211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • ben89
    hétfőn gondolom a Lottózok se lesznek nyitva,ugye?
  • WuFraZselic
    2-0
  • Blueblood
    Sevilla, ugye nem fogsz megfosztani egy 14-es eredő oddsú meccstől:S?
  • Blueblood
    Tudom, csak téged már felsoroltalak a szakikhoz:)

Köszi szépen a véleményeket Shep,Wufra, meg a sérült listát, a nagy tétű szelóm marad az amit írtam, a kis tétűbe én hagyom a Bayernt, visszatért Robben és gyenge ez a MU Rooney nélkül, ha Drogba kezdett volna, akkor lehet, hogy ez simább győzelem. Mellécsapok még akkor egy Inter győzelmet is, végülis a Chelseat is verték idegenben, azért nem rossz ez az Inter.
    Nem néztem a meccset, (inkább Arsenal-Barcat) de a stat és az elmondottak alapján Akinfeeven múlt, hogy nem dőlt még el a továbbjutó sorsa.
  • dragon11
    csak sikerült eljuvéskodni..

havernak kéne a győzelem, hajrá..
  • Blueblood
    faszom anderlecht 2-2....
  • WuFraZselic
    a zárójeles szöveg az 1. bekezdésben természetesen az arsenalra utalt :D
  • WuFraZselic
    én is Interes vagyok, nem csak fsgh kolléga

a barca győzelem szinte biztos (épp hogy nyertek a wolves ellen most is, és kedden egy kicsit színvonalasabb lesz az ellenfél, gallas-fabregas-arshavin nélkül a csapat gerince "eltört", nem látok sok esélyt hogy esetleg x-re húzzák)
    Lyon is durva lenne ha elbukná, bár fene tudja mennyire tartalékoltak a rennes ellen. viszont a hazai bordeaux vereség lehet hogy a nagy tartalékolásra utal, de szerintem max 2-1re nyernek, szóval a lyon továbbmegy)

Inter meccsről meg annyit, hogy visszatér Lúcio és Motta, Sneijder bokasérülése sem bizonyult komolynak, már ma is beállt fél órára a bologna ellen. ráadásul a 4 alappillér (Zanetti, Maicon, Eto'o, Lúcio) amúgy sem játszott ma, méginkább pihentek. (tudom, a cska-nak sem volt meccse a terrorcselekmény miatt). gólt nem hiszem hogy kapunk, krasic sem játszhat, a védelmükből kiesett aldonin is, én 2.15ért nagyon jónak érzek egy Inter győzelmet. kizártnak tartom, hogy 1nél többet kapjunk, és hogy ne lőjünk legalább 1 gólt...

MU-ról pedig annyit, hogy ma is átaludták az 1. félidőt, 2.ban játszottak igazán színvonalasan, nem lehet megmondani mire számíthatunk a bayern ellen. bár elnézve berbatovot lehet semmire, és egy 0-0al kiesnek
  • Shep
    Az a kettő amit rakni akarsz az jó szerintem.
  • WuFraZselic
    re

faszomat a Genoába, 12ezres szelvényt vitt el. mind1, Lyon jött, igy 0szaldós legalább a nap

látom közben juve sem hoz szégyent magára
  • buldozer99
    Barca henger beindult megint:D
    4-0
  • Blueblood
    Az lesz:) Matt, Wufra, Shep véleményét kikérem, meg az interesekét (FSGH pluszban) meg nem tudom kit hagytam ki:) (Dean már mondott véleményt)
  • Blueblood
    10. 2-1:D
  • Attila8805
    Hűű Porto meccs jól indul.
    1. perc 0-1
    4. perc 1-1
  • dragon11
    Akkor inkább várd meg a szakik véleményét.:) én még nem vagyok pr0.
  • Blueblood
    Jó elhiszem, kicsi pénzes szelvényre megy is. Csak én most 2 fikszet (Barca győzelem és Lyon tj.) kerestem, mert most nagy pénzel fogok játszani (húsvéti zsebpénzkiegészítés:), tehát min 10 ezer és azért az szíven ütne ha elbuknám...
  • Blueblood
    EZ nem jtöt be, vezet az Udinese:)
  • dragon11
    de attól függetlenül Inter tovább jutás lesz, és talán győzelem is..
  • dragon11
    CSZKA otthon olyan gólt fog verni, hogy füstölni fog..
  • Blueblood
    Hm...ha a Bayern továbbjut (már pedig ezt én is így gondolom), akkor lőnie kell gólt, mer nem tudja 0-n tartani a MU-t, ezt még a Chelseanek sem sikerült, pedig az job védelem (igaz 2-0-nál kicsit kieresztettek).
    Arsenal nem valami biztos, a Wolvesnak hazain alig rugtak, oké, BL az más.
    CSZKA nem tuti az a gól, jó ez az Inter, ők képesek arra, hogy 0-0-t játszanak. Megjátszható, de nem biztos tipp.
    Lyon esélyes, sztem nem flegmáskodják el a visszavágót.
    De az enyémeimhez mit szólsz? (Barca győzelem, Lyon tj. nagy pénzel, másik szelót átgondolom, most is kikap a Bordeaux, szal inkább Bayern tj, Lyon gól, Barca gól, CSZKA gól), ezek mennek kis pénzel).
  • Dean Winchester
    azt várom h juve vezessen és lehessen rakni nagy szorzóért az udinesere
  • jAsOn VoOrHeEs
    És akkor egy Di Natale gól rendel. :)

UDINESE (4-4-2): Handanovic; Ferronetti, Zapata, Lukovic, Pasquale; Isla, Inler, Asamoah, Pepe; Sanchez, Di Natale.

