Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott se várok gólparádét ,bár az ottani ifik jobbak a realnal :D pedro lehet mesterhármast produkál :P
ez meg a meglepõ nálam az atletico ilyen jó eredménye :D és most sem tudom elképzelni,hogy az atleticonak hogy a fenébe tudott a real idegenben 3at lõni?:Ddddd
Shep
Egyetlen reményem mára a barca meccs.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mást raktam, de 3x szorzó lenne ha lõnének egyet, de nem lesz belõle semmi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

buldozer99
14perc alatt 4et rámolt a sevilla, ez a nyomorék real meg még gólt sem tud lõni...

Forca Barca

Matthew Prosac
ilyen kreatív emberekbõl álló középpályával egy harmadosztályú csapatot nem tudnak magabiztosan megverni. ez tényleg elképesztõ :) de nekem már úgyis elment a szelvény máson is , mert a Malaga meccs sosem lesz 2,5over

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
sevilla is jön hendivel... (atletico is), villarreal is kiszenvedte... ha a valencia nyer akkor én is nyertem volna 3 rongyot! realnak hála már cask 1 szelvényem maradt (ha csak nem lõnek min. 2 gólt ), de bízom az nhl-szelómba! :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
4-1

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

érdekes sevilla a 46'-ban 0-1re állt erre már 3-1
...
még a 0-1es hendi se fog jönni :D
végülis én az 1-0nak örülnék a legjobban,mert a kezdõt meglátva erre soha a büdös életbe nem gondoltam volna.
WuFraZselic
abból a 250 millió euróból a 94 millió ér valamit... :) nélküle asszem csak a Getafét verte a real...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

na jóestét mindekinek :D holnap 15.30körül jelentkezem! addigra holnapi vmi megérzeseket nyomjatok be :D ja és remélem holnap azt olvasom,hogy nyert a real 1-0ra ,mert ha mást akkor picit ideges leszek :D
RIP <#shakehead>

a Real meg komolyan mondom szánalmas. idén se nyernek semmit. 4 gólos hátrányba vannak,hazai pályán meg nem képesek gólt lõni a 3.osztályú Alcorconnak.szánalmas! 250 millió euró,látszik az eredménye,idén se nyernek semmit<#levele> aminek én persze örülök :)
amúgy ezzel nem akartam senkit megbántani,de én is fogadtam rájuk,én is úgy gondoltam,hogy nem akarnak akkorát égni,hogy már itt az elején kiessenek egy ilyen csapat ellen. hát tévedtem.

cesc fábregas

WuFraZselic
akkor tedd meg a san josé gyõzelmét ~1.65ért ...

real bekaphatja... nyomorék csapat...
megraktad?:D én meg már azon agyalok h iksz marad :D
de sztem a végén lõnek egyet és 1:0 lesz
áá ez azért már égõ,hogy odahaza egy 3.osztályú csapatnak ne tudjanak gólt lõni :S

am debrecen sztem itthon nem fog kikapni a pooltól! 1.25 a pool szorzója!
és vmiért van egy érzésem,hogy a marseille megtréfálhatja a real-t.
Shep
Alcorcon gólt akarok!!!!!!!!!44

Matthew Prosac
ez a Real nagyon szerencsétlen ma, jobb ha már most elfelejtjük. ha lõttek volna 1-et a 60. percig, akkor szerintem bedarálták volna utána a kiscsapatot, de mostmár erre nincs esély

az kicsi odds :D
WuFraZselic
tessék bazzeg, 1-1 :DDDDD

WuFraZselic
inkább azt tedd meg 3500-al, hogy a Sevilla lövi a következõt :)

Matthew Prosac
1-1

Matthew Prosac
azóta volt még egy VanderVaart felsõkapufa, bár a bíró lefújta kezezés címén, egy Kaka helyzet fél perccel ezelõtt, meg elõtte fél perccel egy Nistelrooy lövés, aligmellé

ha ezt nem látom akkor megraktam volna 3500al h a kövi gólt az aalcron szerzi :D
<#szomoru1>
buldozer99
ég a sevilla is

Forca Barca

Matthew Prosac
nagyon nyom a Madrid, ha 10 percen belül nem lõnek gólt az csodakategória lesz...
amúgy Sevilla - Ciudad 0-1

Matthew Prosac
Real felsõkapufa...

buldozer99
huzzon el ez a büdös real a ....
hulladék ez a csapat...

Forca Barca

Forza Italia
Állítólag öngyilkos lett:S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
Madrid végre úgy kezdte a második félidõt ahogy illik: nyom rendesen.

Atti12
Már megint egy focista.. :S RIP

MaSzKa
<#shakehead>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

RIP.

WuFraZselic
<#szomoru1> jézusom :S

Matthew Prosac
:O szegény. nyugodjon békében

Matthew Prosac
nem volt muszáj nyerniük.. :) nem is tették meg
Amúgy szomorú hogy a Real nem akar továbbjutni, csak úgy hivatalból mennek elõre, de a 70-30%os labdabirtoklás ellenére nemigen volt veszélyes helyzetük. Sehol nincs az a fajta tûz, mint anno a Zaragoza ellen azon a híres kupapárharcon..

Forza Italia
Bocs elõre is az offért de ezt sztem látnotok kell

Gyász: elhunyt Robert Enke, a német válogatott kapus

32 éves korában elhunyt Robert Enke, a német labdarúgó-válogatott kapusa.

Hogy mi okozta a Hannover kapusának tragédiáját, egyelõre nem lehet tudni.

Bõvebben hamarosan.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

buldozer99
katasztrófa az egész hétvége,és a hét eleje, eddig -4k bukó:S

Forca Barca

a valencia menjen el kapálni, megint teljesítményt nyújtottak, én meg voltam olyan hülye hogy tettem rájuk, megyek velük együtt én is..

WuFraZselic
jaj istenem valencia :) gg, asszem ma bukó :D

Forza Italia
Egyenlõre a mai kupa meccsek egy nagy vicc

valencia bazzzmeg istenem persze hogy az utolso pillanatba...

buldozer99
valencia 2-2 lol, real is elmegy valszeg...:S

Forca Barca

Matthew Prosac
javítom magam, a Real 3-at sem fog lõni..
közben a Valencia ellen kiegyenlítettek

Shep
Hokis szelómról 2 meccs már bejött 1 jól áll + még egy NHL :)

gól se lesz :DDDDD

Shep
Kellene nekem egy Alcorcon gól.

mit szólnátok hozzá ha azt mondom elsõ gólt a vendég lõvi?:Ddd