211992
-
Cselzi meccset le is lehetne fújni :) -
nyigor #58468 wolwer 4 mecse veretlenretlen ideje végre jöhet egy L a sok D meg W után
csak nemtom hogy arsenal milyen kezdővel várható
valaki info?????, -
CB SNIPER #58467 nah majd ferguson kioszt egykét sallert az öltözöben aztán jajj a chelsea-nek xd :) -
nekem a végeredmény mindegy, a poénszelómon van egy drogba gól, az kéne.. padról nehéz lesz :D -
Joe Coleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
mikiking #58464 Micsoda gól,és micsoda helyzetkialakitással vezet a Chelsea !!!!! Csak igy tovább !!!!!! -
Hát ők nem tudják, hogy nem nyernek a hazaiak :) -
jaja.. egyelőre uralják a meccset, már 2nagy helyzet volt.:) maradjon is így..
hajrá kékek^^ -
drogba a padon
-
mikiking #58460 Na hajrá Chelsea !!!!!! -
CB SNIPER #58459 nemtudom egyesek hogy mernek még a sevilla-ra rakni :o -
De ha x akkor is maradnak a helyén a Palermo és BL selejtezőt érő helytől jobbak úgysem lesznek, tehát az x nem is tűnik olyan rossz tippnek, de az x2 az fix. -
Blum #58457 ja,ezt nem tudtam. Kösz az infót. -
Megsérült a BL-ben, 2-3 hetet kihagy. -
BL meccsen lesérült. -
Drogba nem kezdő, ááá -
Hát azért ez túlzás, de a top10-ben benne vannak. -
Blum #58452 WTF? Rooney hol van? -
Man Utd: Van der Sar, Neville, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Fletcher, Giggs, Scholes, Park, Berbatov.
Subs: Kuszczak, Carrick, Nani, Rafael Da Silva, Macheda, Gibson, De Laet.
Chelsea: Cech, Paulo Ferreira, Alex, Terry, Zhirkov, Joe Cole, Deco, Lampard, Mikel, Malouda, Anelka
Subs: Turnbull, Drogba, Ballack, Kalou, Sturridge, Belletti, Bruma. -
na, én ezekből kovácsolok össze mára egy v két szelvényt
Middlesbrough-Crystal Palace 1X 1,16
Bordeaux-Nancy H DNB 1.16
Montpellier-Monaco 1X 1.18
Saint-Étienne-Le Mans 1X 1.16
Genoa-Livorno H 1.45 (ajándék kategória)
Inter-Bologna H 1.28
Barcelona-Bilbao H 1.20
Sevilla-Tenerife H DNB 1.12
ezeket már csak zárójelben
Zarya-Dinamo Kijev V 1.20
Obolon Kiev-Shakhtar Donetsk V 1.20 -
kösz shep amúgy, 3k-val megtoltam a fradit! :)
amúgy ha bárki lát ilyen vagy hason promót bármelyik irodánál, írjon nyugodtan a topikba, az ilyenekkel csak mindenki jól jár! -
Dean Winchester #58448 én kaptam vmit pár napja de töröltem is egyből :D egyébként jó ez,csak hát ápr. 4-ig semmiképp se tudok utalni hiszen hétvégén nincs utalás :(
catania-palermo lenne akkor a következő bundameccs?:D
egy srác elemzése az egyik fórumon,iggen érdekes. és gondolkozom az ikszen elég erősen!A lényeg ahol még kínálatban van ott a catania-palermo meccsen az ikszet várják ... (lehet nem véletlenül)
Catania – Palermo
Bundameccs vagy vérgőzös szicíliai rangadó? Megbeszélt döntetlen avagy egy nagyon tüzes és a három pontért hajtó vendég csapat? Olyan kérdéses ezek, amelyekre szombat délután választ kapunk.
