211992
-
Arsenallal kapcsolatban akkor mi lett a végítélet? -
ugyanez, csak Barcával
DVSC-TEVA - FC Liverpool (Háromesélyes fogadás) FC Liverpool
FC Barcelona - Inter (Háromesélyes fogadás) FC Barcelona
Fiorentina - Lyon (Háromesélyes fogadás) Lyon
500 pénzzel, 7.65-ös szorzó :D
-
Dean Winchester #18524 az nembaj attól nyerhet bár sztem sem fog és az inter sem :D
otthon nem nagyon produkálják magukat na és a roma-val sem bírtak sztem jó kis iksz lesz megint :S
egyébként amire nem számítanék az az Inter győzelme és az arsenal veresége ,na és a sevilla győzelme xD
-
Dean Winchester #18523 félidőben megmondom hol várok meglepit!
standard , debrecen,lyon ---vki vezetni fog tuti!
végeredményben bíztos vagyok abban,hogy a fiorentina nyer és az arsenal mecsen 2.5 gól alatt lesznek a gólók száma.
debrecen mecsen kb 2 gólt várok
barca mecsen 4et minimum és kajak döntetlent és így az ucsó fordulóra marad minden
AZ alkamar nyerni fog de ki is kaphat
ezeket érzem de nem fogadok rájuk mert csak egy megérzés amit csak ugy beírtam :D -
A Lyont miért nyomja mindenki, már tovább jutottak, nekik ez már nem létkérdés. -
Dean Winchester #18521 na ma az unireia és a rangers győzelmet megraktam azt kész passz pussz -
HUmanHunter #18520 DVSC-TEVA - FC Liverpool (Háromesélyes fogadás) FC Liverpool
FC Barcelona - Inter (Háromesélyes fogadás) Inter
Fiorentina - Lyon (Háromesélyes fogadás) Lyon
ez bejönne bakker! 22 es odds van rajta -
Legyen már vége a Rubin meccsnek!!! -
Abidal? hisz ő nem h1n1es? :O
viszont Sneijder is csak pados... remélem Eto'o most kezdi el a gólgyártást a BL-ben :DDDD -
Hát pont ezért írtam ,hogy nem látom értelmét. Most csak azért pénzt rakni valamire, hogy legyen min izgulni szerintem hülyeség. (bár a nyerő automatától még mindig jobb) -
Nos a Barca kezdője
Valdez---Abidal-Puyol-Pique-Alves---Keita-Busquets-Xavi---Iniesta-Henry-Pedro
Inter Kezdője
Cezar---Maicon-Lucio-Samuel-Chivu---Cambiasso-Zanetti-Motta-Satnkovic---Milito-Eto'o
Messi és Ibra cserepadon -
persze, egy bizonyos szintig
de ha az ember nem nyer, úgy elég drága hobbinak bizonyul :D -
Dean Winchester #18514 az arsenalról egy kis szösszenet :D
Az ágyúsok három győzelemmel és egy döntetlennel vezetik a H csoportot, és tulajdonképpen a mai mérkőzésen az iksz is elég lenne a továbbjutásukhoz. A csapat mentalitásától azonban távol áll a defenzív taktika, a korábban említett statisztikáról nem beszélve. Wenger most azért bosszankodik, mert a legjobb formában lévő gólvágója, Robin van Persie megsérült a holland válogatott fellépésén, ráadásul a csatársorban Bendtner sincs bevethető állapotban. Ugyanakkor olyan támadók várnak bevetésre, mint Arsavin vagy Eduardo Da Silva, tehát a mester így is ütőképes együttest tud pályára küldeni. A Standard Liege együttesét Bölöni László irányítja, aki hatalmas népszerűségre tett szert a városban. A csapat tavaly megnyerte a bajnokságot, most azonban „csak” a 4. helyen áll a tabellán, és a legutóbbi öt bajnokijából csupán egyet tudott megnyerni. -
Lucky19 #18513 dehogy is nem nagyon jol jonne egy kis penzecske :) :) -
mikiking #18512 mert te nem akarsz nyerni -
Lucky19 #18511 az elso szelo jonak nez ki, csak Real nem bisztos...
