211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Matthew Prosac
    Getafe-Deportivo
    1) A Getafe otthon nagyon impresszív, elég a legutolsó 4 hazai meccsének eredményét megnézni; 2-0 versus Espanyol, 2-0 versus Bilbao, 2-1 versus Osasuna, 3-1 versus Valencia. Ami a Getafe hazai fölényét egyensúlyozza, az egyszerűen az, hogy a Deportivo jobb játékosállománnyal rendelkezik, vagyis jobb csapat. Jól szereplő közepes csapat versus jó vendégcsapat = döntetlen. Most. Nálam.
    2) Ami az 1-es pontot nálam mégjobban megerősíti, hogy a Getafe még nem X-elt a bajnoki szezonban eleddig, és a Depor is csak egyszer. Előbb utóbb az arányok kiegyenlítődnek a győzelem-vereség-döntetlen konstellációt tekintve, már ha két olyan csapatról beszélünk, akik általában a középmezőnyben végeznek. Az utóbbi időszakban ott járnak..

Tenerife - Malaga
    A tabellára pillantva nem kell nagy ész, hogy kijelentsük; mindkét csapat formája egy guriga takonnyal egyenértékű. Hogy mi dönt a Malaga javára? A Tenerife keretében egy nagy (vagy legalább közepesen ismert) név sem található, ők csapatként funkcionálnak, már ha éppen megteszik. Az első hazai meccsükön még a szezon elején megverték az Osasunát, ezt a meccset volt szerencsém látni. Azon kívül hogy egész jól játszottak, a végén az Osasuna kettős emberhátrányban is szinte beszorította őket. Azóta 2 győzelmet leszámítva (mindkettőt otthon, mindkettő 1-0, és egyik ellenfél a gyíkfos Xerez volt) megy a vergődés rendesen, a támadószekció kemény 5 gólig jutott 9 bajnokin. A Malaga sem sokkal jobb, ami a jelenlegi pozíciót illeti, de bennük én látok potenciált. A Forestieri-Obinna-Baha-Luque(!) csatárnégyesből lehet válogatni a kezdőbe tetszés szerint, ami már valami, és azért bal középpályán Duda (portugál válogatott, a Sevillától kölcsönben) neve is jól cseng. Arnaú és Munúa a választék kapusposzton, őket is jó kapusnak tartom. Mindkettő csapat szerencsétlen, ez kijelenthető (a Villareal és a Valencia ellen az előző fordulóban egyik csapat sem játszott szarul, sőt.. csak kihagyták az összes nagy helyzetüket), kérdés az hogy most melyik lesz végre szerencsés? Tipp: Malaga

Atl.Madrid - Real Madrid
    A hazai csapat eddig a szezon legszerencsétlenebbje, mert ők sem játszanak rosszul, csak a kapufáról minden kifelé pattan. Hogy most miért győznének? Az új edzővel még nem nyertek a bajnokságban. Városi rangadó, motivációnak nem kell több, mint az hogy Real-lal játszanak. A hazaiak kerete nagyon is jó (azért egy formában lévő Agüero, vagy egy európai aranycipős Forlan elöl sokmindent érhet..), a szereplés ellenére nem szabad leírni őket. Előbb utóbb meg kell indulniuk felfelé a tabellán, ez a meccs pedig pont jó alkalomnak ígérkezik a kezdethez: nem ők az esélyesek, így tehermentesítve játszatnak, a Realnál ez évek óta nem mondható el, a közönségük mindig túl sokat akar és marhamagas a mérce.. Mi szól még a hazaiak mellett? Agüero a hétközi meccsen végre betalált és innentől az önbizalomhiányát minden bizonnyal kicsit félrerakta, ha pedig őneki jól megy majd, akkor a Madridi védelem pörög majd, mint kisgyerek a majálison. A Real idén (emlékeim szerint) még egyetlen egy valamirevaló nagycsapatot sem győzött le (ha a Marseille-t nem vesszük annak és a jelenlegi Milant próbáljuk annak venni x)) Milan,Sevilla,Milan = 1 pont. A Real még mindig nagyon bizonytalan, a Real még mindig nem találta meg a játékát. Szikrázó ütközet, sok gól, és jóslatom szerint óriási meglepetésre hazai győzelem.
  • geo91
    SPA1 Getafe - Deportivo X 3,25
    SPA1 Tenerife - Malaga V 3,7
    SPA1 Atl.Madrid - Real Madrid H 3,9

