211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • w77d
    nekem be se tölt teljesen az oldal...
  • Dean Winchester
    engem beengedett
  • w77d
    a Betclic nektek sem megy most? engem cseszik beengedni, csak egyfolytában tölt...
  • fsgh
    És bejött az Udinese, Villa győzelem:)

Udinese - Roma H
    Hull - Villa V

5000>25000

Bayern - Lyon V ezen meg elment 5ezer. de így is jó ez az este:) főleg a tegnapi után.
  • Dean Winchester
    tippmixes hír az EL-ra...

Atl. Madrid - Liverpool
    Torres nélkül a Liverpool

A spanyol és az angol futball legnagyobb kérdőjelei találkoznak az Európa Liga egyik elődöntőjében.

Az Atletico kereténél jobb nem sok van az Ibériai-félszigeten, mégis a tizedik helyen sínylődik a csapat, míg a ’Pool ugyan nemzetközi kupaindulásra jogosító helyen áll (6.), de ez egyrészt csalódást keltő produkció, másrészt arrafelé trófeákhoz vannak hozzászokva. A két gárda közül az angolok útja volt könnyebb idáig, mivel a Madrid csupán idegenben rúgott góljainak köszönhetően ment tovább a Sporting és a Valencia elleni két döntetlent követően is, de ez ebben a párharcban már aligha fog számítani.

Az Atletico sosem a védekezéséről volt híres, de ez ügyben némi reményt kelt, hogy Benitez nem tudja csatába küldeni első számú gólvágóját, az éppen az Atletico-ban nevelkedett Fernando Torrest. Vele egyértelmű esélyese lenne a párharcnak a Liverpool, így azonban abszolút kiegyenlített esélyekről beszélhetünk.

-------------------------------------------------

Hamburg - Fulham
    Labbadia utolsó mentsvára

A bajnokságban szurkolói számára folyamatosan csalódást okozó Hamburg igen rossz szezonját próbálja megmenteni, ráadásul nem túlzás azt állítani, Bruno Labbadia mester állásába kerülhet, ha nem tudja döntőbe juttatni csapatát.

Egyfelől bizakodásra adhat okot, hogy a belga Standard Liege-en sima kettős győzelemmel léptek túl, másfelől a Fulham Wolfsburg ellen mutatott játéka óvatosságra intheti a hamburgiakat.

Labbadia-nak több hiányzóját is pótolnia kell, közülük a szélső Elia helyettesítése tűnik a legkomplikáltabb feladatnak, viszont Nistelrooy sokéves manchesteri tapasztalata még jól jöhet az angol rivális ellen. A holland gólzsák eddig nem feltétlenül győzte meg a Nordbank Arena táborát elkoptathatatlan klasszisáról, jobb alkalmat nem is találhatna a bizonyításra, mint egy Európa Liga-elődöntőt. A Fulham kezdőjébe várjuk természetesen Gera Zoltánt is, aki oroszlánrészt vállalt a regnáló német bajnok kiejtéséből – meglátjuk, ad-e gólpasszt Zamora-nak a HSV ellen is.

• Dean Winchester
    néha rossz ha megvagyok győződve egy mérkőzés eredményéről de jelen esetben csak nem lehet nagy bukás :D például megvok győződve,hogy holnap a hamburg nem fog nyerni erre 2.2 a szorzó. Viszont ha nagyon biztosra akarok menni akkor meg 0-2es hendivel a vendéget 1.4-ért lehet megrakni ami szerintem igencsak baráti szorzó :O
    else tudom képzelni,hogy a Fulham 2 gólnál többel kapjon ki Hamburgban ...
  • gonebaby
    inter barca mindkét fél szerez gólt
    udine roma H

