Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hoppá odanézek real még 0:0 tudnak valamit afiúk 😄
az a vicc hogy amíg nem lesz 5-0 addig nem fog kijönni az alcorcon, így mondjuk egy 2-0, ami még nekem nem jó, meg szerintem sokaknak nem, az még a vendégeknek mindig jó.

csak könyörgöm ne basszon már fel a real, hogy egy harmadosztályú lofasz csapat x-re hozza ellenük a félidõt a bernabeuban. jó, tudom, nem lofasz, meg nem illik, de hát, nem véletlenül vannak ott ahol vannak, és kerül a madrid is oda, ahova való ha így teljesít. ha 15-en lennének és az is mind védekezne az alcorconnal akkor is egy 4-est kellene gurítani kedves sztárgárda. de ez az én véleményem, kicsit felfokozott idegállapotban, de a lényeg akkor is ez lenne ha nem tettem volna rájuk.

WuFraZselic
Villarreal esetleg mé1et, de Valencia 2 gólos gyõzelme lenne a fontosabb 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
a Real úgy játszik mint ha õk nyertek volna 4-0 ra

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
Villareal nekem már okés, de ez a Madrid 3-at sem fog lõni, nemhogy 4-et..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MaSzKa
1-0 villareal

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Forza Italia
vezet a villarral

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ezt a realt megeszi a barca a classicon.

Shep
Ma - lesz, már elõre látom, hogy franc esne a kupanapba bele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
+1

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Én, mondtam ,hogy nem jutnak tovább :S (messze még a vége)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem tudom említettem -e már, hogy hogy utálom a kupa napokat? Tetüláda Villareal a szart csinál vágjanak már 2-t azon a nyamvadék meccsen.

Matthew Prosac
Hát ez a Madrid nemigen talál fogást... Márpedig ha a félidõig nem rúgnak legalább 1-et, akkor lehet temetni a továbbjutásukat..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fsgh
Nem lesz olyan sima az a real továbbjutás... így 20perc után nem úgy néz ki

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
atletico 6-0, az igen 😄 ajándék volt hendivel 😄

MaSzKa
19:00 63 Villarreal 0 - 0 Puertollano (0 - 0)
20:00 20 Real Madrid 0 - 0 Alcorcon (0 - 0)
20:00 20 Tenerife 0 - 0 Celta Vigo (0 - 0)
22:00 Barcelona - Cultural Leonesa

eddig viccesen nézünk ki :S 😞

WuFraZselic
villarreal igazán felébredhetne így a 61. perc környékén.. Valencia meg lõjön már még 1et 😄

Shep
Úgy fest Dean gólja lekéste a csatlakozást.

Forza Italia
Gijon vezet ezaz

WuFraZselic
vagy lesgól volt? elõbb villogott a sevilla 😄

vezetett 😄 érvénytelenitették

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

WuFraZselic
Sevilla vezet! villarreal gólok + valencia gól kéne :S

Matthew Prosac
hazaértem, úgylátom az Atletico nem szarozik xDDDD

MaSzKa
Villarreal 0 - 0 Puertollano

ezek még csak legelnek :S

Shep
Atllétások a kupában megpróbálják bepótolni ami a bajnokságban nem megy 😊

Shep
Dean biztos izgul most, hogy meg lesz -e a gól 😊

mármint úgy értem természetesen, hogy barca hH *(0-1), real H *(0-2).

hát, elég sokat számít 😄😄 de itt a lista, akiktõl ma gyõzelmet várok/akarok.

atletico, valencia, sevilla, barca 2 góllal, real madrid 3 góllal.

Burdi
csak nem számít sokat a gyõzelmük?😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

nagyon remélem..

Burdi
de,azért csaknem lesz ellenfél.
legalábbis remélem:S😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

buldozer99
valencia piros:S

Forca Barca

és piros lapot is kaptak, ááá.. :@

Burdi
hopp, valencia 2-1

Shep
A villareal nem kapkodja el

Villareal is belehúzhatna!

MaSzKa
107 1 Real Madrid - Alcorcon 1.05 / 7.85 / 17.00

madrid 4-0 😄 naaa ezek utan sztem a real is hozhatja ezt a formát xD
Burdi
4-0 athletic

Banano
Nah ezt így nem lehet megtenni..akkor marad a Real továbbjutás.:

10/11/2009 19:31
Egyszeres Futball, Spanyol Copa del Rey
Real Madrid - Alcorcon
Továbbjutó : Real Madrid 5882,00 Ft 1,95 11469,90 Ft

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

WuFraZselic
a, valencia és atletico hendivel szépen jön. már csak a Villarrealnak kéne összeszednie magát és 2-3 góllal nyerni

Banano
jah annyi xd..
mindegy, szóval akkor real jut tovább és félidõben real vezet ezt teszem meg 6k-val .

Ha nem vezet akkor már úgyis mindegy nekem...45perc alatt nem fog 4gólt rúgni.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

ehh valencia vagy a vendég nyer a félidõben 1.45 ért alakulni látszik 😄
Forza Italia
Holnap Atl. Bilbao-Rayo Vallecano H 1.55
Elsõ meccs (0-2)
Sztetek???

hol látsz 1.2est?😄 realra 1.02lehet csak 😄
én meg mért féltem attól,hogy a valencia mecsen félidõben nem lesz gól 😞
Banano
Sevilla -Ciudad-ot mellétegyem kombiba?

vissza háá
vazzzzzzzze az atletico meg a valencia meg már megy is?:||||váááááááá én meg filoztam hogy rakjam meg õket 😞
Burdi
3-0 athletico😄

buldozer99
3-0, mérnem raktam én meg ezeket:S😄

Forca Barca