211992
-
HUmanHunter #210066 megraktam a félidő 0.5 overt, 10 perc van vissza, nem fog jönni bakker, 10 ember ellen nem fog gólt szerezni a Rosenborg bakker -
engem ebjberg fog megszopatni :D 1 góljukat meg se adták és kéne a V -
HUmanHunter #210064 20. perc piros lap molde :DDD -
Te most komolyan elhitted, hogy ez az hivatalos tippmixpro oldal amit a zrt üzemel? -
Na de ha ők maguk sem tudják akkor mégis ki? Komolytalan, mint amilyen az oldal is lesz. -
SNICKER #210061 ez eddig kuka -
Basel 1:1 Grass, tökéletes másik szelvényen be lett húzva :D -
holnap reggel 8-kor kiderül , h elindítják e , nagyon kíváncsi leszek -
nem hiszem,hogy emiatt volt a leállás.bár ki tudja -
XD https://www.facebook.com/tippmixpro.hu
A Tippmixpro indulását még mi sem tudjuk pontosan. Annyit tudunk, hogy 1-2 héten belül rajtol az első magyar sportfogadási oldal.
ha holnap nem indul elbasszák meg az annyukat :D -
HUmanHunter #210056 mára nekem:
Real Betis
Rosenborg
Guadalajara
Pablo Andujar 2-0-ra nyer
tét: 550
lehetséges nyeremény: 3 632,99 -
amúgy szerintem , ez a tippmixpro kb olyan lesz , mint a Bet-At-Home 2,5over , gg , félidő , végeredmény oszt szevasz , többre nem számítok őszinteséggel -
Inkább azt mondjátok meg, hogy vajon hány millió Ft-ot kaszált az, aki megrajzolta az új logókat? :D -
nem akarták kirekeszteni még így halála után sem
-
inkább azt mondjátok meg nekem
miért kellett a már megszűnt tippmaxnak megújítani a logóját?XDXD
na erre válaszoljatok, fogós kérdés::D:D -
jó lenne már
am te mindig ezredmásodpercre akkor írsz,amikor én is küldeném a hsz-t és a tiédet duplázza meg :D:D:D
-
és mennyi az a belátható idő?10 év?
-
szép volt
-
szerintem holnap , mert most lesz egy nagyon nagy leállásuk -
0:6 valamit nagyon kitaláltak idén ott -
"Bármelyik pillanatban, belátható időn belül debütál a nagyközönség előtt a Szerencsejáték Zrt. új sportfogadási oldala."
-
de mikor indul már ez a szar???? -
Hát az ember az gondolja , h a premierbe az van akkor a többibe is az van nem ? -
Abaqoossal is lehet fizetni faszaaaaaaaaaaaaaa -
bocs ha valaki már betette
Kedves xxxxxxxx!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy hamarosan elindul a Szerencsejáték Zrt. interneten elérhető sportfogadási oldala, a Tippmixpro. Az új termék bevezetésével kapcsolatban szeretnénk felhívni a figyelmét néhány fontos információra, ami elsősorban a sportfogadás iránt érdeklődő játékosainkat érinti.
Belépés az oldalra
Jelenleg is regisztrált játékosként a meglévő felhasználónévvel és jelszóval lehet majd bejelentkezni az új oldalra. Első bejelentkezéskor egy felugró ablakon szükséges néhány kiegészítő információt megadni, illetve ellenőrizhetőek a korábban megadott adatok.
Változások a jelenleg interneten elérhető sportfogadásokkal (Tippmix, Tippmax) kapcsolatban
Az interneten fogadható Tippmax termékünket 2013. május 13-án megszüntettük. A jelenlegi Tippmix egy rövid ideig továbbra is játszható lesz interneten keresztül, azonban az átmeneti időszakot követően csak a lottózói/bolti hálózaton lesz elérhető.
Egyenlegek, befizetés, kifizetés
A jelenleg is regisztrált játékosaink adott regisztrációhoz tartozó egyenlege természetesen továbbra is teljes mértékben rendelkezésre áll.
Egy új befizetési rendszert (Abaqoos) is ajánlunk majd a sportfogadó játékosok számára, amely egy internetes fizetési lehetőség.
Változást jelent továbbá az is, hogy az eddig megszokott belső egyenleg helyett, két különböző egyenleg áll majd rendelkezésre:
1. Tippmixpro egyenleg, amellyel sporteseményekre lehet fogadni
2. Egyéb szerencsejáték egyenleg, amellyel a Szerencsejáték Zrt. többi termékével lehet játszani a https://bet.szerencsejatek.hu oldalon)
A két egyenleg között bármikor díjmentesen lehet a pénzt átvezetni.
Adatkezelés
Szolgáltatásaink fejlesztése szükségessé tette, hogy módosítsunk a jelenlegi adatvédelmi nyilatkozatunkon. Ez az új sportfogadási oldalon is megtalálható lesz.
További játékaink elérhetősége
Jelenlegi játékaink (Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Joker, Kenó, Puttó, Luxor, Totó, Góltotó) természetesen továbbra is elérhetőek változatlan formában a https://bet.szerencsejatek.hu oldalon keresztül.
Egyéb információ
Amennyiben bármilyen további kérdése merül fel az internetes sportfogadással vagy egyéb játékainkkal kapcsolatban, között kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségek egyikén:
-
fubukku #210041
http://magyarcsajok.com
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqxyccccerwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww -
stromsgödset eddig nagyon jó -
csirkegulyás, slambuc, roston sült csirkemell, csirkecomb, grillkolbász, szalonna, tarja, belszervpörkölt, babgulyás, pár fajta saláta, és ma kezdődik elölről :D -
Dean Winchester #210038 T. Moszkva - Khimki
hazai gólt lő 1.3
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
hazai 2 gólt lő 2.75 :) -
szrt-nek a statisztikás oldalán leltem erre. jobb oldalon középtájt "Gól
Assziszt sérülések" -
SNICKER #210036 mondjatok nekem mára valami tuti x1-et vagy x2-t, vagy melyik csapat rúg gólt. 1,2-1,5ös odds kéne kb, 10k-val megraknám -
ja és a legjobb, hogy a tippmaxnak is megújították a logóját:DD:
pedig az már megszűnt
hát nem fantasztikusak ezek??:D:D:D -
bakkerXd
nézzétek meg
http://www.szerencsejatek.hu/
újak lettek a logókXDXD
hát ezért voltak a karbantartások:DD:
hát ezen sírokXD -
XD
de ezt bíriom benned
kő buta vagy de azért mindig kiálssz a fasszságaid mellett:D:D:D -
tud valaki valami hiányzók/eltiltottak oldalt?? mert máshol azt írják Nordsjaelland-nál kb. a komplett kezdő hiányzik -
tegnap ezért is reménykedtem h a Chelsea x-elni fog , mondom azért még jó lett volna láttni egy fasza hajtós meccset -
Nem kizárt , mert ez tuti mert tegnap a tv is mondta , h rájátszás lesz a 3. helyért ha a chelaee x-el az Arsenal meg 1-el nyer -
hm Helsingborg 5éve nem játszott X-t az Elfsborg ellen, így lehet h az jobb választás lenne -
Lol mert tavaly nem így magyarázták -
"If at the end of the Season either the League Champions or the Clubs to be relegated or the question of qualification for other competitions cannot be determined because 2 or more Clubs are equal on points, goal difference and goals scored, the Clubs concerned shall play off one or more deciding League Matches on neutral grounds, the format, timing and venue of which shall be determined by the Board."
Nem néznek egymás elleni eredményt.