211992
-
Dean Winchester #9111 hát halljuk :)
én szeretem olvasni az érveket és pl ezek cikkek sokszor segítettek!
nem egyszer mondtam is,hogy feladtam a mixet és később olvastam el.
elolvastam majd mondtam,hogy ha ezeket az infokat tudom akkor nem adom fel a mixet :D szóval nem hülyeség.
100%os miért lennél?:D ilyen nincs :D
senkise lesz 100%os ez tuti!
svéd nálad országos döntetlen volt erre mi lett? hazai amit meg is magyaráztam (akkor én is 100%os vagyok? :D
#9109: arról beszél a srác,hogy az emberelőny nem volt benne a pakliban :)
-
Pedig éreztem,h nem kéne ma játszani,alig van értelmes meccs :( -
tessék? -
a magyarázatod nem volt összefüggésben a végeredménnyel, az emberhátrány nem volt a pakliban
-
szerintem hülyeség az összes. ilyeneket énis tudok írni hogy ki miért nyer, lehet érveket találni pro-kontra. és úgylátszik eddig 100%os hatásfokkal teszem, mert egyedül az ukrán angolt "magyaráztam meg" ilyen szépen is jött is..
Torino is nagyon szépen el lett magyarázva, aztán kikapott a gerelybe. -
Dean Winchester #9106 torino?
ja igen hát vendég lett :D olaszokra nem lehet fogadni akarom mondani olasz b-re sose :D
néha jó ez a cikk sztem..
néha ír egy kis baromságot de néha elég okosságot osztanak meg velünk..
-
Ennyit a nagy cikkekről...
Első meccsen elszálltam :D -
Liszi #9104 nincsenek tuti meccsek, főleg nem mostanában, bár ez azért eléggé annak tűnik : Vége Hohenems 1 - 10 Hard (1 - 5)
:D:D:D -
ott a pont:D -
De ez csak akkor igaz, ha nem rólunk van szó. A mi fiaink képesek 5 m-ről felé bombázni, pedig hát azért elég nagy az a kapu. -
Dean Winchester #9101 már 4szr mondtam de elmondom megint :D
tippmix vagy max hírek oldaláról szedem ezeket!
Illetve van amit én írok xD De azt gondolom észrelehet venni :) -
Stelk0 #9100 Dean Winchester nagyon jók ezek a cikkek amkiet belinkelsz
honnan veszed őket?
-
csak ugy nem kezez a védö:D
ahhoz is támadni kell:PPP -
azt sajnálom, hogy nem raktam meg a tegnapi meccsre a 3-0ás végeredményt, mint amit a topikban tippeltem is, elég szépen fizetett volna =/ -
Dean Winchester #9097
vagy nem gólszerzésben hanem kezezés ismeres a szabályt de épp ezért nem minden esetben igaz ez :P -
:DD
tizit csak akkor rughatsz ha az ellen 1osán belül vagy és ott csak szabálytalanul tudnak megakadályozni a golszerzésben, ergo ha nem teszik valoszinü golt rugsz...:) -
Dean Winchester #9095 jóó tényleg na :D
de az odavágón a 93.minben ami már avége volt nagyon de oké ez gól :)
de a 11est én nem nevezem ugy igazi gólnak :D
szal egy büntetőből betalálni nem egyenértékű egy szép akciógóllal!
De ne érts félre mert oké,hogy gól de mondom nem igazi!
szóval én azt ugy veszem,hogy nem lőttük :D -
A svédeknek idegenben is rúgtunk egyet és itthon is. mindkettő meccs 2-1 lett. Te mit néztél? :) -
Dean Winchester #9093 igaz nem erős de azért argentínokat 6-1re kiverték (ezzel argentína történelmi vereséget szenvedett tölük :D -
de Bolívia nem egy erős csapat igaz? -
mikiking #9091 Brazil meccs sem tuti,tét nélkül megy,és kint játszanak -
hát... braziloknak a meccs tét nélküli, nem fognak hajtani, kézilabdában meg azért benne lehet a meglepetés...
