211992
-
szerintem cseréld ki a swansea-t a coventry-ra (1.86os odds), abban újra átnézve benne van az X is. amúgy jó szelvény
-
ez nagyon jól néz ki.. lehet megrakom én is.. -
nyigor #55974 na én végeztem 2 poén 2 "tuti" -
chelsea - villa H 1,37
bolton - mu V 1,37
swansea - ipswich H 1,84
győr - pápa H 1,58
palermo - bologna H 1,51
200-->1650
-
nyigor #55972 kaposvár-paks 1 ez is naon tuti egy poén szelóra -
17ezer -
Dean Winchester #55970 Riise jön és eldönti a találkozó sorsát :D
amilyen szép eredményeket elér az inter ujabban a bajnokságban (azaz nem tud nyerni csak ikszelni) siman elképzelhető 3-1es hazai győzelem is! Igaz rangadón nem számít a forma ,na meg ez a találkozó roppant fontos hiszen ha a hazaiak nyernek akkor 1 pontra lenne az Inter ha meg az Inter nyer akkor növelné az előnyét.
most nézem odavágón a roma vezetett idegenben majd Eto'o révén egyenlített az Inter.
nálam ez 1X de inkább a 2.5 overre fogadok sztem.
fsgh és wufa ti mennyivel dobtátok meg az Intert?
palermo-bologna -> itt egy gyenge vendég siker érzek a levegőben,csak mert a palermo odahaza veretlen és idegenben még egyszer sem nyert senki az egymás elleni meccseket illetően. Na és 3 meccse nyeretlen a bologna! 2009.10.28 óta nem volt olyan,hogy 4 meccsig nyertlen legyen a vendég csapat.
Mondjuk a palermo meg dec. 6 óta ha 1 mérkőzést nem nyert meg akkor a következőt behúzta -> most 3 nyertelenségnél tart.
mind1 szumma = 3 esélyes ez a találkozó -
nyigor #55969
Chelsea - Aston Villa
Háromesélyes fogadás
Tipp: Chelsea 1.38
Werder Bremen - FC Nürnberg
2 esély (ha a rendes játékidőben döntetlen lesz, akkor a tét összege visszajár)
Tipp: Werder Bremen 1.11
Palermo - Bologna
Háromesélyes fogadás
Tipp: Palermo 1.57
Benfica - Braga
2 esély (ha a rendes játékidőben döntetlen lesz, akkor a tét összege visszajár)
Tipp: Benfica 1.15
Nk Dinamó Zágráb - NK Inter Zapresic
Háromesélyes fogadás
Tipp: Nk Dinamó Zágráb 1.15
Austria Wien - SC Magna Wr. Neustadt
Háromesélyes fogadás
Tipp: Austria Wien 1.55
erre vélemény?
-
100ast megér, de inkább cseréld ki watford H, és hertha X-re :D
coventryt látom sokan tesszük, kezdek kicsit aggódni :) -
Dean Winchester #55967
csak a rangadó a 2-2 nálam.
poénszelóféle.
Derby - Leicester : 1
2.60
Watford - Middlesbrough : X
3.25
Bayer Leverkusen - Schalke 04 : X
3.30
Hertha BSC Berlin - Borussia Dortmund : 1
3.30
4-es kombi
Teljes szorzó:
92.02
Összes tét (HUF):
100.00
Lehetséges nyeremény (HUF):
9202.05 -
én kizártnak tartom hogy az Inter újra x-eljen kb 8adjárá is az elmult 10-11 fordulóban, valamint azt is, hogy a Roma nyerjen :) -
nyigor #55965
lyon,palermo,totthanem,austria wien"",twente,,dinamo zagreb,werder"",benfica"",,chelsea
amin " ez van az 2 esély -
nyigor #55964 ha megnézitek az inter neces mecsek 2,5 nél kevesebb -
nyigor #55963 én egy 0-0 vagy 1-1 várok
lehet a döncit kéne húzni:d -
nyigor #55962 Coventry City - Sheffield Wednesday
Háromesélyes fogadás
Tipp: Coventry City 2.00
Levski Szófia - CSZKA Szófia
Háromesélyes fogadás
Tipp: Levski Szófia 2.40
FC Sion - FC Basel
Háromesélyes fogadás
Tipp: FC Basel 1.75
Malaga - CD Tenerife
Háromesélyes fogadás
Tipp: Malaga 1.88
AS Roma - Inter
Hány gólt szereznek?