Fiorentina - Lyon X
Bordeaux - Juve X
ere nem tennek X-et -
mikiking #18510 Debrecen - Liverpool (1:0handi) 2
Manchester - Besiktas 1
Real M. - Zurich (0:1handi) 1
Bayern - Maccabi 1
Másik szeló
Fiorentina - Lyon X
Bordeaux - Juve X
Barca Inter (0:1hendi) X2
Debrecen - Liverpool 2
Leeds - LEyton 1
Ac Milan - Marseille 1X -
Nekem itt valaki annak idején azt mondta, hogy kedvtelésből is lehet fogadni. Bár én annak nem látom értelmét. -
Lucky19 #18508 miki - ird csak ki h mit raktal fel :) -
miért mi másért fogad az ember? -
Lucky19 #18506 en betetem liverpool tiszta 2-be, legalab mostan nyerjen ha mar ligaba nem tud -
Lucky19 #18505 na kazan kiev elkezdodot a masik felido :) hajra kiev :) -
mikiking #18504 1:0 ás hendikappal is megraktam,és arra madjdnem 2es szorzó van -
mikiking #18503 Azért ez mégis csak egy BL ,bár semmi sem lehetetlen -
Liverpoolra érdemes fogadni?
mert csak a pénz kéne -
Lucky19 #18501 lehecseges de nem hinnem h anyi lesz, max 2:1 -
ezt így már pár napja tippeltem :D de most látom már tárgytalan :D bár ki tudja... Tottenham meccsen is 1-0 volt a félidő... -
igen, elpókereztem az időt :D
azért írtam #18495 :D:D:DD -
Lucky19 #18498 eleg ha 1:1lesz :) nekem megfelel -
mikiking #18497 beálltál jósnőnek ? :D Én is amúgy,de a 3-1 meredek...annyi gól nem lesz -
Félidei 0-0 -ból nem nézem ki h 3-1 lesz:D -
(egy durva 2. félidő után :D) -
Lucky19 #18494 en kivancsi vagyok ara h mien mecs lesz, remelem valahol fogjak adni.. es ha igen megnezem azert is h hogyan jatszik barca.. mert egyaltalan nem szeretem ouket!! nekem eleg ha ad inter egy gol es kiev is eleg ha ad egy gol es megvan eza ket mecs is es utana szepen lasacskan a tobi mecs is ugyhogy igy -
pedig a Kazan 3-1re fog nyerni :D -
mikiking #18492 jo ez a kettő...de az első két meccs bukik szerintem... Dynamo nem fog golt lőni,Inter triplán.. Barca támadó része kidőlt,nagy hangsúly lesz a védekezésen, szerintem esélytelen az Inter gól... -
azért mert a barca kikapott hazai pályán a kazantól, az Inter nem fog... vagy ha A megveri B-t, és B megveri C-t, akkor A megveri C-t is? -
Lucky19 #18490 B. Bystrica 1 - 0 Kosice
Moldava 1 - 3 Dun. Streda
akor mongy valamit ere :) vagy nezd meg akar hol :) -
mikiking #18489 Első két meccs szerintem bukta -
Lucky19 #18488 Vendeg gol mecskozbe : Kazan - Dyn.Kiev
Vendeg gol mecskozbe : Fc Barcelona - Inter Milan
Debrecen - FC Liverpool 2
Arsenal - St. Liege 1
Leeds United - Leyton Orient 1
Livingston - Albion Rovers 1
U. Catolica - Everton (2:0) 1
B.Bystrica - Ko¹ice (2:0) 1X -megfogtam
Moldava nad Bodvou - Dunajská Streda (0:3) 2 - megfogtam
ami mara volt adva -
gyepesjoint #18487 basszus mi van veletek???? :S kajak,azt hiszitek,hogy az Inter elveri a Barcát a Nou Camp-ban??? jó,a rubin-nak sikerült,de ez az Inter szvsz jóval gyengébb a Barca-nál,én is Barca-Rubin továbbjutásra tippelek,a mai meccsre pedig két döntetlenre! a Barca vagy győz 1 góllal,vagy 0-0 lesz,a Kazan pedig 2 góllal elveri a Kijevet!