211992
-
Ilyen hülye gólt kapni -
Ferrari23 #193070 Na nyomi Suarez... -
Ferrari23 #193069 Na igen, de Liver nem kapott 3 meccse gólt, ennyire nem jók ezek :D:D -
Rudee #193068 Fellaini azért kihagyott 3 hetet, ami eléggé visszavehet a formáján. -
Dean Winchester #193067 1-1et várok a chelsea-mu-n esetleg egy mákos mu győzelmet :D de ez a két csapat az aki már szívatott meg párszor és sose azt az eredményt hozták ami nekem kellett volna...
egyébként jó, 500at tennék rá ha..
ha már DP is szóba került ma akkor meg kell említeni, hogy
Del Piero szerezte a Sidney egyenlítő találatát -
Ferrari23 #193066 A gól mindenképp bár arra lehet nem adnak sokat.. -
Chelsea - United Hazai csapat 1,5 gól fölött = 1.90
Everton győzelem = 2.50
Newcastle-WBA X, vagy Vendéggyőzelem (dupla esély) = 1.80
Együtt 8.78
Mit gondoltok? -
Pár milliót benyeltek a magyarokon az oldalak + Szrt. :D -
Everton (to face Liverpool): Howard, Coleman, Baines, Jagielka, Distin, Neville, Osman, Fellaini, Naismith, Mirallas, Jelavic. Subs: Mucha, Heitinga, Hibbert, Oviedo, Hitzlsperger, Gueye, Vellios. Liverpool: Jones, Wisdom, Agger, Skrtel, Enrique, Allen, Sahin, Gerrard, Sterling, Suarez, Suso. Subs: Reina, Carragher, Shelvey, Coates, Downing, Henderson, Assaidi.
Fellaini visszatért a kezdőbe. Tényleg jó lehet az Everton győzelem. -
McCartman #193062 Alázott a Szeged. 
-
Ennyi mondtam h nyel egy pirost a Catania -
Rudee #193060 AIK is végig egykapuzik, hogy aztán egy kontrából gólt kapjanak. -
AZt mondja a magyar közvetítő a feyenord - ajax meccsen nem bír egymással a két gigász , de ez a döntetlen senkinek se jó OSZT AZ ÁLLÁS 1-2 ez miről beszél ? -
Dean Winchester #193058 na jó k**** ******d a bírónak 
de a játékos h lehet ekkora gyökér,hogy 1 sárgával képes ilyen hibát elkövetni
-
Dean Winchester #193057 jó közben én el is felejtettem, hogy most te ott játszol :D
valaki azt mondta,hogy szrtnél nem lehet nyerni, tessék élő példa vagy rá, hogy igen is lehet..
közben a real b 11 bajnoki mérkőzésén sem hozza a döntetlent... -
igen, csak a chelsea - mu mind2 cs. lő gólt mellé nem találtam értelmeset tippmaxon :D ez meg elég jó szorzóval bírt last minuteben gondoltam hátha... -
Dean Winchester #193055 am egyszerű jobban utánanéztél meggondoltad magad :D na csak fura volt, bocs...
reméljük kap 1 gólt a catania vagy a bíró vendé győzelemre fogadhatott? Esetleg első gólt a juve lővi-re? :DDD -
vezet is a juventus :) -
Dean Winchester #193053 nem kötekedésként de ezt így végképp nem értem :D #192997
én mondom,hogy nem lesz gól nélküli döntetlen , erre te " simán benne van a 0-0 pedig " :D most meg kiderül,hogy megrakod a hazai gólt?! :D
mind1... alényeg,hogy a ctania 1 gólt lőjjön a juve meg ne nyerjen!!! -
hát ha a Catania gólját elvette a spori, akkor most 5 év fegyházat kéne ítélnie Bendtnernek... szánalom -
szerintem hagyd:) -
ahogy az olasz bajnokság is meggyengült,úgy a Juve is,te magad írtad,hogy sehol sincsenek pl.a 2003-as csapathoz képest.ez a csapat egyáltalán nem emelkedik ki játékosállományban az olasz bajnokságban,mint ahogy kiemelkedne a Barca vagy a Real az NBI-ban.