erre a háromra mondanál pár érvet? jó kis szorzók, de csak úgy nem teszem meg... :DDD
  • geo91
    jó, túloztam egy kicsit. :D de a fele elmegy kb.
  • Matthew Prosac
    fogadunk? :) 15 tippet írtam be, max 6 megy el sztem.
  • geo91
    3-4 ha bejön ezekből... :DD
  • Matthew Prosac
    1 pénteki (Groningen) és a szombati (igenmerész) tippjeim:

HOL1 Groningen - Heracles H 2,0
    ENG1 Tottenham - Sunderland X 3,5
    SPA1 Getafe - Deportivo X 3,25
    SPA1 Tenerife - Malaga V 3,7
    SPA1 Atl.Madrid - Real Madrid H 3,9
    GER1 Mainz - Nürnberg H 1,95
    FRA1 Valenciennes - Montpellier X 3,1
    FRA1 Paris SG - Nice H 1,6
    FRA1 Nancy - Saint Etienne X 3,1
    BEL1 Germinal B. - St.Truiden X 3,4
    ENG2 Swansea - Cardiff 1X 1,39
    GER2 FSV Frankfurt - Bielefeld V 1,6
    ITA2 Ascoli - Citadella H 2,15
    HOL1 NEC Nijmegen - Waalwijk H 1,5
    SPA2 Real Sociedad - Recreativo Huelva X 2,8

egészségetekre, lehet válogatni kinek mi tetszik xD
  • VPersie
    © VPersie
    tegnap 15:15 | válasz erre | #14124
    Mexico(H)-v Dkorea(V) jut tovább:H
    Spanyol-Burkina:H
    Dinamo-Ajax:V
    Basel-Szófia:H
    Fenerbahce-Steaua:H
    Bremen.A.Wien:H

Dinamo-Ajax:V
    Herenveen-Hertha:H
    Touluose-Sahtar:V

egy merészebb:

Sporting-Ventpils:D
    Hamburg-Celtic(0-1):D
    Bremen-A.Wien(0-1):H
    Dinamo B.Galata:V

Hát basszus Mexiko meg a Heerenveen megoldotta hogy ne nyerjek,még a lutrin se álltam túl messze,de megint 0 lett minden így.
    Grat a győzteseknek.
  • geo91
    szombatra:

142 *( 0-1 ) Manchester City - Burnley H 1.94
    143 Tottenham - Sunderland H 1.55
    145 *( 1-0 ) Wolverhampton - Arsenal V 2.08
    163 Honvéd - Paks H 1.89
    167 Lombard-Pápa - FTC H 1.98

megdobnám ötszázzal.
  • geo91
    *nyertünk
  • geo91
    azért nyerünk, mert arsenal powa'! :DD
  • geo91
    ja igen, az a várható már nem kell oda. :DD
  • geo91
    sahtar nyert, nyertem én is. :)

052 Dinamo Bukarest - Galatasaray V 2.23 (0-3)
    055 Levszki Szófia - Salzburg 2.17 (0-1)
    061 Toulouse - Sahtar Doneck V 2.20 (0-2)

tét: 400 ft / várható nyeremény: 4260 ft

nagyon jókor jött most ez a 4k. :)
  • Matthew Prosac
    na egész eddig filmeztem a csajommal, most nézem az eredményeket, hát szép :) Doneck bekaphatja így csak nullszaldós a napom :) sebaj. csoki
  • Shep
    Mondtam ,hogy 2-est raktam. Egyébként meg mit értél vele? Beírhattad, hogy én megmondtam :) de mégse tetted meg, e helyett a hülye Hertaval az összes szelvényedet elbuktad. :S
  • Dean Winchester
    ja nálam még az is játszott meg a fulham csak nem mertem :D
    erre ez van,vazze el-ban jön a papíroforma én hülye meg pont mostnemtudok nyerni :(
  • Rockynhooo
    ugyanezt akartam cask Herta helyett Villareal.
  • Dean Winchester
    azt mondtad hogy 1X,erre csak 2est tettél?:D :DDDDDDDDDDD
    megint én nyertem ellenetek xD

