211992
-
VPersie #6789 Ma két tuti meccs volt a magyar kupában az ajka-győr és a tura-mtk,mindkét meccset megjátszottam az előbbinek 1,5!!! volt a szorzója és 1-5 lett,simán jött,az mtk-nak 1,23 volt és 0-6 lett. -
Dean Winchester #6788 6786-ot elolvasod és rájössz!
a kombit akkor éri meg játszani ha ilyen 1.9 es szorzókat pakolsz össze kb.
ilyen 1.23asoknál sajna nem éri meg mert valóban akkor bukás is lehet belőle.
viszont ha simába raktad volna meg akkor 3.03as odds jött volna ki
ha azt nézzük 5-k val megrakod akkor 15ezret hozhatott volna de ez már mind1 :D
a kombi akkor éri meg mondom ha közéraksz egy megérzést vagy egy nagyobb oddsu meccset.
pl tegnap éreztem a fiorentinát és akkor beteszed közé akkor jól jársz tutira :D
-
geo91 #6787 127 új üzenet... :DD ezen a héten már úgysem játszom pénzhiány miatt, addig offolom a topikot. :DDD -
Dean Winchester #6786 ja jól láttad a táblázatot de szem elnézhetted :D
1.34
1.31
1.17
1.20
1.23
mert ha ezek közül 4et összeszorzol akkor sem jön ki 11szeres odds ..
akkor kijönne ha lenne közte egy nagyobb szorzó de igy nem jön ki..
Így néz ki egyébként..
sorba irtam,hogy ha melyik meccs megy el akkor mennyi a szorzó és menynit nyerhetsz!Szal nincs más dolgod mint este idenézni és kiálasztani azt a meccset amit buksz ,megnézed a sort és megvan,hogy menynit nyersz :)
U20Brazília - U20Csehország meccset bukod akkor 2,26 azaz 4520 Ft
Manchester Utd. - Wolfsburg meccset bukod akkor 2,31 azaz 4620 Ft
Milan - FC Zürich meccset bukod akkor 2,59 azaz 5180 Ft
Real Madrid - Marseille meccset bukod akkor 2,52 azaz 5040 Ft
Bordeaux - Maccabi Haifa meccset bukod akkor 2,46 azaz 4920 Ft
mind jön akkor vagy a szorzókat adod össze és kijön a 12,14 es odds
vagypedig a nyereményeket adod össze :D 24 280 ft jön ki
-
hát ha 10 ezer forintból csinálok 5181-et, az nem nyerő :D -
valami ázsiai bl:D
a felette lévő meg máltai bajnokság:D -
de akkor is nyerőbe van? -
de az vmi nemjó, mert akkor nem lenne értelme. 5x annyit fizetek, és még bukok is rajta? az lehetetlen :)
mondom, 22 és 24.5 közti nyereményösszegek voltak, -
Dean Winchester #6781 úgy néz ki :D
de nem fogsz nyugi mert mind bejön :) -
hát nemtom, én mikor megraktam, akkor ott volt egy táblázat szerűség, és a lehetőségek felsorolva + a nyeremény
a legkisebb 22.060 Ft volt, a legtöbb pedig 24.315 Ft
-
VPersie #6779 egy merész:
u20-Brazil-Cseh:H
CSZKA Moszkva-Besiktas 1.félidő :H
Mu-Wolfburg 1.félidő :D
Apoel-Chelsea: V
Porto-Atletico 1.félidő :D
200-->3.655 -
tehát akkor ha 1 meccs elmegy, akkor bukok 5 rongyot majdnem? :D -
Dean Winchester #6777 ahogy barnabyka mndta akkor nyered meg a 24-kt ha mind bejön!
ha egyiket elb***d akkor annyi a teendőd ,hogy az 5ből ameiket elkurod azt leveszed és a maradék 4 szorzóját összeszorzód majd megszorzod 2000 ftal és akkor annyit nyersz.
azaz akkor 5181 ftod lesz ha a milanon buksz .. -
4/5 kombi. 5 meccs, a tét 5x-ösét fizetem (2000 x 5), és ha 4 meccs jön be, akkor is nyerek -
így van. -
hát erre mit mondjunk?:D
Az ott nagyon alul(az uccsó meccs)...az mi lenne?:) -
szorozd össze a számokat és szorozd csak meg 4-el azt:) -
Raktam én is egyet a bwinen:D ilyen visszahozó szelvény féle(mivel ma már buktam ott 3at)...:D 4 meccs
az alsó kettő meccsnek az szorzja 1,25 és 1,55...Ismeretlen csapatok, de általában az ilyen ismeretlenek 100x többször bejönnek. A Blen mindig bukok...:D -
mert valójában a 2000et 5* játszotta meg, szal 10 ezret tett fel rá, igazam van? -
Liszi #6770 ebből hogyan lett 12-es odds azt még mindig nem értem :D -
akkor nyersz 24ezret:)
asszem, de Dean bácsi az okosabb ezen a téren:) -
fúú de jó meccs ez így az elején:) -
amúgy csak egy kérdés. ha teszem azt 4/5 kombiban mind az 5 meccs bejön, akkor melyik szorzót veszik alapul? :) nem kiabálom el, juj, nem is akarom, csak érdekel : -
sajna tippmaxon nem lehetett megrakni (meg pl a porto, bayern meccseket sem... :S), pedig én is CSZKA-ra voksoltam :) -
Gaba94 #6765 Bayern München - Juventus félidő:D, végeredmény:D H 4.50
*(0-1) Bordeaux - Maccabi Haifa H 1.72
Manchester Utd. - Wolfsburg 1. félidő eredménye H 1.68
Porto - Atl. Madrid 4 vagy több (V) gól lesz V 3.15
tét: 200 ft / várható nyeremény: 8190 ft
-
Most le is fújhatnák és lenne egy pipa a szelvényemen:-) -
1-0 -
ezt nem értem hogy a francba olyan magad az odds
