én is Interes vagyok, nem csak fsgh kolléga
a barca győzelem szinte biztos (épp hogy nyertek a wolves ellen most is, és kedden egy kicsit színvonalasabb lesz az ellenfél, gallas-fabregas-arshavin nélkül a csapat gerince "eltört", nem látok sok esélyt hogy esetleg x-re húzzák)
Lyon is durva lenne ha elbukná, bár fene tudja mennyire tartalékoltak a rennes ellen. viszont a hazai bordeaux vereség lehet hogy a nagy tartalékolásra utal, de szerintem max 2-1re nyernek, szóval a lyon továbbmegy)
Inter meccsről meg annyit, hogy visszatér Lúcio és Motta, Sneijder bokasérülése sem bizonyult komolynak, már ma is beállt fél órára a bologna ellen. ráadásul a 4 alappillér (Zanetti, Maicon, Eto'o, Lúcio) amúgy sem játszott ma, méginkább pihentek. (tudom, a cska-nak sem volt meccse a terrorcselekmény miatt). gólt nem hiszem hogy kapunk, krasic sem játszhat, a védelmükből kiesett aldonin is, én 2.15ért nagyon jónak érzek egy Inter győzelmet. kizártnak tartom, hogy 1nél többet kapjunk, és hogy ne lőjünk legalább 1 gólt...
MU-ról pedig annyit, hogy ma is átaludták az 1. félidőt, 2.ban játszottak igazán színvonalasan, nem lehet megmondani mire számíthatunk a bayern ellen. bár elnézve berbatovot lehet semmire, és egy 0-0al kiesnek