A disposizione: Belardi, Cuadrado, Sammarco, Badu, Siqueira, Floro Flores, Corradi.

JUVENTUS (4-4-2): Manninger; Zebina, Legrottaglie, Cannavaro, De Ceglie; Camoranesi, Sissoko, Felipe Melo, Marchisio; Amauri, Del Piero.

A disposizione: Pinsoglio, Grygera, Grosso, Candreva, Giovinco, Trezeguet, Iaquinta.
  • Dean Winchester
    nancy löjjön még1 gólt mert igaz csak 100 ft-al de megraktam a nancyt mint 4.gól szerzője.
  • Dean Winchester
    én mit rakok nem sok mindent találtam:S bayern tj-t tuti!
    bayern lő gólt
    arsenal lő gólt
    cszka lő gólt
    lyon lő gólt.
    kb lehet ezt a 3at! lyonra meg lyon tj-ra keveset fognak fizetni sztem szal ez felejtős.
  • Blueblood
    Ja és azt tudom, hogy az Inter nem fog nyerni Moszkvában, de a továbbjutás meg lesz (kérdés, hogy mekkora oddsal adják, mer ha nevetséges 1,3 körüli, akkor inkább megrakom a CSZKA győzelmet)
  • nyigor
    bordo megtehet egy szíveséget rem nem lesznek bajnokok ha most nem x legalább
  • Dean Winchester
    érdekesség.
    mont-monaco meccshez egy kis adalék.
    egy rossz hazai széria szakadhat vagypedig tovább megy a hazaiak vesszőfutása a mumus ellen?!
    12szer találkoztak egymással az 1998/1999 es idénytől és csak a 2001/2002es szezonban végeztek egymással döntetlenre! szóval a montpelie egyszer sem tudott nyerni a monaco ellen :|
    odavágó 0-4 lett :)

• Blueblood
    Tudom, hogy Arsenal drukker vagy, de elismered, hogy ha nincs a bíró, akkor valszeg a visszavágón 1,01-ért adták volna a Barca továbbjutást. Szeretem az Arsenalt, Angliában a Chelsea után a 2. kedvenc csapatom, mer szép focit játszanak, de azt bárki elismerheti, hogy ez a Barca lefocizta az Arsenalt a pályáról, szinte osztálynyi különbség volt kettejük közt. Idén nem is láttam még ilyen rosszul játszani az Arsenalt. Nyilván még1x nem lesz ilyen szar az Arsenal és a Barca is élete legjobbját nyujtotta (ahogy Guradiola is nyilatkozta, az első félidő tökéletes volt, ezt adom), de az odavágóval ellentétben nem lesz Gallas, Fabregas és Arshavin, ezt pedig az ágyúsok kerete nem bírja el...

Egyébként te mit fogsz rakni? Szeretném már kedd délelőtt feladni a BL-es szelvényeimet, mert a Barcara el fogják kapkodni az oddsot, a Bayernt viszont hagyom, hadd vigyék fel a MU továbbjutás oddsát kicsit :)
  • Dean Winchester
    elsőn remélem a barca győzelmet bukod el :D
    másikon meg a bord győzelmet :D
    sztem is a bayern megy tovább! inter sztem nem fog nyerni idegenben...
    palermo lőjjön már 2 gólt :D
    akár 2 jogtalan büntető is megtenné ^^
  • FERNANDINHO1997
    Góóóóól!
  • Blueblood
    Hm...én BL-re Lyon továbbjutást és Barca győzelmet akarok nagy pénzel (10 ezer körül de lehet h többel is) meg rakni.
    Meg egy másikon már kisebb téttel Bordeaux győzelem, Bayern továbbjutás, Inter továbbjutás.
  • Blueblood
    Hajrá Barcelona, nem játszanak túl jól...
  • Dean Winchester
    nem lehet :)
    lyon sztem ikszelni fog...
  • Blum
    Szerintem is nagyon jó játékos. Nagyobb csapatban is megállná a helyét.
  • Blueblood
    Kár érte, hogy átírták...ettől függetlenül tartom amit mondok: gólerős, magabiztos védő!
  • Blueblood
    Lyon fordított...Asszem megjátszok egy Lyon továbbjutást. Meg egy bordó győzelmet is a BL-ben. Kettőt gondolom egy szelóra nem lehet.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Öngól volt, nem Juhász fejelte. :)
  • Blueblood
    Juhász gól! Remélem elviszik Rolit a nyáron, jobb bajnokgsában a helye (szándékosan nem csapatot írok, mer ez az Anderlecht végigveri a belga mezőnyt és a Hamburggal is pariban voltak)
  • balintka
    Kösz, hogy felhívtad a figyelmem, elcsíptem 4x szorzóért a burnley gólt :)
  • Dean Winchester
    ott van végre a burnley gól :D most 3.6ért jött.
    mit nem adnék egy palermo 2-2ért...