211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    hát halljuk :)
    én szeretem olvasni az érveket és pl ezek cikkek sokszor segítettek!
    nem egyszer mondtam is,hogy feladtam a mixet és később olvastam el.
    elolvastam majd mondtam,hogy ha ezeket az infokat tudom akkor nem adom fel a mixet :D szóval nem hülyeség.

100%os miért lennél?:D ilyen nincs :D
    senkise lesz 100%os ez tuti!

svéd nálad országos döntetlen volt erre mi lett? hazai amit meg is magyaráztam (akkor én is 100%os vagyok? :D

#9109: arról beszél a srác,hogy az emberelőny nem volt benne a pakliban :)

• Rash87
    Pedig éreztem,h nem kéne ma játszani,alig van értelmes meccs :(
  • Matthew Prosac
    tessék?
  • WuFraZselic
    a magyarázatod nem volt összefüggésben a végeredménnyel, az emberhátrány nem volt a pakliban
  • Matthew Prosac
    szerintem hülyeség az összes. ilyeneket énis tudok írni hogy ki miért nyer, lehet érveket találni pro-kontra. és úgylátszik eddig 100%os hatásfokkal teszem, mert egyedül az ukrán angolt "magyaráztam meg" ilyen szépen is jött is..
    Torino is nagyon szépen el lett magyarázva, aztán kikapott a gerelybe.
  • Dean Winchester
    torino?
    ja igen hát vendég lett :D olaszokra nem lehet fogadni akarom mondani olasz b-re sose :D
    néha jó ez a cikk sztem..
    néha ír egy kis baromságot de néha elég okosságot osztanak meg velünk..
  • Rash87
    Ennyit a nagy cikkekről...

Első meccsen elszálltam :D
  • Liszi
    nincsenek tuti meccsek, főleg nem mostanában, bár ez azért eléggé annak tűnik : Vége Hohenems 1 - 10 Hard (1 - 5)

:D:D:D
  • Láma!
    ott a pont:D
  • Shep
    De ez csak akkor igaz, ha nem rólunk van szó. A mi fiaink képesek 5 m-ről felé bombázni, pedig hát azért elég nagy az a kapu.
  • Dean Winchester
    már 4szr mondtam de elmondom megint :D
    tippmix vagy max hírek oldaláról szedem ezeket!
    Illetve van amit én írok xD De azt gondolom észrelehet venni :)
  • Stelk0
    Dean Winchester nagyon jók ezek a cikkek amkiet belinkelsz
    honnan veszed őket?
  • Láma!
    csak ugy nem kezez a védö:D
    ahhoz is támadni kell:PPP
  • WuFraZselic
    azt sajnálom, hogy nem raktam meg a tegnapi meccsre a 3-0ás végeredményt, mint amit a topikban tippeltem is, elég szépen fizetett volna =/
  • Dean Winchester

vagy nem gólszerzésben hanem kezezés ismeres a szabályt de épp ezért nem minden esetben igaz ez :P
  • Láma!
    :DD

tizit csak akkor rughatsz ha az ellen 1osán belül vagy és ott csak szabálytalanul tudnak megakadályozni a golszerzésben, ergo ha nem teszik valoszinü golt rugsz...:)
  • Dean Winchester
    jóó tényleg na :D
    de az odavágón a 93.minben ami már avége volt nagyon de oké ez gól :)
    de a 11est én nem nevezem ugy igazi gólnak :D

szal egy büntetőből betalálni nem egyenértékű egy szép akciógóllal!
    De ne érts félre mert oké,hogy gól de mondom nem igazi!
    szóval én azt ugy veszem,hogy nem lőttük :D
  • Matthew Prosac
    A svédeknek idegenben is rúgtunk egyet és itthon is. mindkettő meccs 2-1 lett. Te mit néztél? :)
  • Dean Winchester
    igaz nem erős de azért argentínokat 6-1re kiverték (ezzel argentína történelmi vereséget szenvedett tölük :D
  • MaSzKa
    de Bolívia nem egy erős csapat igaz?
  • mikiking
    Brazil meccs sem tuti,tét nélkül megy,és kint játszanak
  • Láma!
    hát... braziloknak a meccs tét nélküli, nem fognak hajtani, kézilabdában meg azért benne lehet a meglepetés...

