211992
-
14ezrem volt a kártyámon.
Am tökön szúrom magam ha a Malaga az utolsó pillanatban egyenlít -
te állat :) -
Nagyon kéne hogy így maradjon a Valencia meccs.
Mert ha már bevadultam tettem egy "biztosító" szelvényt
246 Malaga - Valencia V 1.99
Eredő odds: 1.99000
Tét: 5000 Ft
Várható nyeremény: 9950 Ft
Tehát ha nyer a Valencia már nem vagyok mínuszban ma. (mert bejönne még 1 szelvényem is) -
Dean Winchester #13203 grat :D
grat mindekinek :D és köszönjétek meg nekem :DDDDddddddd -
nem korai egy kicsit jövőhetire játszani? :) -
HUmanHunter #13201
mit gondoltok? -
ennyi belefér egy hétvégére :D (meg a cagliari-atalanta X tipp :D) -
VPersie #13199 Az szép gratula,és remélem végre nem lesz igazad és nyer a Valencia:) -
de izé miért csak 3 a haszon a sporting nélkül? hát a 2 góllövő + a fio-pana-chievo X etc szelód hoz kb ~12 rongyot :D vagy ilyen sokat tettél fel? -
van úgy hogy az ember téved :) -
mikiking #13196 na vezet a Valenciaaaaaa -
vagy nem :D -
ha este nyer a Sporting, akkor 11ezer a mai haszon, ha nem akkor csak 3ezer.
21.15kor keződik a meccs, addig takarékra teszem magam, de még az is lehet hogy a meccset is átfilmezem majd :) mindenesetre ma már nemigen találtok meg errefelé szerintem, úgyhogy mindenkinek sok pénzt és jó éjt a továbbiakban :) -
VPersie #13193 Góóóóóóóóóóóóóóóóóóól vezet a Valncia! -
Malaga nyerni is fog 1-0-ra. -
mikiking #13191 Valencia mindent kihagy.nincs szerencséjuk -
Nem hiszem el ehhez meg kevés a sávszélem. Rohadjál meg enternet!!!!!!!!!!!! -
ÁÁÁÁÁÁÁ megvan, remélem ez nem szarik be! -
PSG meccsről vélemények?
Eddig:
Sporting nyer
Depor nyer
Palermo - Genoa X -
Na szarja össze magát az egész internet ahol van, meg a rohadék netszolgáltatóm is aki 1,5 hónapja nem képes megoldani a sávszél emelést. Akkor majd nézem a Vikings meccset (feltéve, hogy lesz hozzá működő nem behaló stream) -
Nem igaz, lehet elverik a Colts-ot és erre nem látom. -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ilyen nincs behalt az egyetlen 49ers meccset mutató stream. Nem hiszem el. -
na jött a Pana és csak 200 forintot áldoztam a biztosítására, ami nem is biztos hogy az volt xDDDD -
hendikeppel X... :D -
még 8 perc a Pana meccsből, a magam módján bevédtem, de mostmár maradjon így... -
emberelőnyben van a Pana, de sose lehet tudni... ahogy érzed :D nem hiszem hogy hanyattvág az az 1 rongy :P -
Ok, de akkor csak a BÁTYÁD személyiével tudsz kivenni pénzt. mármint hogy az övét küldöd be nekik / faxolod el kifizetés előtt. Tranzakció meg befizetésnél visa/mastercard-dal azonnali, kifizetés 2-3 munkanap ált.
jah bónusz van, legutóbb haver asszem 6ezret fizetett be kezdésképp, és 4ezer bónuszt kapott. gondolom nagyobb összeg / nagyobb bónusz, de én nem tudom jelenleg mivan, elég régen regisztráltam :D -
Ha nem védesz hülye vagy és ezt most komolyan mondom. -
Áh zsír :) Személyis dologért külön köszi, regelek egyet bátyjám nevére. Tranzakció kb hány munkanap?
Olvastam hogy vannak mindenféle bónuszok első regisztrálásnál /100-500 dollár befizetésig megduplázza a bwin a befizetett összeget/ Ezek a bónuszok tőlünk is elérhetők? Pl ez 100$-ig érvényes, ha ezen keresztül regelek egy újat akkor megduplázza amit befizetek? :) -
mindenképp +ban leszel főnök :D
Frankfurt nyert, óje!
Estére mit szólnátok egy Depor - Sporting - Palermo - PSG 4eshez? :) -
gondolkozom rajta hogy bebiztosítom a Pana meccset. jelenleg 9x szorzója van a döntetlennek. ha nem biztosítok és nyer a Pana, akkor nyerek 7200-at. ha egy ezressel megteszem az X-et, akkor vagy 6200-t vagy 9000-et. éssszerű lenne de mégsem biztosítottam még be.. szerintetek? -
Elég feltölteni a képet 1x, nem kell minden kifizetésnél küldözgetni. -
Bár gyanítom nem ez lesz a vége :) -
VEZET A 49ers!!! A szelvényem így bukik, de hát kit érdekel ha nyer a csapat :) -
jaja, az OTP pont benne van a 2-3 bankba ami engedélyezi Mo-on a bwin-féle szerencsejátékot :D
Befizetés egyszerű, minimum 2500 HUF
Kifizetés kicsit bonyolultabb, be kell küldened a személyidet (lefényképezed / bescanneled) minden kifizetés előtt, ezzel igazolod hogy valóban te vagy az xy. szóval regisztrálásnál mindenképp olyan adatokkal regelj amit tudsz igazolni(ez hülyén hangzik tudom, de én pl régen csomó accot csináltam bwinen mikor még cask freeroll versenyeken pókereztem szóval... :D) -
bet365 #13171 Istennek nem tettem volna a Valenciát rá. Malaga nagy csapatot akar Európába és előbb utóbb kijön a lépés nekik...
Amugy megtettem még a Sportingot, Gentet és Deportivot egy szelvényre 10 Euróért. (de csak mert ma 87-el plusszban vagyok)... -
Szeretnék érdeklődni a Bwin-es befizetési (és kifizetési:) lehetőségről. OTP-kártyáról fel lehet tölteni? -
53' Panathinaikos - Panionios 2-1
csak hogy ne legyen feszültségmentes. az úgy túl egyszerű lenne -
Frankfurt most már emberelőnyben is, 2-1, 85. perc. csak behúzzák, és újabb nyertes szelvény :D -
mikiking #13167 Én is szurkolok nekik,nekemis kell