ? :D -
Dean Winchester #2802 hát végülis ha 1.8 as átlag oddsok vannak akkor arra mindeképp jó hogy a pénzét az ember visszakapja :D (1 hiba esetén)És komolyan megse fordult a fejedben egyszer sem,hogy kombit tolj?
erről jut eszembe egyik imserősőn soha se nyomta a kombis mixet.
Mindig irta hogy egyet hibázott el (vagy 20szor hanem többször hallottam tőle)
mondom neki te barom akkor tegyél kombisat és a pézed vissza kapod + lehet nyersz is valamit.
A múlthéten irja megtette első 5/4es kombiját és 1 ment el :D
szóval jól járt :)
de amugy ha teszem fel tesz az embert egy
1.2
1.1
1.3
1.5 ös szorzoju meccseket már nem éri meg a kombi.
én amugy az 5/4 et favolom.
-
ne nézzetek lámának de eddig sosem tettem így , nem is gondolkoztam rajta xd -
baszod most már akkor mindig kombiba teszek mert akkor nagyobb az esély a pézre :D -
Laceee #2799 kezdők szerencséje :)
-
Dean Winchester #2798 jaja kezdők szerencséje :D jövőhéten amit kitölt tuti h nyerni fog .
szóval kezdőőőő lécci ird már be h mikre teszel majd :) -
majd várjuk a nyertes szelvényeid:) -
Dean Winchester #2796 szívesen.
hétvégi nyertes szelvényem :D sőt régóta az első nyertes szelvényem :)
remélem ezen összeget jövőhéten kamatoztatni tudom majd :D
-
kezdőőő #2795 Dean Winchester igazán nagyon szépen köszönöm a segítségedet így már remélem boldogulok: :) -
ez rendes volt tőled:)
-
Dean Winchester #2793 tippmix szabályzat
de egyébként meg
vannak kötéstiltások ami kb azt jelenit hogy egy eseményt nem tehetsz meg kétféleképpen.
példa.
arsenal-chelsea 1-0
és arsenal-chelsea félidő D
tehát egy eseményt kétszer egy szelvényre nem lehet tenni.
hiba lehet ha netán 2 meccset tszel meg de ebből az egyik vagy mindkettő a 3 as illetve 5 ös kötésben található.
ha 3as kötés feliratot látod
ill 5ös kötés feliratot
akkor azt jelenti,hogy a 3as alatt amik vannak meccsek azok közül összesen 3at muszáj kiválasztanod különben nem fogadja be a gép.
ha netán az 5 ös kötésben felirat alatt találsz valami szimpatikus mecset akkor 5 eseményt kötelező kiválasztanod egy szelvényre.
tippmix kitöltése
például az arsenal-chelsea hazaira akarsz tippelni
akkor H betüt teszel,ha netán ikszre gondolsz akkor D-t
ha azt gondolod h a chelsea nyer akkor V-t ikszeled be a szelvényen.
minden esemény előtt vannak számok.ezek a szelvény kitöltésénél fontosak.
pél arsenal -chelsea a 145ös sorszámot kapja akkor a szelvényen ugy töltöd ki hogy
első oszlopban az 1-est ikszeled be
második oszlopban a 4-est
harmadikban meg az 5öst-
igy kijön a 145
minimum tét az 200 ft.
ha kombinációs fogadást akarsz játszani akkor 100 ft-ot is bejelölheted.
példa a 4/3as kombira.
ez azt jelenit,hogy az 5ös kötés feliratig amit látsz meccseket azok közül kiválasztasz 4et!
ha egyet elhibázol akkor is kapsz visza pénzt.
(kiszámolni h mennyit nyerhetsz ugy tudod,hogy összevariálod a találatokat és ami kijön össz odds azt beszorzod az alaptéttel,jelen esetben 100ft-al.
egy péla
arsenal-chelsea H 2.00
mu-liverpool H 1.6
real-barca H 3.2
psv-ajax D 3.00
szóval ha normálba teszed ezt akkor összeszorzod a számokat és beszorzod az alaptéttel és kijön a végső nyereményed.
ha kombiba teszed akkor összeszorzol 3 találatot és megszorzod 100al.
pl. psv -t hibázod el akkor 2*1,6*3,2 *100
lezárások,hát van hogy néha lezárják a meccseket arra ne fogadj akkor :)
ha törölve felirat van a listában akkor arra sem.
mindig nézd meg hogy mi a fogadási határidő.
ha 15.00 van irva és tudod hogy nem érsz oda 15.00ra a lottózóba akkor inkább hanyagold azt a meccset.
hendikep.
igy nézhet ki.:
(0-1)
(1-0)
(0-4) ...stb
például szlovákia-lichestein (0-4) ez a féle hendikep azt jelenti,hogy a vendégcsapat kap 4 gólt tehát 0-4ről indul a meccs.
ha ugy gondolod hogy szlovákia nyer körülbelül 5-0ra minimum akkor hazait teszel mert öszeadva a golokat 5-4 jön ki.
ha netán azt gondolod h a szlovákok teszem fel 4 góllal nyernek akkor 4-4 azaz D-t teszel.
ha azt gondolod,hogy a szlovák válogatott csak 1-2 góllal nyer akkor megteszed a V-t hiszne igy akkor 1-4 a végeredmény.
ha valami nem tiszta vagy nem sikerül kitölteni a tippmixet ird be megpróbálok segíteni :)
ha netán jövőhétre akarsz valami mixet összedobni és tudod melyik meccseket tennéd meg akkor ird be és akár kitöltöm neked és ugy hátha könnyebb lesz.
sok sikert!