én igy nem merném megtenni.
  • MaSzKa
    ezt fogadnám meg
    szerintetek jó?

Barcelona - Kiel 1.42 / 9.45 / 2.75 H
    Chambery - MKB Veszprém 2.50 / 9.45 / 1.49 V
    Wolfsburg - Mannheim 2.18 / 3.90 / 2.30 H
    Bolívia - Brazília 4.30 / 3.35 / 1.73 V

*200ftból 8x 1600Ft
  • Shep
    A többség elég biztos szerintem ami húzósabb lehet az a 49ers, de az eddigi játékuk alapján simán hozni kellene a mecset és ilyen szorzóért vétek lenne kihagyni. A Jets az ugye csak hétfőn lesz, tehát ott már lehet védeni is. A többi meg elvileg sima, de hát mivel ez is sport ezért tuti itt sincs.
  • Barnabyka
    ebbe melyik mennyire biztos?:)
  • Láma!
    öööö:D

aha, de azért érted..:)

elsö NFL szelvényem, szobatársammal raktuk össze, meglátjuk mennyire jön be:)
  • Shep
    Ja és a te beírásod alapján pl. a Dallas Kansas meccsen a H nem helyes, mert az pont, hogy a Chiefs :)
  • Shep
    Egyébként az Arizona meccs szerintem korántsem olyan tuti, mint ahogy azt a szorzók sugallják, nem lepődnék meg egy Tennessee győzelmen.
  • Shep
    Mert te az amcsi variáció szerint írtad őket mely szerint Y ellátogat X-hez én meg a hagyományos módon.
  • Láma!
    nálam ez:
    Dallas Cowboys at Kansas City Chiefs H
    Pittsburgh Steelers at Detroit Lions H
    Houston Texans at Arizona Cardinals V
    Atlanta Falcons at San Francisco 49ers V
    Indianapolis Colts at Tennessee Titans H

500 -> 2695

nálad miért van mindegyik forditva? :o
  • mikiking
    Mára egy ilyen :
    Nigeria - Mozambik 1
    Slovan - Trencin (végkimenetel) 1
    Skalica - Zilina (végkimenetel) 1
    Vitkovice - Liberec (végkimen.) 1
    Bolivia - Brazilia X2
    Rawanska A. - Kuznetsova S. 2

3 Eurobol 14 Euro a nyerhető összeg :)
  • Shep
    Mivel a tegnapi nagy szelvényemet elvitte a retkesláda Bakrejn ezért mára egy ilyen

Detroit Lions - Pittsburgh Steelers 2
    Kansas City Chiefs - Dallas Cowboys 2
    San Francisco 49ers - Atlanta Falcons 1
    Tennessee Titans - Indianapolis Colts 2
    Miami Dolphins - New York Jets 2
    St. Louis Rams - Minnesota Vikings 2
    szorzó: 7,82

• mikiking
    Grat.
  • Atti12
    Tegnap nyertem :)

U21Szerbia - U21Ciprus 1.29 H
    U21Liechtenstein - U21Lengyelország 1.15 V
    U21Anglia - U21Macedónia 1.12 H
    U21Németország - U21Szlovénia 1.26 H
    Fehéroroszország - Kazahsztán 1.28 H
    Örményország - Spanyolország 1.16 V
    Görögország - Lettország 1.28 H
    Izrael - Moldova 1.15 H
    Portugália - Magyarország 1.14 H

2610 Ft.. :) nemsok de bőven jó :D
  • Láma!
    a svédeknek rugtunk egyet kint:)

és annyiban voltunk jobbak mint eddig hogy most csak mi tudtuk hozni az albán-málta kettös ellen a 12 pontot:)

a "nagyok" mind botlottak valamelyik ellen
  • Dean Winchester
    Bolívia - Brazília
    Brazília már páholyban érezheti magát

Lúcióék már kiharcolták a vb-szereplést, így Dunga kedvére kísérletezhet a hátralévő selejtezőkön.