-
újfalusi? :DDDD
Catania gólt 1.6ért... -
nem is akár milyet lőtt 3-1 lett a vége Nedved Piero Trezi meg Zidane lőt gólt és mind iszonyatosan szép gól volt -
Dean Winchester #193047 akkor nedved lőhetettt gólt? Csak mert ha őt meglátom valamiért mindig egy real-juve meccsre tudok gondolni :D -
Igazad van , ha most egy real vagy egy barca bekerülne ide a magyar bajnokságba ugyanakkora dicsőség lenne h végig csinálták a szezont veretlenül mint ha a spanyol bajnokságot csinálnák végig veretlenül
Majd ha egy olyan erős bajnokságot visznek végig veretlenül mint anno az Arsenal akkor azt mondom igen megérdemlik az elismerést , de ezt az olasz bajnokságot szerintem most a top csapatokból 4-5-6-7 végig vinné veretlenül pl bayern real barca chelsea és még talán a city és a United is + a dortmund -
Dean Winchester #193045 félidő overt raktál? -
Dean Winchester #193044 na igen a kifizetésnél engem is megleptek :D írják, hogy 3-5 munkanap aztán ha most kikérem akkor holnap délután csörög a telefon :D
Ha valaki megkérdez melyik iroda a legjobb akkor Sportingbet és bet365-t tudom mondani...
élőzésre a bet365 nem csak a picivel jobb szorzó miatt jobb (ami engem annyira igazándiból nem izgat) hanem mert gyorsan feloldják a fogadási zárást! Sportingbet van,hogy ha nagy helyzet van akkor lezárja a piacot majd 4 percig is ül rajta , ellen bet365nél gólt követően 2 másodpercen belül feloldják és tudsz is fogadni! -
Biztos vagyok benne hogy ha össze kerülne a 2003-as juvéval vagy milannal már nem lennének veretlenek -
ezzel nem lehet magyarázni egy veretlen szezont,hogy a bajnokság meggyengült. -
jézusom milyen gólt vettek el a Cataniától... pedig jött volna a szelvényem vele -
Hát ilyen gyenge Bajnokságba nem nehéz végig csinálni veretlenül a bajnokságot -
Azért azt is vedd figyelembe, hogy azóta a Serie A nagyon meggyengült. Akkoriban az Inter-Milan-Juve hármas nemzetközi szinten is meghatározó csapatok voltak. -
Emlékszem , mikor a Realt Lerendezték a 2003-as BL szezonban , az is micsoda meccs volt akkor a juve volt a nagy kedvenc még számomra is -
mégis a mostani csapat zárt veretlen szezont.sőt,lehet kettőt is fog. -
Igen, ráadásul nem csak olcsóbb a sportingbet, hanem jóval gyorsabb is lett. Korábban 3-4 nap is volt, mire kifizettek, most meg másnap mindig megjön tőlük a pénz. A pénzügyek kezelésében szerintem a sportingbetnél nincs jobb oldal: ingyenes befizetés és kifizetés hetente. Az oddsok már más tészta. :) -
Micsoda Juventus volt az mikor ő is ott játszott , te jó isten ibra del piero nedved cannavaro buffon trezi újfalusi
AZ kibaszott jó csapat volt , nem ilyen foss mint a mostani No Name játékosokkal -
Dean Winchester #193034 öreg pavel nedvedet most jó volt látni xD -
Dean Winchester #193033 nem adták meg a szabályos gólt :D én azt mondtam, hogy már félidőben gólt lőnek, szóval jött is a tipp de hát nem tudunk neki mit tenni ha a bíró nem adja meg :DDDD
effe: bet365
tigristanK: igen ez a lényeg, h kurva nagy difi van! 4300 vs 300 azért nem gyenge különbség :D illetve hetente 1 ingyen kif vs 1 hónap 1 kif...
mind1 most már jó tudni -
Catania beszed 1et legalább