211992
-
na mind1, ez már bukta :D remélem jó hétvége elé nézünk, mert ez a hétköznap nem úgy sült el ahogy terveztem :S :D -
Dean Winchester #62570 mert eléggé halvány ötlet volt, sok esélyt nem is adtam rá :D mondom csak egy kis megérzésem volt délelőtt és kész.
nem gondoltam én h bejön :S de mostmár amit érzek azt rakom is meg és leszarom hogy az esélyes csapat játszik otthon :(
cambur idegenben volt szal tőlük nem is féltem én, inkább a graf-tól tartottam ,mivel elég jól szerepeltek az utóbbi időben... -
ezt mérnem mondtad korábban? cambuur-on buktam :S :D -
Dean Winchester #62568 ha a hétvégén folytatódik ez a széria ami ma, miszerint sok váratlan csapat nyer akkor nagy bukások elé nézünk :D
metz-arles 1-0 ról emberhátrányban levő csapat fordít idegenben 1-2 re :O -
Bochum - Stuttgart V
Zwolle - Sittard H
Maastricht - Oss H
200->945
ááá inkább 2 ezerrel raktam volna -
Dean Winchester #62566 közben grafsaf 3-5 :O azért tudnak a srácok :D -
Dean Winchester #62565 kiszámolod és rájössz,hogy nem éri meg 1.3as szorzóju mecseket 4/3as kombinációba megrakni.
am ma meg gondoltam rá h a holland 2 elitcsapatjai elbuknak. (cambuur-de graf) mindkettő vesztésre áll :S remélem egyik ikszre hozza h örüljek :D -
amúgy kombinált szelvényt megéri kis szorzókkal is rakni? úgy értem nagyobb lesz a várható mint ha simán raknám meg nem? gondolok mondjuk 4 darab 1.3-as szorzójú meccsre -
tudom csak ja most gondolkozok , mert nekem a borussiáról egyből a dortmund jut az eszembe na mind1
-
tippmixvezérként tudhatnád, hogy borussia mönchengladbach a csapat neve :))
-
Plo Koon #62561 Régen nagyon figyeltem, pár éve már nem nagyon, most megint rászokok. Főleg a fogadás miatt. Focira sokkal rosszabb tenni, mert ott döntetlen is lehet az állás, amit nehéz kitotózni, míg a kosárban nagyon ritka, csökken a választható eredmény. -
bayern a mönchengladbachal fog játszani -
hát ez nem jött be... -
DopeBob #62558 jelen :/ -
Dean Winchester #62557 Debrecen b+ :D
13 perc alatt 5 gól :S
53.perctől 4 majd 3 percenként jöttek a gólók :D -
háhá magyarok egyenlítettek :) -
Maastrich vezet király -
debrecen is fordithatna... -
osztrákok se rosszak :D 5 meccsből mindegyiken borult a papír :D még jó hogy időben mentek a tiltólistára :D -
Na grat Lautern. Mi a szarért húztam be megint őket. eh tiszta hülye vagyok -
Jégkorong, Divízió-I vb, B-csoport
Magyarország - Szlovénia
Meccs eredmény : Magyaro.
6000ft->17400,00 Ft
érzem,hogy bukom,de ez van :D -
Dean Winchester #62550 lautern kinek viszi a szelóját?:D -
st pauli erről van szó! -
Verseghy #62548 Raktam egy ilyen Bwin által felajánlott cuccot. Szerintetek?
Borussia - Bayer München 2
Hertha bsc - schalke 04 2
Kaiserslautern - hansa 1
Freiburg - vfl wolfsburg 2
Manchester u. - tottenham 1
Chesea - stoke city 1 -
Hajrá Lautern és St. Pauli -
Az a "szutyok" Oklahoma 50 győzelmet ért el idén ami ha figyeled az NBA-t akkor tudod, hogy elég szép eredmény nyugaton. Mellesleg az első 2 meccsen is 10 ponton belül voltak és várható volt ,hogy felszívják magukat a 3.-ra otthon. -
Plo Koon #62545 A 3/5 meg ilyen fogadásokat akkor teszik meg, ha 3 ban biztos vagy, de 2 közül bármelyik lehet bizonytalan, mégis azt akarod, hogy mindenképp hozzon a konyhára. Én még nem próbáltam ki, de valószínűleg nem is fogom, inkább megteszem kétszer ugyanazt a sorozatot, csak egyet változtatok meg, olcsóbban megúszom... -
st pauli,stuttgard,excelsior,zwolle ez mára...
eredő odsz:6,14 -
Az a baj, hogy mindegy lett volna ha nekem adod azt a pénzt, mert itt igazából nem azon kell izgulni ,hogy bejön -e mind az 5 hanem ,hogy legalább 3 bejöjjön (de szerintem jó ha 2 betalál) -
Plo Koon #62542 Ja, de ha 2 jön be, akkor buktál 20 rugót... -
Dean Winchester #62541 a szorzókra kivi lennék -
nna ezt figyuzzátok XD
3/5-ös, 10x2000-ért.... 236 ezer jöhet
Futball, Osztrák I. osztály
Vienna - Hartberg
Meccs eredmény : Vienna
Futball, Horvát 1. osztály
Inter Zapresic - Slaven Belupo
Meccs eredmény : Slaven Belupo
Futball, Német Bundesliga
Bochum - Stuttgart
Meccs eredmény : Stuttgart
Futball, Ír I. osztály
Dundalk - Bohemians Dublin
Meccs eredmény : Dundalk
Futball, Írország I. osztály
Derry City - Shelbourne
Meccs eredmény : Derry City -
Plo Koon #62539 Bocs az offért, de ilyen mozgó logót hogy csinálhatok? -
fradis #62538 Holnapi magyar ötös?:D
UTE-PAKS1
KTE-ZTE2
Ppra-Honvéd1
Vidi-FTC1
Eto-Szpari1
1000->13000 -
talán itt írnak róla vmit, de mivel én szar vagyok angolból, ezért nem tudom :D -
Plo Koon #62536 Lakers-re nem tettem, volt egy sejtésem, hogy elcseszik a játékot egy olyan szutyok ellen, mint az Oklahoma. Nem is tudom, hogy veszthettek... -
Holland másodosztály playoff rendszerét vágja valaki? Jó lenne tudni, hogy ma az utolsó fordulóban kiknek lenne még fontos a győzelem. -
Plo Koon #62534 Ma tettem Miami-Boston, San Antonio-Dallas és Charlotte-Orlando meccsre, magyarok között Falco-Körmend, Albacomp-Szolnok, és MKB Veszprém- Barcelona meccsre. -
nekem 3/4 jött csak..ó k@csög Lakers:D
mára te teszel NBA vagy NHL? -
Plo Koon #62532 Nem is kell. Én 500 ft-ot tettem fel tegnap előtt hat kosármeccsre. Négy hazai közül mind bejött, 2 NBA közül csak az egyik, ha a Dallas nem bénázott volna a gennyes San Antonio ellen, akkor most 11.000-rel lennék gazdagabb.