211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • WuFraZselic
    na kezdődjék az igazi idegölő, Serie A :D
    hajrá Samp, Napoli, Roma, Genoa :D
  • Shep
    Második élidőben meg 4-1 4-2 4-3 :)
  • Forza Italia
    hát lehet h a Roma:D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Olaszoknál vajon ki fogja most leadni a meccsét? Napolira vagy a Sampra tippelnék.
  • Matthew Prosac
    majdnem 4-0 ...
    felsőkapufa is
  • Forza Italia
    3-0
  • Matthew Prosac
    3-0 Pantelic. lolszag van :DDD
  • WuFraZselic
    na, Ajax hendivel jól áll :)
  • Shep
    Jó láttunk már hollandoknál is érdekes dolgokat, ne kiabáld el.
  • Forza Italia
    döntetlen szaga van
  • Shep
    Én mindig azt hittem Bekennek írják :)
  • Forza Italia
    az Ajax nem hagy cserbe minket:)
  • laleechelsea
    Preston-Newcastle?
  • Matthew Prosac
    DÖcÖw 2-0
  • Shep
    Hát az ott már akkora lutri, hogy leginkább az számít ki, hogy kelt fel reggel.
  • Matthew Prosac
    nemigaz hogy még mindig van olyan ember aki nem tudja helyesen leírni a nevét -.-
  • Barnabyka
    Backhamék nyernek vagy X lesz a rendes játékidő a döntőben szerintetek?
  • Shep
    Amúgy nekem van valami különleges képességem ,hogy ha van 4 meccs egy időben biztos, hogy azt az egyet rakom meg ahol nem a várt eredmény születik. Valakinek nincs kedve ellenem játszani és a végén feleznénk?
  • Shep
    Ionikos is vezet :)
  • laleechelsea
    Holnapi Preston-Newcastle-re mit mondtok? mert nagyobb összegben gondolkozom
  • Shep
    Ez a szöveg eléggé emlékeztet a sportingbetes fogadó kézikönyvre :)
  • mikiking
    Csak kérnem kellett :D
  • WuFraZselic
    DÖCŐV 1-0 :D
  • Forza Italia
    VEzet az Ajax 1-0
  • Matthew Prosac
    Bár végülis... 1-0 :DDDDDDDDD
  • Matthew Prosac
    Ajaxban nem tudom miért vagytok annyira biztosak. Mindegy, meglátjuk. Én gondolkoztam a hendikep vendégen.
  • mikiking
    Jöhetne már az Ajax gól
  • WuFraZselic
    kevés olyan "nagy"csapat játszik ma, amely kedd-szerdán BL-fordulót játszik (talán a Bayern és a Milan az egyedüli), és kevesen is tettek "nagycsapatokra" :D
  • FrodoSK
    Kezőknek annyit tudok ajánlani ne a "nagy" csapatokra fogadjanak főleg ma, a hét elején ugyanis BL mérkőzések vannak, és ilyenkor szokás, hogy a legjob játékosokat pihentetik. Míg a top csapatoknak kis szorzóik vannak egyáltalán nem olyan egyértelmű a meccs mint aminek kinéz, dupla eséllyel jobb az esélytelenebbre fogadni. Persze nem biztos bejön de legalább nagyobb a várható nyeremény, és szerintem hosszú távon jobban megéri. Romániában épp ezért bukott be több fogadóiroda is....
  • FrodoSK
    Szlovák elsőosztály:
    Petrzalka - Slovan Bratislava 2

Tudom elkezdődött a meccs de még 0-0 így még nagyobb az odds:
    Ilioupoli - Diagoras Rodou 2
    görög másodosztály
  • Forza Italia
    Feyenoord bekaphatja leikszel:S
  • WuFraZselic
    én pedig pont ezért említettem a Milant, mert ott sem szerették Leot annyira (elég pl az Inter elleni meccsre gondolni), nem értettek együtt a döntéseivel etc... :D
  • Shep
    Hát meg egy Celtic is.
  • 9csöves9
    csak a Milan játékosai szeretik Leot,ott dolgozik velük évek óta.Van Gaal nem hiszem,hogy nagyon közkedvelt figura lenne a csapatnál:)
  • Forza Italia
    Most már kéne egy Feyenoord gól
  • Dean Winchester
    pontosan és nem egy napoli ellen xD báááár pont most kéne bukniuk és szép ikszet fognak kicsikarni az eredményjelzőre :D
  • Forza Italia
    de ne ma:D
  • fsgh
    Ha valakinek van fölös pár száz forintja rakja meg a Lazio-t nagyon rég nem nyertek már. 1x meg fog szakadni ez a sorozat.
  • WuFraZselic
    amúgy belegondolva, a Bayern győzelmét lehet megérné megtenni... elég a milanra gondolni, edzőváltás hajnalán elkezdtek játszani... bár igaz, hogy még mindig nincs (asszem) Robben és Ribéry, de csak nyernek a bajorok...
  • mikiking
    Együtt szurkolunk akkor az Ajaxnak,mert én is rátettem 10 eurot ,de nekem kell még azon kivül egy Celtic X2 és egy tenisz is