Tipp: Kevesebb mint 2,5 1.78
-
ha rangadó, akkor 2-2
vagy ha hétfő esti bundesliga2 -
Már megint? :) -
1-3 lesz, szóval az over 2.5 jobbnak tűnik :) -
Dean Winchester #55958 végeredmény 2:2 -> ezt várom ezen a rangadón -
nyigor #55957 csak az roma-intert nemtom eldönteni vagy inkább ott azt rakom hogy 2,5 gól alatt -
Dean Winchester #55956 sztem nem rossz -
sanyiute #55955 poén szelónak kiváló:D -
nyigor #55954 na egy iylen neceset szerintetek????,
Coventry - Sheffield Wed H
Levszki Szófia - CSKA Sofia H
roma-inter D
Malaga- tenrife H
sion-basel V
poénszeló -
najó, én ma sem rakok.. eszméletlen milyen szar a tippmix kínálata, csak 3esélyes meccsek vannak.. wtf..
egy 5ös eredő oddst se tudok összehozni úgy, hogy az 99% biztos legyen.
gz to szjzrt..ezért élnek még. -
olá
#55895ből erősítsd már meg némelyiket :D -
Hát ha mástól nem is, de legalább tőled el is vártam. (ez nem élcelődés, ez most komoly) -
Akkor még van remény a szelvényem számára :) -
"reggel". ebben a témában melletted vagyok. -
Kezdö84 #55948 Forma 1 ben hamiltonnak van esélye szerintetek?
Vagy poénból megrakna 50-es odds ért. -
Dean Winchester #55947 Van igaza Shepnek is meg másnak is.
a mai világban sok mindent rövídítenek,ha vki a fórumon rövidít az nem gond sztem (ezt is én már régóta így irom és nem szerintemnek:S) hiszen a való életben sem mondják ki ,hogy papírzsebkendő hanem pzs :) ha itt vki a hogy helyett "h-t" ír akkor is tudjuk miről van szó.
a lényeg,hogy egymás írásait eltudjuk olvasni és kész.Ha vki kiírja a szavakat akkor ki ha vki nem akkor nem.(ennek nem tudunk mit tenni ha valaki megszokta már akkor nehezen tudna visszaszokni a helyes útra) De ez még mindig jobb mint ha valaki az Atletico-ra atlétásokat ír...
helyesírási téma lezárva!
én mára nem érzek ihletet,majd talán live fogadásban gólókra fogadok ha olyan iramú mecseket látok.
2 hete is volt olyan nap (azt hiszem az is szombat lehetett) ,hogy felkeltem és nem éreztem ihletet de ennek ellenére fogadtam :( rosszul tettem mert pár ezer forintot eljátszottam és nem hallgattam a megérzésemre.
Ma is így vagyok,egyszerűen nincs ihlet,vmiért kedvem sincs most a kínálatot megnézni. De vmi kifogok tölteni az tuti csak max 500 ft értékben.
15.00 körül jövök és majd beírom mire is fogadok.
Eredmenyeken ránézek a műsorra és beírom mire is tennék.Hangsúlyozom csak ránézek és amire gondolok azt irom.
aki nyerhetnek
chelsea-tottenham-derby-lyon-twente-palermo
aki nyerhetnek de félve raknám meg
standard-hertha-hearts-celtic-rizespor-besiktas
aki ikszelhetnek
watford-crystal palace-bordeaux-heracles-ZTE-leverkusen-bremen-roma-benfica-barcelona -
Ha nem tetszik a poén, akk csak engedd el a füled mellett, egyébként tényleg nagyon zavaró, hogy msnes írást használ itt sok ember, pedig én csak 17 vok. Ott én is úgy írok, de itt könnyebb más hozzászólását elolvasni, ha nem rövidítések sorából kell kiböngészni a komment tartalmát.
Más, ami már nem off: Shepnek üzenem, hogy a Villában nem lesz Agbonlahor, Heskey és lehet, hogy Millner sem (őt a kezdőbe jelölik, de kisebb sérülése van), ráadásul irdatlan sok meccset játszottak a közelmúltban, úgyhogy ha így nem nyer a Chelsea, akkor sehogy. A Villanak pedig ideje lenne kikapni, 10 (!) meccse veretlenek, ennyire pedig nem jók. -
én hendit illetve félidőt mostmár semmilyen meccsen nem teszek mert rohadt idegesítő amikor normálisan jön a meccs, csak úgy nem :) -
tudom hogy BL lesz jövőhéten, de ha megint bajnokok akarunk lenni, akkor nem hibázhatunk, felőlem lehet 0-1 egy 94. percben szerzett góllal, csak nyerjünk :)
még nézegetem a kínálatot, meg lehet, hogy csak 3-4 meccs lesz, de nyerjek valamit, mert nem mostanában nyertem...mindig 1-1 meccs vitte el a 10k feletti nyereményemet :( :) -
én is ezen a véleményen vagyok. Bwin-en csináltam egy egymeccses fogadást erre egy pofás összeggel :) -
Nem, azt poénnak szántam, de amit írtam komolyan gondolom. Ne igénytelenedjünk már el teljesen! -
mikiking #55941 Nem is mondtam,hogy nem fogja... De csak óvatosan vele,hendivel biztos nem tenném -
azért MU szerintem nem igen szelektálhat, ha BL, ha nem
be KELL húznia egy gyengélkedő bolton elleni meccset -
mikiking #55939 Bl meccs jövőhéten,csak óvatosan az ilyesmivel -
az eredőt nem is néztem :D
az nem baj, hogy a napoli csak holnap lesz, úgysem rakhatok minden nap mixet, nincs nekem annyi pénzem :D
lehet egy bolton - mu vendéget rakok, mert ott lesz Roooooney =) -
nem tudod, túl nagy az eredő odds (kb 6500 körüli :D)
ja az a kettő jó, bár napoli csak holnap lesz