Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazzze a san jose nyert 😄 igaz a 20.minben lõtte be ea gyõztes gólt xD
kegyetlen
Shep
Campinense PB - Vasco Da Gama RJ (Tipp) 2 2,00 0:1

Ezért "üdvözítettem" a Barcat

FC Barcelona v Cultural Leonesa [exact Score 4:0 @ 8.00

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
York City - Chester
kombinációs fogadások Eng. Blue Square Premier 1 (3-2) 1.65
Bragantino - Paraná dupla esély Bra. Serie B 1X 1.25
Guarani Campinas - Ipatinga
dupla esély Bra. Serie B 1X 1.09
San Jose - Nashville
kombinációs fogadások NHL 1 1 (4-3) 1.70
3.82

SaiPa v JYP Jyvaskyla JYP @ 1.67
Bern v EHC Biel 1 or X @ 1.08
Storhamar v Manglerud Star [full Time DC 1 or X @ 1.15
NAS Predators v SJ Sharks X or 2 @ 1.19
2.47

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
gondolom 1. félidõre tett barca vezetést vagy gólokat, vagy hogy hendivel x, vagy vmi ilyesmi 😊 szerintem 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

5-0 lett 😄 szal nem értelek 😄
MaSzKa
kár, hogy nem fogadtam csak a Barcára 😞(

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

buldozer99
hehehe😄😄

Forca Barca

Shep
Azért mert pluszos azért 😊

ha ennyire nem bírod a focistákat,hogy mindig miattuk vesztesz,akkor miért raksz rájuk újra-újra? nemértem. :S

cesc fábregas

Shep
Eltörném mindnek a lábát amúgy semmi.

mibaj? 😊

cesc fábregas

Shep
A Barca elmehet oda ahova gondolom.

buldozer99
barca aláz😄, ez nem a real..

Forca Barca

Barnabyka
úgy nemigazán lenne biztosra bevédve.

MaSzKa
jégkorong abban te jó vagy

a védhetõ mit jelent

csak az a meccs hiányzik H-ra
és rádobtál D-re is?

és ha V lesz? akkor bukod igaz?

preckess
a várható nyeremény volt annyi 😄 a tét csak 200 volt 😄

Shep
Ha te azt tudnád, rengeteg szelvénnyel játszom és messze van a mindig nyertõl. Pluszos vagyok ez a lényeg. Ma pl. volt 2 focis kombim meg egy single a spanyol kupára egy sem jött. Barca meccsre van még szelvényem, majd kiderül. Volt egy jégkorongom amit már délután beírtam arról 1 meccs hiányzik ,de már védhetõ. Még él egy foci kombim, meg 2 single szelóm éjjelre.

Banano
Ha nyersz megkapod ha nem visszakapod.elvileg ..majd mindjárt kiderült.
De ilyen volt már a betsson-nál is , ott rendesek voltak és tényleg visszafizettek 3x25eurot.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
a tét volt annyi, vagy a várható nyeremény? nem mind1

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

preckess
12.540-et buktam egy meccs miatt <#levele> ( Zürich Lion - Servette ) :@

Matthew Prosac
én egy ezrest buktam, de most belefér xDDD ezen a héten nem lesz jó a kínálat, nem fogok túl sok szelvényt tenni

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MaSzKa
ni az az akció hogy visszakapod a pénzed ha buksz?<#fejvakaras>

és ha nyersz azt meg nem kapod meg?

MaSzKa
te is mindig nyersz grat 😄

adj majd jó tippeket nekem is

WuFraZselic
nekem még ezek <#idiota>

Ottawa - Edmonton H 2.03
San Jose - Nashville H 1.67
Boston - Pittsburgh V 2.32
Toronto - Minnesota H 2.19

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MaSzKa
😄

én buktam ma is 200Ft-ot :::::::::::::=====.((((((((

Shep
Jégkorongos szelóról már csak a Sharks kell éjjel.

Shep
Na valami csak jön ma is 😊

Leeds - Grimsby
mindkét csapat gólt lõ Eng. Johnstone’s Paint Trophy Igen (3-1) 1.97

buldozer99
nekem maradt 2000ft😄

Forca Barca

Banano
Pff de szánalmas volt ma a real ..remélem betcliktõl visszakapom a pénzem és utalom is kifele..xD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

fsgh
Én nullába jöttem ma ki szerencsére. Tuti taktikám volt. Nem fogadtam😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

buldozer99
katasztrófa volt ez a mai nap😄

Forca Barca

Matthew Prosac
majdnem megint 1-1 a Real meccs, nagy helyzet volt ismét.

jól mondta elõbb piros aztán gól 😄 az emberhátrányba került csapat vezetést szerez :S
jahh bepiroslott 😄d
ááá holnapi napra semmi érzésem sincs :S 200 ftért megrakok 3 nagy szorzót azt csá
mi történt?? :|
Matthew Prosac
inkább Celta gól nem? 😊

így is büszkék lehetnek magukra 😊
a gáz,hogy sokan mostmár a kövi ellenféltõl is azt várják,hogy essen ki hiszen ha a realt sikerült kiejteniük ... 😄d
de sztem bucsuzik ez a csapat akár egy depor vagy xerez vagy bárki mástól!.
Matthew Prosac
áááááááááh majdnem 1-1 a Real meccs

fsgh
még nem ehet tudni de lehet jól hozott volna ha minden meccsre egy ezrest megrak az ember hogy x lesz😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
sõõõt, Depor 11est is kihagyott 😄 😄

Celta Vigo piros közben

ezért nem mernék már rakni semmit se a barcára se 😄 elsõ ízben 4 v többet várok de ezek utan az 1-0 vag 1-1 sem elképzelhetetlen 😄
am vezet a madrid xDDD 8 min alatt még 3 gól xD nem lehetetlen
Matthew Prosac
mostmár annak szurkoltam hogy húzza ki kapott gól nélkül a kiscsapat, szal nemörülök...

WuFraZselic
ráadásul murcia pirosat is kapott...
na vezet a real..

Burdi
80.perc.. kicsit késõõ
1-0 realnak

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Forza Italia
Real gól.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep
Na nézem én tovább a filmet, további jó szurkolást!

Matthew Prosac
micsoda gólparádé van már ma!! 😮OO

79 Deportivo La Coruna 0 - 0 Murcia
79 Malaga 0 - 0 Zaragoza
79 Osasuna 0 - 0 Xerez
79 Real Madrid 0 - 0 Alcorcon
79 Tenerife 0 - 0 Celta Vigo

Shep
A próféta szóljon belõled.

áááááá érzem kikap a real 1-0 ra a 94.percben ítélt büntetõvel 😄
Matthew Prosac
ráadásul ez az Alcorcon a spanyol harmadosztály B' csoportjának 6. helyén áll, az Atletico Madrid B'-csapata alatt közvetlenül <#nevetes2>