Matt,Shep VS geo,Dean
    wiiinneeeeeer is Geo&Dean

And-timi H
    Heere-Hert H
    Bas-CSZKA H
    Fener-Steau H
    Bremen-Austr H

500 -> 3630 Ft

Heere-Hert H
    Bas-CSZKA H
    Bremen-Austr H

300 -> 895 Ft

Genoa-Lille D
    Heeren-Herta H

Toulouse-Sahtar V
    Bremen-Austria H

200 ->4325 Ft
  • buldozer99
    +400ft lett csak ma:S

jó8 mnidenkinek
  • 9csöves9
    eh nem tudtam feladni egy ilyen kitöltött szelót

Valencia,Fener,Galata,Sahtar,Roma,Anderlecht győzelem és a Nacionalon X.be is fostam volna,hogyha egy olyan meccsen megy el ahol két góllal megy a Valencia emberelőnyben:D
  • Shep
    FC Toulouse - Shakhtar Donetsk (Tipp) 2

3.84
    AEK Athens v BATE Borisov X @ 3.40

CAR Panthers v NEO Saints Saints @ 1.13 [b]

1.90 won
    Dinamo Zagreb v Ajax Amsterdam [Full Tim X or 2 @ 1.23
    Anderlecht v FC Timisoara [Full Time DC] 1 or X @ 1.11
    Basel v CSKA Sofia 1X2 @ 1.30
    Fenerbahçe v Steaua B. [Full Time DC] 1 or X @ 1.07

PFC Levski Sofia - FC Salzburg
    kombinációs fogadások UEFA Europa League 2 2.05
    2.05
  • mikiking
    na szoval nyerteeeeeeeeeem
  • Shep
    Na csak nyert a Salzburg
  • fsgh
    A Spartha Praha meg gólt lő:D 2-3
  • Rockynhooo
    1,5 honapig nem jön be semmi. direkt leállok hogy nem játszok ma mennék le tenni erre lottozo zárva hát persze hogy nyertem volna 200bol 1400et
  • buldozer99
    köcsög aek:S

elvitte a villareal és a werder szelvényem:S
  • fsgh
    Cluj 9emberrel egyenlíttet:D
  • buldozer99
    twente 2-1, aek golt pls:D
  • buldozer99
    aek, twente golt pls
  • WuFraZselic
    Dzsudzsák egyenlített :D
    AEK gól kéne, sürgősen :D
  • MrSpock
    Dejóó,megtaláltam azt az 1 kibaszott kosár döntetlent Malaga-Efes Pilsen.:-( Végig vezetnek és x,de csak hogy ma se nyerjek.
    Tököm tele van már ezzel! Valencia +ez a szar.Mindkét szeló bukó:-(
  • buldozer99
    shaktar 2-0 ott a 2gól a meccsen ;)
  • buldozer99
    fener 3-1, twente 1-1:S
  • Liszi
    na jolvan, nem csinál hülyét belőlem ez a szar :D inkább elteszem magam holnapra, sok szerencsét még akinek kell, jóéjt.
  • Liszi
    lol, gólhang volt, beírták, hogy 1-0, de most nézem 0-0 :D
  • Liszi
    na az athletic bilbao is úgy látszik veszésre áll, ez is mixgyilkos szerintem :)
  • Dean Winchester
    MEGMONDTAM! :dd

am villareal 3-0 egyből rockynyo jutott eszembe xD megmondta h anynira nagyon tutinak néz,de ezért mindeki hülyének nézi őt :DDD
    remélem a donenyck leikszel a fener meg a bréma ne nyerjen pls mert ha nyernek agybajt kapok
  • buldozer99
    azon a meccsen még 1 golt pls:D
  • Liszi
    vezet a donyecck :D
  • fsgh
    Nem tudom. nem értek hozzá:D de eddig nyerek vele:D
  • HUmanHunter
    ha már inkább jégkorongra pakolsz, anaheim nyerhet? elbukta az utolsó meccsét ahogy néztem, v talán utolsó 2 t is , remélem eztis.