Most nem sokat fogok foglalkozni a két csapattal, sokkal inkább a terjengő pletykákkal. Az olasz bajnokságra mindig is jellemző volt a bunda, a megbeszélt eredmények, ez robbant ki a 80-as években, és ez vezetett a Calciopoli néven elhíresült közelmúltbeli fejleményekhez. Akkor pár csapatot kizártak, és mindenki azt hitte, ennyivel le is zárhatják a dolgot. Erre fel idén ismét olyan eredményeket láthatunk, ami után felhúzza a szemöldökét az ember. Nézzünk vissza egy héttel. Akkor a Chievo-Parma meccsen erősen jelzett a bundafigyelő rendszer, és le is vették a kínálatból a mérkőzést. A döntetlenre 1.75-öt fizettek a végén a fogadóirodák, ilyenre pedig még nem volt példa. Milyen meglepetés, a mérkőzés végül 0-0-ával zárult…
Azt hihetnénk, tényleg lebundázták a szalonremit. Ezt én azonban nem hiszem. Megnéztem a meccs összefoglalóját, és semmi olyan jelet nem láttam, ami előzetes összebeszélésre utalt volna. Volt ott 1-1 kapufa, számolatlan helyzet, di Carlo mester dühöngése, szóval olyan volt, mint egy szokványos olasz bajnoki. Guidolin mester is arra reagált a meccs után, hogy itt nem volt megbeszélve semmi, arról pedig nem tehet, hogy a 80. percet követően már nem törekedtek a gólszerzésre a csapatok. Én tehát nem hiszem azt a döntetlen-bundát!
És itt jön a heti bunda. Catania-Palermo, és az oddsok a döntetlenre közelítenek a múlt hetihez. Nehogy már. Ez teljesen más, mint a múlt heti. Ez dél, és valóban rengeteg bunda van, de a két csapat gyűlöli egymást. Szicíliában vagyunk, ahol mindent meghatároz a maffia, a Cosa Nostra, de most van tét. Délnek kell egy csapat a Bajnokok Ligájában, és erre csak a Palermo pályázhat. Ha itt bunda X lenne, akkor Mazzanoék elveszítenék az előnyt. Az Elefántok teljes biztonságban vannak, Mihajlovicsék nem fognak kiesni, számos sérültjük és eltiltottjuk van (Delvecchio és Augustyn), sőt a szerb mestert is eltiltották egy meccsre. Ha ez a meccs döntetlen lesz, akkor megeszem a képzeletbeli sapkámat. Én ezzel a tippel megadom a lehetőséget a döntetlennek is, de inkább letettem a voksomat a Palermo mellett. Nekik kell a pont, mint egy falat kenyér. Ha bunda lesz, akkor az abból fog állni, hogy könnyedén fog nyerni a vendég csapat. -
megtaláltam, tárgytalan
ez az unibet az összes fogadóirodát veri .. :) -
tudomén :) -
nem vezet a link a promóhoz.. nincs pontosabb ? -
Hát ez nem konkrétan neked szólt, csak úgy általánosságban azoknak akik zsinórban buknak szelvényeket és nem jönnek rá miért :) -
hihetetlen.. már tegnap is írtam, milyen eltérések lehetnek mondjuk a biwn és unibet között (1,55-> 1.70 és hasonlóak)
ma pl a coventry győzelem 1.95 van bwinen, unibeten 2.25.. khmkhm -
Fradi meccsre akció!
Ha a Fradi győzelmére fogad nem veszíthet! Minden játékosunknak kockázatmentes fogadást kínálunk 3000 Ft értékig! Ha az FTC győzelmére fogad és nem lesz nyertes a fogadása, visszatérítjük a tétet!Részletek -
VPersie #58441 Genoa-Livorno :H sztem ez is jó lehet.az Inter-Bologna H mellett. -
egyáltalán nem az.. több mint 2 hónapomba telt rájönni, hogy mikre és hogy is érdemes fogadni :) -
ok,akkor kivettem:) -
én kihagynám a megtizedelt arsenalt -
mikiking #58437 simán -
5270 Arsenal - Wolverhampton 1 1.22
5644 Inter Milan - Bologna 1 1.24
5876 FC Barcelona - Athl. Bilbao 1 1.20
4995 Aarau - Young Boys Bern 2 1.40
6912 ADO Den Haag - Ajax 2 1.28
6915 Willem Tilburg - PSV Eindhoven 2
ez mehetne nagyobb téttel? -
mikiking #58435 Manchester - Chelsea X2 vélemény ?? -
Sevilla, Genoa és...magyarokat nem ismerem, Heerenvent azt se tom ki ellen játszik, Montpellier meg veszélyes, hogy mikor pukkad ki, lehet, hogy már a Lille elleni csúnya vereség is annak a kezdete volt. -
sanyiute #58433 WTF ?:D -
QPR #58432 Sevilla 1,4
Genoa 1,5
Montpellier 1,72
Heerenven 1,5
Fradi 1,7
közül kellene háromat kiválasztanom és megtenni. De melyikeket???? -
wauwau #58431 Szép napot mindenkinek. Hmm mára valami jó tipp anyi jó mecs van nem tudok választani:)??? -
Érdekelne engem is, hogy mi ez.xÐ