211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Odacsap77
    091 Rubin Kazan -Dinamo Kijev H
    097 Fiorentina-Lyon X (a lyon nem fog hajtani a meccsen mer Biztos továbbjutó a firoentinának kell egy pont és ő is biztos tovább jutó)
    116 Unirea Urziceni-Sevilla H (Sevilla se fog hajtani unirea meg ha mást nem EL ben akar még alkotni valamit..:D)
    120 Arsenal0-1Standard Liege D(sztem egy talált góllal az arsenal nyerni fog...
    123 Az alkmaar Olympiakosz H (Az alkmaar sztem ki jut a bl re)
    100 Debrecen-Liverpool V (legalább egy jöjjön a 6 ból:D)
    erről mondjatok vmit plz vagy hogy ti hogy csinálnátok??
  • Odacsap77
    Ma a holnapi mecsekről olyan összefoglalást csinálok mindjá:D írok is egy 6/3 masat:D 200 ba
  • fsgh
    Hali. Ma raktam 2 ilyen poén szeló féleséget:D de azért bízom bennük:D

Mai:

Union B - Kaiserlaut V
    Preston - Newcastle V
    Cesena - Torino V

500---8000

holnapi, ez már neccesebb:D

Barca - Inter V
    Fio - Lyon V
    Ragers - Stuttgart V
    500---17000
  • Shep
    Jó tudjuk a Hoffenheim meg BL döntőre esélyes :) A Liver az első meccs idején igen gyenge formában volt azóta javultak. A Loki, meg nem igazán. Ha lenne egy normális védelmük és képesek lennének a bunker focira is, akkor azt mondom egy x benne lehet, de ezzel a játék stílussal nincs túl nagy sansz arra, hogy ne a Liver nyerjen.
  • zizu25
    syasztok ezekhez mit szoltok?

TIMRA-DJURGARDEN V/HOKI/
    VASLUI-CLUJ H
    SZALAMINA-AEL LIMASSZOL V
    AALBORG-AARHUS H
    KARABÜK-RIZES H
    200---------11860

VAGY?

TIMISOARA-DINAMO H
    OLOMOUC-TEPLICE V
    HAPOEL-M,TEL-AVIV V
    UNION-LAUTREN V
    CESENA-TORINO V
    200-------------25185
  • Matthew Prosac
    osztom. jó lenne a Pool számára már nem bírna téttel a találkozó, de sajna a helyzet az hogy nagyon fontos nekik. a Loki továbbra is tele van sérültekkel, most csatlakozott hozzájuk Leo is.. Szvsz sansztalan. Itthoni meccs is 0-1 lesz, a Poolnak.
  • adam127
    Liverpool nyerni fog, szerintem ez nem vitás. Én is jobban örülnék, ha Loki győzne vagy döntetlent játszana, de erre nem sok esély van!

Ha megnézzük, akkor még a Liverpoolnak van esélye továbbjutni. Ehhez viszont javítani kell a gólkülönbségét és erre az utolsó nagy esélye a Debrecen ellen van. Persze kell az is, hogy a Lyon megverje a Fiorentinát (erre azért van esély).
    Ha ezek mind így alakulnak, akkor utolsó fordulóban legyőzi a Liverpool a Fiorentinát és továbbjutott.

Lehet, hogy rosszul látom a dolgokat, de pont a Pool az a csapat amelyik nem fogja feladni.
  • mikiking
    szerintem álomvilágban élsz
  • Dean Winchester
    liverpoolnak annyi sztem :D a loki meg a pool ellen játszott al egjobban és idegenben közel volt egy ikszhez!
    Én tartom magam ahhoz h a 2.legszarabb csapat a liverpool és ezt mondtam a bl kezdéskor de hát mindeki lehurrogott h a bl legjobb csapata :DDd
    és hát ki ellen keressen vmit is a debrecen ha nem a liverpool ellen?+mekkora ujság cikk lenne , h debrecen pontot rabolt a pooltol :D vagy megverte a loki a poolt :D
  • VPersie
    Dean igen :)