ez könnyen bejöhet
-
remélem bejön! :) most én is kérném, hogy szorítsatok :D -
jáú:)
-------------------------
CSZKA Moszkva-Besiktas -
nah, ez lett, 4/5 kombiba
U20Brazília - U20Csehország H 1.34
Manchester Utd. - Wolfsburg H 1.31
Milan - FC Zürich H 1.17
Real Madrid - Marseille H 1.20
Bordeaux - Maccabi Haifa H 1.23
Eredő odds: 12.15809
Tét: 2000 Ft
Max. nyeremény: 24315 Ft -
honduras minket elvert , UAE meg x-elt dél afrikával -
Costa Rica is simán hozta a meccset! Elég jók ezek a közép-délamerikai csapatok. Venezuela,Uruguay,Brazília mind elég tetszetősen magabiztosan játszanak.Mindenesetre rájuk fogadtam vagy jön vagy nem nemsokára meglátjuk!:-) -
10est akarok 1 szelvényre feltenni végül, 2-3, MAX 4 meccs, de ezek lehetőleg biztosak, kb duplázni akarnám a pénzt... csak nemtok dönteni... :S -
én is
de még van sok meccs azonkívül a szelón -
Liszi #6754 szerintem honduras ellenünk villogott csak, az Emírségeket nem láttam még játszani, megteheted, de 5ezerrel ne szerintem.bár nem lebeszélni akarlak, nehogy az legyen hogy honduras nyer 7-0-ra és miattam nem nyersz. -
esetleg HondurasU20 Arab Emírségek U20 ellen ? 2.05ös az oddsuk... -
Dean Winchester #6752 APOEL Nicosia - Chelsea
Dávid és Góliát harca
Az Apoel Nicosia csak a csodában reménykedhet a Chelsea ellen, mely gárda Carlo Ancelotti irányítása alatt ismét bombaformában szerepel.
Carlo Ancelotti kivívta magának a tiszteletet Londonban és ezen az sem változtat, hogy a Chelsea hétvégén elszenvedte első vereségét a Premier League-ben. Drogbáék a Wigan otthonában kaptak ki 3-1-re, de fontos megjegyezni, hogy Petr Cech kapust a bíró kiállította az 52. percben. A kékmezesek így is a második helyen állnak a bajnokságban, és a Manchester United csak a jobb gólkülönbsége miatt előzi meg őket. Az elefántcsontparti csatár José Bosingwával egyetemben eltiltás miatt nem szerepelhet az Apoel Nicosia ellen, Michael Ballack és Jon Obi Mikael pedig sérüléssel bajlódik. Persze a keret van olyan erős, hogy ezt a problémát áthidalják a többiek. Az Apoel Nicosia az Atletico Madrid otthonában bravúros döntetlent ért el. A ciprusi bajnokságban egyelőre nem igazán villog az együttes, négy forduló elteltével csupán 5 pontot gyűjtött. Sikoráék minden bizonnyal hazai pályán sem fognak nekiesni a Chelsea-nek, a védelmük viszont hatalmas nyomás alatt lesz.
Manchester Utd. - Wolfsburg
Ferguson tart a Wolfsburg csatáraitól
A német bajnokcsapat keretében kiváló támadókat találunk, akik adott esetben Vidics eszén is túljárhatnak.
Persze a Manchester Unitedet sem kell félteni, hiszen 153 BL-fellépésükkel csúcstartónak számítanak ebben a sorozatban. A „vörös ördögök” remek formában vannak, hét forduló elteltével 18 pontot gyűjtöttek a Premier League-ben (6 győzelem, 1 vereség), és vezetik a tabellát. A jelek szerint Cristiano Ronaldo távozása nem viselte meg túlságosan a társaságot, Sir Alex Ferguson pedig a földkerekség egyik legjobb edzője, aki a portugál távozása után remek érzékkel változtatott a taktikán. Az idei Machesterben elől nagyobb szerep hárul Wayne Rooneyra, és eddig nem is lehet panasz a teljesítményére, hiszen 6 gólt szerzett! Az is bebizonyosodott, hogy Ryan Giggsre 35 évesen is bátran számíthat a mester, és a látottak alapján jobb teljesítményre képes, mint Nani, aki egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Giggsék a Stoke City elleni 2-0-s győzelemmel hangoltak a mai BL-találkozóra, de tisztában vannak vele, hogy hátul is nagyon figyelniük kell, ráadásul Rio Ferdinand szereplése erősen kérdéses.
A Wolfsburg ereje a kiváló támadójátékban rejlik. A Grafite-Dzeko-Martins csatártriót a legtöbb klubnál szívesen látnák, bár a villámléptű nigériai mostanában inkább a középpálya szélén jut szerephez. A még mindig csak 24 éves Grafite két héttel ezelőtt egymaga intézte el a CSZKA Moszkvát (3-1), lazán hintett egy mesterhármast. A zöldmezesek a legutóbbi két bajnoki meccsüket megnyerték, de a korábbi botlások miatt jelenleg csak a 6. helyen állnak a Bundesligában. Izgalmas mérkőzésre van kilátás, de Giggsék a BL-ben hazai pályán négy éve nem szenvedtek vereséget.
-
mi is eljutottunk elég sokáig az EB-n nem olyan rég...:D -
Liszi #6750 nem tudom, csak megjegyeztem, mert furcsa volt, hogy ez egy olyan meccs amit mindenki tuti hazaira vesz.