én igy nem merném megtenni. -
ezt fogadnám meg
szerintetek jó?
Barcelona - Kiel 1.42 / 9.45 / 2.75 H
Chambery - MKB Veszprém 2.50 / 9.45 / 1.49 V
Wolfsburg - Mannheim 2.18 / 3.90 / 2.30 H
Bolívia - Brazília 4.30 / 3.35 / 1.73 V
*200ftból 8x 1600Ft
-
A többség elég biztos szerintem ami húzósabb lehet az a 49ers, de az eddigi játékuk alapján simán hozni kellene a mecset és ilyen szorzóért vétek lenne kihagyni. A Jets az ugye csak hétfőn lesz, tehát ott már lehet védeni is. A többi meg elvileg sima, de hát mivel ez is sport ezért tuti itt sincs. -
ebbe melyik mennyire biztos?:) -
öööö:D
aha, de azért érted..:)
elsö NFL szelvényem, szobatársammal raktuk össze, meglátjuk mennyire jön be:) -
Ja és a te beírásod alapján pl. a Dallas Kansas meccsen a H nem helyes, mert az pont, hogy a Chiefs :) -
Egyébként az Arizona meccs szerintem korántsem olyan tuti, mint ahogy azt a szorzók sugallják, nem lepődnék meg egy Tennessee győzelmen. -
Mert te az amcsi variáció szerint írtad őket mely szerint Y ellátogat X-hez én meg a hagyományos módon. -
nálam ez:
Dallas Cowboys at Kansas City Chiefs H
Pittsburgh Steelers at Detroit Lions H
Houston Texans at Arizona Cardinals V
Atlanta Falcons at San Francisco 49ers V
Indianapolis Colts at Tennessee Titans H
500 -> 2695
nálad miért van mindegyik forditva? :o -
mikiking #9081 Mára egy ilyen :
Nigeria - Mozambik 1
Slovan - Trencin (végkimenetel) 1
Skalica - Zilina (végkimenetel) 1
Vitkovice - Liberec (végkimen.) 1
Bolivia - Brazilia X2
Rawanska A. - Kuznetsova S. 2
3 Eurobol 14 Euro a nyerhető összeg :) -
Mivel a tegnapi nagy szelvényemet elvitte a retkesláda Bakrejn ezért mára egy ilyen
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers 2
Kansas City Chiefs - Dallas Cowboys 2
San Francisco 49ers - Atlanta Falcons 1
Tennessee Titans - Indianapolis Colts 2
Miami Dolphins - New York Jets 2
St. Louis Rams - Minnesota Vikings 2
szorzó: 7,82
-
mikiking #9079 Grat.
-
Tegnap nyertem :)
U21Szerbia - U21Ciprus 1.29 H
U21Liechtenstein - U21Lengyelország 1.15 V
U21Anglia - U21Macedónia 1.12 H
U21Németország - U21Szlovénia 1.26 H
Fehéroroszország - Kazahsztán 1.28 H
Örményország - Spanyolország 1.16 V
Görögország - Lettország 1.28 H
Izrael - Moldova 1.15 H
Portugália - Magyarország 1.14 H
2610 Ft.. :) nemsok de bőven jó :D -
a svédeknek rugtunk egyet kint:)
és annyiban voltunk jobbak mint eddig hogy most csak mi tudtuk hozni az albán-málta kettös ellen a 12 pontot:)
a "nagyok" mind botlottak valamelyik ellen -
Dean Winchester #9076 Bolívia - Brazília
Brazília már páholyban érezheti magát
Lúcióék már kiharcolták a vb-szereplést, így Dunga kedvére kísérletezhet a hátralévő selejtezőkön.
