211992
-
CB SNIPER #59630 nah jóestét jó szurkolást .o -
Blum #59629 vazz,Rooney játszik? :O -
Monoton #59628 jeeeee -.-
503
Sajnáljuk, a szervereink jelenleg túlterheltek. Megértésüket köszönjük. -
Cabaye #59627 Mára Bordeux győzelem, Bordeux lőjje az első gólt és mu bayern mind2 rúgjon gólt. Csak ennyit kérnék. Sajna nem tudom nézni mert megyek buliba uh majd csak reggel nézem meg milett:D Azért nem lenne szar ha ez bejönne amiket most leírtam. Mindenkinek sok szerencsét a mai naphoz.
-
Na Robban szét robbasztja az egész Old Traffordot :) -
tobeten pl -
itt -
hol? -
Lehet :) -
nem fog.. kkár hogy nem lehet arra fogadni hogy ki biztos nem rúg gólt :D -
Amúgy ki ez a Rooney egyáltalán? -
Megrakom, de ha nem rúg, fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :DDDDDD -
okk:D -
Fájdalmak, ugyan már beadtak neki pár kalmopirint, meg sem érzi :) -
de biztos vagy benne
én most mondom tegyétek meg a Rooney gólt mert be fog találni:D -
Azért, mert akkor kiderült volna a turpisság, lebuktak volna. :D -
nem fogja :) -
Aztán majd nehogy Rooney ejtse ki a bayernt -
nem a jövő heti tervezett nagy durrantás még nyugi XXXXXXXXD -
nyigor #59611 hát én nemvok biztos hogy fergiék eljátszoták volna hogy nincs rooney mert akkor a chelsea ellen berakják nem adják el a mecset:d
na be is lépek digi mert utána nec lesz -
mennyi az a kis összeg?:D -
szerintem Rooney kockáztat. Nekem Bayern szurkolónak ez jó hír, hiszen egy fájdalmakkal futkorászó Rooney csak jót jelenthet nekünk, hisz inkább csak hátráltathat pár támadást, mint segítené :) megy még egy kis összeg a Bayernre...... -
yes
edig jolállok
u20 német-olasz 4:0
olomuc-liberec 1:0
kelmég h blbe midenki golt löjön =D -
nekem 1 gólos mu siker kéne, szóval ez így h rooney visszatért neccesebb lesz, így már sokkal valószínűbb h akár 2 v több góllal is nyer a mu -
és akkor mért nem játszott a Chelsea ellen? -
leipsig #59605 ezekszerint nincs... elég rizikós a dolog.
ha rásérűl az akkor veszélyben rooney vb-je és akkor elég sok embert maga ellen fordit -
takitom #59604 Meg sztem Fergie-nek több esze van, hogy megkockáztasson egy esetleges rásérülést és több hónap kihagyást.. aztán kitudja..xDDDD -
leipsig #59603 ejjj mitcsináltak vele? összedrótozták? 
-
Lehet, hogy nem is volt sérülése, az egész csak egy jól felépített átverés volt :) -
sérülten pályára lép??? kb 10-15percet jósolok neki a játékban és meglesz az első csere... -
kopogd le.. -
Aztán lehet nem bír még egy félidőt sem, na majd meglátjuk 45-től mi az igazság.
Bordó meccsen még egy gólt! -
Itt baszhatja el az angolok vébéjét ha lesérül... -
tudtam én, hogy meghúzza az öreg :) -
Rooney a kezdőcsapatban. :O
MU: Van der Sar – Rafael, Vidics, Ferdinand, Evra – Fletcher, Carrick, Gibson – Valencia, Rooney, Nani.
BAYERN: Butt – Lahm, Van Buyten, Demichelis, Badstuber – Van Bommel, Schweinsteiger – Robben, T. Müller, Ribéry – Olic.
Bordeaux: Carrasso – Sané, Ciani, Planus, Trémoulinas – Diarra, Plásíl – Jussié, Gourcuff, Wendel – Samah
O. Lyon: Lloris – Réveillére, Cris, Boummsong, Cissokho – Toulalan, Gonalons – Bastos, Källström, Delgado – Gomis -
Elfogult lennél.. helyes;)
btw én is MU. tovább jutást várok, hátha. -
majd kiderül, nemvagyok se jós, sem látnok se semmi.. de nemírom le a kedvenc csapatomat... -
GazCamp3r #59593 az neked nem számít semmit, h otthon kikapott a hétvégén a MU? :)
megmondom mi a lényeg ma: Lőjön gólt a Bayern-Manchester-Lyon-Bodró, és jusson tovább a Lyon :D
akkor lesz 4 ropi bevételem :D -
Mér, 1:0 lesz v. mi? :-D -
ez akkora baromság szvsz, rooney az isten vagy mi? tény,, hogy legjobb formájába most van de akkoris nemhalt meg nélküle a mu.. egy sima win lesz a mai mégha (lehet) h nemis jutnak tovább.. bár eztis kétlem