image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    én kaptam vmit pár napja de töröltem is egyből :D egyébként jó ez,csak hát ápr. 4-ig semmiképp se tudok utalni hiszen hétvégén nincs utalás :(
    catania-palermo lenne akkor a következő bundameccs?:D

egy srác elemzése az egyik fórumon,iggen érdekes. és gondolkozom az ikszen elég erősen!A lényeg ahol még kínálatban van ott a catania-palermo meccsen az ikszet várják ... (lehet nem véletlenül)

Catania – Palermo

Bundameccs vagy vérgőzös szicíliai rangadó? Megbeszélt döntetlen avagy egy nagyon tüzes és a három pontért hajtó vendég csapat? Olyan kérdéses ezek, amelyekre szombat délután választ kapunk.

Most nem sokat fogok foglalkozni a két csapattal, sokkal inkább a terjengő pletykákkal. Az olasz bajnokságra mindig is jellemző volt a bunda, a megbeszélt eredmények, ez robbant ki a 80-as években, és ez vezetett a Calciopoli néven elhíresült közelmúltbeli fejleményekhez. Akkor pár csapatot kizártak, és mindenki azt hitte, ennyivel le is zárhatják a dolgot. Erre fel idén ismét olyan eredményeket láthatunk, ami után felhúzza a szemöldökét az ember. Nézzünk vissza egy héttel. Akkor a Chievo-Parma meccsen erősen jelzett a bundafigyelő rendszer, és le is vették a kínálatból a mérkőzést. A döntetlenre 1.75-öt fizettek a végén a fogadóirodák, ilyenre pedig még nem volt példa. Milyen meglepetés, a mérkőzés végül 0-0-ával zárult…

Azt hihetnénk, tényleg lebundázták a szalonremit. Ezt én azonban nem hiszem. Megnéztem a meccs összefoglalóját, és semmi olyan jelet nem láttam, ami előzetes összebeszélésre utalt volna. Volt ott 1-1 kapufa, számolatlan helyzet, di Carlo mester dühöngése, szóval olyan volt, mint egy szokványos olasz bajnoki. Guidolin mester is arra reagált a meccs után, hogy itt nem volt megbeszélve semmi, arról pedig nem tehet, hogy a 80. percet követően már nem törekedtek a gólszerzésre a csapatok. Én tehát nem hiszem azt a döntetlen-bundát!

És itt jön a heti bunda. Catania-Palermo, és az oddsok a döntetlenre közelítenek a múlt hetihez. Nehogy már. Ez teljesen más, mint a múlt heti. Ez dél, és valóban rengeteg bunda van, de a két csapat gyűlöli egymást. Szicíliában vagyunk, ahol mindent meghatároz a maffia, a Cosa Nostra, de most van tét. Délnek kell egy csapat a Bajnokok Ligájában, és erre csak a Palermo pályázhat. Ha itt bunda X lenne, akkor Mazzanoék elveszítenék az előnyt. Az Elefántok teljes biztonságban vannak, Mihajlovicsék nem fognak kiesni, számos sérültjük és eltiltottjuk van (Delvecchio és Augustyn), sőt a szerb mestert is eltiltották egy meccsre. Ha ez a meccs döntetlen lesz, akkor megeszem a képzeletbeli sapkámat. Én ezzel a tippel megadom a lehetőséget a döntetlennek is, de inkább letettem a voksomat a Palermo mellett. Nekik kell a pont, mint egy falat kenyér. Ha bunda lesz, akkor az abból fog állni, hogy könnyedén fog nyerni a vendég csapat.