10k->40k
    parááááádéééé
  • gonebaby
    udineeeeeeeeeeeeeeeseeee
  • rooney8
    lehet rászokok erre a szögletesdire :D nem tudjátok hol lehet még rájuk fogadni? tobet-en néztem, de ott se mindegyiknél, csak pár meccsnél...
  • w77d
    jupiiiii ma 20 ezer ft-ból nyertem 4800-at XXXXXXD
  • Dean Winchester
    most nézem hull-villan meg 11-9 a szöglet tehát 20 szöglet volt ami elég sok sztem.
  • Dean Winchester
    na bassza meg :D
    mondtam h barcan 1-0 át vártam 3-1 lett :D bayernen 3-1 et várok és akkor 1:0 lesz :D
    tiszta vicc h nem raktam meg.
    pedig az ujságban be is karikáztam az 1:0 pontos eredményt és a hendivel ikszet :S
    holnapra nálam atletico-liverpool halálpáros :D
    a hamburg meg 1.5 ért nem éri meg hiszen én ott egy fulham győzelmet se éreznék meglepőnek!
  • Shep

Fixtures 21 April / B Munich v Lyon / Over/Under 1.5 Goals
    Under 1.5 Goals Back 3.95

2/3 system
    Bayern Munich v Lyon 1 @ 1.67
    Udinese v AS Roma 1 @ 2.45
    Hull v Aston Villa 2 @ 1.95
  • rooney8
    ja amúgy a másik a villa és a bayern meccsen 12 vagy több szöglet volt... ja am fsgh kösz a szögletes tippet (csak kár h így nem érek vele semmit :( :D )
  • w77d
    én csak reménykedtem na :D
  • rooney8
    nem hiszem el :D még filóztam is, hogy megrakjam simán az udinese-t, de mondom áhh, max kihúz 1 x-et, azt jól van és helyette inkább a 2-3 gólt raktam meg -.-" :D és az a legszarabb, hogy ha az udinese-re teszek akkor még többet is nyertem vna :D
  • Dean Winchester
    most nem azért de mindig minden esetben a rendes játékidő számít kivétel ha odaírják zárójelbe hogy (hossz.) :S
  • w77d
    akkor bassza fel az ég a HV71 et, hogy nem tudott még 1 pontot szerezni... 2-2... máskor simán 4 pont felett játszanak a rohadékok, most nem...
  • bubu13
    Nem
  • w77d
    gyerekek jégkorongnál ha a gólok számára fogadok, az a hosszabbításra is áll vagy nem???
  • Dean Winchester
    ez 2-0 lesz :D a lyon ma nagyon gáz formában van!a bayern meg nyerni akar és ha így játszanak a viszavágón akkor bízony esélyesek lesznek a döntőre!
    mindenesetre így utólag örülök,hogy őket láthatom mert igen jó iramos mérkőzést láthatnak az emberek :)
    na 2-0 legyen :D
  • Dean Winchester
    Robben robbant :D
  • w77d
    IGGENNNNN!!!!!!!!
  • Monoton
    Ahh ki ez a kapus.
  • mikiking
    Vezet a Bayern ezazz,még 2 őt :D
  • CB SNIPER #62426
    robben az isten
  • Monoton
    gyerunk mar Lyon -.-
  • dragon11
    sry..

eredő odds: 15,18

400->6075Ft
  • Tigristank
    1 gól is elég lenne... :D
  • w77d
    a HV71 meccsen üthetne valaki még egy pontot :S
  • dragon11
    ezt nem hiszem el.. ismét.. 201ezer már 1meccseken.:]

088 LALakers - Oklahoma H 1,28
    092 WislaKrakko - SlaskWrocl H 1,31
    098Djurgarden - Atvidaber H 1,66
    115NottsCounty - Rochdale H 1,76 H

Helsinborg - FF Malmö D 3,10

örök hála Malmö, hogy kikaptál.. azt hittem azért Xre kihúzza az a fos.
  • w77d
    hát az szerintem sem... aki lő egyet, az nyert...
  • Blum
    bazmeg,nem lesz meg a mindkét csapat szerez gólt...:SSSS
  • w77d
    iggggen.. hajrá Bayern!!!
  • Keroz1n
    lyon piros.
  • Blum
    Lyon piroslap...
  • CB SNIPER #62415
    nah fokozodik az izgalom -.-
  • CB SNIPER #62414
    ez a müller elég vak egy ember nem elsö alkalom a meccs során -.-
  • Blum
    Istenem,miket hagy ki a Bayern....
  • Dean Winchester
    lesz 3 gól :D 5.5 ért elég jó oddsnak tünik.