Dunga alaposan rácáfolt a kétkedőkre, hiszen a brazil válogatott az eddigi 16 tétmeccséből 9-et megnyert, és csak Paraguayban szenvedett vereséget (2-0). Ráadásul miután összeért a csapat, már nem csak eredményesen, hanem látványosan is játszanak Luis Fabianóék, akik a legutóbbi mérkőzésen 4-2-re győzték le Chilét. Bolívia 12 pontjával az utolsó előtt helyen áll a tabellán, így már biztos nem juthat ki a világbajnokságra. Ne feledjük azonban, hogy az ország háromezer méter magasan fekszik, és a ritka levegő még az argentinoknak is megártott (6-1-es vereség)! Dunga valószínűleg a korábban kevés játéklehetőséghez jutó futballistáknak szavaz bizalmat, azonban ez nem könnyíti meg a hazaiak dolgát, hiszen a tartalékok égnek a bizonyítási vágytól.
Torino - Modena
Bianchi életveszélyes
A Torino 26 éves csatára főlényesen vezeti a góllövőlistát, és azt ígérte a szurkolóknak, hogy vasárnap az Ancona kapuját is beveszi.
Nyolc mérkőzésen 7 gól – ez Rolando Bianchi mérlege, aki most megismételheti a 2006/2007-es idényben nyújtott teljesítményét, amikor a Reggina profijaként 18 góllal zárta a szezont. A Torino a 3. helyen áll a Serie B-ben, azonban a legutóbbi három fordulóban mindössze két pontot szerzett. A Modena a középmezőnyhöz tartozik, és négy idegenbeli meccséből hármat elveszített, ami nem túl jó előjel Luisiék számára. A nehézkes védőknek garantáltan meg fog gyűlni a bajuk Bianchival.
+brazília jó formában van,szóval sztem nyerhet de simán benne van a hazai is :S de X2-re sztem naon jó esélye van :)
-
mikiking #9075 Köszönöm... Bolivia - Brazilia meccs ?? Sima 2es,vagy inkább csak X2 ??? -
Dean Winchester #9074 áááááááá erre ébredni,hogy 3-0ra kikaptunk?:S
gólt se lőttünk? azt hittem felemelkedőben van a válogatott de ott vagyunk ahol a part szakad :S
eddig azért voltunk vég a csoport végefele mert sorsoláskor az elején találkoztunk a nagyokkal.
Most meg azért voltunk elől sokáig mert a nagyokat a végén kaptuk!
azért elég csuny,hogy svédországnak és portugáliának 2-2 mérkőzésen egyetlen egy gólt sem tudtunk lőni!Ez szomorú.
mostmár azt mondom,Dániában hendivel kikapunk mint a szar!
simán megrakom a hazait.
(olvastam a cikket.: matematikai esélyünk maradt a kijutásra :D milyen matematikai esély az,hogy portugáliának kikell kapnia máltától és a svédeknek nem szabad nyernie albánia ellen + nekünk dániában kell nyerni akit senkise tudott megverni!? röhely mert tuti nem fog összejönni
bár ha azt nézzük,hogy dánokkal csak mi tudtunk ikszelni akkor összejöhet,hogy csak mi tudjuk megverni is :P
mára semmi fogadható esemény nincs sajna.Majd jövőhéten kaszálunk ;)
tegnapi nap egyetlen döntetlen születt,persze ilyenkor érzem én a döncis meccseket :D ha nem rakok döncit akkor meg tuti ,hogy jöttek volna százával!
Matt.: Grat a nyereményhez , mikkingnek is :(
-
mikiking #9073 szoval a :
Ottawa - Ny Islanders végkimenetel 1
Lukko Rauma - Espoo Blues végkimenetel 1
Kuznetsova S. - Pavlyuchenkova A. 1
Portugália - Magyarország 1
Detrioit - Chicago Blackhawks végkimenetel 1
Horvátország - Katar 1
Nadal R. - Safin M. 1
van Barneveld R. - Newton W. 1 (darts)
tiketem bejött :) 3 euróból 23.6
Dean Winchester te meg
-
1db X született az európai vb selejtezőkön, én meg nem szoktam döntetlenre fogadni, de ma 3 szelón összesen 4db X-re is tettem, persze hogy mind hazai lett. én csúnyán besültem, be sem írtam atippjeimet szerencsére :S
na majd a jövő hét közepén