211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Shep
    Cselzi meccset le is lehetne fújni :)
  • nyigor
    wolwer 4 mecse veretlenretlen ideje végre jöhet egy L a sok D meg W után
    csak nemtom hogy arsenal milyen kezdővel várható

valaki info?????,
  • CB SNIPER #58467
    nah majd ferguson kioszt egykét sallert az öltözöben aztán jajj a chelsea-nek xd :)
  • kraawz
    nekem a végeredmény mindegy, a poénszelómon van egy drogba gól, az kéne.. padról nehéz lesz :D
  • dragon11
    Joe Coleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • mikiking
    Micsoda gól,és micsoda helyzetkialakitással vezet a Chelsea !!!!! Csak igy tovább !!!!!!
  • Shep
    Hát ők nem tudják, hogy nem nyernek a hazaiak :)
  • dragon11
    jaja.. egyelőre uralják a meccset, már 2nagy helyzet volt.:) maradjon is így..

hajrá kékek^^
  • kraawz
    drogba a padon
  • mikiking
    Na hajrá Chelsea !!!!!!
  • CB SNIPER #58459
    nemtudom egyesek hogy mernek még a sevilla-ra rakni :o
  • Shep
    De ha x akkor is maradnak a helyén a Palermo és BL selejtezőt érő helytől jobbak úgysem lesznek, tehát az x nem is tűnik olyan rossz tippnek, de az x2 az fix.
  • Blum
    ja,ezt nem tudtam. Kösz az infót.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Megsérült a BL-ben, 2-3 hetet kihagy.
  • Shep
    BL meccsen lesérült.
  • dragon11
    Drogba nem kezdő, ááá
  • Shep
    Hát azért ez túlzás, de a top10-ben benne vannak.
  • Blum
    WTF? Rooney hol van?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Man Utd: Van der Sar, Neville, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Fletcher, Giggs, Scholes, Park, Berbatov.

Subs: Kuszczak, Carrick, Nani, Rafael Da Silva, Macheda, Gibson, De Laet.

Chelsea: Cech, Paulo Ferreira, Alex, Terry, Zhirkov, Joe Cole, Deco, Lampard, Mikel, Malouda, Anelka

Subs: Turnbull, Drogba, Ballack, Kalou, Sturridge, Belletti, Bruma.
  • kraawz
    na, én ezekből kovácsolok össze mára egy v két szelvényt

Middlesbrough-Crystal Palace 1X 1,16
    Bordeaux-Nancy H DNB 1.16
    Montpellier-Monaco 1X 1.18
    Saint-Étienne-Le Mans 1X 1.16
    Genoa-Livorno H 1.45 (ajándék kategória)
    Inter-Bologna H 1.28
    Barcelona-Bilbao H 1.20
    Sevilla-Tenerife H DNB 1.12

ezeket már csak zárójelben
    Zarya-Dinamo Kijev V 1.20
    Obolon Kiev-Shakhtar Donetsk V 1.20
  • kraawz
    kösz shep amúgy, 3k-val megtoltam a fradit! :)

amúgy ha bárki lát ilyen vagy hason promót bármelyik irodánál, írjon nyugodtan a topikba, az ilyenekkel csak mindenki jól jár!
  • Dean Winchester
    én kaptam vmit pár napja de töröltem is egyből :D egyébként jó ez,csak hát ápr. 4-ig semmiképp se tudok utalni hiszen hétvégén nincs utalás :(
    catania-palermo lenne akkor a következő bundameccs?:D

egy srác elemzése az egyik fórumon,iggen érdekes. és gondolkozom az ikszen elég erősen!A lényeg ahol még kínálatban van ott a catania-palermo meccsen az ikszet várják ... (lehet nem véletlenül)

Catania – Palermo

Bundameccs vagy vérgőzös szicíliai rangadó? Megbeszélt döntetlen avagy egy nagyon tüzes és a három pontért hajtó vendég csapat? Olyan kérdéses ezek, amelyekre szombat délután választ kapunk.

Most nem sokat fogok foglalkozni a két csapattal, sokkal inkább a terjengő pletykákkal. Az olasz bajnokságra mindig is jellemző volt a bunda, a megbeszélt eredmények, ez robbant ki a 80-as években, és ez vezetett a Calciopoli néven elhíresült közelmúltbeli fejleményekhez. Akkor pár csapatot kizártak, és mindenki azt hitte, ennyivel le is zárhatják a dolgot. Erre fel idén ismét olyan eredményeket láthatunk, ami után felhúzza a szemöldökét az ember. Nézzünk vissza egy héttel. Akkor a Chievo-Parma meccsen erősen jelzett a bundafigyelő rendszer, és le is vették a kínálatból a mérkőzést. A döntetlenre 1.75-öt fizettek a végén a fogadóirodák, ilyenre pedig még nem volt példa. Milyen meglepetés, a mérkőzés végül 0-0-ával zárult…