Dunga alaposan rácáfolt a kétkedőkre, hiszen a brazil válogatott az eddigi 16 tétmeccséből 9-et megnyert, és csak Paraguayban szenvedett vereséget (2-0). Ráadásul miután összeért a csapat, már nem csak eredményesen, hanem látványosan is játszanak Luis Fabianóék, akik a legutóbbi mérkőzésen 4-2-re győzték le Chilét. Bolívia 12 pontjával az utolsó előtt helyen áll a tabellán, így már biztos nem juthat ki a világbajnokságra. Ne feledjük azonban, hogy az ország háromezer méter magasan fekszik, és a ritka levegő még az argentinoknak is megártott (6-1-es vereség)! Dunga valószínűleg a korábban kevés játéklehetőséghez jutó futballistáknak szavaz bizalmat, azonban ez nem könnyíti meg a hazaiak dolgát, hiszen a tartalékok égnek a bizonyítási vágytól.

Torino - Modena
    Bianchi életveszélyes

A Torino 26 éves csatára főlényesen vezeti a góllövőlistát, és azt ígérte a szurkolóknak, hogy vasárnap az Ancona kapuját is beveszi.

Nyolc mérkőzésen 7 gól – ez Rolando Bianchi mérlege, aki most megismételheti a 2006/2007-es idényben nyújtott teljesítményét, amikor a Reggina profijaként 18 góllal zárta a szezont. A Torino a 3. helyen áll a Serie B-ben, azonban a legutóbbi három fordulóban mindössze két pontot szerzett. A Modena a középmezőnyhöz tartozik, és négy idegenbeli meccséből hármat elveszített, ami nem túl jó előjel Luisiék számára. A nehézkes védőknek garantáltan meg fog gyűlni a bajuk Bianchival.

+brazília jó formában van,szóval sztem nyerhet de simán benne van a hazai is :S de X2-re sztem naon jó esélye van :)
  • mikiking
    Köszönöm... Bolivia - Brazilia meccs ?? Sima 2es,vagy inkább csak X2 ???
  • Dean Winchester
    áááááááá erre ébredni,hogy 3-0ra kikaptunk?:S
    gólt se lőttünk? azt hittem felemelkedőben van a válogatott de ott vagyunk ahol a part szakad :S
    eddig azért voltunk vég a csoport végefele mert sorsoláskor az elején találkoztunk a nagyokkal.
    Most meg azért voltunk elől sokáig mert a nagyokat a végén kaptuk!
    azért elég csuny,hogy svédországnak és portugáliának 2-2 mérkőzésen egyetlen egy gólt sem tudtunk lőni!Ez szomorú.
    mostmár azt mondom,Dániában hendivel kikapunk mint a szar!
    simán megrakom a hazait.
    (olvastam a cikket.: matematikai esélyünk maradt a kijutásra :D milyen matematikai esély az,hogy portugáliának kikell kapnia máltától és a svédeknek nem szabad nyernie albánia ellen + nekünk dániában kell nyerni akit senkise tudott megverni!? röhely mert tuti nem fog összejönni

bár ha azt nézzük,hogy dánokkal csak mi tudtunk ikszelni akkor összejöhet,hogy csak mi tudjuk megverni is :P

mára semmi fogadható esemény nincs sajna.Majd jövőhéten kaszálunk ;)
    tegnapi nap egyetlen döntetlen születt,persze ilyenkor érzem én a döncis meccseket :D ha nem rakok döncit akkor meg tuti ,hogy jöttek volna százával!

Matt.: Grat a nyereményhez , mikkingnek is :(
  • mikiking
    szoval a :
    Ottawa - Ny Islanders végkimenetel 1
    Lukko Rauma - Espoo Blues végkimenetel 1
    Kuznetsova S. - Pavlyuchenkova A. 1
    Portugália - Magyarország 1
    Detrioit - Chicago Blackhawks végkimenetel 1
    Horvátország - Katar 1
    Nadal R. - Safin M. 1
    van Barneveld R. - Newton W. 1 (darts)
    tiketem bejött :) 3 euróból 23.6

Dean Winchester te meg
  • zaki
    1db X született az európai vb selejtezőkön, én meg nem szoktam döntetlenre fogadni, de ma 3 szelón összesen 4db X-re is tettem, persze hogy mind hazai lett. én csúnyán besültem, be sem írtam atippjeimet szerencsére :S
    na majd a jövő hét közepén