Dean Winchester - VIP
    tegnap 17:22 | privát | válasz erre | #18249

jövőhéten bl-ben sztem a debrecen meglepheti a liverpool-t.
    hendivel egy hazait lehet megteszek! ha 2-0ás hendi lesz akkor meg pláne!
  • mikiking
    szerintem itt senki sem favorizálta
  • VPersie
    Mért favorizálja mindenki ennyire a Lokit,a Livpool az életéért jön ide,sztem 1,38 ajándék.
  • dave9004
    éjszakai szelóm:
    Boca Juniors-Gimnasia H->H
    Santos Laguna-MonarcasH->H
    Libertad-OlimpiaH->H
    Pérez-CartaginésH->H
    Aragua Real EspporH->H
    Flamengo-GoiásH->D
    200-ból vmi 6000-et nyerhettem volna:(
  • nagy hős
    nagyobb összegben én is megteszem egy Bayern, Real Madrid győzelem mellett
  • Matthew Prosac
    még annyi, hogy ha 3-0 után 4-0 jön (vagy 0-3 -> 0-4), akkor nem érdemes erőlködni.. onnantól már a sz*póágon lévő csapat sem fogja strapálni magát, kivéve ha hazai pályán van.
    azért annyit majdnem elfeljetettünk megjegyezni hogy a tegnapi Tottenham - Wigan meccsen 3-0 után jött a szépítőgól... Tehát ott is érvényesült ez az alapigazság. Az más tészta hogy 3-1 után még kaptak 6-ot xDDD
  • Matthew Prosac
    ugye-ugye... élőfogadáson sokat lehet ezzel keresni. 3-0 után szinte mindegyik csapat leáll (kivéve egy Ajax, vagy egy Barcelona, de ezeket a csapatokat ismerni kell), és ilyenkor a vendégnek nagyon sokszor "engednek" egy szépítő gólt. Ez persze ebben a megfogalmazásban nem igaz: egyszerűen csak jóllakottak lesznek, csökken a koncentráció, az ellenfélnek meg ég a feje és kell az a szépítőgól hogy "ne legyen mászás" belőle...
  • MaSzKa
    a francba nem fogadtam meg
    azt hittem a mai tippmax-ban is bent lesz :/
    pedig utána olvastam ennek be kell jönni

Japán - Brazília 5.15 / 1.06 V

23:00 nov.22
    Bajnokok Kupája, Japán röplabda, ffi
  • zaki
    *(1-0) Debrecen - Liverpool 2.95 / 3.80 / 1.97 azért ez vicces. lehet gyorsan fel is dobok rá egy nagyobb összeget. ráadásul 1es kötésben is lehet fogadni
  • zaki
    omg, nem irigyellek
  • WuFraZselic
    nem, moziztam , nem igazán izgultam. oly mind1, hogy 3, vagy 6ot bukok egy ilyen hét után...

és őszintén szólva ismerem a juventust eléggé, az 1 gólos győzelem borítékolható volt :)
  • fsgh
    és ott is van... besz@rok:DDDD

Alianza Lima 3 - 1 Inti Gas Deportes
  • fsgh
    :D

mostmár figyelem ezt a meccset:Dd

69 Alianza Lima 3 - 0 Inti Gas Deportes

vendég gól lesz:D elvileg.
  • Shep
    Persze kb. annyira,mint hogy 2-0 után 2-1 jön. :9
  • fsgh
    A Valenciát is meg kellett volna tenni. Azért 2,17-ért...

90' Osasuna 1 - 3 Valencia

jelzem a hazai gól ismét 0-3 után született:d ma már harmadzor. ez ennyire törvényszerű?:D
  • Shep
    Hülye Steelers elvitte a nagy szorzós NFL szelómat :(
  • MaSzKa
    grat
    megérte játszani?

idegeskedés stb...
  • WuFraZselic
    így +3800 a hétvége. a hét meg talán 0 :)
  • fsgh
    szép:) grat
  • WuFraZselic
    Háhá

*(0-1) Juventus - Udinese D 3.2
    3000 > 9600
  • Shep

Ionikos Nikeas - Egaleo
    kombinációs fogadások Görögország, B Ethniki 1 1 (2-1) 1.60
    Dallas Cowboys - Washington Redskins
    kombinációs fogadások NFL 1 1 (7-6) 1.16
    1.86
  • Shep
    Azt viszont nem értem a Dallas mi a szart csinál már 0-3 és lassan már a 4. negyedbe lépünk ilyet se pipáltam még.
  • Shep
    Azért az érdekes, hogy most a bundás hírek után mindenki bundát sejt mindenhol, eddig meg én voltam a hülye ,hogy le mertem írni ,hogy a foci gyakorlatilag a pénzről szól és rengeteg minden előre el van döntve. :)
  • fenrob
    Hamburger SV 0 - 1 Bochum :@:@:@ és nevetséges modon a Bochum nyer 7x szorzoval :@ ez NEM FOCI :@...áhh
  • Barnabyka
    hol játszol?
  • nagy hős
    Galatán elment egy 440000-es szelvényem :c
  • geo91
    faszom a mai bundaeredményekbe
  • MaSzKa
    Malaga 0 - 1 Zaragoza
    22.11.2009 19:00
    2. félidő - 50

ez is bunda gyanús
  • jAsOn VoOrHeEs
    Nem a cikk maga a lényeg, hanem, hogy a bochumi ügyészség szellőztette meg a botrányt, erre tessék, ilyen eredmény születik a hamburg elleni meccsen. :)
  • mikiking
    az eleg valoszinu
  • WuFraZselic
    most gondolkodom visszahúzzam e 2-3k-val hogy juve 0-1el leikszel...