Azt hihetnénk, tényleg lebundázták a szalonremit. Ezt én azonban nem hiszem. Megnéztem a meccs összefoglalóját, és semmi olyan jelet nem láttam, ami előzetes összebeszélésre utalt volna. Volt ott 1-1 kapufa, számolatlan helyzet, di Carlo mester dühöngése, szóval olyan volt, mint egy szokványos olasz bajnoki. Guidolin mester is arra reagált a meccs után, hogy itt nem volt megbeszélve semmi, arról pedig nem tehet, hogy a 80. percet követően már nem törekedtek a gólszerzésre a csapatok. Én tehát nem hiszem azt a döntetlen-bundát!

És itt jön a heti bunda. Catania-Palermo, és az oddsok a döntetlenre közelítenek a múlt hetihez. Nehogy már. Ez teljesen más, mint a múlt heti. Ez dél, és valóban rengeteg bunda van, de a két csapat gyűlöli egymást. Szicíliában vagyunk, ahol mindent meghatároz a maffia, a Cosa Nostra, de most van tét. Délnek kell egy csapat a Bajnokok Ligájában, és erre csak a Palermo pályázhat. Ha itt bunda X lenne, akkor Mazzanoék elveszítenék az előnyt. Az Elefántok teljes biztonságban vannak, Mihajlovicsék nem fognak kiesni, számos sérültjük és eltiltottjuk van (Delvecchio és Augustyn), sőt a szerb mestert is eltiltották egy meccsre. Ha ez a meccs döntetlen lesz, akkor megeszem a képzeletbeli sapkámat. Én ezzel a tippel megadom a lehetőséget a döntetlennek is, de inkább letettem a voksomat a Palermo mellett. Nekik kell a pont, mint egy falat kenyér. Ha bunda lesz, akkor az abból fog állni, hogy könnyedén fog nyerni a vendég csapat.
  • kraawz
    megtaláltam, tárgytalan

ez az unibet az összes fogadóirodát veri .. :)
  • kraawz
    tudomén :)
  • kraawz
    nem vezet a link a promóhoz.. nincs pontosabb ?
  • Shep
    Hát ez nem konkrétan neked szólt, csak úgy általánosságban azoknak akik zsinórban buknak szelvényeket és nem jönnek rá miért :)
  • kraawz
    hihetetlen.. már tegnap is írtam, milyen eltérések lehetnek mondjuk a biwn és unibet között (1,55-> 1.70 és hasonlóak)

ma pl a coventry győzelem 1.95 van bwinen, unibeten 2.25.. khmkhm
  • Shep
    Fradi meccsre akció!
    Ha a Fradi győzelmére fogad nem veszíthet! Minden játékosunknak kockázatmentes fogadást kínálunk 3000 Ft értékig! Ha az FTC győzelmére fogad és nem lesz nyertes a fogadása, visszatérítjük a tétet!Részletek
  • VPersie
    Genoa-Livorno :H sztem ez is jó lehet.az Inter-Bologna H mellett.
  • kraawz
    egyáltalán nem az.. több mint 2 hónapomba telt rájönni, hogy mikre és hogy is érdemes fogadni :)
  • inter94
    ok,akkor kivettem:)
  • WuFraZselic
    én kihagynám a megtizedelt arsenalt
  • mikiking
    simán
  • inter94
    5270 Arsenal - Wolverhampton 1 1.22
    5644 Inter Milan - Bologna 1 1.24
    5876 FC Barcelona - Athl. Bilbao 1 1.20
    4995 Aarau - Young Boys Bern 2 1.40
    6912 ADO Den Haag - Ajax 2 1.28
    6915 Willem Tilburg - PSV Eindhoven 2

ez mehetne nagyobb téttel?
  • mikiking
    Manchester - Chelsea X2 vélemény ??
  • Blueblood
    Sevilla, Genoa és...magyarokat nem ismerem, Heerenvent azt se tom ki ellen játszik, Montpellier meg veszélyes, hogy mikor pukkad ki, lehet, hogy már a Lille elleni csúnya vereség is annak a kezdete volt.
  • sanyiute
    WTF ?:D
  • QPR
    Sevilla 1,4
    Genoa 1,5
    Montpellier 1,72
    Heerenven 1,5
    Fradi 1,7

közül kellene háromat kiválasztanom és megtenni. De melyikeket????
  • wauwau
    Szép napot mindenkinek. Hmm mára valami jó tipp anyi jó mecs van nem tudok választani:)???
  • dragon11
    Érdekelne engem is, hogy mi ez.xÐ